[quote="Zivac"]Sveučilište u Zagrebu, odnosno PMF (ne znam točno, nije ni bitno) su tužili PMF-MO i stvar je na sudu. Prema tome, nema nikakvog smisla da itko od ovdje prisutnih samostalno tuži PMF-MO. Mi smo studenti Sveučilišta u Zagrebu i PMF-a i kao takvi zapravo jesmo tužili PMF-MO, kroz instituciju fakulteta, ondosno Sveučilišta na kojem studiramo.[/quote]
Nema [b]pravomocne presude[/b]. :evil:
[quote="Zivac"]Drugo, ne znam jesi li dobio kakav nalog "odozgo" da cenzuriraš pravne rasprave na ovom topicu,...[/quote]
Ne primam "naloge odozgo", a ti takvim aludiranjem ozbiljno vrijedjas mene kao osobu i zaposlenika Sveucilista. :evil:
[quote="Zivac"]...ali tvoja odredba je nedopustiva! Direktno kršiš slobodu izražavanja, što je posebno nedopustivo na Sveučilištu gdje bi se o svemu trebalo raspravljati, pa i o pravu.[/quote]
I na racunalu koje je financirao znanstveni projekt za moj znanstveno-nastavni rad... :roll: Ja mogu ograniciti za sto ces ti koristiti racunalo koje sam ja dobio na koristenje, a ti se zali mom sefu projekta. :evil: Ovo je forum za [b]podrsku nastavi[/b] - svaka rasprava van toga, a koja opstane, je cisto dobra volja osoblja Foruma. :roll:
[quote="Zivac"]U krajnjoj liniji netko može imati krivi pravni stav, ali to sve jedno smije iznijeti gdje želi. Šta se PMF-MO pretvara u nacističku državu gdje ne smiješ niti primjetiti da nešto u vlasti nije u redu? :roll:[/quote]
[color=darkred]Dok ne dobijem ispriku zbog ovog vrijedjanja PMF-MO, kao i onog gore vrijedjanja mene osobno, Zivac nece biti korisnik ovog foruma... :evil: Da si kristalno cisto u pravu (sto bez pravomocne sudske odluke nisi), ovako se ne mozes ponasati.[/color] :evil:
[quote="Zivac"]Ja imam isti stav kao i vrhovna autonomna institucija na kojoj se svi mi nalazimo i bez koje ne bismo bili akademska zajednica, a to je Sveučilište u Zagrebu. Stav Sveučilišta je jasan, postojanje PMF-MO-a je protivno Ustavu RH i ako se taj stav ovdje ne može iznijeti, onda ja to mogu nazvati samo terorom. :roll:[/quote]
Ti nisi iznosio stav nego cinjenice. :roll:
Topic pod kljuc, kao i svaki buduci pokusaj otvaranja istog/slicnog. :evil:
P.S. Reply na PM sam napisao, ali sam odustao vidjevsi ovo... :roll:
Zivac (napisa): | Sveučilište u Zagrebu, odnosno PMF (ne znam točno, nije ni bitno) su tužili PMF-MO i stvar je na sudu. Prema tome, nema nikakvog smisla da itko od ovdje prisutnih samostalno tuži PMF-MO. Mi smo studenti Sveučilišta u Zagrebu i PMF-a i kao takvi zapravo jesmo tužili PMF-MO, kroz instituciju fakulteta, ondosno Sveučilišta na kojem studiramo. |
Nema pravomocne presude.
Zivac (napisa): | Drugo, ne znam jesi li dobio kakav nalog "odozgo" da cenzuriraš pravne rasprave na ovom topicu,... |
Ne primam "naloge odozgo", a ti takvim aludiranjem ozbiljno vrijedjas mene kao osobu i zaposlenika Sveucilista.
Zivac (napisa): | ...ali tvoja odredba je nedopustiva! Direktno kršiš slobodu izražavanja, što je posebno nedopustivo na Sveučilištu gdje bi se o svemu trebalo raspravljati, pa i o pravu. |
I na racunalu koje je financirao znanstveni projekt za moj znanstveno-nastavni rad... Ja mogu ograniciti za sto ces ti koristiti racunalo koje sam ja dobio na koristenje, a ti se zali mom sefu projekta. Ovo je forum za podrsku nastavi - svaka rasprava van toga, a koja opstane, je cisto dobra volja osoblja Foruma.
Zivac (napisa): | U krajnjoj liniji netko može imati krivi pravni stav, ali to sve jedno smije iznijeti gdje želi. Šta se PMF-MO pretvara u nacističku državu gdje ne smiješ niti primjetiti da nešto u vlasti nije u redu?  |
Dok ne dobijem ispriku zbog ovog vrijedjanja PMF-MO, kao i onog gore vrijedjanja mene osobno, Zivac nece biti korisnik ovog foruma... Da si kristalno cisto u pravu (sto bez pravomocne sudske odluke nisi), ovako se ne mozes ponasati.
Zivac (napisa): | Ja imam isti stav kao i vrhovna autonomna institucija na kojoj se svi mi nalazimo i bez koje ne bismo bili akademska zajednica, a to je Sveučilište u Zagrebu. Stav Sveučilišta je jasan, postojanje PMF-MO-a je protivno Ustavu RH i ako se taj stav ovdje ne može iznijeti, onda ja to mogu nazvati samo terorom.  |
Ti nisi iznosio stav nego cinjenice.
Topic pod kljuc, kao i svaki buduci pokusaj otvaranja istog/slicnog.
P.S. Reply na PM sam napisao, ali sam odustao vidjevsi ovo...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|