Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

PMF i PMF-MO
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
28 = 43 - 15

PostPostano: 13:28 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Zivac"]
Znači li to da novi statut nema nikakvu pravnu valjanost, čak ni prema Trgovačkom sudu?[/quote]

Novi statut nije [i]jos[/i] dosao na Senat. Istina, ne drzim dah cekajuci da ga dodje. Da li je to isto sto i pravna valjanost -- moguce, jer su neki fakulteti svojedobno gundjali zasto im statut jos nije odobren, jer da ne mogu bez njega.

'ave fun!

Sinisa
Zivac (napisa):

Znači li to da novi statut nema nikakvu pravnu valjanost, čak ni prema Trgovačkom sudu?

Novi statut nije jos dosao na Senat. Istina, ne drzim dah cekajuci da ga dodje. Da li je to isto sto i pravna valjanost – moguce, jer su neki fakulteti svojedobno gundjali zasto im statut jos nije odobren, jer da ne mogu bez njega.

'ave fun!

Sinisa

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:50 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Zivac"]Sveučilište u Zagrebu, odnosno PMF (ne znam točno, nije ni bitno) su tužili PMF-MO i stvar je na sudu. Prema tome, nema nikakvog smisla da itko od ovdje prisutnih samostalno tuži PMF-MO. Mi smo studenti Sveučilišta u Zagrebu i PMF-a i kao takvi zapravo jesmo tužili PMF-MO, kroz instituciju fakulteta, ondosno Sveučilišta na kojem studiramo.[/quote]

Nema [b]pravomocne presude[/b]. :evil:

[quote="Zivac"]Drugo, ne znam jesi li dobio kakav nalog "odozgo" da cenzuriraš pravne rasprave na ovom topicu,...[/quote]

Ne primam "naloge odozgo", a ti takvim aludiranjem ozbiljno vrijedjas mene kao osobu i zaposlenika Sveucilista. :evil:

[quote="Zivac"]...ali tvoja odredba je nedopustiva! Direktno kršiš slobodu izražavanja, što je posebno nedopustivo na Sveučilištu gdje bi se o svemu trebalo raspravljati, pa i o pravu.[/quote]

I na racunalu koje je financirao znanstveni projekt za moj znanstveno-nastavni rad... :roll: Ja mogu ograniciti za sto ces ti koristiti racunalo koje sam ja dobio na koristenje, a ti se zali mom sefu projekta. :evil: Ovo je forum za [b]podrsku nastavi[/b] - svaka rasprava van toga, a koja opstane, je cisto dobra volja osoblja Foruma. :roll:

[quote="Zivac"]U krajnjoj liniji netko može imati krivi pravni stav, ali to sve jedno smije iznijeti gdje želi. Šta se PMF-MO pretvara u nacističku državu gdje ne smiješ niti primjetiti da nešto u vlasti nije u redu? :roll:[/quote]

[color=darkred]Dok ne dobijem ispriku zbog ovog vrijedjanja PMF-MO, kao i onog gore vrijedjanja mene osobno, Zivac nece biti korisnik ovog foruma... :evil: Da si kristalno cisto u pravu (sto bez pravomocne sudske odluke nisi), ovako se ne mozes ponasati.[/color] :evil:

[quote="Zivac"]Ja imam isti stav kao i vrhovna autonomna institucija na kojoj se svi mi nalazimo i bez koje ne bismo bili akademska zajednica, a to je Sveučilište u Zagrebu. Stav Sveučilišta je jasan, postojanje PMF-MO-a je protivno Ustavu RH i ako se taj stav ovdje ne može iznijeti, onda ja to mogu nazvati samo terorom. :roll:[/quote]

Ti nisi iznosio stav nego cinjenice. :roll:

Topic pod kljuc, kao i svaki buduci pokusaj otvaranja istog/slicnog. :evil:

P.S. Reply na PM sam napisao, ali sam odustao vidjevsi ovo... :roll:
Zivac (napisa):
Sveučilište u Zagrebu, odnosno PMF (ne znam točno, nije ni bitno) su tužili PMF-MO i stvar je na sudu. Prema tome, nema nikakvog smisla da itko od ovdje prisutnih samostalno tuži PMF-MO. Mi smo studenti Sveučilišta u Zagrebu i PMF-a i kao takvi zapravo jesmo tužili PMF-MO, kroz instituciju fakulteta, ondosno Sveučilišta na kojem studiramo.

Nema pravomocne presude. Evil or Very Mad

Zivac (napisa):
Drugo, ne znam jesi li dobio kakav nalog "odozgo" da cenzuriraš pravne rasprave na ovom topicu,...

Ne primam "naloge odozgo", a ti takvim aludiranjem ozbiljno vrijedjas mene kao osobu i zaposlenika Sveucilista. Evil or Very Mad

Zivac (napisa):
...ali tvoja odredba je nedopustiva! Direktno kršiš slobodu izražavanja, što je posebno nedopustivo na Sveučilištu gdje bi se o svemu trebalo raspravljati, pa i o pravu.

I na racunalu koje je financirao znanstveni projekt za moj znanstveno-nastavni rad... Rolling Eyes Ja mogu ograniciti za sto ces ti koristiti racunalo koje sam ja dobio na koristenje, a ti se zali mom sefu projekta. Evil or Very Mad Ovo je forum za podrsku nastavi - svaka rasprava van toga, a koja opstane, je cisto dobra volja osoblja Foruma. Rolling Eyes

Zivac (napisa):
U krajnjoj liniji netko može imati krivi pravni stav, ali to sve jedno smije iznijeti gdje želi. Šta se PMF-MO pretvara u nacističku državu gdje ne smiješ niti primjetiti da nešto u vlasti nije u redu? Rolling Eyes

Dok ne dobijem ispriku zbog ovog vrijedjanja PMF-MO, kao i onog gore vrijedjanja mene osobno, Zivac nece biti korisnik ovog foruma... Evil or Very Mad Da si kristalno cisto u pravu (sto bez pravomocne sudske odluke nisi), ovako se ne mozes ponasati. Evil or Very Mad

Zivac (napisa):
Ja imam isti stav kao i vrhovna autonomna institucija na kojoj se svi mi nalazimo i bez koje ne bismo bili akademska zajednica, a to je Sveučilište u Zagrebu. Stav Sveučilišta je jasan, postojanje PMF-MO-a je protivno Ustavu RH i ako se taj stav ovdje ne može iznijeti, onda ja to mogu nazvati samo terorom. Rolling Eyes

Ti nisi iznosio stav nego cinjenice. Rolling Eyes

Topic pod kljuc, kao i svaki buduci pokusaj otvaranja istog/slicnog. Evil or Very Mad

P.S. Reply na PM sam napisao, ali sam odustao vidjevsi ovo... Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum