Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kad će te molbe?
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
218 = 249 - 31

PostPostano: 21:03 pon, 30. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]Nisam upućen pa ću reći ako ne postoji printer koji printa potvrde koje zatražiš na studomatu onda je to također propust jer je to genijalna stvar. Kad god zatrebaš klikneš i dobiješ žiganu i potpisanu potvrdu bez da si išta morao čekati ili da je itko od zaposlenih morao išta mrdnuti prstom. Samo ga treba hraniti papirom :D[/quote]
Postoji i tako inače dolazimo do potvrda kada se može studomatu pristupiti. :)
D4rk0 (napisa):
Nisam upućen pa ću reći ako ne postoji printer koji printa potvrde koje zatražiš na studomatu onda je to također propust jer je to genijalna stvar. Kad god zatrebaš klikneš i dobiješ žiganu i potpisanu potvrdu bez da si išta morao čekati ili da je itko od zaposlenih morao išta mrdnuti prstom. Samo ga treba hraniti papirom Very Happy

Postoji i tako inače dolazimo do potvrda kada se može studomatu pristupiti. Smile

me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 21:22 pon, 30. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"] Nisam upućen pa ću reći ako ne postoji printer koji printa potvrde koje zatražiš na studomatu onda je to također propust jer je to genijalna stvar. Kad god zatrebaš klikneš i dobiješ žiganu i potpisanu potvrdu bez da si išta morao čekati ili da je itko od zaposlenih morao išta mrdnuti prstom. Samo ga treba hraniti papirom :D[/quote]
printer je u referadi, ali ipak treba netko od zaposlenih mrdnuti prstom jer sam po sebi isprintani papir ne znaci nista nego se teta u referadi mora na njega potpisati i lupiti zig. :wink:
D4rk0 (napisa):
Nisam upućen pa ću reći ako ne postoji printer koji printa potvrde koje zatražiš na studomatu onda je to također propust jer je to genijalna stvar. Kad god zatrebaš klikneš i dobiješ žiganu i potpisanu potvrdu bez da si išta morao čekati ili da je itko od zaposlenih morao išta mrdnuti prstom. Samo ga treba hraniti papirom Very Happy

printer je u referadi, ali ipak treba netko od zaposlenih mrdnuti prstom jer sam po sebi isprintani papir ne znaci nista nego se teta u referadi mora na njega potpisati i lupiti zig. Wink

D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-7 = 34 - 41
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)

PostPostano: 0:01 uto, 31. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa onda zbilja nije problem staviti ga u predvorje i hraniti ga papirima koji su potpisani i požigani unaprijed :D Samo to ipak netko treba napraviti :)
pa onda zbilja nije problem staviti ga u predvorje i hraniti ga papirima koji su potpisani i požigani unaprijed Very Happy Samo to ipak netko treba napraviti Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:15 uto, 31. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]pa onda zbilja nije problem staviti ga u predvorje i hraniti ga papirima koji su potpisani i požigani unaprijed :D Samo to ipak netko treba napraviti :)[/quote]

Aha, pa da si svatko moze uzeti te papire i na njih dopisati stogod zeli... :roll: Tako to na FERu radite [ :shock: ] ili je ovo tvoje rjesenje? :-k
D4rk0 (napisa):
pa onda zbilja nije problem staviti ga u predvorje i hraniti ga papirima koji su potpisani i požigani unaprijed Very Happy Samo to ipak netko treba napraviti Smile

Aha, pa da si svatko moze uzeti te papire i na njih dopisati stogod zeli... Rolling Eyes Tako to na FERu radite [ Shocked ] ili je ovo tvoje rjesenje? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 2:47 uto, 31. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="D4rk0"]pa onda zbilja nije problem staviti ga u predvorje i hraniti ga papirima koji su potpisani i požigani unaprijed :D Samo to ipak netko treba napraviti :)[/quote]

Aha, pa da si svatko moze uzeti te papire i na njih dopisati stogod zeli... :roll: Tako to na FERu radite [ :shock: ] ili je ovo tvoje rjesenje? :-k[/quote]
Da tako radimo i lol kak će netko uzet papir? pa poanta je da je printer zaključan negdje i samo papiri idu iz zida, kutije ili čega već... Pa na 100 načina se može to izvesti.

Tamo je printer u sklopu pulta u komori koja je zaključana kad nema ljudi... Žene iz referade ga pune kada nestane papira...
vsego (napisa):
D4rk0 (napisa):

Aha, pa da si svatko moze uzeti te papire i na njih dopisati stogod zeli... Rolling Eyes Tako to na FERu radite [ Shocked ] ili je ovo tvoje rjesenje? Think

Da tako radimo i lol kak će netko uzet papir? pa poanta je da je printer zaključan negdje i samo papiri idu iz zida, kutije ili čega već... Pa na 100 načina se može to izvesti.

Tamo je printer u sklopu pulta u komori koja je zaključana kad nema ljudi... Žene iz referade ga pune kada nestane papira...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 5:08 uto, 31. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]Tamo je printer u sklopu pulta u komori koja je zaključana kad nema ljudi...[/quote]

Mi smo, u sklopu instalacije ISVUa, dobili nesto skromnije studomate, u koje ne stane printer. :? Nadam se da ne krivis tete iz Referade za to sto ne kopaju zidove da u njih gurnu printere. ;)
D4rk0 (napisa):
Tamo je printer u sklopu pulta u komori koja je zaključana kad nema ljudi...

Mi smo, u sklopu instalacije ISVUa, dobili nesto skromnije studomate, u koje ne stane printer. Confused Nadam se da ne krivis tete iz Referade za to sto ne kopaju zidove da u njih gurnu printere. Wink

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 13:19 uto, 31. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="D4rk0"]Tamo je printer u sklopu pulta u komori koja je zaključana kad nema ljudi...[/quote]

Mi smo, u sklopu instalacije ISVUa, dobili nesto skromnije studomate, u koje ne stane printer. :? Nadam se da ne krivis tete iz Referade za to sto ne kopaju zidove da u njih gurnu printere. ;)[/quote]
Krivo si shvatio. Nema to veze sa studomatom. Ista je stvar kao i ovdje samo što je pult za stranke na FERu u hodniku, a ne u zaključanoj sobi inače. Dakle ekvivalentno bi bilo da je soba stalno otvorena no to se očito neće desiti jer nema tko čuvati sobu. Zato sam mislio da se printer postavi u neku zaštićenu kutiju izvan referade gdje je zaključan i siguran, a papiri idu van.

I ne moraš se više brinuti da krivim tete iz referade što ne kopaju zidove ili da ću doći tamo i pod prisilom ih tjerati na fizički rad :?

Vidiš ovo se meni ne sviđa... Zašto niti jedan moj prijedlog ne prihvatiš i uzmeš na razmišljanje, nego ga ismijavaš u principu. Ja niti sam igdje spomenuo da tete iz referade "kopaju" zidove niti da su one krive niti da je netko gurao printer u studomat... I očito da ako tako stoji i radi bez ikakvih problema da je bolje riješenje (manje posla za ljude i manje gužve u redu za referadu. Time svi dobivaju... Tebi se to ne sviđa?
vsego (napisa):
D4rk0 (napisa):
Tamo je printer u sklopu pulta u komori koja je zaključana kad nema ljudi...

Mi smo, u sklopu instalacije ISVUa, dobili nesto skromnije studomate, u koje ne stane printer. Confused Nadam se da ne krivis tete iz Referade za to sto ne kopaju zidove da u njih gurnu printere. Wink

Krivo si shvatio. Nema to veze sa studomatom. Ista je stvar kao i ovdje samo što je pult za stranke na FERu u hodniku, a ne u zaključanoj sobi inače. Dakle ekvivalentno bi bilo da je soba stalno otvorena no to se očito neće desiti jer nema tko čuvati sobu. Zato sam mislio da se printer postavi u neku zaštićenu kutiju izvan referade gdje je zaključan i siguran, a papiri idu van.

I ne moraš se više brinuti da krivim tete iz referade što ne kopaju zidove ili da ću doći tamo i pod prisilom ih tjerati na fizički rad Confused

Vidiš ovo se meni ne sviđa... Zašto niti jedan moj prijedlog ne prihvatiš i uzmeš na razmišljanje, nego ga ismijavaš u principu. Ja niti sam igdje spomenuo da tete iz referade "kopaju" zidove niti da su one krive niti da je netko gurao printer u studomat... I očito da ako tako stoji i radi bez ikakvih problema da je bolje riješenje (manje posla za ljude i manje gužve u redu za referadu. Time svi dobivaju... Tebi se to ne sviđa?

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 13:43 uto, 31. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ali ti treba teta iz referade lupit stambilj na svaku potvrdu. Pa se opet sve svede na isto.
Ali ti treba teta iz referade lupit stambilj na svaku potvrdu. Pa se opet sve svede na isto.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:54 uto, 31. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@D4rk0: Ti si krenuo s tetama u Referadi, pa odatle moj sarkazam. :roll: Generalno ih se optuzuje za svaki zastoj, kao da su dezurni krivci za sve. :(

Mozes prosetati do Dekana i predloziti mu. 8) Ako ti je neugodno, reci, pa mu mogu i ja spomenuti kad ga vidim. :)

@filipnet: Prouci raspravu; prijedlog je da se papir nahrani unaprijed potvrdjenim papirima. 8)
@D4rk0: Ti si krenuo s tetama u Referadi, pa odatle moj sarkazam. Rolling Eyes Generalno ih se optuzuje za svaki zastoj, kao da su dezurni krivci za sve. Sad

Mozes prosetati do Dekana i predloziti mu. Cool Ako ti je neugodno, reci, pa mu mogu i ja spomenuti kad ga vidim. Smile

@filipnet: Prouci raspravu; prijedlog je da se papir nahrani unaprijed potvrdjenim papirima. Cool

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 11:50 sri, 1. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Mozes prosetati do Dekana i predloziti mu. 8) Ako ti je neugodno, reci, pa mu mogu i ja spomenuti kad ga vidim. :)
[/quote]
hvala na ponudi, ali ionako moram ići u bližoj budućnosti kod dekana zbog uvjeta za četvrtu godinu i još nekih sitnica.
vsego (napisa):

Mozes prosetati do Dekana i predloziti mu. Cool Ako ti je neugodno, reci, pa mu mogu i ja spomenuti kad ga vidim. Smile

hvala na ponudi, ali ionako moram ići u bližoj budućnosti kod dekana zbog uvjeta za četvrtu godinu i još nekih sitnica.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum