Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Blokirane iksice nakon 1.11 (informacija)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Casper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 0

PostPostano: 22:48 sri, 1. 11. 2006    Naslov: Blokirane iksice nakon 1.11 Citirajte i odgovorite

Eto, informacija, da ne bude nismo znali:

za one koji jos nisu upisani, iksice su blokirane dok ne budu upisani.

D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)

PostPostano: 23:34 sri, 1. 11. 2006    Naslov: Re: Blokirane iksice nakon 1.11 Citirajte i odgovorite

[quote="Casper"]Eto, informacija, da ne bude nismo znali:

za one koji jos nisu upisani, iksice su blokirane dok ne budu upisani.[/quote]
OMG... Meni je to stvarno nevjerojatno... Pa kako se to može dogoditi uopće?
Casper (napisa):

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 23:46 sri, 1. 11. 2006    Naslov: Re: Blokirane iksice nakon 1.11 Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]
OMG... Meni je to stvarno nevjerojatno... Pa kako se to može dogoditi uopće?[/quote]

mislim da nas vise ne bi ni trebale cudit ovakove stvari :roll:

http://groups.google.hr/group/hr.org.fer/browse_thread/thread/fa10e7bfc6a25c47?hl=hr
D4rk0 (napisa):

mislim da nas vise ne bi ni trebale cudit ovakove stvari Rolling Eyes

http://groups.google.hr/group/hr.org.fer/browse_thread/thread/fa10e7bfc6a25c47?hl=hr

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji

Zadnja promjena: bily; 23:59 sri, 1. 11. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 23:46 sri, 1. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

zašto? dakle ako mi je indeks u referadi mogu zaboravit na iksicu?

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 0:02 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]zašto? dakle ako mi je indeks u referadi mogu zaboravit na iksicu?[/quote]

jednostavno zato sto me vise nista ne iznenaduje :roll:
pitam se samo sto je slijedece? :roll:
mladac (napisa):

jednostavno zato sto me vise nista ne iznenaduje Rolling Eyes
pitam se samo sto je slijedece? Rolling Eyes

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 1:06 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]zašto? dakle ako mi je indeks u referadi mogu zaboravit na iksicu?[/quote]
Iksica ti prestaje vrijediti od danas da jer se ti nisi upisao u višu godinu i gubiš studentska prava... Zločesti jedan :P

U biti možeš je koristiti za identifikaciju, ali izgleda ne možeš jesti... Moram reći da ne krivim ovaj puta ministarstvo (za divno čudo). Više od 20 dana ne može biti potrebno da se upišu svi studenti... Ali nikako...
mladac (napisa):

Iksica ti prestaje vrijediti od danas da jer se ti nisi upisao u višu godinu i gubiš studentska prava... Zločesti jedan Razz

U biti možeš je koristiti za identifikaciju, ali izgleda ne možeš jesti... Moram reći da ne krivim ovaj puta ministarstvo (za divno čudo). Više od 20 dana ne može biti potrebno da se upišu svi studenti... Ali nikako...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

56 = 65 - 9

PostPostano: 1:44 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nadam se da ce neki od studrepova sutra izvidjeti je li problem nastao u Referadi ili CAP-u i shodno tome viknuti na pravo uho.

@D4rk0: Pripazi malo na deklarirani spol osobe kojoj odgovaras ;)
Nadam se da ce neki od studrepova sutra izvidjeti je li problem nastao u Referadi ili CAP-u i shodno tome viknuti na pravo uho.

@D4rk0: Pripazi malo na deklarirani spol osobe kojoj odgovaras Wink

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 9:16 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

koja glupost... evo preksutra je točno mjesec dana da sam ja predala indeks (4.10.) za upis godine a kad sam zadnji put (20.10 - kad je najkasnije po prvom trebao bit gotov) teta u referadi mi je rekla da dođem za 3 tjedna :evil:

super jedva sam izvadila pokaz jer sam se morala prošetavat da nađem di će mi dat pokaz bez indeksa, a sad nemrem jest

zapravo kak sam skužila cijeli 11 mjesec mogu zaboravit na iksicu jer bi po onom što su mi rekli u referadi 20.11. trebao bit gotov.
koja glupost... evo preksutra je točno mjesec dana da sam ja predala indeks (4.10.) za upis godine a kad sam zadnji put (20.10 - kad je najkasnije po prvom trebao bit gotov) teta u referadi mi je rekla da dođem za 3 tjedna Evil or Very Mad

super jedva sam izvadila pokaz jer sam se morala prošetavat da nađem di će mi dat pokaz bez indeksa, a sad nemrem jest

zapravo kak sam skužila cijeli 11 mjesec mogu zaboravit na iksicu jer bi po onom što su mi rekli u referadi 20.11. trebao bit gotov.

kreda
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 4

PostPostano: 10:38 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni jedino nije jasno što oni/e u referadi (ne)rade s tim našim indeksima jer sam se malo rapitala među frendovima i na fakultetima s daleko više studenata ne moraju toliko čekati na indekse...Svake godine ista priča kod nas...

Meni je ovo naše studiranje, pogotovo još i s ovom bolonjom u grupama od cca 100 studenata, etc., sve zajedno toliko jadno i zaostalo, ma sve skupa je žalosno...Fakat mi dođe da predložim da nam ukinu i iksice, i pokaze i da se upisom na fax obavežemo na besplatan rad idućih 25 godina. Jel bi to bilo dosta?!
Jedino možeš bit sretan da studiraš što voliš, predavači nam i nisu nešto, pa stoga uzmeš sam knjigu i moliš boga da diplomiraš što prije...

Joj ljudi, sori na ovakvom depra postu, takvo mi je raspoloženje...nadam se da neće utjecat na vaše, a meni je sad ipak malo lakše:-)
Eto, pusa svima koji pročitaju, nadam se da ovo bed raspoloženje neće preći i na vas :lol:
Meni jedino nije jasno što oni/e u referadi (ne)rade s tim našim indeksima jer sam se malo rapitala među frendovima i na fakultetima s daleko više studenata ne moraju toliko čekati na indekse...Svake godine ista priča kod nas...

Meni je ovo naše studiranje, pogotovo još i s ovom bolonjom u grupama od cca 100 studenata, etc., sve zajedno toliko jadno i zaostalo, ma sve skupa je žalosno...Fakat mi dođe da predložim da nam ukinu i iksice, i pokaze i da se upisom na fax obavežemo na besplatan rad idućih 25 godina. Jel bi to bilo dosta?!
Jedino možeš bit sretan da studiraš što voliš, predavači nam i nisu nešto, pa stoga uzmeš sam knjigu i moliš boga da diplomiraš što prije...

Joj ljudi, sori na ovakvom depra postu, takvo mi je raspoloženje...nadam se da neće utjecat na vaše, a meni je sad ipak malo lakšeSmile
Eto, pusa svima koji pročitaju, nadam se da ovo bed raspoloženje neće preći i na vas Laughing

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 11:23 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja kuzim da ima puno ljudi koji su morali pisat molbe zbog upada u bolonju i da se na dan moze rjesit odreden broj molbi. Ali nekuzim zasto je problem sa onim indeksima kojima se samo treba upisat redovita visa godina. Ja nas nema toliko puno na 3. i 4. godini, koliko ljudi ima na 1. i 2. godini. Mozda su tete u referadi trebale pitat kad smo predavale indeks dal redovito upisujemo visu godinu ili ne. Ako redovito upisujemo visu godinu, onda su trebale stavit te indekse na jednu hrpu, a ove druge na drugu.
Ja kuzim da ima puno ljudi koji su morali pisat molbe zbog upada u bolonju i da se na dan moze rjesit odreden broj molbi. Ali nekuzim zasto je problem sa onim indeksima kojima se samo treba upisat redovita visa godina. Ja nas nema toliko puno na 3. i 4. godini, koliko ljudi ima na 1. i 2. godini. Mozda su tete u referadi trebale pitat kad smo predavale indeks dal redovito upisujemo visu godinu ili ne. Ako redovito upisujemo visu godinu, onda su trebale stavit te indekse na jednu hrpu, a ove druge na drugu.

D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 14:08 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne ovo se ne bi smjelo nikako dogoditi. Mislim da je već prevršilo svaku mjeru. Eto niti danas me nisu upisali... I kao što vidim uopće nas nema malo takve sudbine. Fala Bogu da mene ovo nimalo ne dira jer nit se vozim tramvajem niti mi je iksica vezana za PMF, ali to me bome neće spriječiti da iskažem svoje nezadovoljstvo organizacijom fakulteta. Sve se to da riješiti tako da i nama studentima i njima djelatnicima bude lakše i ljepše... Zbilja mi nije jasno kako se ovakve stvari dogode... Mislim za početak da ti kažu da za 3 tjedna dođeš po indeks?!? I onda kasne 3 tjedna skoro? ma neeeee... A ja sam uredno vidio kad god bi pogledao kroz prozor od referade u 10:45 recimo da se unutra ništa ne radi... Unatoč tome ako pokucaš nitko se neće odazvati...

Ako ja kojim slučajem krivim krive osobe onda se duboko ispričavam, ali nekako mi se čini da nitko drugi niti nema veze s indeskima u slučaju da nije bilo nikakve molbe.
ne ovo se ne bi smjelo nikako dogoditi. Mislim da je već prevršilo svaku mjeru. Eto niti danas me nisu upisali... I kao što vidim uopće nas nema malo takve sudbine. Fala Bogu da mene ovo nimalo ne dira jer nit se vozim tramvajem niti mi je iksica vezana za PMF, ali to me bome neće spriječiti da iskažem svoje nezadovoljstvo organizacijom fakulteta. Sve se to da riješiti tako da i nama studentima i njima djelatnicima bude lakše i ljepše... Zbilja mi nije jasno kako se ovakve stvari dogode... Mislim za početak da ti kažu da za 3 tjedna dođeš po indeks?!? I onda kasne 3 tjedna skoro? ma neeeee... A ja sam uredno vidio kad god bi pogledao kroz prozor od referade u 10:45 recimo da se unutra ništa ne radi... Unatoč tome ako pokucaš nitko se neće odazvati...

Ako ja kojim slučajem krivim krive osobe onda se duboko ispričavam, ali nekako mi se čini da nitko drugi niti nema veze s indeskima u slučaju da nije bilo nikakve molbe.

marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 17:42 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam drugo pitanje oko x-ica...
Zašto ovaj mjesec neki imaju manje kuna na xicama nego prošle godine?...Provjerila sam, sjelo mi je 1.11. 258kn, a kolegica koja je prošle godine primala oko 1100kn sad ima oko 800kn na xici...Pa zar ne bi za 11.mj. trebao 1.11. sjesti pun iznos (onaj prošlogodišnji)?
Nisam se dosad drugdje raspitivala, ali već sam početkom akad.god. načula da se skida određeni postotak mjesečno i tako se isplaćuju pokazi za studente ove godine? Jel to moguće uopće?
Jer i besplatni pokaz je jedno od studentskog prava redovnih studenata...

Ako itko zna nešto više, lijepo molim da proslijedi kakvu informaciju...čisto da znam, kad već obavijesti nema...
Imam drugo pitanje oko x-ica...
Zašto ovaj mjesec neki imaju manje kuna na xicama nego prošle godine?...Provjerila sam, sjelo mi je 1.11. 258kn, a kolegica koja je prošle godine primala oko 1100kn sad ima oko 800kn na xici...Pa zar ne bi za 11.mj. trebao 1.11. sjesti pun iznos (onaj prošlogodišnji)?
Nisam se dosad drugdje raspitivala, ali već sam početkom akad.god. načula da se skida određeni postotak mjesečno i tako se isplaćuju pokazi za studente ove godine? Jel to moguće uopće?
Jer i besplatni pokaz je jedno od studentskog prava redovnih studenata...

Ako itko zna nešto više, lijepo molim da proslijedi kakvu informaciju...čisto da znam, kad već obavijesti nema...

Zadnja promjena: marijap; 18:08 čet, 2. 11. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:08 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Navodno se sada drugacije racuna... :-s Prije je bilo (govorim otprilike jer ne znam tocne brojke):
- menu kosta cca 16kn
- ti platis cca 4kn
- s Xice ti "skinu" cca 16kn :zbunjen:
Sada ti s Xice "skidaju" 12kn (razliku prave cijene i onoga sto platis, dakle cca 3/4 cijene), pa je shodno tome i stanje na Xici manje (no vrijedi jednako). :)
Navodno se sada drugacije racuna... Eh? Prije je bilo (govorim otprilike jer ne znam tocne brojke):
- menu kosta cca 16kn
- ti platis cca 4kn
- s Xice ti "skinu" cca 16kn Zbunjen
Sada ti s Xice "skidaju" 12kn (razliku prave cijene i onoga sto platis, dakle cca 3/4 cijene), pa je shodno tome i stanje na Xici manje (no vrijedi jednako). Smile

[Vrh]
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 18:13 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

to već ima logike, hvala na objašnjenju, to mi je dovoljno...
a kako to da sad obrok košta 12kn, a ne 16...to su već neke njihove nabavke, priprave i računice :?
to već ima logike, hvala na objašnjenju, to mi je dovoljno...
a kako to da sad obrok košta 12kn, a ne 16...to su već neke njihove nabavke, priprave i računice Confused

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 18:18 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni jedna stvar nije jasna. Meni je prije upisa na racunu uvijek pisalo "dodijeljena prava do 15.10.". Pa kako ste onda vi prije upisa imali do 1.11.? Tek po upisu u visu godinu (na biologiji), bilo bi mi produljeno.

BTW, na biologiji su indeksi gotovi za 2 dana za redovne upise, a ovi ostali kako se molbe rijese.

EDIT: [url=http://www.cap.srce.hr/KakoDoSubvencije.aspx]Ovdje[/url] na stranicama SRCA imate tablicu sa opisom prava. Cini mi se da se nije mijenjalo nista s pravima, moguce je ovo sto je vsego vec napisao.
Meni jedna stvar nije jasna. Meni je prije upisa na racunu uvijek pisalo "dodijeljena prava do 15.10.". Pa kako ste onda vi prije upisa imali do 1.11.? Tek po upisu u visu godinu (na biologiji), bilo bi mi produljeno.

BTW, na biologiji su indeksi gotovi za 2 dana za redovne upise, a ovi ostali kako se molbe rijese.

EDIT: Ovdje na stranicama SRCA imate tablicu sa opisom prava. Cini mi se da se nije mijenjalo nista s pravima, moguce je ovo sto je vsego vec napisao.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:45 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="marijap"]a kako to da sad obrok košta 12kn, a ne 16...to su već neke njihove nabavke, priprave i računice :?[/quote]

Ma, kosta isto. :) Razlika je sto se prije na Xici "borjalo" [b]sve[/b], a sada samo [b]dio[/b] koji MZOS subvencionira. 8)
marijap (napisa):
a kako to da sad obrok košta 12kn, a ne 16...to su već neke njihove nabavke, priprave i računice Confused

Ma, kosta isto. Smile Razlika je sto se prije na Xici "borjalo" sve, a sada samo dio koji MZOS subvencionira. Cool

[Vrh]
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 19:23 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

skužila sam sad, hvala opet...
silly me :lol:
skužila sam sad, hvala opet...
silly me Laughing

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 20:03 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Meni jedna stvar nije jasna. Meni je prije upisa na racunu uvijek pisalo "dodijeljena prava do 15.10.". Pa kako ste onda vi prije upisa imali do 1.11.? Tek po upisu u visu godinu (na biologiji), bilo bi mi produljeno.

[/quote]

tako je bilo i nama. dakle meni je pisalo da mi prava vrijede do 15.10.2006. onda sam oko 17 ili 19 otišla u menzu i pošto mi indeks još nije bio gotov (nije ni danas) sam pitala tetu da li mi može provuć i vidjet da li su mi prava dodjeljena (upisala sam preko studomata ali mi nisu u indeks upisali) i teta je rekla da sam ih dobila i jela sam. da bi mi danas rekli da više njih nema :evil:

dakle ja sam predala sve 4.10 i tad mi je rečeno za 5 dana molba a 10 dana nakon toga i indeks dakle 19. je sve trebalo bit al mi je tek 20.10 bila molba i kad sam tad pitala za indeks dobila sam odgovor "za 3 tjedna"

prvo problemi s pokazom jer nisam imala indeks sad s iksicom, što je sljedeće?

ok ja još imam jako velike sreće da sam iz zagreba pa mogu jest i doma ili si ponjet al što je s ovima što nisu iz zg? kak da oni i što jedu?
bnikola (napisa):

tako je bilo i nama. dakle meni je pisalo da mi prava vrijede do 15.10.2006. onda sam oko 17 ili 19 otišla u menzu i pošto mi indeks još nije bio gotov (nije ni danas) sam pitala tetu da li mi može provuć i vidjet da li su mi prava dodjeljena (upisala sam preko studomata ali mi nisu u indeks upisali) i teta je rekla da sam ih dobila i jela sam. da bi mi danas rekli da više njih nema Evil or Very Mad

dakle ja sam predala sve 4.10 i tad mi je rečeno za 5 dana molba a 10 dana nakon toga i indeks dakle 19. je sve trebalo bit al mi je tek 20.10 bila molba i kad sam tad pitala za indeks dobila sam odgovor "za 3 tjedna"

prvo problemi s pokazom jer nisam imala indeks sad s iksicom, što je sljedeće?

ok ja još imam jako velike sreće da sam iz zagreba pa mogu jest i doma ili si ponjet al što je s ovima što nisu iz zg? kak da oni i što jedu?

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 22:23 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam isto iz Zga pa me za hranu "nije briga", no naša vrla administracija je svejedno pronašla način da mi uzme "kruh iz usta". Naime od jučer ne mogu radit preko SCa .... tj. mogu ja radit kolko ocu al pare dobit ne mogu jer nemam indeks pa nisam produžio ..... ah samo da napomenem indeks sam predao u prvom tjednu upisa!
ja sam isto iz Zga pa me za hranu "nije briga", no naša vrla administracija je svejedno pronašla način da mi uzme "kruh iz usta". Naime od jučer ne mogu radit preko SCa .... tj. mogu ja radit kolko ocu al pare dobit ne mogu jer nemam indeks pa nisam produžio ..... ah samo da napomenem indeks sam predao u prvom tjednu upisa!

Casper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 23:24 čet, 2. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

a da organiziramo volonterski rad u referadi?
a da organiziramo volonterski rad u referadi?

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum