[quote="pero"]pitanje za nekog tko zna
zašto svaki put kad stavljam attachment dobim sljedeću "generalnu grešku"[/quote]
Zato jer se to dogadjalo samo korisnicima koji koriste hrvatsku shemu. :-s Kako ja koristim englesku, a nitko mi nije javio da postoji taj problem, nisam ga mogao niti rijesiti. ;) Sad je (hopefully) sve ok. 8)
Ako bude jos problema, molim da javite direktno meni (u PM), jer ovako - rasuto po topicima - ne moram nuzno primijetiti (ne citam bas svaki post koji se pojavi). :)
pero (napisa): | pitanje za nekog tko zna
zašto svaki put kad stavljam attachment dobim sljedeću "generalnu grešku" |
Zato jer se to dogadjalo samo korisnicima koji koriste hrvatsku shemu. Kako ja koristim englesku, a nitko mi nije javio da postoji taj problem, nisam ga mogao niti rijesiti. Sad je (hopefully) sve ok.
Ako bude jos problema, molim da javite direktno meni (u PM), jer ovako - rasuto po topicima - ne moram nuzno primijetiti (ne citam bas svaki post koji se pojavi).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|