Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
eugen Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:16 pet, 10. 11. 2006 Naslov: subvencija za stan |
|
|
(nemam pojma di da svrstam ovo pitanje, tako da ukoliko modovi/admin ne smatraju ovo mjesto primjerenim, feel free to move it)
je li itko primao subvenciju zato jer studira van mjesta stanovanja i nije u domu? znam da to postoji, samo nemam pojma na kojem principu se dijeli, kad se treba prijavit, di se treba prijavit, koje potvrde trebaju i slično. pa ako je netko informiran, molim odgovor.
e, da, i moze li se ta subvencija dobiti ako ponavljas godinu?
unaprijed zahvaljujem.
(nemam pojma di da svrstam ovo pitanje, tako da ukoliko modovi/admin ne smatraju ovo mjesto primjerenim, feel free to move it)
je li itko primao subvenciju zato jer studira van mjesta stanovanja i nije u domu? znam da to postoji, samo nemam pojma na kojem principu se dijeli, kad se treba prijavit, di se treba prijavit, koje potvrde trebaju i slično. pa ako je netko informiran, molim odgovor.
e, da, i moze li se ta subvencija dobiti ako ponavljas godinu?
unaprijed zahvaljujem.
|
|
[Vrh] |
|
annna Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 19:07 pet, 10. 11. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="annna"]stanodavac te mora u policiji prijavit da stanujes u zg (mislim da je to prijava prebivalista). negdje u 12.mj obicno izadje natjecaj za te subvencije (iako je prosle godine izasao i kasnije, ugl, raspitas se u sc-u). treba ti onda ta potvrda iz policije, potvrda s faksa da studiras i ispunis onaj papir (kao za dom) i sve to predas u poslovnici za smjestaj u sc-u (uz indeks na uvid)[/quote]
Ispravak:
Stanodavac te treba prijaviti u policiji (mjesto [b]BORAVISTA[/b] se prijavljuje,ne mjesto prebivalista), treba ti od doma [b]potvrda o mjesto prebivalista[/b] (to ti doma netko izvadi u policiji) i ostalo sto je annna rekla.
Ima stvarno bisera koji su odjavili prebivaliste u svom mjestu i prijavili prebivaliste u zagrebu pa nisu dobili subvenciju!Uglavnom sve ce ti pisati na oglasnoj ploci u SC-u ili na njihovoj sluzbenoj stranici
annna (napisa): | stanodavac te mora u policiji prijavit da stanujes u zg (mislim da je to prijava prebivalista). negdje u 12.mj obicno izadje natjecaj za te subvencije (iako je prosle godine izasao i kasnije, ugl, raspitas se u sc-u). treba ti onda ta potvrda iz policije, potvrda s faksa da studiras i ispunis onaj papir (kao za dom) i sve to predas u poslovnici za smjestaj u sc-u (uz indeks na uvid) |
Ispravak:
Stanodavac te treba prijaviti u policiji (mjesto BORAVISTA se prijavljuje,ne mjesto prebivalista), treba ti od doma potvrda o mjesto prebivalista (to ti doma netko izvadi u policiji) i ostalo sto je annna rekla.
Ima stvarno bisera koji su odjavili prebivaliste u svom mjestu i prijavili prebivaliste u zagrebu pa nisu dobili subvenciju!Uglavnom sve ce ti pisati na oglasnoj ploci u SC-u ili na njihovoj sluzbenoj stranici
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
|