Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
stinkfist Forumaš(ica)
|
Postano: 0:17 sub, 18. 11. 2006 Naslov: nabavka literature |
|
|
znali mozda itko gdje se mogu nabaviti knjige navedene kao obavezna literatura za kolegij: Programiranje (C)
u knjizarama nisam bio uspjesan
1. B. S. Gottfried, Theory and Problems of Programming with C, Schaum's outline series, McGraw - Hill, 1996.
2. B. W. Kernighan, D. M. Ritchie, The C Programming Language, 2nd edition, Prentice Hall, 1988.
(prvo navedena knjiga je veceg prioriteta)
eh da
bilo bi pozeljno da nacin nabave nije kupnja preko interneta na amazonu ili cemu vec
(to mi nekako djeluje nesigurno)
p.s. temu navodim ovdje zato sto smo vec poceli raditi C a jos uvijek smo na UuR-u pa mi nekako ima vise smisla
unaprijed hvala
znali mozda itko gdje se mogu nabaviti knjige navedene kao obavezna literatura za kolegij: Programiranje (C)
u knjizarama nisam bio uspjesan
1. B. S. Gottfried, Theory and Problems of Programming with C, Schaum's outline series, McGraw - Hill, 1996.
2. B. W. Kernighan, D. M. Ritchie, The C Programming Language, 2nd edition, Prentice Hall, 1988.
eh da
bilo bi pozeljno da nacin nabave nije kupnja preko interneta na amazonu ili cemu vec
(to mi nekako djeluje nesigurno)
p.s. temu navodim ovdje zato sto smo vec poceli raditi C a jos uvijek smo na UuR-u pa mi nekako ima vise smisla
unaprijed hvala
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 3:23 sub, 18. 11. 2006 Naslov: Re: nabavka literature |
|
|
Ne znam za knjige, ali...
[quote="stinkfist"]znali mozda itko gdje se mogu nabaviti knjige navedene kao obavezna literatura za kolegij: Programiranje (C)[/quote]
IMO, vjezbe i predavanja (eventualno uz posjete demonstraturama ili konzultacijama) su dovoljni. 8) Daleko vaznije od literature je vjezbanje na racunalu: dakle rjesavanje zadataka bez gledanja u rjesenja (i, jasno, bez bubanja rjesenja na pamet). ;)
[quote="stinkfist"]bilo bi pozeljno da nacin nabave nije kupnja preko interneta na amazonu ili cemu vec
(to mi nekako djeluje nesigurno)[/quote]
Nakon visegodisnjeg iskustva, mogu posvjedociti da je poprilicno sigurno... :blista:
Ne znam za knjige, ali...
stinkfist (napisa): | znali mozda itko gdje se mogu nabaviti knjige navedene kao obavezna literatura za kolegij: Programiranje (C) |
IMO, vjezbe i predavanja (eventualno uz posjete demonstraturama ili konzultacijama) su dovoljni. Daleko vaznije od literature je vjezbanje na racunalu: dakle rjesavanje zadataka bez gledanja u rjesenja (i, jasno, bez bubanja rjesenja na pamet).
stinkfist (napisa): | bilo bi pozeljno da nacin nabave nije kupnja preko interneta na amazonu ili cemu vec
(to mi nekako djeluje nesigurno) |
Nakon visegodisnjeg iskustva, mogu posvjedociti da je poprilicno sigurno...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:44 sub, 18. 11. 2006 Naslov: Re: nabavka literature |
|
|
[quote="stinkfist"]
[/quote]
Kako moze neka knjiga biti veceg prioriteta od Biblije? :-k
Sto se tice narucivanja koje nije preko interneta, u Algoritmu postoji mogucnost narudzbe knjiga. Nakon sto narucis ceka se izmedju 3 i 4 tjedna.
stinkfist (napisa): |
|
Kako moze neka knjiga biti veceg prioriteta od Biblije?
Sto se tice narucivanja koje nije preko interneta, u Algoritmu postoji mogucnost narudzbe knjiga. Nakon sto narucis ceka se izmedju 3 i 4 tjedna.
_________________ Extraordinary claims require extraordinary evidence. – Carl Sagan
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|