Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Stankec Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:32 sri, 29. 11. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Da, bilo bi jako lijepo kada bi netko od asistenata ili profesor odgovorio na to pitanje.. Jer jako je puno ljudi bilo ispod 5 bodova, cak polovica.. :roll: :!:
Bio sam u drugoj grupi i nevjerujem da ce rezultati biti bolji. Bilo bi lijepo kada bi bio neki popravni, nije da se nema vremena to ugurati u terminu vjezba, koje u prosjeku traju po 2h :roll:
Bilo bi lijepo kada bi se izislo u susret tom problemu :wink:[/quote]
pitali smo mi asistenticu i rekla nam je da ce bit neki popravni, ali samo za one koje izvrse druge obaveze (citaj-predaju zadace i prodju drugi kolokvij). kolko sam skuzila, moci ce se na kraju ispraviti SAMO jedan kolokvij. tj. ak nisi prosao ovaj, MORAS proci drugi da bi mogao na popravni, a ak si prosao ovaj, imas fore za drugi. :wink:
eto..
Anonymous (napisa): | Da, bilo bi jako lijepo kada bi netko od asistenata ili profesor odgovorio na to pitanje.. Jer jako je puno ljudi bilo ispod 5 bodova, cak polovica..
Bio sam u drugoj grupi i nevjerujem da ce rezultati biti bolji. Bilo bi lijepo kada bi bio neki popravni, nije da se nema vremena to ugurati u terminu vjezba, koje u prosjeku traju po 2h
Bilo bi lijepo kada bi se izislo u susret tom problemu |
pitali smo mi asistenticu i rekla nam je da ce bit neki popravni, ali samo za one koje izvrse druge obaveze (citaj-predaju zadace i prodju drugi kolokvij). kolko sam skuzila, moci ce se na kraju ispraviti SAMO jedan kolokvij. tj. ak nisi prosao ovaj, MORAS proci drugi da bi mogao na popravni, a ak si prosao ovaj, imas fore za drugi.
eto..
_________________ Just buzzing by 2 say hi...
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Boris Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 15:16 pet, 1. 12. 2006 Naslov: |
|
|
pitali smo mi asistenticu i rekla nam je da ce bit neki popravni, ali samo za one koje izvrse druge obaveze (citaj-predaju zadace i prodju drugi kolokvij). kolko sam skuzila, moci ce se na kraju ispraviti SAMO jedan kolokvij. tj. ak nisi prosao ovaj, MORAS proci drugi da bi mogao na popravni, a ak si prosao ovaj, imas fore za drugi. :wink:
eto..[/quote]
Istina, receno je da ce biti popravni i to samo ako se zezne jedan kolokvij. Ja sam shvatio da se cak asistenti dogovaraju oko danog termina kada bi se to moglo ostvatiriti. Receno je da ce sve biti jasnije na sljedecim vjezbama u nadolazecem tjednu, kada ce se neke stvari iskristalizirati 8)
pitali smo mi asistenticu i rekla nam je da ce bit neki popravni, ali samo za one koje izvrse druge obaveze (citaj-predaju zadace i prodju drugi kolokvij). kolko sam skuzila, moci ce se na kraju ispraviti SAMO jedan kolokvij. tj. ak nisi prosao ovaj, MORAS proci drugi da bi mogao na popravni, a ak si prosao ovaj, imas fore za drugi.
eto..[/quote]
Istina, receno je da ce biti popravni i to samo ako se zezne jedan kolokvij. Ja sam shvatio da se cak asistenti dogovaraju oko danog termina kada bi se to moglo ostvatiriti. Receno je da ce sve biti jasnije na sljedecim vjezbama u nadolazecem tjednu, kada ce se neke stvari iskristalizirati
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Stankec Forumaš(ica)
|
|