Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prebacivanje s Gradjevine (informacija)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Maranello
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 20:43 sri, 15. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovako, ekipa, ja sam outsider zbog ne pohađanja PMF ne znan na kojem bi topicu to pitao pa pitam tu. Brucoš san na Građevini, pa me zanima kako bi se dogodine mogao bezbolno prebaciti na PMF - matematika (pod bezbolno mislim bez prijemnog) ali moja bi želja bila da upisem prvu godinu, znaći izpočetka. Molim brzi odgovor na forumu ne na e-mailu.
Ovako, ekipa, ja sam outsider zbog ne pohađanja PMF ne znan na kojem bi topicu to pitao pa pitam tu. Brucoš san na Građevini, pa me zanima kako bi se dogodine mogao bezbolno prebaciti na PMF - matematika (pod bezbolno mislim bez prijemnog) ali moja bi želja bila da upisem prvu godinu, znaći izpočetka. Molim brzi odgovor na forumu ne na e-mailu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 21:15 sri, 15. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Maranello"]Ovako, ekipa, ja sam outsider zbog ne pohađanja PMF ne znan na kojem bi topicu to pitao pa pitam tu. Brucoš san na Građevini, pa me zanima kako bi se dogodine mogao bezbolno prebaciti na PMF - matematika (pod bezbolno mislim bez prijemnog) ali moja bi želja bila da upisem prvu godinu, znaći izpočetka. Molim brzi odgovor na forumu ne na e-mailu.[/quote]

nije da sam bas strucan da ti odg na to pitanje, ali i da ideš na prijemni neces se namucit jer je prejednostavan...

i by the way... kakve veze ima tvoj post sa temom foruma.... :grebgreb:
Maranello (napisa):

nije da sam bas strucan da ti odg na to pitanje, ali i da ideš na prijemni neces se namucit jer je prejednostavan...

i by the way... kakve veze ima tvoj post sa temom foruma.... Kotacici rade 100 na sat

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:15 sri, 15. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, kod nas je prijemni poprilicno "bezbolan"... :lol: Ako to ne mozes proci, onda ocekuj da ce ti studij biti itekako "bolan"... ;)

Inace, za takva pitanja, korisnije je pitati [mmail=referada]Referadu[/mmail]. 8)
Pa, kod nas je prijemni poprilicno "bezbolan"... Laughing Ako to ne mozes proci, onda ocekuj da ce ti studij biti itekako "bolan"... Wink

Inace, za takva pitanja, korisnije je pitati Referadu. Cool

[Vrh]
herman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 2

PostPostano: 20:02 čet, 16. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Izgleda da građevinari počinju vršit invaziju na PMF-MO. 8)
Izgleda da građevinari počinju vršit invaziju na PMF-MO. Cool

[Vrh]
Maranello
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:22 pet, 24. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Što nas ima više ili... Ma zanima me jel tribaš biti genijalac ili jednostavno ako voliš matematiku i ako radiš možeš završiti jer vidim da imate na prvoj godini samo tri predmeta (informatiku ne računam), jeli to zato što su predmeti teški ili!? Jer prijemni iz matematike nije problem rješiti.
Što nas ima više ili... Ma zanima me jel tribaš biti genijalac ili jednostavno ako voliš matematiku i ako radiš možeš završiti jer vidim da imate na prvoj godini samo tri predmeta (informatiku ne računam), jeli to zato što su predmeti teški ili!? Jer prijemni iz matematike nije problem rješiti.

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 15:45 pet, 24. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne moras bit genijalac :wink:
ne moras bit genijalac Wink

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:06 pet, 24. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jednostavno ako voliš matematiku i [size=23][b]ako radiš[/b][/size] možeš završiti i to s jako dobrim prosjekom... 8)
Jednostavno ako voliš matematiku i ako radiš možeš završiti i to s jako dobrim prosjekom... Cool

[Vrh]
Maranello
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:15 pet, 24. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A to i ja mislim, ali oko PMF - matematike se stvara neka fama kao o faksu na koji se upisuju lumeni. Ja nisan bia u srednjoj odličan ali san uvik lako ucia mat. (nap.a. kampanjac) ali sad sam ozbiljniji
A to i ja mislim, ali oko PMF - matematike se stvara neka fama kao o faksu na koji se upisuju lumeni. Ja nisan bia u srednjoj odličan ali san uvik lako ucia mat. (nap.a. kampanjac) ali sad sam ozbiljniji

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:46 pet, 24. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam iskustvo s 15-20 studenata (u 5 godina) koji bi na pocetku prve godine bili apsolutne nule iz racunarskih kolegija, ali [b]znam[/b] da su ucili jako redovito, da su pitali demose i posjecivali konzultacije... i svi do jednoga su na kraju prolazili te kolegije s dobrim ocjenama. :D

Jedna proslogodisnja brucosica je C (navodni bauk prve godine) polozila s 4, ali dam ruku u vatru (moji studenti ce znati ciju :twisted:) da je, u prosjeku, C ucila barem jedan sat dnevno (vjerojatno i vise). =D>

Kampanjizam se vise ne isplati... :( Dodje kolokvijski tjedan i rijetko tko je bas TOLIKI lumen da moze nakampanjirati 4 kolegija odjednom, unatoc ([b]IMO[/b] sramotnim) zadacima i kriterijima za prolaz. :|
Imam iskustvo s 15-20 studenata (u 5 godina) koji bi na pocetku prve godine bili apsolutne nule iz racunarskih kolegija, ali znam da su ucili jako redovito, da su pitali demose i posjecivali konzultacije... i svi do jednoga su na kraju prolazili te kolegije s dobrim ocjenama. Very Happy

Jedna proslogodisnja brucosica je C (navodni bauk prve godine) polozila s 4, ali dam ruku u vatru (moji studenti ce znati ciju Twisted Evil) da je, u prosjeku, C ucila barem jedan sat dnevno (vjerojatno i vise). Applause

Kampanjizam se vise ne isplati... Sad Dodje kolokvijski tjedan i rijetko tko je bas TOLIKI lumen da moze nakampanjirati 4 kolegija odjednom, unatoc (IMO sramotnim) zadacima i kriterijima za prolaz. Neutral

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 21:31 pet, 24. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mali :OT:

[quote="vsego"]... dam ruku u vatru (moji studenti ce znati ciju :twisted:)...
[/quote]

da to neće biti moja ruka kojim pukim slučajem OPET u nekoj vatri!!!???
mali Off-topic

vsego (napisa):
... dam ruku u vatru (moji studenti ce znati ciju Twisted Evil)...

da to neće biti moja ruka kojim pukim slučajem OPET u nekoj vatri!!!???

Maranello
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:38 ned, 26. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A sad još jedno pitanje, znate li možda Nekog tko izvodi pripreme iz mat. volio bi riješiti jako dobro prijemni (zbog doma i stipendije).
A sad još jedno pitanje, znate li možda Nekog tko izvodi pripreme iz mat. volio bi riješiti jako dobro prijemni (zbog doma i stipendije).

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 22:31 ned, 26. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Maranello"]volio bi riješiti jako dobro prijemni (zbog doma i stipendije).[/quote]
Koliko ja vidim, rezultat na prijemnom se nigdje ne spominje u [url=http://www.sczg.hr/default.php?id=kat&katID=226&PHPSESSID=5896d5432674542014f89af4719d1dd2]kriterijima za raspodjelu mjesta[/url] u studentskim domovima.
Maranello (napisa):
volio bi riješiti jako dobro prijemni (zbog doma i stipendije).

Koliko ja vidim, rezultat na prijemnom se nigdje ne spominje u kriterijima za raspodjelu mjesta u studentskim domovima.

Maranello
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:44 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni su rekli da prvih deset na prijemnom ima neke privilegije(nap. a. bodovi za dom i stipendije). Ako sam u krivu ispravite me.
Meni su rekli da prvih deset na prijemnom ima neke privilegije(nap. a. bodovi za dom i stipendije). Ako sam u krivu ispravite me.

[Vrh]
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
140 = 152 - 12

PostPostano: 10:45 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prvih 10% može dobiti državnu stipendiju. U to ulaze i oni koji imaju izravan upis (oni po defaultu imaju 1000 bodova na prijamnom).

Bar je tako bilo kad sam se ja upisivao, 2004. Ne znam jel se što promijenilo.
Prvih 10% može dobiti državnu stipendiju. U to ulaze i oni koji imaju izravan upis (oni po defaultu imaju 1000 bodova na prijamnom).

Bar je tako bilo kad sam se ja upisivao, 2004. Ne znam jel se što promijenilo.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:23 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Maranello"]Meni su rekli da prvih deset na prijemnom ima neke privilegije(nap. a. bodovi za dom i stipendije). Ako sam u krivu ispravite me.[/quote]

Cini mi se da studenti koji se prebacuju nemaju [b]uopce[/b] pravo na dom. :( Tako je bar bilo kolegici koja se prebacila iz Rijeke u Zg prije godinu i pol. :|
Maranello (napisa):

Cini mi se da studenti koji se prebacuju nemaju uopce pravo na dom. Sad Tako je bar bilo kolegici koja se prebacila iz Rijeke u Zg prije godinu i pol. Neutral

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 13:45 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Maranello"]Meni su rekli da prvih deset na prijemnom ima neke privilegije(nap. a. bodovi za dom i stipendije). Ako sam u krivu ispravite me.[/quote]

Cini mi se da studenti koji se prebacuju nemaju [b]uopce[/b] pravo na dom. :( Tako je bar bilo kolegici koja se prebacila iz Rijeke u Zg prije godinu i pol. :|[/quote]
al on planira svejedno izlazit na prijamni dakle sumljam da je rječ o samom prebacivanju papira? trebalo bi bit razlike? al ne znam na koji je način ta cura prešla
vsego (napisa):
Maranello (napisa):

Cini mi se da studenti koji se prebacuju nemaju uopce pravo na dom. Sad Tako je bar bilo kolegici koja se prebacila iz Rijeke u Zg prije godinu i pol. Neutral

al on planira svejedno izlazit na prijamni dakle sumljam da je rječ o samom prebacivanju papira? trebalo bi bit razlike? al ne znam na koji je način ta cura prešla

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:38 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]al ne znam na koji je način ta cura prešla[/quote]

Izasla je na prijemni. 8)
mladac (napisa):
al ne znam na koji je način ta cura prešla

Izasla je na prijemni. Cool

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 15:50 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

možda ima neka caka da imaju prednost oni što su te godine maturirali?
možda ima neka caka da imaju prednost oni što su te godine maturirali?

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 16:07 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Maranello"]Meni su rekli da prvih deset na prijemnom ima neke privilegije(nap. a. bodovi za dom i stipendije). Ako sam u krivu ispravite me.[/quote]
Prvih 10% na prijemnom imaju pravo natjecati se za kategoriju 'A' drzavne stipendije (sto ne znaci da ce je i dobiti). Stipendisti koji primaju drzavnu stipendiju kategorije 'A' imaju pravo na izravan smjestaj u dom.

Ako te zanimaju detalji, procitaj kriterije. Link ti se nalazi u mom prethodnom postu.
Maranello (napisa):

Prvih 10% na prijemnom imaju pravo natjecati se za kategoriju 'A' drzavne stipendije (sto ne znaci da ce je i dobiti). Stipendisti koji primaju drzavnu stipendiju kategorije 'A' imaju pravo na izravan smjestaj u dom.

Ako te zanimaju detalji, procitaj kriterije. Link ti se nalazi u mom prethodnom postu.

Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 17:35 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moj topli savjet..

nemoj se prebacivat! radije odi na prijemni...

Ja sam se prebacivala s faxa na fax i vjeruj mi, izgubila sam sve zivce i razum (ako sam uopce i imala sta od toga) jer ima tisuČu komplikacija.

jos i sad imam probema s tim jer nisam na svim popisima studenata zbog naknadnog upisa..

kazem ti.. IDI NA PRIJAMNI.....
Moj topli savjet..

nemoj se prebacivat! radije odi na prijemni...

Ja sam se prebacivala s faxa na fax i vjeruj mi, izgubila sam sve zivce i razum (ako sam uopce i imala sta od toga) jer ima tisuČu komplikacija.

jos i sad imam probema s tim jer nisam na svim popisima studenata zbog naknadnog upisa..

kazem ti.. IDI NA PRIJAMNI.....

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum