Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
Postano: 11:49 sri, 8. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Nisam uspio naci sliku Vjesnikovog nebodera :cry: ali to je velika narandjasto-crvena (sa puno smedjeg) zgradurina.[/quote]
Dodje Mujo u Zagreb, prolazi kraj Vjesnikovog nebodera...
[quote="Mujo"]Kakav ogroman kiosk... :shock: [/quote]
Sto se tice vremena polaska rekao bih da 10 nije prekasno, osim ako se planira neka dodatna setnja. Ako se do doma pod Okicem stigne tek u 12, jos ima vremena za otic gore (cca. 30 min tamo i nazad), pojest nesto u domu, popesti se na Pljesivicu i vratiti nazad prije mraka. Barba Poljak kaze da hodanja od Okica do vrha Pljesivice ima sat i po, mislim da je nama trebalo malo vise od sat vremena. Nosenje klope je opcionalno, jer se u domu moze fino papati. Nije na odmet nositi vodu (litra Jamnice u domu je cca. 10kn).
vsego (napisa): | Nisam uspio naci sliku Vjesnikovog nebodera ali to je velika narandjasto-crvena (sa puno smedjeg) zgradurina. |
Dodje Mujo u Zagreb, prolazi kraj Vjesnikovog nebodera...
Mujo (napisa): | Kakav ogroman kiosk... |
Sto se tice vremena polaska rekao bih da 10 nije prekasno, osim ako se planira neka dodatna setnja. Ako se do doma pod Okicem stigne tek u 12, jos ima vremena za otic gore (cca. 30 min tamo i nazad), pojest nesto u domu, popesti se na Pljesivicu i vratiti nazad prije mraka. Barba Poljak kaze da hodanja od Okica do vrha Pljesivice ima sat i po, mislim da je nama trebalo malo vise od sat vremena. Nosenje klope je opcionalno, jer se u domu moze fino papati. Nije na odmet nositi vodu (litra Jamnice u domu je cca. 10kn).
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:43 sri, 8. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Jack"]Samo moram kupiti novi akumulator, da ne bi i pokraj mog autića stavljao smajlije :lol:[/quote]
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!:
Pa ti imas rel. novog Clia, ne?!
[quote="krcko"]Sto se tice vremena polaska rekao bih da 10 nije prekasno, osim ako se planira neka dodatna setnja.[/quote]
Meni se cini da bi moglo biti solidno prehladno ako tamo dodjemo prerano. :(
Ne znam, izjasnite se. Za sada su dvoje za 9 (nenad i anamari) i dvoje za 10 (krcko i ja). Ostali?
[quote="anamari"]Htjele bih samo pitati iskusnije, kakvu odjecu i obucu da ponesem? Tenisice, cizme, trenirku, koliko debelu jaknu i to?[/quote]
Ja cu se toplo obuci, ali po principu "kratki rukavi i na njih dugi" dako da duge mogu skinuti ako bude prevruce. Na to ide jakna, vjerojatno obicni Jeans; nista pretoplo.
Hodanje hoce zagrijati covjeka. 8)
Jasno, ovisi i koliko si zimogrozljiva... ;)
P.S. Ja nisam bas "iskusniji". To su nenad i krcko...
Jack (napisa): | Samo moram kupiti novi akumulator, da ne bi i pokraj mog autića stavljao smajlije |
Pa ti imas rel. novog Clia, ne?!
krcko (napisa): | Sto se tice vremena polaska rekao bih da 10 nije prekasno, osim ako se planira neka dodatna setnja. |
Meni se cini da bi moglo biti solidno prehladno ako tamo dodjemo prerano.
Ne znam, izjasnite se. Za sada su dvoje za 9 (nenad i anamari) i dvoje za 10 (krcko i ja). Ostali?
anamari (napisa): | Htjele bih samo pitati iskusnije, kakvu odjecu i obucu da ponesem? Tenisice, cizme, trenirku, koliko debelu jaknu i to? |
Ja cu se toplo obuci, ali po principu "kratki rukavi i na njih dugi" dako da duge mogu skinuti ako bude prevruce. Na to ide jakna, vjerojatno obicni Jeans; nista pretoplo.
Hodanje hoce zagrijati covjeka.
Jasno, ovisi i koliko si zimogrozljiva...
P.S. Ja nisam bas "iskusniji". To su nenad i krcko...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|
Postano: 14:26 sri, 8. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Za obuću: tko ima, neka ponese gojzerice. U tenisicama se zna klizati.
Naravno, ozbiljni ponesu još tenisice rezerve (u ruksaku, ili barem za auto na povratku :-)
Odjeća: poslušajte prognozu, ipak ne idemo iznad 1000 m. Jakna/šuškavac/kabanica je dobra i protiv moguće kišice, a i protiv vjetra (ako je ispod topla vesta).
Na Okić se može popeti i zahtjevnijom stazom (stijene, sajle, ...), pa treba i malo više vremena. Do Plješivice se može malo i pogriješiti put, šumari su ljetos probijali neke nove ceste, ... Dakle, ako se ide do Plješivice, ima se bar tri sata hodati prije nego li se sjedne. Toplije će biti ako se nadjemo u 9, u 11 smo tamo, i u 2 popodne sjednemo - nego li sat kasnije.
Moje planinarsko iskustvo mi govori da se obično planira preoptimistično, a društvo se uvijek još malo zadrži (da vidimo još jedan krug kako će ovaj letjeti, ili još poneka fotografija, ...).
- N.
Za obuću: tko ima, neka ponese gojzerice. U tenisicama se zna klizati.
Naravno, ozbiljni ponesu još tenisice rezerve (u ruksaku, ili barem za auto na povratku
Odjeća: poslušajte prognozu, ipak ne idemo iznad 1000 m. Jakna/šuškavac/kabanica je dobra i protiv moguće kišice, a i protiv vjetra (ako je ispod topla vesta).
Na Okić se može popeti i zahtjevnijom stazom (stijene, sajle, ...), pa treba i malo više vremena. Do Plješivice se može malo i pogriješiti put, šumari su ljetos probijali neke nove ceste, ... Dakle, ako se ide do Plješivice, ima se bar tri sata hodati prije nego li se sjedne. Toplije će biti ako se nadjemo u 9, u 11 smo tamo, i u 2 popodne sjednemo - nego li sat kasnije.
Moje planinarsko iskustvo mi govori da se obično planira preoptimistično, a društvo se uvijek još malo zadrži (da vidimo još jedan krug kako će ovaj letjeti, ili još poneka fotografija, ...).
- N.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 16:17 sri, 8. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ne znam, izjasnite se. Za sada su dvoje za 9 (nenad i anamari) i dvoje za 10 (krcko i ja). Ostali?[/quote]Ja ću do 2 ujutro slušati [i]Boško Petrović trio[/i] u BP clubu, tak da bi mi pasalo kasnije, ali se slažem s Nenadom da bi bilo bolje u 9. Kak odlučite tak bum došel.
[quote="anamari"]Ja nemam iskustva s planinarenjem, a moji polasci inace ovise o busevima ili tati, ali mi se isto ovo cini malo kasno.
Htjele bih samo pitati iskusnije, kakvu odjecu i obucu da ponesem? Tenisice, cizme, trenirku, koliko debelu jaknu i to? Hranu? Pice?[/quote]
Što se odjeće tiče, bolje se osigurati, pa uzeti previše rezervne, nego se smrzavati ili kuhati u predebelom. Ja ću furati svoj back-pack i imat ću SVE 8) , kabanicu, šuškavac, tenke za trčanje po livadi, kratku majcu, tanku dugu majcu, debelu dugu majcu, vodu (litru, u domu se napuni flasHa pa imas i za dolje), senGviče, [b]FRIZBI[/b] :lol: !
Da, oni s dugom kosom bi si mogli ponjet neku kapu, šuma je puna kukaca, krpelji i tak toga...
Ima netko rekete za badminton?
Ako će padati kiša koji dan prije, onda bi mogli (morali) naići na blato tu i tamo, pa bi trebalo imati izdržljivu obuću (koju nije šteta zablatiti).
vsego (napisa): | Ne znam, izjasnite se. Za sada su dvoje za 9 (nenad i anamari) i dvoje za 10 (krcko i ja). Ostali? | Ja ću do 2 ujutro slušati Boško Petrović trio u BP clubu, tak da bi mi pasalo kasnije, ali se slažem s Nenadom da bi bilo bolje u 9. Kak odlučite tak bum došel.
anamari (napisa): | Ja nemam iskustva s planinarenjem, a moji polasci inace ovise o busevima ili tati, ali mi se isto ovo cini malo kasno.
Htjele bih samo pitati iskusnije, kakvu odjecu i obucu da ponesem? Tenisice, cizme, trenirku, koliko debelu jaknu i to? Hranu? Pice? |
Što se odjeće tiče, bolje se osigurati, pa uzeti previše rezervne, nego se smrzavati ili kuhati u predebelom. Ja ću furati svoj back-pack i imat ću SVE , kabanicu, šuškavac, tenke za trčanje po livadi, kratku majcu, tanku dugu majcu, debelu dugu majcu, vodu (litru, u domu se napuni flasHa pa imas i za dolje), senGviče, FRIZBI !
Da, oni s dugom kosom bi si mogli ponjet neku kapu, šuma je puna kukaca, krpelji i tak toga...
Ima netko rekete za badminton?
Ako će padati kiša koji dan prije, onda bi mogli (morali) naići na blato tu i tamo, pa bi trebalo imati izdržljivu obuću (koju nije šteta zablatiti).
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
hexy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:58 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="hexy"]Ja predlazem da odemo ravno u Medvedgrad, pa se mozemo naći ispred njega :)
Malo je prehladno za lutanje po šumi, a i još ne znam da li imam vožnju u sub....[/quote]
Njaaaah... Danas su na prognozi rekli "[i]Toplije[/i]", sto god to znacilo... :lol:
Daklem, sastanak je u 9:00 tamo pred Cvijetnim. Mislim da je ok da ne kasnite vise od akademske cetvrti. ;)
Ako ima prigovora na ikoji dio dogovora, molim to rijesite na vrijeme, da stignemo postati zakljucke ovdje. :D
Nadam se da se vidimo!
P.S. Zna li itko (od onih koji idu) doci do Okica? :roll: :? :shock: Pliiiiiiiz! :D
hexy (napisa): | Ja predlazem da odemo ravno u Medvedgrad, pa se mozemo naći ispred njega
Malo je prehladno za lutanje po šumi, a i još ne znam da li imam vožnju u sub.... |
Njaaaah... Danas su na prognozi rekli "Toplije", sto god to znacilo...
Daklem, sastanak je u 9:00 tamo pred Cvijetnim. Mislim da je ok da ne kasnite vise od akademske cetvrti.
Ako ima prigovora na ikoji dio dogovora, molim to rijesite na vrijeme, da stignemo postati zakljucke ovdje.
Nadam se da se vidimo!
P.S. Zna li itko (od onih koji idu) doci do Okica? Pliiiiiiiz!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 1:12 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Moram se ispričati od ovog izleta :(:(
Nisam baš do sad nešto dobro naučio (iako jesam učio) i nemerem si priuštit da izgubim subotu i dosta sati sna, nažalost.
Tak mi je sad žao kaj nemrem ić zbog glupog ispita....
Moram se ispričati od ovog izleta
Nisam baš do sad nešto dobro naučio (iako jesam učio) i nemerem si priuštit da izgubim subotu i dosta sati sna, nažalost.
Tak mi je sad žao kaj nemrem ić zbog glupog ispita....
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 12:42 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Daklem, sastanak je u 9:00 tamo pred Cvijetnim. Mislim da je ok da ne kasnite vise od akademske cetvrti. ;)
Ako ima prigovora na ikoji dio dogovora, molim to rijesite na vrijeme, da stignemo postati zakljucke ovdje. :D
Nadam se da se vidimo!
P.S. Zna li itko (od onih koji idu) doci do Okica? :roll: :? :shock: Pliiiiiiiz! :D[/quote]Vidimo se!
Ja sam vec bio gore, al se vise nis ne sjecam. Pa idemo po planinarskom putu koji je označen, samo trebamo dobro čitati oznake...
vsego (napisa): | Daklem, sastanak je u 9:00 tamo pred Cvijetnim. Mislim da je ok da ne kasnite vise od akademske cetvrti.
Ako ima prigovora na ikoji dio dogovora, molim to rijesite na vrijeme, da stignemo postati zakljucke ovdje.
Nadam se da se vidimo!
P.S. Zna li itko (od onih koji idu) doci do Okica? Pliiiiiiiz! | Vidimo se!
Ja sam vec bio gore, al se vise nis ne sjecam. Pa idemo po planinarskom putu koji je označen, samo trebamo dobro čitati oznake...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:57 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]Ja sam vec bio gore, al se vise nis ne sjecam. Pa idemo po planinarskom putu koji je označen, samo trebamo dobro čitati oznake...[/quote]
Da, ali treba doci [b]od Cvijetnog[/b] do planinarskog puta, ne? :roll:
Poslao mi je Krcko nekakve upute. Nadam se da se necemo jako pogubiti... :D
P.S. C'Tebo opet bojkotira... :cry: Vadi se na fiziku, a zapravo mu je otpao kotac s auta... :verytwisted:
steelworker (napisa): | Ja sam vec bio gore, al se vise nis ne sjecam. Pa idemo po planinarskom putu koji je označen, samo trebamo dobro čitati oznake... |
Da, ali treba doci od Cvijetnog do planinarskog puta, ne?
Poslao mi je Krcko nekakve upute. Nadam se da se necemo jako pogubiti...
P.S. C'Tebo opet bojkotira... Vadi se na fiziku, a zapravo mu je otpao kotac s auta...
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 21:58 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Netko me pitao kad se krece, pa za one kojima je promaklo:
[quote="vsego"][size=24]Daklem, sastanak je u 9:00 tamo pred Cvijetnim.[/size]
Mislim da je ok da ne kasnite vise od akademske cetvrti. ;)[/quote]
Unatoc "dezerterima" (odakle mi samo ta vojnicka terminologija? ;)), nadam se da se nadjemo u povecem broju! 8)
C'Tebi zelim srecu na ispitu, Astrei da ozdravi cim prije, a Anamari da se dobro provede. :D
Netko me pitao kad se krece, pa za one kojima je promaklo:
vsego (napisa): | Daklem, sastanak je u 9:00 tamo pred Cvijetnim.
Mislim da je ok da ne kasnite vise od akademske cetvrti. |
Unatoc "dezerterima" (odakle mi samo ta vojnicka terminologija? ), nadam se da se nadjemo u povecem broju!
C'Tebi zelim srecu na ispitu, Astrei da ozdravi cim prije, a Anamari da se dobro provede.
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:54 pet, 10. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][url=http://www.rzs-hm.si/napoved/aladin.html]Aladin[/url] kaze da nece biti kise. Mozda tu i tamo neki oblacic, ali suho...[/quote]
:shock: Ako ti tako kazes... :?
Evo i [url=http://prognoza.hr/zgsutra_n.html]malo ljudskije verzije[/url] od [url=http://prognoza.hr/prognoze.html]DHMZa[/url]. 8) Ima i [url=http://prognoza.hr/hrsutra_n.html]za cijelu Hrvatsku[/url]. :)
Eh, da, imas i [url=http://klima.hr/suradnja/aladin.html]Aladina za Hrvatsku[/url]... Jako iscrpno, mada meni ne govori puno. :oops:
krcko (napisa): | Aladin kaze da nece biti kise. Mozda tu i tamo neki oblacic, ali suho... |
Ako ti tako kazes...
Evo i malo ljudskije verzije od DHMZa. Ima i za cijelu Hrvatsku.
Eh, da, imas i Aladina za Hrvatsku... Jako iscrpno, mada meni ne govori puno.
|
|
[Vrh] |
|
hexy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 0:26 sub, 11. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]P.S. C'Tebo opet bojkotira... :cry: Vadi se na fiziku, a zapravo mu je otpao kotac s auta... :verytwisted:[/quote]
Samo se ti šali...
Jednom mi je od dve štange što drže kotač otpala jedna (u vožnji, naravno....)
Ali, da se to desilo došo bih pješke....
vsego (napisa): | P.S. C'Tebo opet bojkotira... Vadi se na fiziku, a zapravo mu je otpao kotac s auta... |
Samo se ti šali...
Jednom mi je od dve štange što drže kotač otpala jedna (u vožnji, naravno....)
Ali, da se to desilo došo bih pješke....
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
|
Postano: 16:22 sub, 11. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Evo i [url=http://prognoza.hr/zgsutra_n.html]malo ljudskije verzije[/url] od [url=http://prognoza.hr/prognoze.html]DHMZa[/url]. 8) Ima i [url=http://prognoza.hr/hrsutra_n.html]za cijelu Hrvatsku[/url]. :)[/quote]
Problem s ljudskim verzijama je sto su preopcenite. Mene ne zanima kakvo ce vrijeme biti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, nego bas na Okicu.
[quote="vsego"]Eh, da, imas i [url=http://klima.hr/suradnja/aladin.html]Aladina za Hrvatsku[/url]... Jako iscrpno, mada meni ne govori puno. :oops:[/quote]
Nazalost na stranici gdje objavljuju prognoze nema naoblake ([url=http://prognoza.hr/aladin_prognoza.html]ovdje[/url]). Osim toga naviknuo sam se na slovenskog Aladina, slikice su mi ljepse. Btw, naoblaku su fulali, prijepodne je bilo solidno vise od 40%. Bar su pogodili da ce se poslijepodne razvedriti...
Problem s ljudskim verzijama je sto su preopcenite. Mene ne zanima kakvo ce vrijeme biti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, nego bas na Okicu.
Nazalost na stranici gdje objavljuju prognoze nema naoblake (ovdje). Osim toga naviknuo sam se na slovenskog Aladina, slikice su mi ljepse. Btw, naoblaku su fulali, prijepodne je bilo solidno vise od 40%. Bar su pogodili da ce se poslijepodne razvedriti...
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
Postano: 22:45 sub, 11. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[img]http://student.math.hr/~robisorn/plesevica.jpg[/img]
GOTOVO! Došli smo gore, proglasili ga teritorijem Foruma 8) , podigli zastavu, salutirali joj i radili još svašta (ak vas zanima kaj dođite s nama sljedeći put :D ).
[quote="vsego"]... Unatoc "dezerterima" (odakle mi samo ta vojnicka terminologija? ;)) ...[/quote]Da, :grebgreb: ... :lol:
Hmm, mislim da dezerteri trebaju bit sretni što nemamo nešto tipa [i]naredba broj 48[/i]. :twisted:
Zezam se, nadam se da će svi koji se nisu išli gubiti s nama po planinama prizdraviti, izlumpati i ostalo i hopefuly zalutati s nama neki drugi put.
GOTOVO! Došli smo gore, proglasili ga teritorijem Foruma , podigli zastavu, salutirali joj i radili još svašta (ak vas zanima kaj dođite s nama sljedeći put ).
vsego (napisa): | ... Unatoc "dezerterima" (odakle mi samo ta vojnicka terminologija? ) ... | Da, ...
Hmm, mislim da dezerteri trebaju bit sretni što nemamo nešto tipa naredba broj 48.
Zezam se, nadam se da će svi koji se nisu išli gubiti s nama po planinama prizdraviti, izlumpati i ostalo i hopefuly zalutati s nama neki drugi put.
|
|
[Vrh] |
|
|