Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

MA3 - kolokviji 2006/07 (informacija)
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
33 = 43 - 10

PostPostano: 8:39 sub, 11. 11. 2006    Naslov: MA3 - kolokviji 2006/07 Citirajte i odgovorite

Bliži se prvi kolokvij, kolaju glasine... pa je vrijeme i za službenu obavijest:

Pravo izlaska na kolokvije iz MA3 ove godine imaju
1. studenti koji su ove godine upisali kolegij
2. zainteresirani studenti koji su odslušali kolegij ali nisu izlazili na pismeni (osim ev. zbog ostvarivanja prava na potpis) niti usmeni ispit.

Studenti pod 2. trebaju mi se javiti (osobno) najkasnije do 27.11.
Izlaskom na ispitni rok 27.11. gubi se pravo izlaska na kolokvij.

Više informacija na [url=http://web.math.hr/nastava/ma34/kolokviji_ma3.html]web stranici kolegija[/url]
Bliži se prvi kolokvij, kolaju glasine... pa je vrijeme i za službenu obavijest:

Pravo izlaska na kolokvije iz MA3 ove godine imaju
1. studenti koji su ove godine upisali kolegij
2. zainteresirani studenti koji su odslušali kolegij ali nisu izlazili na pismeni (osim ev. zbog ostvarivanja prava na potpis) niti usmeni ispit.

Studenti pod 2. trebaju mi se javiti (osobno) najkasnije do 27.11.
Izlaskom na ispitni rok 27.11. gubi se pravo izlaska na kolokvij.

Više informacija na web stranici kolegija

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-7 = 34 - 41
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)

PostPostano: 21:02 pon, 13. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok super znači idem na kolokvij :) Još samo jedno pitanje odnosno zamolba: Jel mogu dobiti Vaše bilješke s vježbi od ove godine (ono što bude obrađeno do recimo 27.11.) nešto prije kolokvija samo da skopiram da stignem malo pogledati za kolokvij? Unaprijed se zahvaljujem

Ususret drugog kolokvija uzmem drugi dio i onda ako se slažete iskopiram i taj dio i kad položim ostavim svoje kopije u 102 tako da svi imaju pristup toj super skripti. Siguran sam da bi uveselio studente koji polažu ovaj težak (koliko sam čuo) kolegij :D

Pozdrav svima koji još moraju položiti ovo i dijele moju sudbinu o/
ok super znači idem na kolokvij Smile Još samo jedno pitanje odnosno zamolba: Jel mogu dobiti Vaše bilješke s vježbi od ove godine (ono što bude obrađeno do recimo 27.11.) nešto prije kolokvija samo da skopiram da stignem malo pogledati za kolokvij? Unaprijed se zahvaljujem

Ususret drugog kolokvija uzmem drugi dio i onda ako se slažete iskopiram i taj dio i kad položim ostavim svoje kopije u 102 tako da svi imaju pristup toj super skripti. Siguran sam da bi uveselio studente koji polažu ovaj težak (koliko sam čuo) kolegij Very Happy

Pozdrav svima koji još moraju položiti ovo i dijele moju sudbinu o/

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 9:44 uto, 14. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]Jel mogu dobiti Vaše bilješke s vježbi od ove godine (ono što bude obrađeno do recimo 27.11.) nešto prije kolokvija samo da skopiram da stignem malo pogledati za kolokvij? [/quote]
Ako je pitanje upućeno meni, odgovor je NE. Razlozi?
- ja nemam bilješke s vježbi jer obično na vježbama ništa ne bilježim
- imam pripreme za vježbe, ali one nisu u obliku koji bi vama trebao. evo, primjera radi napisat ću vam ovdje bilješke za vježbe pred 2-3 tjedna: 21.6.06, 13.6.05, 31.8.05, 14.2.05, 1.9.03.
- trebali biste dolaziti na vježbe. ne zato što su obavezne, nego zato što se na vježbama može nešto naučiti, puno više nego što možete shvatiti iz bilo kakvih papira. bitni su komentari, objašnjenja... ne samo ono što piše na papirima.
- ako mislite da nisam u pravu... kopirajte bilo čije vježbe, može i lanjske, i sretno.
D4rk0 (napisa):
Jel mogu dobiti Vaše bilješke s vježbi od ove godine (ono što bude obrađeno do recimo 27.11.) nešto prije kolokvija samo da skopiram da stignem malo pogledati za kolokvij?

- imam pripreme za vježbe, ali one nisu u obliku koji bi vama trebao. evo, primjera radi napisat ću vam ovdje bilješke za vježbe pred 2-3 tjedna: 21.6.06, 13.6.05, 31.8.05, 14.2.05, 1.9.03.
- trebali biste dolaziti na vježbe. ne zato što su obavezne, nego zato što se na vježbama može nešto naučiti, puno više nego što možete shvatiti iz bilo kakvih papira. bitni su komentari, objašnjenja... ne samo ono što piše na papirima.
- ako mislite da nisam u pravu... kopirajte bilo čije vježbe, može i lanjske, i sretno.

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 12:07 uto, 14. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mea"][quote="D4rk0"]Jel mogu dobiti Vaše bilješke s vježbi od ove godine (ono što bude obrađeno do recimo 27.11.) nešto prije kolokvija samo da skopiram da stignem malo pogledati za kolokvij? [/quote]
- ako mislite da nisam u pravu... kopirajte bilo čije vježbe, može i lanjske, i sretno.[/quote]
nažalost nisam u mogućnosti dolaziti. Znam ja da bi najbolje bilo dolaziti, ali eto takva je situacija. Ako se ne varam na onim jednim vježbama na kojima sam bio Vas sam bio pitao može li se dobiti te vaše pripreme pa ste rekli da ih ove godine ponovno pišete. Koliko sam vidio papir tamo su bili zadaci koji i na ploči. Zato sam mislio da bi mi ti papiri mogli pomoći. Čisto ono ako Vama pomognu da se sjetite svega (ne jer ne znate nego da spomenete upravo te cakice) sam mislio da bi mi upravo to moglo biti jako korisno. Koliko sam vidio i vrlo uredno je bilo pisano. U svakom slučaju potruditi ću se nabaviti lanjske vježbe, ali još uvijek bi želio upravo te Vaše pripreme ako je moguće.
mea (napisa):
D4rk0 (napisa):
Jel mogu dobiti Vaše bilješke s vježbi od ove godine (ono što bude obrađeno do recimo 27.11.) nešto prije kolokvija samo da skopiram da stignem malo pogledati za kolokvij?

nažalost nisam u mogućnosti dolaziti. Znam ja da bi najbolje bilo dolaziti, ali eto takva je situacija. Ako se ne varam na onim jednim vježbama na kojima sam bio Vas sam bio pitao može li se dobiti te vaše pripreme pa ste rekli da ih ove godine ponovno pišete. Koliko sam vidio papir tamo su bili zadaci koji i na ploči. Zato sam mislio da bi mi ti papiri mogli pomoći. Čisto ono ako Vama pomognu da se sjetite svega (ne jer ne znate nego da spomenete upravo te cakice) sam mislio da bi mi upravo to moglo biti jako korisno. Koliko sam vidio i vrlo uredno je bilo pisano. U svakom slučaju potruditi ću se nabaviti lanjske vježbe, ali još uvijek bi želio upravo te Vaše pripreme ako je moguće.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
24 = 28 - 4

PostPostano: 12:50 uto, 14. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako ce ti sta pomoc - ja sam do sad bila na svim vjezbama, pa mozes od mene iskopirat, dost je pregledno :D nadjes me utorkom (18-20h) i srijedom (10-20h) u rp5. [size=8](javi se demos-ici)[/size]
Ako ce ti sta pomoc - ja sam do sad bila na svim vjezbama, pa mozes od mene iskopirat, dost je pregledno Very Happy nadjes me utorkom (18-20h) i srijedom (10-20h) u rp5. (javi se demos-ici)

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 14:15 uto, 14. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="allllice"]Ako ce ti sta pomoc - ja sam do sad bila na svim vjezbama, pa mozes od mene iskopirat, dost je pregledno :D nadjes me utorkom (18-20h) i srijedom (10-20h) u rp5. [size=8](javi se demos-ici)[/size][/quote]
puno hvala! To ću i učiniti krajem mjeseca. Javim se na PM da te ne iznenadim previše :P
allllice (napisa):
Ako ce ti sta pomoc - ja sam do sad bila na svim vjezbama, pa mozes od mene iskopirat, dost je pregledno Very Happy nadjes me utorkom (18-20h) i srijedom (10-20h) u rp5. (javi se demos-ici)

puno hvala! To ću i učiniti krajem mjeseca. Javim se na PM da te ne iznenadim previše Razz

Gost

PostPostano: 17:21 sri, 15. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

zna li se termin prvog kolokvija?
zna li se termin prvog kolokvija?

[Vrh]
allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 18:12 sri, 15. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

termin je 12.12 u 16h u 110 (tam di inace imamo vjezbe).

u kolokviju ce biti svo gradivo obradjeno na vjezbama do ukljucujuci implicitne funkcije (plus gradivo koje nismo obradili - nizovi itd), pa se preporucuje nabavljanje urednih proslogodisnjih vjezbi (koje bi mi netko mogao i donijeti :D )

s tim da cemo 8.12. (petak) imat vjezbe u 12h u 006, na kojima ce se vjezbat za kolokvij.

u kolokviju ce biti svo gradivo obradjeno na vjezbama do ukljucujuci implicitne funkcije (plus gradivo koje nismo obradili - nizovi itd), pa se preporucuje nabavljanje urednih proslogodisnjih vjezbi (koje bi mi netko mogao i donijeti Very Happy )

s tim da cemo 8.12. (petak) imat vjezbe u 12h u 006, na kojima ce se vjezbat za kolokvij.

[Vrh]
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 18:56 sri, 15. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="allllice"]termin je 12.12 u 16h u 110 (tam di inace imamo vjezbe).[/quote]
mjesto će biti naknadno oglašeno. vrijeme je kako je allllice napisala.

[quote="allllice"]u kolokviju ce biti svo gradivo obradjeno na vjezbama do ukljucujuci implicitne funkcije (plus gradivo koje nismo obradili - nizovi itd), [/quote]
Mali ispravak...
implicitna funkcija se neće raditi na vježbama (možda jedan primjer), ali će demonstratorica Azra u srijedu 22.11. (u 12 sati, za prostoriju ćemo još javiti) objasniti sve što ste htjeli (trebali) znati o tom teoremu.
a nizovi - zar ih nismo radili? malo, ali ipak. definicije, primjeri,... mogla bih dati neki zadatak koji provjerava koliko razumijete definiciju. i onih par laganih teoremčića s predavanja.

[quote="allllice"]pa se preporucuje nabavljanje urednih proslogodisnjih vjezbi (koje bi mi netko mogao i donijeti :D )[/quote]
Od viška glava ne boli, ali nisu neophodni ako shvaćate ono što se radi na vježbama i predavanjima.

[quote="allllice"]s tim da cemo 8.12. (petak) imat vjezbe u 12h u 006, na kojima ce se vjezbat za kolokvij.[/quote]
Tako je!
allllice (napisa):

mjesto će biti naknadno oglašeno. vrijeme je kako je allllice napisala.

allllice (napisa):
u kolokviju ce biti svo gradivo obradjeno na vjezbama do ukljucujuci implicitne funkcije (plus gradivo koje nismo obradili - nizovi itd),

Mali ispravak...
implicitna funkcija se neće raditi na vježbama (možda jedan primjer), ali će demonstratorica Azra u srijedu 22.11. (u 12 sati, za prostoriju ćemo još javiti) objasniti sve što ste htjeli (trebali) znati o tom teoremu.
a nizovi - zar ih nismo radili? malo, ali ipak. definicije, primjeri,... mogla bih dati neki zadatak koji provjerava koliko razumijete definiciju. i onih par laganih teoremčića s predavanja.

allllice (napisa):
pa se preporucuje nabavljanje urednih proslogodisnjih vjezbi (koje bi mi netko mogao i donijeti Very Happy )

Od viška glava ne boli, ali nisu neophodni ako shvaćate ono što se radi na vježbama i predavanjima.

allllice (napisa):

Tako je!

Zadnja promjena: mea; 9:52 pet, 17. 11. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
MB
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

62 = 80 - 18

PostPostano: 17:08 čet, 16. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]demonstratorica Azra u srijedu 22.12. (u 12 sati[/quote]

to ce biti 22.11.
Citat:
demonstratorica Azra u srijedu 22.12. (u 12 sati

to ce biti 22.11.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 9:56 pet, 17. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Naravno...
Odredili smo i prostoriju, dakle:
[color=brown]srijeda 22.11, 12-14, predavaonica 108... Azra i Teorem o implicitno zadanoj funkciji.[/color]
Ne propustite!
Naravno...
Odredili smo i prostoriju, dakle:
srijeda 22.11, 12-14, predavaonica 108... Azra i Teorem o implicitno zadanoj funkciji.
Ne propustite!

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 19:04 sri, 6. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovim putem se službeno zahvaljujem allllice na posuđenim bilješkama s vježbi koje su za svaku pohvalu :)

rep up ;)

Sad me ništa neće zaustaviti da kolokviram (nadam se) :P
Ovim putem se službeno zahvaljujem allllice na posuđenim bilješkama s vježbi koje su za svaku pohvalu Smile

rep up Wink

Sad me ništa neće zaustaviti da kolokviram (nadam se) Razz

allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 14:42 pet, 8. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]Ovim putem se službeno zahvaljujem allllice na posuđenim bilješkama s vježbi koje su za svaku pohvalu :)[/quote]

Od tolke pohvale sam pocrvenila :oops: :D

[quote="D4rk0"]Sad me ništa neće zaustaviti da kolokviram (nadam se) :P[/quote]

Nadam se da tebe nece, al za sebe vise nisam sigurna - vjezbala sam analizu zadnjih par dana, gnjavila i demose, i mislila da mi je bar vecina gradiva jasna. Al sad, nakon ovih danasnjih vjezbi za kolokvij, sve mi se cini da cu jedva skupit 20-ak bodova :cry:
D4rk0 (napisa):
Ovim putem se službeno zahvaljujem allllice na posuđenim bilješkama s vježbi koje su za svaku pohvalu Smile

Od tolke pohvale sam pocrvenila Embarassed Very Happy

D4rk0 (napisa):
Sad me ništa neće zaustaviti da kolokviram (nadam se) Razz

Nadam se da tebe nece, al za sebe vise nisam sigurna - vjezbala sam analizu zadnjih par dana, gnjavila i demose, i mislila da mi je bar vecina gradiva jasna. Al sad, nakon ovih danasnjih vjezbi za kolokvij, sve mi se cini da cu jedva skupit 20-ak bodova Crying or Very sad

[Vrh]
raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 13:02 ned, 10. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pitao bih hoce li biti teoretskih pitanja?
pitao bih hoce li biti teoretskih pitanja?

[Vrh]
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 13:41 ned, 10. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="raspjevani_opat"]... hoce li biti teoretskih pitanja?[/quote]
Neće. A neće biti ni nizova.
Dakle, 5 "običnih" zadataka.
raspjevani_opat (napisa):
... hoce li biti teoretskih pitanja?

Neće. A neće biti ni nizova.
Dakle, 5 "običnih" zadataka.

[Vrh]
raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 15:28 ned, 10. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala na odgovoru :D
hvala na odgovoru Very Happy

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:12 ned, 10. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hoće li biti tj. jesu li se obradile homogene funkcije ??
hoće li biti tj. jesu li se obradile homogene funkcije ??

[Vrh]
iglica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 21:11 ned, 10. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

homogene funkcije nece biti.
bit ce
-tm o implicitnoj funkciji
-tangencijalne ravnine
-diferencijal
-diferencijal viseg reda
-neprekidnost
-parcijalne derivacije
homogene funkcije nece biti.
bit ce
-tm o implicitnoj funkciji
-tangencijalne ravnine
-diferencijal
-diferencijal viseg reda
-neprekidnost
-parcijalne derivacije

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:13 pon, 11. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možemo li imati list papira s formulama,kalkulator bronsteina na kolokviju?
Možemo li imati list papira s formulama,kalkulator bronsteina na kolokviju?

[Vrh]
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 13:30 pon, 11. 12. 2006    Naslov: Obavijest o kolokviju Citirajte i odgovorite

[b]OBAVIJEST[/b]
Prvi kolokvij iz kolegija Matematička analiza 3 održat će se u utorak 12.12.2006. Studenti koji nisu na popisu (objavljenom na web stranici) neće moći pristupiti kolokviju.
Studenti koji kolegij formalno slušaju ove godine trebaju doći u predavaonicu 101, a svi ostali u predavaonicu 001. Dođite najkasnije do 16:10, i obavezno ponesite indeks ili osobnu iskaznicu.
Kolokvij se piše 120 minuta. Dozvoljeno je koristiti jedan papir formata A4 s teoremima i formulama po vlastitom izboru.
OBAVIJEST
Prvi kolokvij iz kolegija Matematička analiza 3 održat će se u utorak 12.12.2006. Studenti koji nisu na popisu (objavljenom na web stranici) neće moći pristupiti kolokviju.
Studenti koji kolegij formalno slušaju ove godine trebaju doći u predavaonicu 101, a svi ostali u predavaonicu 001. Dođite najkasnije do 16:10, i obavezno ponesite indeks ili osobnu iskaznicu.
Kolokvij se piše 120 minuta. Dozvoljeno je koristiti jedan papir formata A4 s teoremima i formulama po vlastitom izboru.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum