Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
Postano: 9:44 uto, 14. 11. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="D4rk0"]Jel mogu dobiti Vaše bilješke s vježbi od ove godine (ono što bude obrađeno do recimo 27.11.) nešto prije kolokvija samo da skopiram da stignem malo pogledati za kolokvij? [/quote]
Ako je pitanje upućeno meni, odgovor je NE. Razlozi?
- ja nemam bilješke s vježbi jer obično na vježbama ništa ne bilježim
- imam pripreme za vježbe, ali one nisu u obliku koji bi vama trebao. evo, primjera radi napisat ću vam ovdje bilješke za vježbe pred 2-3 tjedna: 21.6.06, 13.6.05, 31.8.05, 14.2.05, 1.9.03.
- trebali biste dolaziti na vježbe. ne zato što su obavezne, nego zato što se na vježbama može nešto naučiti, puno više nego što možete shvatiti iz bilo kakvih papira. bitni su komentari, objašnjenja... ne samo ono što piše na papirima.
- ako mislite da nisam u pravu... kopirajte bilo čije vježbe, može i lanjske, i sretno.
D4rk0 (napisa): | Jel mogu dobiti Vaše bilješke s vježbi od ove godine (ono što bude obrađeno do recimo 27.11.) nešto prije kolokvija samo da skopiram da stignem malo pogledati za kolokvij? |
- imam pripreme za vježbe, ali one nisu u obliku koji bi vama trebao. evo, primjera radi napisat ću vam ovdje bilješke za vježbe pred 2-3 tjedna: 21.6.06, 13.6.05, 31.8.05, 14.2.05, 1.9.03.
- trebali biste dolaziti na vježbe. ne zato što su obavezne, nego zato što se na vježbama može nešto naučiti, puno više nego što možete shvatiti iz bilo kakvih papira. bitni su komentari, objašnjenja... ne samo ono što piše na papirima.
- ako mislite da nisam u pravu... kopirajte bilo čije vježbe, može i lanjske, i sretno.
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:07 uto, 14. 11. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="mea"][quote="D4rk0"]Jel mogu dobiti Vaše bilješke s vježbi od ove godine (ono što bude obrađeno do recimo 27.11.) nešto prije kolokvija samo da skopiram da stignem malo pogledati za kolokvij? [/quote]
- ako mislite da nisam u pravu... kopirajte bilo čije vježbe, može i lanjske, i sretno.[/quote]
nažalost nisam u mogućnosti dolaziti. Znam ja da bi najbolje bilo dolaziti, ali eto takva je situacija. Ako se ne varam na onim jednim vježbama na kojima sam bio Vas sam bio pitao može li se dobiti te vaše pripreme pa ste rekli da ih ove godine ponovno pišete. Koliko sam vidio papir tamo su bili zadaci koji i na ploči. Zato sam mislio da bi mi ti papiri mogli pomoći. Čisto ono ako Vama pomognu da se sjetite svega (ne jer ne znate nego da spomenete upravo te cakice) sam mislio da bi mi upravo to moglo biti jako korisno. Koliko sam vidio i vrlo uredno je bilo pisano. U svakom slučaju potruditi ću se nabaviti lanjske vježbe, ali još uvijek bi želio upravo te Vaše pripreme ako je moguće.
mea (napisa): | D4rk0 (napisa): | Jel mogu dobiti Vaše bilješke s vježbi od ove godine (ono što bude obrađeno do recimo 27.11.) nešto prije kolokvija samo da skopiram da stignem malo pogledati za kolokvij? |
- ako mislite da nisam u pravu... kopirajte bilo čije vježbe, može i lanjske, i sretno. |
nažalost nisam u mogućnosti dolaziti. Znam ja da bi najbolje bilo dolaziti, ali eto takva je situacija. Ako se ne varam na onim jednim vježbama na kojima sam bio Vas sam bio pitao može li se dobiti te vaše pripreme pa ste rekli da ih ove godine ponovno pišete. Koliko sam vidio papir tamo su bili zadaci koji i na ploči. Zato sam mislio da bi mi ti papiri mogli pomoći. Čisto ono ako Vama pomognu da se sjetite svega (ne jer ne znate nego da spomenete upravo te cakice) sam mislio da bi mi upravo to moglo biti jako korisno. Koliko sam vidio i vrlo uredno je bilo pisano. U svakom slučaju potruditi ću se nabaviti lanjske vježbe, ali još uvijek bi želio upravo te Vaše pripreme ako je moguće.
_________________ www.spreha.net
Ljudski je griješiti, ali osjećaj je božanski...
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
Postano: 18:56 sri, 15. 11. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="allllice"]termin je 12.12 u 16h u 110 (tam di inace imamo vjezbe).[/quote]
mjesto će biti naknadno oglašeno. vrijeme je kako je allllice napisala.
[quote="allllice"]u kolokviju ce biti svo gradivo obradjeno na vjezbama do ukljucujuci implicitne funkcije (plus gradivo koje nismo obradili - nizovi itd), [/quote]
Mali ispravak...
implicitna funkcija se neće raditi na vježbama (možda jedan primjer), ali će demonstratorica Azra u srijedu 22.11. (u 12 sati, za prostoriju ćemo još javiti) objasniti sve što ste htjeli (trebali) znati o tom teoremu.
a nizovi - zar ih nismo radili? malo, ali ipak. definicije, primjeri,... mogla bih dati neki zadatak koji provjerava koliko razumijete definiciju. i onih par laganih teoremčića s predavanja.
[quote="allllice"]pa se preporucuje nabavljanje urednih proslogodisnjih vjezbi (koje bi mi netko mogao i donijeti :D )[/quote]
Od viška glava ne boli, ali nisu neophodni ako shvaćate ono što se radi na vježbama i predavanjima.
[quote="allllice"]s tim da cemo 8.12. (petak) imat vjezbe u 12h u 006, na kojima ce se vjezbat za kolokvij.[/quote]
Tako je!
allllice (napisa): | termin je 12.12 u 16h u 110 (tam di inace imamo vjezbe). |
mjesto će biti naknadno oglašeno. vrijeme je kako je allllice napisala.
allllice (napisa): | u kolokviju ce biti svo gradivo obradjeno na vjezbama do ukljucujuci implicitne funkcije (plus gradivo koje nismo obradili - nizovi itd), |
Mali ispravak...
implicitna funkcija se neće raditi na vježbama (možda jedan primjer), ali će demonstratorica Azra u srijedu 22.11. (u 12 sati, za prostoriju ćemo još javiti) objasniti sve što ste htjeli (trebali) znati o tom teoremu.
a nizovi - zar ih nismo radili? malo, ali ipak. definicije, primjeri,... mogla bih dati neki zadatak koji provjerava koliko razumijete definiciju. i onih par laganih teoremčića s predavanja.
allllice (napisa): | pa se preporucuje nabavljanje urednih proslogodisnjih vjezbi (koje bi mi netko mogao i donijeti ) |
Od viška glava ne boli, ali nisu neophodni ako shvaćate ono što se radi na vježbama i predavanjima.
allllice (napisa): | s tim da cemo 8.12. (petak) imat vjezbe u 12h u 006, na kojima ce se vjezbat za kolokvij. |
Tako je!
Zadnja promjena: mea; 9:52 pet, 17. 11. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:42 pet, 8. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="D4rk0"]Ovim putem se službeno zahvaljujem allllice na posuđenim bilješkama s vježbi koje su za svaku pohvalu :)[/quote]
Od tolke pohvale sam pocrvenila :oops: :D
[quote="D4rk0"]Sad me ništa neće zaustaviti da kolokviram (nadam se) :P[/quote]
Nadam se da tebe nece, al za sebe vise nisam sigurna - vjezbala sam analizu zadnjih par dana, gnjavila i demose, i mislila da mi je bar vecina gradiva jasna. Al sad, nakon ovih danasnjih vjezbi za kolokvij, sve mi se cini da cu jedva skupit 20-ak bodova :cry:
D4rk0 (napisa): | Ovim putem se službeno zahvaljujem allllice na posuđenim bilješkama s vježbi koje su za svaku pohvalu  |
Od tolke pohvale sam pocrvenila
D4rk0 (napisa): | Sad me ništa neće zaustaviti da kolokviram (nadam se)  |
Nadam se da tebe nece, al za sebe vise nisam sigurna - vjezbala sam analizu zadnjih par dana, gnjavila i demose, i mislila da mi je bar vecina gradiva jasna. Al sad, nakon ovih danasnjih vjezbi za kolokvij, sve mi se cini da cu jedva skupit 20-ak bodova
|
|
[Vrh] |
|
raspjevani_opat Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
|