Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Grga Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:21 ned, 15. 10. 2006 Naslov: Problemi s netbeansima |
|
|
Imam dva problema, pa ako netko zna zasto se to dogada, nek se javi :D
1. Kad probam otvorit java file (namjestih da se otvaraju s Netbeansima), samo se pokrenu netbeansi, ali file se ne otvori :?
2. Drugo i puno problematicnije/vise iritirajuce - kad god upisem uglatu zagradu, pojavi mi se sastrane onaj znak za gresku i ne mogu nastaviti pisati nego moram kliknuti s misem na mjesto gdje sam stao prije nego sto ope mogu poceti pisati. Dakle, napisem npr
[code:1]if(a[[/code:1]i u ovom trenutku ako pokusam nastaviti dalje pisati jednostavno ce ignorirati, i moram kliknut na mjesto gdje sam stao s misem da mogu nastaviti.
Imam dva problema, pa ako netko zna zasto se to dogada, nek se javi
1. Kad probam otvorit java file (namjestih da se otvaraju s Netbeansima), samo se pokrenu netbeansi, ali file se ne otvori
2. Drugo i puno problematicnije/vise iritirajuce - kad god upisem uglatu zagradu, pojavi mi se sastrane onaj znak za gresku i ne mogu nastaviti pisati nego moram kliknuti s misem na mjesto gdje sam stao prije nego sto ope mogu poceti pisati. Dakle, napisem npr
i u ovom trenutku ako pokusam nastaviti dalje pisati jednostavno ce ignorirati, i moram kliknut na mjesto gdje sam stao s misem da mogu nastaviti.
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:24 ned, 10. 12. 2006 Naslov: |
|
|
I ja sam imala vrlo slican "problem", naime, tipke 'shift'+f + jos nesto (ili neka slicna kombinacija su ustvari shortcut za 'find usages result'
onda odes na tools->options->keymap i tamo fino nadjes sto ti se otvara i 'ne da' ti dalje pisati... ovo se konkretno nalazi pod 'window'.. i onda mu maknes shortcut...
velim, neznam jel pricamo o istom problemu, ali ako je, ovo je je rjesenje...
I ja sam imala vrlo slican "problem", naime, tipke 'shift'+f + jos nesto (ili neka slicna kombinacija su ustvari shortcut za 'find usages result'
onda odes na tools->options->keymap i tamo fino nadjes sto ti se otvara i 'ne da' ti dalje pisati... ovo se konkretno nalazi pod 'window'.. i onda mu maknes shortcut...
velim, neznam jel pricamo o istom problemu, ali ako je, ovo je je rjesenje...
_________________ U tramvaju je petero ljudi, ako izadje sedmero, a na sljedecoj stanici udje dvoje, tramvaj ce biti prazan...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:22 pet, 15. 12. 2006 Naslov: |
|
|
i misla sam altgr (oli ti ga otvaranje uglatih zagrada) samo sam krivo napisala...
neznam, meni je to rjesilo problem, ja sam frenda bila pitala i on mi je reko da nadjem najslicniji shortcut onome sto stiscem i nek ga promjenim, od onda radi...
mislim, netbeans nema gresku, i sugurno je nes tipa ovo...
i misla sam altgr (oli ti ga otvaranje uglatih zagrada) samo sam krivo napisala...
neznam, meni je to rjesilo problem, ja sam frenda bila pitala i on mi je reko da nadjem najslicniji shortcut onome sto stiscem i nek ga promjenim, od onda radi...
mislim, netbeans nema gresku, i sugurno je nes tipa ovo...
_________________ U tramvaju je petero ljudi, ako izadje sedmero, a na sljedecoj stanici udje dvoje, tramvaj ce biti prazan...
|
|
[Vrh] |
|
|