Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
1191200332 Gost
|
Postano: 21:54 čet, 16. 10. 2003 Naslov: klopanje... gdje i kako? |
|
|
za brucoše, a i druge neupućene, ili manje upućene, bilo bi dobro znati gdje sve mogu otić do menze, bila ona od nekog drugog faksa ili nešto sasvim drugo... al još važnije treba znat di je klopa stvarno dobra, di ima hamburgera i takvih nezdravih kalorija(osim ako netko stvarno volim krumpir i to, njemu je stvarno svejedno di ide)... Medicina je ok, ali nije bagznakaj, pa ako netko zna nešto o tome, neka napiše... ( p.s. ja ne patim za hranom, al je korisno znat..)
za brucoše, a i druge neupućene, ili manje upućene, bilo bi dobro znati gdje sve mogu otić do menze, bila ona od nekog drugog faksa ili nešto sasvim drugo... al još važnije treba znat di je klopa stvarno dobra, di ima hamburgera i takvih nezdravih kalorija(osim ako netko stvarno volim krumpir i to, njemu je stvarno svejedno di ide)... Medicina je ok, ali nije bagznakaj, pa ako netko zna nešto o tome, neka napiše... ( p.s. ja ne patim za hranom, al je korisno znat..)
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 0:33 pet, 17. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Evo, ovako.
Imaš na faksu onu sendvičariju koja je čisto OK. Imaš u Tangenti za papati i tamo je klopa takođe čisto oke, iako malo skuplja.
Imaš dućan u blizini di se može kupiti svega i svačega pa si to posložiti u, npr. sendvič i to popapiti, a ako imaš auto možeš i do laščine skočit, tamo je hrana bolja nego na medicini (IMHO), a red je odosta manji.
Evo, ovako.
Imaš na faksu onu sendvičariju koja je čisto OK. Imaš u Tangenti za papati i tamo je klopa takođe čisto oke, iako malo skuplja.
Imaš dućan u blizini di se može kupiti svega i svačega pa si to posložiti u, npr. sendvič i to popapiti, a ako imaš auto možeš i do laščine skočit, tamo je hrana bolja nego na medicini (IMHO), a red je odosta manji.
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 18:05 sub, 18. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[color=blue]Početna napomena: slika bi se trebala učitavati cca 10 sec(56K dial-up modem), strpljenja molim![/color]
[img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/posts/food_karta.jpg[/img]
Kad sam bio brucoš i ja sam se teško nalazio okolne kantine, pa evo, za pomoć mladim naraštajima mala karta s objašnjenjem:
[color=red][b][size=18]1[/size][/b]. KAPTOL[/color] - polazna stanica autobusa linije 106, 226, 201.
[color=red][b][size=18]2[/size][/b]. PMF-MO[/color] gdje imate sendvičarnicu koja radi na novce, a ne na iksicu => skupo.
[color=red][b][size=18]3[/size][/b]. MEDICINSKI FAKULTET[/color] i njegova kantina(na X-sicu). Stela (blagajnica) je dobra, a hrana nije bed. Jedino nemaju vegeterijanske ponude (bar ne posebne). A i zna ju bit ogromne gužve.
[color=red][b][size=18]4[/size][/b]. KANTINA u SD Lašćina[/color] (na X-sicu) - Najbolja hrana u okolici, nema gužvi i uvijek imaju puno svježeg voća i guba sokića. Jedino vam je malo daleko. Ako imate rupu od jednom sata, morat ćete dobro pazit da stignete na bus do tam, brzo pojedete i natrag stignete na vrijeme. Zašto? [b]Bus 201 vam vozi svakih pola sata[/b], a pjehe vam je dost daleko, jer vam ove cesto okolo Laščine nisu povezane nekakvim putićima itd (jer su između njih brda ili udoline). Sve kaj postoji je nacrtano na karti. => ako krenete pjehe iza faksa po horvatovcu morat ćete skroz dolje do petrove pa se onda penjat gore, nema prećaca. :cry:
Plan puta:
Najbolje vam je da se sjednete na bus 201 i odete s njim do Petrove ulice (kod kružnog toka) ([b][color=red][size=18]4a[/size][/color][/b]). Od Petrove se prošećete (uz brdo) do SD Laščina(ova mala uličica koja vodi od Lasčinske do broja [color=red]4[/color] vam je putić unutar doma, nemojte tražit nikakvu posebnu ulicu).
[b]
P.S. (21. 4. 2004.) Alternativni (kraci i laksi) put je da ne izadjete u Petrovoj iz 201, vec odete jos jednu stanicu(koja je kod krizanja Lascinske i Labudovca) i zatim se laganini spustite niz brdo (a ne se penjat uzbrdo kao iz Petrove) nekih 200 m do doma. Pisofkejk!
[/b]
[color=red][b][size=18]5[/size][/b]. TANGENTA[/color] - nisam jel tam, pa ne znam.
[color=red][b][size=18]6[/size][/b]. FORTUNA[/color] - bio sam samo jednom unutra na 10 sec. Tam su uglavnom ljudi visili na jednoj kavi pola dana i kartali belu. Sve je bilo puno dima od cigareta - FUJ! Uskoro nakon otvaranja Tangente, Fortuna se zatvorila. Sad se ponovo pojavila tabla pokraj stanice za Fortunu, pa je možda opet otvorena.
[color=red][b][size=18]7[/size][/b]. Kantina na Institutu Ruđer Bošković[/color] - Kad sam bio brucoš, prvih mjesec dana nismo imali X-sice (niti bonove), pa smo išli klopati na Ruđer, no mislim da je on sada zatvoren za one koji unutra ne rade, i da ne možete unutra. Nije ni da bi htjeli ići unutra, posluga je bila užasna, a hrana skoro ista. Pitajte Duda jel se sjeća tih starih dana...
Napomena: Ako ne vidite imena ulica na karti, sejvajte si ju, pa si ju zumirajte u nekom vrapcu.[size=18][/size][size=24][/size]
[b]Admin edit:[/b] Slika je prebacena na DeGiorgija i polinkana na novu lokaciju, tako da mozes maknuti iz svog web dira. 8) Thanx, Steel! :D
Početna napomena: slika bi se trebala učitavati cca 10 sec(56K dial-up modem), strpljenja molim!
Kad sam bio brucoš i ja sam se teško nalazio okolne kantine, pa evo, za pomoć mladim naraštajima mala karta s objašnjenjem:
1. KAPTOL - polazna stanica autobusa linije 106, 226, 201.
2. PMF-MO gdje imate sendvičarnicu koja radi na novce, a ne na iksicu ⇒ skupo.
3. MEDICINSKI FAKULTET i njegova kantina(na X-sicu). Stela (blagajnica) je dobra, a hrana nije bed. Jedino nemaju vegeterijanske ponude (bar ne posebne). A i zna ju bit ogromne gužve.
4. KANTINA u SD Lašćina (na X-sicu) - Najbolja hrana u okolici, nema gužvi i uvijek imaju puno svježeg voća i guba sokića. Jedino vam je malo daleko. Ako imate rupu od jednom sata, morat ćete dobro pazit da stignete na bus do tam, brzo pojedete i natrag stignete na vrijeme. Zašto? Bus 201 vam vozi svakih pola sata, a pjehe vam je dost daleko, jer vam ove cesto okolo Laščine nisu povezane nekakvim putićima itd (jer su između njih brda ili udoline). Sve kaj postoji je nacrtano na karti. ⇒ ako krenete pjehe iza faksa po horvatovcu morat ćete skroz dolje do petrove pa se onda penjat gore, nema prećaca.
Plan puta:
Najbolje vam je da se sjednete na bus 201 i odete s njim do Petrove ulice (kod kružnog toka) (4a). Od Petrove se prošećete (uz brdo) do SD Laščina(ova mala uličica koja vodi od Lasčinske do broja 4 vam je putić unutar doma, nemojte tražit nikakvu posebnu ulicu).
P.S. (21. 4. 2004.) Alternativni (kraci i laksi) put je da ne izadjete u Petrovoj iz 201, vec odete jos jednu stanicu(koja je kod krizanja Lascinske i Labudovca) i zatim se laganini spustite niz brdo (a ne se penjat uzbrdo kao iz Petrove) nekih 200 m do doma. Pisofkejk!
5. TANGENTA - nisam jel tam, pa ne znam.
6. FORTUNA - bio sam samo jednom unutra na 10 sec. Tam su uglavnom ljudi visili na jednoj kavi pola dana i kartali belu. Sve je bilo puno dima od cigareta - FUJ! Uskoro nakon otvaranja Tangente, Fortuna se zatvorila. Sad se ponovo pojavila tabla pokraj stanice za Fortunu, pa je možda opet otvorena.
7. Kantina na Institutu Ruđer Bošković - Kad sam bio brucoš, prvih mjesec dana nismo imali X-sice (niti bonove), pa smo išli klopati na Ruđer, no mislim da je on sada zatvoren za one koji unutra ne rade, i da ne možete unutra. Nije ni da bi htjeli ići unutra, posluga je bila užasna, a hrana skoro ista. Pitajte Duda jel se sjeća tih starih dana...
Napomena: Ako ne vidite imena ulica na karti, sejvajte si ju, pa si ju zumirajte u nekom vrapcu.
Admin edit: Slika je prebacena na DeGiorgija i polinkana na novu lokaciju, tako da mozes maknuti iz svog web dira. Thanx, Steel!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
Zadnja promjena: steelworker; 9:54 sri, 21. 4. 2004; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
Prox Forumski umjetnik
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)
|
Postano: 8:39 pon, 20. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]Kad sam bio brucoš, prvih mjesec dana nismo imali X-sice (niti bonove), pa smo išli klopati na Ruđer, no mislim da je on sada zatvoren za one koji unutra ne rade, i da ne možete unutra.[/quote]
Ispravak netočnog navoda: ja tamo jedem povremeno, i to u prilično nedavna vremena (zadnji put prije nekih tjedan dana), a ne radim na Ruđeru. :)
Što se tiče posluge i hrane, to radije ne bih komentirao. :wink:
steelworker (napisa): | Kad sam bio brucoš, prvih mjesec dana nismo imali X-sice (niti bonove), pa smo išli klopati na Ruđer, no mislim da je on sada zatvoren za one koji unutra ne rade, i da ne možete unutra. |
Ispravak netočnog navoda: ja tamo jedem povremeno, i to u prilično nedavna vremena (zadnji put prije nekih tjedan dana), a ne radim na Ruđeru.
Što se tiče posluge i hrane, to radije ne bih komentirao.
|
|
[Vrh] |
|
Psy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
decec Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 2:51 sri, 5. 10. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="bily"][quote="filipnet"]imam ja rjesenje za to! WD40 sve rjesava!! :snagator:[/quote]
a ti time zelis reci?[/quote]
Joj, bily, to sam cak i ja shvatio! :PPPP
WD40 je poznato sredstvo za podmazivanje (motora i sl), a pricalo se o škripanju kostiju... :lol:
bily (napisa): | filipnet (napisa): | imam ja rjesenje za to! WD40 sve rjesava!! |
a ti time zelis reci? |
Joj, bily, to sam cak i ja shvatio!
WD40 je poznato sredstvo za podmazivanje (motora i sl), a pricalo se o škripanju kostiju...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:51 sub, 24. 12. 2005 Naslov: |
|
|
savjet svima koji vole dobru hranu, nemojte na FER, nevalja nista...
odlicna menza sa restoran hranon vam je na cvjetnom naselju...
a medicina uopce nije losa, hrana zna bit stvarno dobra, menza je stvarno blizu i guzve nisu ceste, ali savjetujem ne ici na pizzu i hamburgere na medicini...
SC ima odlicnu hranu i vjerojatno najbolju menzu u Zg, morate provati punjene pilece filete na fast food odjelu...
jos jedan mali hint... Cvjetno naselje ima slasticarnicu u sklopu svoje menze gdje mozete popiti kavu i pojesti razne torte, kolace i vocne salate i jos mnogo toga slatkoga, cak i kupiti sladoled, a sve na ix-icu... cokoladna torta 80-ak lipa... lipo zvuci... dodite, provajte... 8)
izbjegavati menzu na FER-u... :D
savjet svima koji vole dobru hranu, nemojte na FER, nevalja nista...
odlicna menza sa restoran hranon vam je na cvjetnom naselju...
a medicina uopce nije losa, hrana zna bit stvarno dobra, menza je stvarno blizu i guzve nisu ceste, ali savjetujem ne ici na pizzu i hamburgere na medicini...
SC ima odlicnu hranu i vjerojatno najbolju menzu u Zg, morate provati punjene pilece filete na fast food odjelu...
jos jedan mali hint... Cvjetno naselje ima slasticarnicu u sklopu svoje menze gdje mozete popiti kavu i pojesti razne torte, kolace i vocne salate i jos mnogo toga slatkoga, cak i kupiti sladoled, a sve na ix-icu... cokoladna torta 80-ak lipa... lipo zvuci... dodite, provajte...
izbjegavati menzu na FER-u...
[Vrh] |
|
|