Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 3:01 ned, 23. 7. 2006 Naslov: Sluzbene stranice kolegija |
|
|
Kao sto ste mozda primijetili, uz neke podforume se pojavio i link na web stranicu kolegija. :D To je mene copilo da moram nesto iskodirati, nakon rjesavanja [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=60209#60209]Martinine mozgalice[/url]. O:) (smatrajte ovo bezocnom reklamom i/ili hvalisanjem :gg:)
Anyway, kako ja ne pratim sve kolegije, ne znam koje su stranice aktivne (azurne), pa molim korisnike da mi jave kojim podforumima treba staviti koji link. 8)
Hvala! :D
Kao sto ste mozda primijetili, uz neke podforume se pojavio i link na web stranicu kolegija. To je mene copilo da moram nesto iskodirati, nakon rjesavanja Martinine mozgalice. (smatrajte ovo bezocnom reklamom i/ili hvalisanjem )
Anyway, kako ja ne pratim sve kolegije, ne znam koje su stranice aktivne (azurne), pa molim korisnike da mi jave kojim podforumima treba staviti koji link.
Hvala!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol: