Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

vrijeme studiranja (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
63 = 82 - 19

PostPostano: 10:23 uto, 30. 1. 2007    Naslov: vrijeme studiranja Citirajte i odgovorite

nije da sad zelim i mislim da cu pasti godina i godina,al jel istina da imamo prevo studirati uz potporu ministarstva max duplo godina trajanja studija? a time se misli ne istu vise puta :???: :neznam:
nije da sad zelim i mislim da cu pasti godina i godina,al jel istina da imamo prevo studirati uz potporu ministarstva max duplo godina trajanja studija? a time se misli ne istu vise puta Confused Ja to stvarno ne znam

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:59 uto, 30. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Klasicno brkanje nuznih i dovoljnih uvjeta. Ako istu godinu padnes dvaput gubis potporu Ministarstva, ali to ne znaci da svaku godinu smijes jednom pasti. Ministarstvo ti placa jednu godinu vise od predvidjenog trajanja studija (znaci, ne 2[i]n[/i] nego [i]n[/i]+1).
Klasicno brkanje nuznih i dovoljnih uvjeta. Ako istu godinu padnes dvaput gubis potporu Ministarstva, ali to ne znaci da svaku godinu smijes jednom pasti. Ministarstvo ti placa jednu godinu vise od predvidjenog trajanja studija (znaci, ne 2n nego n+1).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 14:25 uto, 30. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

:?:

Do sad je bilo 3n/2...
Question

Do sad je bilo 3n/2...

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 14:35 uto, 30. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]
Do sad je bilo 3n/2...[/quote]
Mozda se je na balkonji i to promijenilo :roll:
Martinab (napisa):

Do sad je bilo 3n/2...

Mozda se je na balkonji i to promijenilo Rolling Eyes

cinik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
28 = 43 - 15

PostPostano: 19:22 uto, 30. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

na bolonji je 2n.
sluzbeno...

dakle, 6+4.

'ave fun!

Sinisa
na bolonji je 2n.
sluzbeno...

dakle, 6+4.

'ave fun!

Sinisa

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:02 uto, 30. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ste sigurni? Govorimo o studiranju [b]uz potporu Ministarstva[/b]. To nema nikakve veze s bolonjom ni Sveucilistem, nego samo s Ministarstvom. Gdje se mogu naci sluzbene informacije osim u :referada: :?:
Ste sigurni? Govorimo o studiranju uz potporu Ministarstva. To nema nikakve veze s bolonjom ni Sveucilistem, nego samo s Ministarstvom. Gdje se mogu naci sluzbene informacije osim u Referada je tvoj prijatelj... Question

Zadnja promjena: krcko; 9:32 sri, 31. 1. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 9:01 sri, 31. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Ste sigurni? Govorimo o studiranju [b]uz potporu Ministarstva[/b]. To nema nikakve veze s bolonjom ni Sveucilistem, nego samo s Ministarstvom. Gdje se mogu naci sluzbene informacije osim u :referada: :?:[/quote]
to i mene znaima koliko dugo možemo bit na teret min tj kolko puta past. neki kažu 1. neki 2. put u ove 3 god
krcko (napisa):
Ste sigurni? Govorimo o studiranju uz potporu Ministarstva. To nema nikakve veze s bolonjom ni Sveucilistem, nego samo s Ministarstvom. Gdje se mogu naci sluzbene informacije osim u Referada je tvoj prijatelj... Question

to i mene znaima koliko dugo možemo bit na teret min tj kolko puta past. neki kažu 1. neki 2. put u ove 3 god

vini
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 28 - 2

PostPostano: 13:17 sri, 31. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"][quote="krcko"]Ste sigurni? Govorimo o studiranju [b]uz potporu Ministarstva[/b]. To nema nikakve veze s bolonjom ni Sveucilistem, nego samo s Ministarstvom. Gdje se mogu naci sluzbene informacije osim u :referada: :?:[/quote]
to i mene znaima koliko dugo možemo bit na teret min tj kolko puta past. neki kažu 1. neki 2. put u ove 3 god[/quote]

mislin da je n+1 kako je Krcko rekao. znači preddiplomski studij 3+1,a diplomski 2+1. negdje san to pročitala,a ne mogu se sjetit gdje.
mladac (napisa):
krcko (napisa):

mislin da je n+1 kako je Krcko rekao. znači preddiplomski studij 3+1,a diplomski 2+1. negdje san to pročitala,a ne mogu se sjetit gdje.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
krafnica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 4

PostPostano: 13:27 sri, 31. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vini"][quote="mladac"][quote="krcko"]Ste sigurni? Govorimo o studiranju [b]uz potporu Ministarstva[/b]. To nema nikakve veze s bolonjom ni Sveucilistem, nego samo s Ministarstvom. Gdje se mogu naci sluzbene informacije osim u :referada: :?:[/quote]
to i mene znaima koliko dugo možemo bit na teret min tj kolko puta past. neki kažu 1. neki 2. put u ove 3 god[/quote]

mislin da je n+1 kako je Krcko rekao. znači preddiplomski studij 3+1,a diplomski 2+1. negdje san to pročitala,a ne mogu se sjetit gdje.[/quote]

ja san cula dvi price. u jednoj imas 6 god za zavrsit ove prve 3 god. (malo besmisleno po meni)

a druga je prica da te ministarstvo financira 6 god a dalje placas bez obzira po kojem si programu upisa faks. za ovu drugu su mi rekli ljudi koji toboze znaju 100%
vini (napisa):
mladac (napisa):
krcko (napisa):

ja san cula dvi price. u jednoj imas 6 god za zavrsit ove prve 3 god. (malo besmisleno po meni)

a druga je prica da te ministarstvo financira 6 god a dalje placas bez obzira po kojem si programu upisa faks. za ovu drugu su mi rekli ljudi koji toboze znaju 100%

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-26 = 44 - 70

PostPostano: 13:38 sri, 31. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="cinik"]na bolonji je 2n.
sluzbeno...

dakle, 6+4.

'ave fun!

Sinisa[/quote]

hmmm...ja to ne mogu naci u zakonu o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju. moze neki link?
cinik (napisa):
na bolonji je 2n.
sluzbeno...

dakle, 6+4.

'ave fun!

Sinisa

hmmm...ja to ne mogu naci u zakonu o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju. moze neki link?

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 15:28 sri, 31. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, zapravo je pitanje da li se taj [i]n[/i]+1 odnosi na preddiplomski i diplomski posebno (kako je napisao vini) ili skupa (druga prica od krafnice). Ovo prvo je logicnije i povoljnije za studente jer to jesu dva studija.
Da, zapravo je pitanje da li se taj n+1 odnosi na preddiplomski i diplomski posebno (kako je napisao vini) ili skupa (druga prica od krafnice). Ovo prvo je logicnije i povoljnije za studente jer to jesu dva studija.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 16:13 pet, 2. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pogotovo je logicno ako se sjetis da bi ta dva studija trebala imati mogucnost ne izvoditi se na istom fakultetu ;-)
pogotovo je logicno ako se sjetis da bi ta dva studija trebala imati mogucnost ne izvoditi se na istom fakultetu Wink

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:33 pet, 2. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kvaka je jedino u tome da je druga varijanta jeftinija za Ministarstvo. Na kog bi se ti kladila u sukobu logika vs. $$$?
Kvaka je jedino u tome da je druga varijanta jeftinija za Ministarstvo. Na kog bi se ti kladila u sukobu logika vs. $$$?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum