Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Psihologija učenja i poučavanja

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
22 = 30 - 8

PostPostano: 15:57 sub, 3. 2. 2007    Naslov: Psihologija učenja i poučavanja Citirajte i odgovorite

MOlio bih nekog dali zna kada prof. Andrilović ima konzultacije ili ako netko zna njegovu mail adresu. Nisam bio na zadnjem satu kad je dijelio potpise (a vjerujem da nisam jedini) pa ga moram naknadno zamoliti za potpis.
MOlio bih nekog dali zna kada prof. Andrilović ima konzultacije ili ako netko zna njegovu mail adresu. Nisam bio na zadnjem satu kad je dijelio potpise (a vjerujem da nisam jedini) pa ga moram naknadno zamoliti za potpis.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
apolans
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 0 - 2

PostPostano: 16:20 sub, 3. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prof. ima konzultacije utorkom i četvrtkom,ali ne znam u koje doba! A potpis možeš pokupiti kad ćeš doći na dogovor za usmeni!
Prof. ima konzultacije utorkom i četvrtkom,ali ne znam u koje doba! A potpis možeš pokupiti kad ćeš doći na dogovor za usmeni!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
D.E.A.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 8 - 3

PostPostano: 13:32 ned, 4. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

dogovor za usmeni je u vreijeme konzultacija koje su ti utorkom od 10-11 i cetvrtkom od 16-17 u sobi 306 na uciteljskoj.
dogovor za usmeni je u vreijeme konzultacija koje su ti utorkom od 10-11 i cetvrtkom od 16-17 u sobi 306 na uciteljskoj.

Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

22 = 30 - 8

PostPostano: 19:26 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel ima tko knjigu prof. Andrilovića (po kojoj pita) ili jel zna gdje bi ju mogao nabaviti s obzirom da bezuspješno tragam za istom...
Jel ima tko knjigu prof. Andrilovića (po kojoj pita) ili jel zna gdje bi ju mogao nabaviti s obzirom da bezuspješno tragam za istom...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

22 = 30 - 8

PostPostano: 10:50 sub, 3. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel zna tko što i kako profesor pita na usmenom, i jel imamo mi koji nismo nabavili knjigu šanse proć?
Jel zna tko što i kako profesor pita na usmenom, i jel imamo mi koji nismo nabavili knjigu šanse proć?

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 12:10 sub, 3. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Saf"]Jel zna tko što i kako profesor pita na usmenom, i jel imamo mi koji nismo nabavili knjigu šanse proć?[/quote]

A ne znam kaj profesor pita, ali je rekao da pita po knjigama kaj nam je dao, sto se tice knjiga javi mi se na private.

Eh da prof. je rekao da se na ispit moze izaci koliko god je puta potrebno, e sad moramo nositi prijavnice, da li onda vrijedi ono pravilo 3+1 izlazenja na ispit ili ipak mozemo izlaziti dok ne prodjemo? Jar ak prof. NEVRACA prijavnica (ko na nekim faksevima) onda u referadi broje 3+1 pa onda ponovno upisati, ili? U referadi su mi rekli da to moramo poloziti do upisa godine znaci tamo kraj 9 pocetak 10mj.

Koliko sam pricala s ljudima, vecina je to ostavila za 3mj i neki za 5mj i tako.
Pa bi ovim putem zamolila onoga tko je isao na ispit kod doticnog profesora neka javi kako je i sto je bilo.

Ja pricam za grupu od cetvrtka, cula sam da prof. isto predaje neku grupu i ponedjeljokm.
Saf (napisa):

A ne znam kaj profesor pita, ali je rekao da pita po knjigama kaj nam je dao, sto se tice knjiga javi mi se na private.

Eh da prof. je rekao da se na ispit moze izaci koliko god je puta potrebno, e sad moramo nositi prijavnice, da li onda vrijedi ono pravilo 3+1 izlazenja na ispit ili ipak mozemo izlaziti dok ne prodjemo? Jar ak prof. NEVRACA prijavnica (ko na nekim faksevima) onda u referadi broje 3+1 pa onda ponovno upisati, ili? U referadi su mi rekli da to moramo poloziti do upisa godine znaci tamo kraj 9 pocetak 10mj.

Koliko sam pricala s ljudima, vecina je to ostavila za 3mj i neki za 5mj i tako.
Pa bi ovim putem zamolila onoga tko je isao na ispit kod doticnog profesora neka javi kako je i sto je bilo.

Ja pricam za grupu od cetvrtka, cula sam da prof. isto predaje neku grupu i ponedjeljokm.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum