Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sunny Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:04 sub, 3. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="sunny"]I na kraju, tip unsigned int ti predstavlja prirodne brojeve, a 0 nije prirodan broj.[/quote]
Zapravo, ponekad se uzima da je prirodan, a ponekad da nije. :?
Na UuR-u uzimamo da je, cisto zato jer je krace reci "prirodan broj" nego "nenegativan cijeli broj". ;) Dakle, [tt]unsigned int[/tt] je ok za "prirodne" brojeve. ;)
sunny (napisa): | I na kraju, tip unsigned int ti predstavlja prirodne brojeve, a 0 nije prirodan broj. |
Zapravo, ponekad se uzima da je prirodan, a ponekad da nije.
Na UuR-u uzimamo da je, cisto zato jer je krace reci "prirodan broj" nego "nenegativan cijeli broj". Dakle, unsigned int je ok za "prirodne" brojeve.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)

|
Postano: 21:13 sub, 3. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
Na UuR-u uzimamo da je, cisto zato jer je krace reci "prirodan broj" nego "nenegativan cijeli broj". ;) Dakle, [tt]unsigned int[/tt] je ok za "prirodne" brojeve. ;)[/quote]
da kuzim, samo sam mu htijela hintirati da varijablu i mora deklarirati kao int, a ne unsigned int, ali to naravno nije razlog da sirim krive informacije o tipu unsigned int :oops: Od sad vise pazim :!:
Kolega nema na cemu! :oops: :)
vsego (napisa): |
Na UuR-u uzimamo da je, cisto zato jer je krace reci "prirodan broj" nego "nenegativan cijeli broj". Dakle, unsigned int je ok za "prirodne" brojeve.  |
da kuzim, samo sam mu htijela hintirati da varijablu i mora deklarirati kao int, a ne unsigned int, ali to naravno nije razlog da sirim krive informacije o tipu unsigned int Od sad vise pazim
Kolega nema na cemu!
|
|
[Vrh] |
|
|