Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
marta Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
erzsebet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:46 čet, 8. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="erzsebet"]Moze pitanje? Jel usmeni iz uur-a u stilu "ides i nemas sta izgubiti" ili profesori eksuli i skidaju ocjene?[/quote]
Actually, mozes i pasti. :D
Dakle, ne ici na slijepo, nego samo ako mislite da znate za visu ocjenu. :) Oboje su ugodni ispitivaci (imah ih oboje na par kolegija), ali nemaju bas puno "milosti" ako netko "ide na blef" i onda ne zna bas nista. :ccc:
erzsebet (napisa): | Moze pitanje? Jel usmeni iz uur-a u stilu "ides i nemas sta izgubiti" ili profesori eksuli i skidaju ocjene? |
Actually, mozes i pasti.
Dakle, ne ici na slijepo, nego samo ako mislite da znate za visu ocjenu. Oboje su ugodni ispitivaci (imah ih oboje na par kolegija), ali nemaju bas puno "milosti" ako netko "ide na blef" i onda ne zna bas nista.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
erzsebet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:13 čet, 8. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Mislim da nastavnici na UuR-u i C-u traze iskljucivo "napisite program koji..." (a to moze ukljucivati primjenu drugih znanja s kolegija), ali ne mogu garantirati. :| Prof. Singer ce biti na zalbama, pa ga mozes tada pitati. :D Ako ne dolazis na zalbe, posjeti ga prije sutrasnjeg kolokvija; vjerujem da ce biti u kabinetu. 8)
Mislim da nastavnici na UuR-u i C-u traze iskljucivo "napisite program koji..." (a to moze ukljucivati primjenu drugih znanja s kolegija), ali ne mogu garantirati. Prof. Singer ce biti na zalbama, pa ga mozes tada pitati. Ako ne dolazis na zalbe, posjeti ga prije sutrasnjeg kolokvija; vjerujem da ce biti u kabinetu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
squirrel Forumaš(ica)

|
Postano: 22:22 čet, 8. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote]Ja se ponizno ispricavam. Oprosti Reci ime i prezime, pa ti ponistim bodove i onda mozes u miru uciti. Very Happy
Btw, ne biste li vi trebali uciti "redovito", a ne noc prije kolokvija? Think Twisted Evil
[/quote]
ma sve oprosteno, bilo bi dobro kad bi mi se iz istog razloga i iz drugih kolegija "ispricavali"... e, da, bilo bi dobro...
he he he!!!
Ime i prezime u tu svrhu NE dam!!! :lol: :!:
svi bi mi da smo redovito ucili, i uvijek kazemo da od iduceg puta budemo, samo, taj iduci put uvijek ostane: iduci put!!!
a, kaj ces, tak to ide!!!
:blista:
[quote]
Zapravo kasnis... Razz
[/quote]
ma, kaj bi kasnila!!! :valjalo:
za pohvale nikad nije kasno!!! :scatter:
osim toga, imate cast, to je bio moj prvi post! 8)
i sad sam faca!!! 8) 8) 8)
Citat: | Ja se ponizno ispricavam. Oprosti Reci ime i prezime, pa ti ponistim bodove i onda mozes u miru uciti. Very Happy
Btw, ne biste li vi trebali uciti "redovito", a ne noc prije kolokvija? Think Twisted Evil
|
ma sve oprosteno, bilo bi dobro kad bi mi se iz istog razloga i iz drugih kolegija "ispricavali"... e, da, bilo bi dobro...
he he he!!!
Ime i prezime u tu svrhu NE dam!!!
svi bi mi da smo redovito ucili, i uvijek kazemo da od iduceg puta budemo, samo, taj iduci put uvijek ostane: iduci put!!!
a, kaj ces, tak to ide!!!
Citat: |
Zapravo kasnis... Razz
|
ma, kaj bi kasnila!!!
za pohvale nikad nije kasno!!!
osim toga, imate cast, to je bio moj prvi post!
i sad sam faca!!!
_________________ Što ne znam, uguglam!!!
|
|
[Vrh] |
|
erzsebet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:37 čet, 8. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[b][size=19]Upisi ocjena kod prof. Singera:[/size][/b]
- ponedjeljak 10-11, 13-14
- utorak 10-12, 14-15
- cetvrtak 11-12 (ima seminar u 12, pa nemojte kasniti ili dolaziti u zadnji cas)
Za prof. Nogo vec pise na sluzbenim stranicama. 8)
Upisi ocjena kod prof. Singera:
- ponedjeljak 10-11, 13-14
- utorak 10-12, 14-15
- cetvrtak 11-12 (ima seminar u 12, pa nemojte kasniti ili dolaziti u zadnji cas)
Za prof. Nogo vec pise na sluzbenim stranicama.
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:32 čet, 8. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="_N_"]c/p sa uur weba:
Termini za unos ocjena iz kolegija Uvod u računarstvo
* ponedjeljak, 12.02.2007., 10:00 - 11:00
* ponedjeljak, 12.02.2007., 13:00 - 14:00
* utorak, 13.02.2007., 11:00 - 12:00
* utorak, 13.02.2007., 14:00 - 15:00
* četvrtak, 15.02.2007., 11:00 - 13:00
[/quote]
a ovo je za prof. Nogo?
_N_ (napisa): | c/p sa uur weba:
Termini za unos ocjena iz kolegija Uvod u računarstvo
* ponedjeljak, 12.02.2007., 10:00 - 11:00
* ponedjeljak, 12.02.2007., 13:00 - 14:00
* utorak, 13.02.2007., 11:00 - 12:00
* utorak, 13.02.2007., 14:00 - 15:00
* četvrtak, 15.02.2007., 11:00 - 13:00
|
a ovo je za prof. Nogo?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
plavooka malena Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Spectre Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 20:58 ned, 11. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Necemo. :ccc:
1. Sto ispisuje program :arrow: prekucas u racunalo i vidis. 8)
2. Nizovi su modifikacije zadataka s vjezbi koje imate rijesene. :)
3. Napisi program koji radi nesto [i]a la[/i] ucitava i zbraja dva broja je preelementarno i detaljno objasnjeno na predavanjima. :gg:
4. Napisi funkciju koja vrti neku petlju - opet, slicni zadaci su radjeni na vjezbama i predavanjima. :)
Kao sto rekoh: compiler u ruke, jer od gotovih rjesenja nema vajde. :ccc: Imate konzultacije, demose, Forum,... 8) Btw, kome [u]puno[/u] nije jasno, preporucam da hvata nekoga (demosa, nastavnika, asistenta, kolegu koji je polozio); Forum je praktican za manja objasnjenja, ali nitko ovdje nece prepisivati pola vjezbi. :|
Necemo.
1. Sto ispisuje program prekucas u racunalo i vidis.
2. Nizovi su modifikacije zadataka s vjezbi koje imate rijesene.
3. Napisi program koji radi nesto a la ucitava i zbraja dva broja je preelementarno i detaljno objasnjeno na predavanjima.
4. Napisi funkciju koja vrti neku petlju - opet, slicni zadaci su radjeni na vjezbama i predavanjima.
Kao sto rekoh: compiler u ruke, jer od gotovih rjesenja nema vajde. Imate konzultacije, demose, Forum,... Btw, kome puno nije jasno, preporucam da hvata nekoga (demosa, nastavnika, asistenta, kolegu koji je polozio); Forum je praktican za manja objasnjenja, ali nitko ovdje nece prepisivati pola vjezbi.
|
|
[Vrh] |
|
m0rtus Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:00 pon, 12. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Necemo. :ccc:
1. Sto ispisuje program :arrow: prekucas u racunalo i vidis. 8)
2. Nizovi su modifikacije zadataka s vjezbi koje imate rijesene. :)
3. Napisi program koji radi nesto [i]a la[/i] ucitava i zbraja dva broja je preelementarno i detaljno objasnjeno na predavanjima. :gg:
4. Napisi funkciju koja vrti neku petlju - opet, slicni zadaci su radjeni na vjezbama i predavanjima. :)
Kao sto rekoh: compiler u ruke, jer od gotovih rjesenja nema vajde. :ccc: Imate konzultacije, demose, Forum,... 8) Btw, kome [u]puno[/u] nije jasno, preporucam da hvata nekoga (demosa, nastavnika, asistenta, kolegu koji je polozio); Forum je praktican za manja objasnjenja, ali nitko ovdje nece prepisivati pola vjezbi. :|[/quote]
u potpunosti se slazem. po meni je moguce "nastrebat" ovaj kolokvij za prolaz, ali prave stvari se rade ispred plavog ekrava.
Jos se uvijek sjecam kad sam iso doma sa nekog koncerta u Boogaloou, frend i ja smo prolazili pokraj fera kad smo vidli nekoliko ljudi koji su nutra u holu tipkali programe. To nebi uopce bilo cudno da to nije bilo u nedjelju u 4h ujutro ;). To je bila scena. Vidjeli su se samo plavi ekrani i krvave oci u tami :).
vsego (napisa): | Necemo.
1. Sto ispisuje program prekucas u racunalo i vidis.
2. Nizovi su modifikacije zadataka s vjezbi koje imate rijesene.
3. Napisi program koji radi nesto a la ucitava i zbraja dva broja je preelementarno i detaljno objasnjeno na predavanjima.
4. Napisi funkciju koja vrti neku petlju - opet, slicni zadaci su radjeni na vjezbama i predavanjima.
Kao sto rekoh: compiler u ruke, jer od gotovih rjesenja nema vajde. Imate konzultacije, demose, Forum,... Btw, kome puno nije jasno, preporucam da hvata nekoga (demosa, nastavnika, asistenta, kolegu koji je polozio); Forum je praktican za manja objasnjenja, ali nitko ovdje nece prepisivati pola vjezbi.  |
u potpunosti se slazem. po meni je moguce "nastrebat" ovaj kolokvij za prolaz, ali prave stvari se rade ispred plavog ekrava.
Jos se uvijek sjecam kad sam iso doma sa nekog koncerta u Boogaloou, frend i ja smo prolazili pokraj fera kad smo vidli nekoliko ljudi koji su nutra u holu tipkali programe. To nebi uopce bilo cudno da to nije bilo u nedjelju u 4h ujutro . To je bila scena. Vidjeli su se samo plavi ekrani i krvave oci u tami .
|
|
[Vrh] |
|
crnka Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|