Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Chvarak Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buzov5 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mala Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
senzum Forumaš(ica)
|
Postano: 19:00 uto, 6. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Nema ti to veze tolko, koliko je skupljeno bodova na kolokviju. Imas 5 na kolokviju po prosjeku pa mozesh imat na kraju 2. Jer ipak ti pravo razumjevanje i znanje gradiva pokazujesh profesoru na usmenom, te on kako moze povisit ocjenu, gledano na kolokvij, tako moze i snizit. Ti postoci nisu striktni da ce ti on sad tamo racunat koliko je bodova iz usmenog kolko iz kolokvija, ti su postoci dani samo kao prikaz vaznosti pojedinih dijelova testiranja znanja.
Nema ti to veze tolko, koliko je skupljeno bodova na kolokviju. Imas 5 na kolokviju po prosjeku pa mozesh imat na kraju 2. Jer ipak ti pravo razumjevanje i znanje gradiva pokazujesh profesoru na usmenom, te on kako moze povisit ocjenu, gledano na kolokvij, tako moze i snizit. Ti postoci nisu striktni da ce ti on sad tamo racunat koliko je bodova iz usmenog kolko iz kolokvija, ti su postoci dani samo kao prikaz vaznosti pojedinih dijelova testiranja znanja.
|
|
[Vrh] |
|
mala Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Schwabo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mala Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:22 pet, 9. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Dragi kolega Schwabo, mislim da me niste dobro shvatili. Ja sam do sada mislila da je ovo bodovanje nekako najvažnije, pa me dosta razveselila činjenica da se stanje može popraviti (pokvariti :( ) neovisno o tome. Što ne znači da jedva čekam usmene, al mi je svejedno drago da mi ocjena neće bit fiksna nakon kolokvija. Usmeni su ipak nekakva druga šansa, samo ovisi kako ćeš ih iskoristit. Nisam ja kriva šta je taj dečko pao (ni što su se neki digli na krivu nogu), al sam svjesna da se to može dogodit i meni. Ma nema veze, vidjet ćemo kak će to ispast.
A do onda.. pa dajte se malo veselite ljudi (optimizam optimizam..)
:skakavci:
Dragi kolega Schwabo, mislim da me niste dobro shvatili. Ja sam do sada mislila da je ovo bodovanje nekako najvažnije, pa me dosta razveselila činjenica da se stanje može popraviti (pokvariti ) neovisno o tome. Što ne znači da jedva čekam usmene, al mi je svejedno drago da mi ocjena neće bit fiksna nakon kolokvija. Usmeni su ipak nekakva druga šansa, samo ovisi kako ćeš ih iskoristit. Nisam ja kriva šta je taj dečko pao (ni što su se neki digli na krivu nogu), al sam svjesna da se to može dogodit i meni. Ma nema veze, vidjet ćemo kak će to ispast.
A do onda.. pa dajte se malo veselite ljudi (optimizam optimizam..)
|
|
[Vrh] |
|
Ada Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
herman Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Lord R Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:24 pet, 9. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="pinkgirl"]gle, imam je no svejedno mislim da nisam bas svaki sat toliko pomno pratila da bi sve zapisala i bojim se da imam nekih rupa u biljezniuci koje bi neka skript najbolje prekrila!!! :wink:
zna li tko na sto se moram osvrnut?[/quote]
Naravno da ima; Horvatić, Krešimirć, prof.dr.sc. ''Linearna Algebra''.
I košta oko 250kn, ili posudba (ukoliko je moguća) u našoj knjižnici.
Uživaj :)!
pinkgirl (napisa): | gle, imam je no svejedno mislim da nisam bas svaki sat toliko pomno pratila da bi sve zapisala i bojim se da imam nekih rupa u biljezniuci koje bi neka skript najbolje prekrila!!!
zna li tko na sto se moram osvrnut? |
Naravno da ima; Horvatić, Krešimirć, prof.dr.sc. ''Linearna Algebra''.
I košta oko 250kn, ili posudba (ukoliko je moguća) u našoj knjižnici.
Uživaj !
_________________ "Žalim prošlost, nadam se budućnosti, nezadovoljan sa sadošnošću - to je moj život."
-Pjotr Iljič Čajkovski
|
|
[Vrh] |
|
|