Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kad ce rezultati?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
23 = 27 - 4

PostPostano: 16:16 uto, 6. 2. 2007    Naslov: kad ce rezultati? Citirajte i odgovorite

kad ce biti rezultati danasnjeg kolokvija?
nisam vidjela nigdje na kolokviju taj podatak :oops:
kad ce biti rezultati danasnjeg kolokvija?
nisam vidjela nigdje na kolokviju taj podatak Embarassed

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Bee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
19 = 21 - 2

PostPostano: 17:34 uto, 6. 2. 2007    Naslov: Re: kad ce rezultati? Citirajte i odgovorite

[quote="kika"]nisam vidjela nigdje na kolokviju taj podatak :oops:[/quote]

pa kad nije ni pisalo.
[size=9](osim ak su ga negdje diskretno ubacili :) )[/size]
kika (napisa):
nisam vidjela nigdje na kolokviju taj podatak Embarassed

pa kad nije ni pisalo.
(osim ak su ga negdje diskretno ubacili Smile )

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 15:29 sri, 7. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel saznao tko kad će biti rezultati? mislim da bi svima bilo lakše da znamo i da su za mjesec dana nego ovako iščekivanje i život u neznanju :PPPPP
jel saznao tko kad će biti rezultati? mislim da bi svima bilo lakše da znamo i da su za mjesec dana nego ovako iščekivanje i život u neznanju Jos jedno kreveljenje

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:54 sri, 7. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uvijek ista prica. :roll: Dajte, pustite ljude na miru! :tso: Kako ocekujete da istovremeno ispravljaju vase kolokvije i vise po Forumu?! :roll:

Ili je ideja da im prisjedne Forum, pa da vam vise uopce ne dolaze odgovarati na pitanja? :nuts2:
Uvijek ista prica. Rolling Eyes Dajte, pustite ljude na miru! Trudim Se Objasniti... Kako ocekujete da istovremeno ispravljaju vase kolokvije i vise po Forumu?! Rolling Eyes

Ili je ideja da im prisjedne Forum, pa da vam vise uopce ne dolaze odgovarati na pitanja? Nuts

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 17:10 sri, 7. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Uvijek ista prica. :roll: Dajte, pustite ljude na miru! :tso: Kako ocekujete da istovremeno ispravljaju vase kolokvije i vise po Forumu?! :roll:

Ili je ideja da im prisjedne Forum, pa da vam vise uopce ne dolaze odgovarati na pitanja? :nuts2:[/quote]

pa mogli su napisat na kolokvij okvirno vrijeme, ili reć na kolokviju... nije stvar da bi mi ranije nego da znamo kad možemo očekivat uopće rezultate, ništa više...
vsego (napisa):
Uvijek ista prica. Rolling Eyes Dajte, pustite ljude na miru! Trudim Se Objasniti... Kako ocekujete da istovremeno ispravljaju vase kolokvije i vise po Forumu?! Rolling Eyes

Ili je ideja da im prisjedne Forum, pa da vam vise uopce ne dolaze odgovarati na pitanja? Nuts

pa mogli su napisat na kolokvij okvirno vrijeme, ili reć na kolokviju... nije stvar da bi mi ranije nego da znamo kad možemo očekivat uopće rezultate, ništa više...

nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 17:32 sri, 7. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

prof je rekao da ce bit u petak jer on misli u pon pocet ispitivat. Cula sam da je i prof Nogo isto tako rekla.
prof je rekao da ce bit u petak jer on misli u pon pocet ispitivat. Cula sam da je i prof Nogo isto tako rekla.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:24 čet, 8. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa šta nije rekao da će biti samo upis ocjena za onih koji su zadovoljni sa predloženom ocjenom?! :?:
Pa šta nije rekao da će biti samo upis ocjena za onih koji su zadovoljni sa predloženom ocjenom?! Question

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:20 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

dosli rezultati, na oglasnoj ploči...proso saaaaam :))))
dosli rezultati, na oglasnoj ploči...proso saaaaam Smile)))

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:48 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

I jaaaaaaaaa!!!!!! Molila sam Boga da dobijem za kraj 2, a on se lijepo nasmiješio i dao mi 3. :D
I jaaaaaaaaa!!!!!! Molila sam Boga da dobijem za kraj 2, a on se lijepo nasmiješio i dao mi 3. Very Happy

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 14:52 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel neko zna kad ce bit rezultati na netu? ja otišla doma doma, čula sam da imam 22 boda (jupii!), al me zanima po zadacima kak imam.. i kad će bit upis ocjena...
jel neko zna kad ce bit rezultati na netu? ja otišla doma doma, čula sam da imam 22 boda (jupii!), al me zanima po zadacima kak imam.. i kad će bit upis ocjena...

[Vrh]
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 17:15 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na žalbama sam prof.Nakića pitala što s usmenim.
Ukratko:
-usmeni će se održati u srijedu, četvrtak i petak sljedećeg tjedna (tad sigurno, za ostale dane ne znam, možda on misli završit to u 3 dana)
-profesor će objaviti raspored dolazaka na usmeni ovisno o rang-listi ukupnih rezultata (kolokviji+zadaće)
(utorak će većinom biti oni koji odgovaraju za najviše ocjene i prof. će probati termine uskladiti s kolokvijem iz mmub)
(pretp. da će taj popis objaviti na internetu ili najkasnije u ponedjeljak na faxu (možda na vratima kabineta))
-usmeni će za svakoga trajati oko 10-15-ak minuta (to je otprilike)
-okvirno: profesor će postaviti oko 3 konkretna pitanja iz gradiva kolegija (u skladu s visinom ocjene koja se najviše može dobiti)
-usmeni se boduje s 0-10 bodova
-usmeni služi tome da svojim odgovorom pokušamo poboljšati ocjenu
(bodovi s kolokvija i zadaća su "trajno" ostvareni, bodovi s usmenog ne mogu ih promijeniti, samo podići ukupan broj bodova što može povisiti trenutnu ocjenu)

to je ono što ja znam ako nisam nešto krivo shvatila...
pretpostavljam da će oni koji ne misle usmeno odgovarati doći u svom terminu usmenog na upis ocjene...

što se tiče studenata prof.Nogo, ne bih znala...
Na žalbama sam prof.Nakića pitala što s usmenim.
Ukratko:
-usmeni će se održati u srijedu, četvrtak i petak sljedećeg tjedna (tad sigurno, za ostale dane ne znam, možda on misli završit to u 3 dana)
-profesor će objaviti raspored dolazaka na usmeni ovisno o rang-listi ukupnih rezultata (kolokviji+zadaće)
(utorak će većinom biti oni koji odgovaraju za najviše ocjene i prof. će probati termine uskladiti s kolokvijem iz mmub)
(pretp. da će taj popis objaviti na internetu ili najkasnije u ponedjeljak na faxu (možda na vratima kabineta))
-usmeni će za svakoga trajati oko 10-15-ak minuta (to je otprilike)
-okvirno: profesor će postaviti oko 3 konkretna pitanja iz gradiva kolegija (u skladu s visinom ocjene koja se najviše može dobiti)
-usmeni se boduje s 0-10 bodova
-usmeni služi tome da svojim odgovorom pokušamo poboljšati ocjenu
(bodovi s kolokvija i zadaća su "trajno" ostvareni, bodovi s usmenog ne mogu ih promijeniti, samo podići ukupan broj bodova što može povisiti trenutnu ocjenu)

to je ono što ja znam ako nisam nešto krivo shvatila...
pretpostavljam da će oni koji ne misle usmeno odgovarati doći u svom terminu usmenog na upis ocjene...

što se tiče studenata prof.Nogo, ne bih znala...

[Vrh]
tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 17:58 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala... vjerojatno će to šta si napisala dobro doć nekom iz tvoje grupe, al ja nažalost spadam u onu drugu grupu kod prof. Nogo..
hvala... vjerojatno će to šta si napisala dobro doć nekom iz tvoje grupe, al ja nažalost spadam u onu drugu grupu kod prof. Nogo..

[Vrh]
vedraf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 15 - 4

PostPostano: 18:27 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

A sto se desilo sa stranicom od diskretne na kojoj bi trebali biti rezultati kolokvija??? :shock:
A sto se desilo sa stranicom od diskretne na kojoj bi trebali biti rezultati kolokvija??? Shocked

[Vrh]
krafnica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 8 - 4

PostPostano: 18:32 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vedraf"]A sto se desilo sa stranicom od diskretne na kojoj bi trebali biti rezultati kolokvija??? :shock:[/quote]
mozda ih stavljaju pa izgleda malo neredno :roll: ili to nema veze
vedraf (napisa):
A sto se desilo sa stranicom od diskretne na kojoj bi trebali biti rezultati kolokvija??? Shocked

mozda ih stavljaju pa izgleda malo neredno Rolling Eyes ili to nema veze

[Vrh]
MystiC
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 20 - 8

PostPostano: 18:55 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]I jaaaaaaaaa!!!!!! Molila sam Boga da dobijem za kraj 2, a on se lijepo nasmiješio i dao mi 3. :D[/quote]

blago tebi...meni 3 boda fale do tri i nisam ih uspjela nigdje dobit na zalbama :cry:
i sad se tak glupo osjecam da imam 2 iz diskretne... :cry: :cry:
andreao (napisa):
I jaaaaaaaaa!!!!!! Molila sam Boga da dobijem za kraj 2, a on se lijepo nasmiješio i dao mi 3. Very Happy

blago tebi...meni 3 boda fale do tri i nisam ih uspjela nigdje dobit na zalbama Crying or Very sad
i sad se tak glupo osjecam da imam 2 iz diskretne... Crying or Very sad Crying or Very sad

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 19:02 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ah ak te tješi ja sam na ovom kolokviju imala 34/40 pa mi fale 2 boda do 3 jer sam prvi loše napisala a ovdje nisam imala gdje dobit jer tih 6 bodova stvarno nisam ni mogla di dobit... hoćeš ići na usmeni?
ah ak te tješi ja sam na ovom kolokviju imala 34/40 pa mi fale 2 boda do 3 jer sam prvi loše napisala a ovdje nisam imala gdje dobit jer tih 6 bodova stvarno nisam ni mogla di dobit... hoćeš ići na usmeni?

marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 19:13 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ah,da...prof.Nogo je na pitanje o usmenom rekla da je već sve rekla na zadnjim predavanjima 8)
ah,da...prof.Nogo je na pitanje o usmenom rekla da je već sve rekla na zadnjim predavanjima Cool

[Vrh]
Bugs Bunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 6

PostPostano: 19:37 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a jel bi mogao netko, ako kojim slučajem zna, napisati što je to dotična profesorica rekla na tim, ranije spomenutim zadnjim predavanjima?
a jel bi mogao netko, ako kojim slučajem zna, napisati što je to dotična profesorica rekla na tim, ranije spomenutim zadnjim predavanjima?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 13:38 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

kolko sam ja skužila, rekla je da će se za usmeni trebat zapisat kod nje na vratima kabineta (i mislim da je to trebalo jučer napraviti), ali ništ nije rekla za upis ocjena onima koji neće ić na usmeni.. a prof.Nakić je izvjesio popis na stranicama kolegija
kolko sam ja skužila, rekla je da će se za usmeni trebat zapisat kod nje na vratima kabineta (i mislim da je to trebalo jučer napraviti), ali ništ nije rekla za upis ocjena onima koji neće ić na usmeni.. a prof.Nakić je izvjesio popis na stranicama kolegija

[Vrh]
MystiC
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 20 - 8

PostPostano: 16:34 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]ah ak te tješi ja sam na ovom kolokviju imala 34/40 pa mi fale 2 boda do 3 jer sam prvi loše napisala a ovdje nisam imala gdje dobit jer tih 6 bodova stvarno nisam ni mogla di dobit... hoćeš ići na usmeni?[/quote]

neznam, sumnjam...kad sam pitala profu na zalbama da s obzirom da mi fale samo tri boda, jel ja trebam onda samo nesto malo znat na usmenom, ili...i onda mi je ona odgovorila da moram znat bar za tri ako hocu tri...nije mi jasno, ne mogu past, al moram sve zivo znat da bih mogla dobit ta tri boda.
a sumnjam da cu ici jer mi je sve sad prenatrpano u ovom tjednu, da se moze doci bilo kad tokom drugog mjeseca, mozda bih i isla, a ovako... :(
mladac (napisa):

neznam, sumnjam...kad sam pitala profu na zalbama da s obzirom da mi fale samo tri boda, jel ja trebam onda samo nesto malo znat na usmenom, ili...i onda mi je ona odgovorila da moram znat bar za tri ako hocu tri...nije mi jasno, ne mogu past, al moram sve zivo znat da bih mogla dobit ta tri boda.
a sumnjam da cu ici jer mi je sve sad prenatrpano u ovom tjednu, da se moze doci bilo kad tokom drugog mjeseca, mozda bih i isla, a ovako... Sad

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum