Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

popravni iz elem ?
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 20:03 pet, 9. 2. 2007    Naslov: popravni iz elem ? Citirajte i odgovorite

oce bit popravnog iz elem? i jel mi moze neko malo pojasnit kak to ide, cula sam kao ak polozim sve osim elem da ne mogu upisat drugi semestar. i nes slicno s linearnom. moze mi to neko objasnit kak to ide? :? thanx :)
oce bit popravnog iz elem? i jel mi moze neko malo pojasnit kak to ide, cula sam kao ak polozim sve osim elem da ne mogu upisat drugi semestar. i nes slicno s linearnom. moze mi to neko objasnit kak to ide? Confused thanx Smile

pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

63 = 82 - 19

PostPostano: 20:12 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

TO NIJE U REDU!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
TO NIJE U REDU!!!!!!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
plavooka malena
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 10 - 15

PostPostano: 20:22 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Re: popravi iz elem ? Citirajte i odgovorite

[quote="Sophie"]oce bit popravnog iz elem?[/quote]

za popravni se još ništa ne zna... tj. na početku semestra su rekli da ga nema, a mislim da bi se to moglo promijeniti... možda ovisi o rezultatima!? stvarno ne znam...

[quote="Sophie"]i jel mi moze neko malo pojasnit kak to ide, cula sam kao ak polozim sve osim elem da ne mogu upisat drugi semestar. i nes slicno s linearnom. moze mi to neko objasnit kak to ide? :? thanx :)[/quote]

em1 ti je preduvjet za sve matematiče kolegije u 2. semestru (dakle, sve osim programiranja)... a la1 je preuvjet za la2 i em2...
Sophie (napisa):
oce bit popravnog iz elem?

za popravni se još ništa ne zna... tj. na početku semestra su rekli da ga nema, a mislim da bi se to moglo promijeniti... možda ovisi o rezultatima!? stvarno ne znam...

Sophie (napisa):
i jel mi moze neko malo pojasnit kak to ide, cula sam kao ak polozim sve osim elem da ne mogu upisat drugi semestar. i nes slicno s linearnom. moze mi to neko objasnit kak to ide? Confused thanx Smile

em1 ti je preduvjet za sve matematiče kolegije u 2. semestru (dakle, sve osim programiranja)... a la1 je preuvjet za la2 i em2...

Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:32 pet, 9. 2. 2007    Naslov: Re: popravi iz elem ? Citirajte i odgovorite

[quote="plavooka malena"][quote="Sophie"]oce bit popravnog iz elem?[/quote]

[quote="Sophie"]i jel mi moze neko malo pojasnit kak to ide, cula sam kao ak polozim sve osim elem da ne mogu upisat drugi semestar. i nes slicno s linearnom. moze mi to neko objasnit kak to ide? :? thanx :)[/quote]

em1 ti je preduvjet za sve matematiče kolegije u 2. semestru (dakle, sve osim programiranja)... a la1 je preuvjet za la2 i em2...[/quote]

:( hvala puno... :wink:
plavooka malena (napisa):
Sophie (napisa):
oce bit popravnog iz elem?

Sophie (napisa):
i jel mi moze neko malo pojasnit kak to ide, cula sam kao ak polozim sve osim elem da ne mogu upisat drugi semestar. i nes slicno s linearnom. moze mi to neko objasnit kak to ide? Confused thanx Smile

Sad hvala puno... Wink

Mali Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 14:46 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hej bok, je li moguće, za nas koji smo svjesni da smo se zafrkuli od početka i krenuli sa učenjem prije 2 tjedna u nadi da ipak nećemo pasti prvu godinu, dobiti točne informacije o popravnom kolokviju? Zanima me kada će se on odviti i točno koje gradivo čovjek mora znati kako bi zaslužio 2?

unaprijed zahvalan. Ante
Hej bok, je li moguće, za nas koji smo svjesni da smo se zafrkuli od početka i krenuli sa učenjem prije 2 tjedna u nadi da ipak nećemo pasti prvu godinu, dobiti točne informacije o popravnom kolokviju? Zanima me kada će se on odviti i točno koje gradivo čovjek mora znati kako bi zaslužio 2?

unaprijed zahvalan. Ante

[Vrh]
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
58 = 89 - 31

PostPostano: 16:43 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Mali Ante"]Hej bok, je li moguće, za nas koji smo svjesni da smo se zafrkuli od početka i krenuli sa učenjem prije 2 tjedna u nadi da ipak nećemo pasti prvu godinu, dobiti točne informacije o popravnom kolokviju? Zanima me kada će se on odviti i točno koje gradivo čovjek mora znati kako bi zaslužio 2?

unaprijed zahvalan. Ante[/quote]

:shock: mali ante, šta si ti radio cijeli semestar? prema ova 4 (ISTA) posta, očito nisi izašao ni na jedan kolokvij.
:crossfingers: nepametno baš!
Mali Ante (napisa):

unaprijed zahvalan. Ante

Shocked mali ante, šta si ti radio cijeli semestar? prema ova 4 (ISTA) posta, očito nisi izašao ni na jedan kolokvij.
Zelim ti srecu nepametno baš!

annnam
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 16:52 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma Ante izisao na kolokvije ali nije bio opremljen s dovoljno znanja koje je pokusao utrpat sebi u glavu sam, posto mu profesori nisu bili dovoljno zanimljivi da bi on dolazio kod njih na vjezbe i predavanja..
ccc.. i opet c-c-c![color=white][/color]
Ma Ante izisao na kolokvije ali nije bio opremljen s dovoljno znanja koje je pokusao utrpat sebi u glavu sam, posto mu profesori nisu bili dovoljno zanimljivi da bi on dolazio kod njih na vjezbe i predavanja..
ccc.. i opet c-c-c!

it's my dreams you take..
[Vrh]
Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:56 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Mali Ante"]Hej bok, je li moguće, za nas koji smo svjesni da smo se zafrkuli od početka i krenuli sa učenjem prije 2 tjedna u nadi da ipak nećemo pasti prvu godinu, dobiti točne informacije o popravnom kolokviju? Zanima me kada će se on odviti i točno koje gradivo čovjek mora znati kako bi zaslužio 2?

unaprijed zahvalan. Ante[/quote]

hahahahaha ja sam u istoj situaciji ko ti zato i pitam za te popravne... eto tek mi je sad palo na pamet da bih ipak htjela proc godinu... tak ak ce itko imat ikakve obavijesti o popravnima itd nek pliz javi! e btw ima li neko nekakve skripte iz linearne i analize 1 za posudit :?: :D
Mali Ante (napisa):

unaprijed zahvalan. Ante

hahahahaha ja sam u istoj situaciji ko ti zato i pitam za te popravne... eto tek mi je sad palo na pamet da bih ipak htjela proc godinu... tak ak ce itko imat ikakve obavijesti o popravnima itd nek pliz javi! e btw ima li neko nekakve skripte iz linearne i analize 1 za posudit Question Very Happy

Mali Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 14:23 ned, 11. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hej sophie, imam ti ja nekakve skripte iz algebre i analize. javi mi se slobodno preko PM da se dogovorimo o primopredaji. uživaj!
hej sophie, imam ti ja nekakve skripte iz algebre i analize. javi mi se slobodno preko PM da se dogovorimo o primopredaji. uživaj!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:39 ned, 11. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]Imate PMove, shoutbox, mailove, ICQ, MSN,... ne spammajte na [b]Elementarnoj[/b] s [b]privatnim[/b] dogovorima o [b]Linearnoj[/b] i [b]Analizi[/b].[/color] :evil:
Imate PMove, shoutbox, mailove, ICQ, MSN,... ne spammajte na Elementarnoj s privatnim dogovorima o Linearnoj i Analizi. Evil or Very Mad

[Vrh]
Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:08 ned, 11. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][color=darkred]Imate PMove, shoutbox, mailove, ICQ, MSN,... ne spammajte na [b]Elementarnoj[/b] s [b]privatnim[/b] dogovorima o [b]Linearnoj[/b] i [b]Analizi[/b].[/color] :evil:[/quote]

pardon... :(
vsego (napisa):
Imate PMove, shoutbox, mailove, ICQ, MSN,... ne spammajte na Elementarnoj s privatnim dogovorima o Linearnoj i Analizi. Evil or Very Mad

pardon... Sad

pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

63 = 82 - 19

PostPostano: 19:09 pon, 12. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

:roll:
ostaje nam pitanje!!!
hoce li biti popravnog kolokvija???
bilo bi lijepo da nam netko od asistenata to napise ako uhvati vremena da znamo treba li se spremati ili ne...
ipak nam je to uvijet za drugi semestar...
da znamo trebamo lki se pripremit za pad ili?
Rolling Eyes
ostaje nam pitanje!!!
bilo bi lijepo da nam netko od asistenata to napise ako uhvati vremena da znamo treba li se spremati ili ne...

[Vrh]
plavooka malena
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 10 - 15

PostPostano: 19:42 pon, 12. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pinkgirl"]:roll:
ostaje nam pitanje!!!
da znamo trebamo lki se pripremit za pad ili?[/quote]

ovo je Krcko napisao prošli tjedan...

[quote="krcko"]Cak ako se profesori predomisle i ipak bude popravnog, sva je prilika da ce pristupanje biti uvjetovano nekim minimalnim brojem bodova na prvom i drugom kolokviju (naravno manjim od minimuma za prolaz).

Naviknite se da po bolonji imate samo jednu priliku.[/quote]

dakle... još se ne zna... a mislim da se i neće znati dok ne stignu rezultati, pa ako prolaznost neće biti velika valjda će biti popravnog...
pinkgirl (napisa):
Rolling Eyes
ostaje nam pitanje!!!

ovo je Krcko napisao prošli tjedan...

krcko (napisa):
Cak ako se profesori predomisle i ipak bude popravnog, sva je prilika da ce pristupanje biti uvjetovano nekim minimalnim brojem bodova na prvom i drugom kolokviju (naravno manjim od minimuma za prolaz).

Naviknite se da po bolonji imate samo jednu priliku.

dakle... još se ne zna... a mislim da se i neće znati dok ne stignu rezultati, pa ako prolaznost neće biti velika valjda će biti popravnog...

Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:14 uto, 13. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Cak ako se profesori predomisle i ipak bude popravnog, sva je prilika da ce pristupanje biti uvjetovano nekim minimalnim brojem bodova na prvom i drugom kolokviju (naravno manjim od minimuma za prolaz).

Naviknite se da po bolonji imate samo jednu priliku.[/quote]

dakle... još se ne zna... a mislim da se i neće znati dok ne stignu rezultati, pa ako prolaznost neće biti velika valjda će biti popravnog...[/quote]

jooooj pa sta tolko kompliciraju, kakvi minimalni bodovi, kakva jedna sansa... zbog sveg tog gubim volju uopce ce trudit.... najrade bih odustala od svega... zas nam jednostavno svima sta smo pali ne daju popravni i gotovo. ja bas nisam imala srece i razbolila sam se uzasno bas taj tjedan kad smo imali kolokvije i jossam uvijek bolesna...pa sam ih morala sve propustit... a mogla sam ih bar dva proc... i sad moram sve predmete svo gradivo pisat ,a mozda ih i necu moc pisat jer nemam dovoljne minimalne bodove...il mozda nece ni bit popravnog... bas sam pehist... :cry:
krcko (napisa):
Cak ako se profesori predomisle i ipak bude popravnog, sva je prilika da ce pristupanje biti uvjetovano nekim minimalnim brojem bodova na prvom i drugom kolokviju (naravno manjim od minimuma za prolaz).

Naviknite se da po bolonji imate samo jednu priliku.

dakle... još se ne zna... a mislim da se i neće znati dok ne stignu rezultati, pa ako prolaznost neće biti velika valjda će biti popravnog...[/quote]

jooooj pa sta tolko kompliciraju, kakvi minimalni bodovi, kakva jedna sansa... zbog sveg tog gubim volju uopce ce trudit.... najrade bih odustala od svega... zas nam jednostavno svima sta smo pali ne daju popravni i gotovo. ja bas nisam imala srece i razbolila sam se uzasno bas taj tjedan kad smo imali kolokvije i jossam uvijek bolesna...pa sam ih morala sve propustit... a mogla sam ih bar dva proc... i sad moram sve predmete svo gradivo pisat ,a mozda ih i necu moc pisat jer nemam dovoljne minimalne bodove...il mozda nece ni bit popravnog... bas sam pehist... Crying or Very sad

sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 1:07 uto, 13. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da bi stvarno bilo OK da bude popravnih iz elementarne. Ako mogu biti iz svega zasto ne bi i iz elementarne!? Nije to bas tako trivijalan predmet da jednostavno nema potrebe za popravnim. Treba dati studentima drugu sansu jer ovaj zadnji kolokvij je stvarno bio iscrpljujuci :( . (Pogotovo za one na samom vrhu predavaone (003), gdje su uvjeti bili neljudski 8) )
mislim da bi stvarno bilo OK da bude popravnih iz elementarne. Ako mogu biti iz svega zasto ne bi i iz elementarne!? Nije to bas tako trivijalan predmet da jednostavno nema potrebe za popravnim. Treba dati studentima drugu sansu jer ovaj zadnji kolokvij je stvarno bio iscrpljujuci Sad . (Pogotovo za one na samom vrhu predavaone (003), gdje su uvjeti bili neljudski Cool )

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:17 uto, 13. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zasto mislite da ce vam rantanje na Forumu priskrbiti popravni? :-k

Ako mislite da imate osnova, zna se hijerarhija po kojoj se tako nesto trazi: voditelji kolegija, voditelj godine/studija, prodekan za nastavu, dekan/vijece, rektor. 8)
Zasto mislite da ce vam rantanje na Forumu priskrbiti popravni? Think

Ako mislite da imate osnova, zna se hijerarhija po kojoj se tako nesto trazi: voditelji kolegija, voditelj godine/studija, prodekan za nastavu, dekan/vijece, rektor. Cool

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:32 uto, 13. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sophie"]jooooj pa sta tolko kompliciraju, kakvi minimalni bodovi, kakva jedna sansa... zbog sveg tog gubim volju uopce ce trudit....[/quote]

Bez uvrede, ali smatram da se studenti koji ne ostvare 30 bodova na ovakva dva kolokvija jednostavno nisu dovoljno trudili.

[quote="Sophie"]ja bas nisam imala srece i razbolila sam se uzasno bas taj tjedan kad smo imali kolokvije i jossam uvijek bolesna...pa sam ih morala sve propustit...[/quote]

Treba razlikovati popravak kolokvija od nadoknade. Nadoknada je za studente koji iz opravdanih razloga propuste kolokvij. Vec smo je odrzali za prvi kolokvij, a bit ce je i za drugi - javi se sto prije profesoru s lijecnickom ispricnicom. Popravak je za studente koji su pisali kolokvije, ali nisu napisali dovoljno za prolaz (ako ga uopce bude).
Sophie (napisa):
jooooj pa sta tolko kompliciraju, kakvi minimalni bodovi, kakva jedna sansa... zbog sveg tog gubim volju uopce ce trudit....

Bez uvrede, ali smatram da se studenti koji ne ostvare 30 bodova na ovakva dva kolokvija jednostavno nisu dovoljno trudili.

Sophie (napisa):
ja bas nisam imala srece i razbolila sam se uzasno bas taj tjedan kad smo imali kolokvije i jossam uvijek bolesna...pa sam ih morala sve propustit...

Treba razlikovati popravak kolokvija od nadoknade. Nadoknada je za studente koji iz opravdanih razloga propuste kolokvij. Vec smo je odrzali za prvi kolokvij, a bit ce je i za drugi - javi se sto prije profesoru s lijecnickom ispricnicom. Popravak je za studente koji su pisali kolokvije, ali nisu napisali dovoljno za prolaz (ako ga uopce bude).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:20 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Treba razlikovati popravak kolokvija od nadoknade. Nadoknada je za studente koji iz opravdanih razloga propuste kolokvij. Vec smo je odrzali za prvi kolokvij, a bit ce je i za drugi - javi se sto prije profesoru s lijecnickom ispricnicom. Popravak je za studente koji su pisali kolokvije, ali nisu napisali dovoljno za prolaz (ako ga uopce bude).[/quote]

aha, ma ja sam ocito nesto krivo shvatila... :? znaci ja ne moram pisati sve nego samo drugi kolokvij onda? pa to je super :) hvala puno na obavijesti! i do kad mogu donijeti ispricnicu? do kraja tjedna? i jesu li te nadoknade u isto vrijeme kad i popravni? a sta ako ja sad padnem kad cu pisat nadoknadu? hocu li i ja onda moc i popravni pisat?
Treba razlikovati popravak kolokvija od nadoknade. Nadoknada je za studente koji iz opravdanih razloga propuste kolokvij. Vec smo je odrzali za prvi kolokvij, a bit ce je i za drugi - javi se sto prije profesoru s lijecnickom ispricnicom. Popravak je za studente koji su pisali kolokvije, ali nisu napisali dovoljno za prolaz (ako ga uopce bude).[/quote]

aha, ma ja sam ocito nesto krivo shvatila... Confused znaci ja ne moram pisati sve nego samo drugi kolokvij onda? pa to je super Smile hvala puno na obavijesti! i do kad mogu donijeti ispricnicu? do kraja tjedna? i jesu li te nadoknade u isto vrijeme kad i popravni? a sta ako ja sad padnem kad cu pisat nadoknadu? hocu li i ja onda moc i popravni pisat?

Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:26 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel tako kod svih predmeta?
jel tako kod svih predmeta?

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 18:43 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Profesori su danas odlucili da ce ipak biti popravnog. Detalje pogledajte [url=http://web.math.hr/nastava/em/em1/06em1rezultati.html]ovdje[/url].
Profesori su danas odlucili da ce ipak biti popravnog. Detalje pogledajte ovdje.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum