Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Sophie Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
plavooka malena Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Sophie Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Mali Ante Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:43 sub, 10. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Mali Ante"]Hej bok, je li moguće, za nas koji smo svjesni da smo se zafrkuli od početka i krenuli sa učenjem prije 2 tjedna u nadi da ipak nećemo pasti prvu godinu, dobiti točne informacije o popravnom kolokviju? Zanima me kada će se on odviti i točno koje gradivo čovjek mora znati kako bi zaslužio 2?
unaprijed zahvalan. Ante[/quote]
:shock: mali ante, šta si ti radio cijeli semestar? prema ova 4 (ISTA) posta, očito nisi izašao ni na jedan kolokvij.
:crossfingers: nepametno baš!
Mali Ante (napisa): | Hej bok, je li moguće, za nas koji smo svjesni da smo se zafrkuli od početka i krenuli sa učenjem prije 2 tjedna u nadi da ipak nećemo pasti prvu godinu, dobiti točne informacije o popravnom kolokviju? Zanima me kada će se on odviti i točno koje gradivo čovjek mora znati kako bi zaslužio 2?
unaprijed zahvalan. Ante |
mali ante, šta si ti radio cijeli semestar? prema ova 4 (ISTA) posta, očito nisi izašao ni na jedan kolokvij.
nepametno baš!
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
annnam Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Sophie Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Mali Ante Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:39 ned, 11. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[color=darkred]Imate PMove, shoutbox, mailove, ICQ, MSN,... ne spammajte na [b]Elementarnoj[/b] s [b]privatnim[/b] dogovorima o [b]Linearnoj[/b] i [b]Analizi[/b].[/color] :evil:
Imate PMove, shoutbox, mailove, ICQ, MSN,... ne spammajte na Elementarnoj s privatnim dogovorima o Linearnoj i Analizi.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Sophie Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:08 ned, 11. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][color=darkred]Imate PMove, shoutbox, mailove, ICQ, MSN,... ne spammajte na [b]Elementarnoj[/b] s [b]privatnim[/b] dogovorima o [b]Linearnoj[/b] i [b]Analizi[/b].[/color] :evil:[/quote]
pardon... :(
vsego (napisa): | Imate PMove, shoutbox, mailove, ICQ, MSN,... ne spammajte na Elementarnoj s privatnim dogovorima o Linearnoj i Analizi. |
pardon...
_________________ SOPHIE
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
plavooka malena Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Sophie Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:14 uto, 13. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Cak ako se profesori predomisle i ipak bude popravnog, sva je prilika da ce pristupanje biti uvjetovano nekim minimalnim brojem bodova na prvom i drugom kolokviju (naravno manjim od minimuma za prolaz).
Naviknite se da po bolonji imate samo jednu priliku.[/quote]
dakle... još se ne zna... a mislim da se i neće znati dok ne stignu rezultati, pa ako prolaznost neće biti velika valjda će biti popravnog...[/quote]
jooooj pa sta tolko kompliciraju, kakvi minimalni bodovi, kakva jedna sansa... zbog sveg tog gubim volju uopce ce trudit.... najrade bih odustala od svega... zas nam jednostavno svima sta smo pali ne daju popravni i gotovo. ja bas nisam imala srece i razbolila sam se uzasno bas taj tjedan kad smo imali kolokvije i jossam uvijek bolesna...pa sam ih morala sve propustit... a mogla sam ih bar dva proc... i sad moram sve predmete svo gradivo pisat ,a mozda ih i necu moc pisat jer nemam dovoljne minimalne bodove...il mozda nece ni bit popravnog... bas sam pehist... :cry:
krcko (napisa): | Cak ako se profesori predomisle i ipak bude popravnog, sva je prilika da ce pristupanje biti uvjetovano nekim minimalnim brojem bodova na prvom i drugom kolokviju (naravno manjim od minimuma za prolaz).
Naviknite se da po bolonji imate samo jednu priliku. |
dakle... još se ne zna... a mislim da se i neće znati dok ne stignu rezultati, pa ako prolaznost neće biti velika valjda će biti popravnog...[/quote]
jooooj pa sta tolko kompliciraju, kakvi minimalni bodovi, kakva jedna sansa... zbog sveg tog gubim volju uopce ce trudit.... najrade bih odustala od svega... zas nam jednostavno svima sta smo pali ne daju popravni i gotovo. ja bas nisam imala srece i razbolila sam se uzasno bas taj tjedan kad smo imali kolokvije i jossam uvijek bolesna...pa sam ih morala sve propustit... a mogla sam ih bar dva proc... i sad moram sve predmete svo gradivo pisat ,a mozda ih i necu moc pisat jer nemam dovoljne minimalne bodove...il mozda nece ni bit popravnog... bas sam pehist...
_________________ SOPHIE
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:17 uto, 13. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Zasto mislite da ce vam rantanje na Forumu priskrbiti popravni? :-k
Ako mislite da imate osnova, zna se hijerarhija po kojoj se tako nesto trazi: voditelji kolegija, voditelj godine/studija, prodekan za nastavu, dekan/vijece, rektor. 8)
Zasto mislite da ce vam rantanje na Forumu priskrbiti popravni?
Ako mislite da imate osnova, zna se hijerarhija po kojoj se tako nesto trazi: voditelji kolegija, voditelj godine/studija, prodekan za nastavu, dekan/vijece, rektor.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
Postano: 10:32 uto, 13. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Sophie"]jooooj pa sta tolko kompliciraju, kakvi minimalni bodovi, kakva jedna sansa... zbog sveg tog gubim volju uopce ce trudit....[/quote]
Bez uvrede, ali smatram da se studenti koji ne ostvare 30 bodova na ovakva dva kolokvija jednostavno nisu dovoljno trudili.
[quote="Sophie"]ja bas nisam imala srece i razbolila sam se uzasno bas taj tjedan kad smo imali kolokvije i jossam uvijek bolesna...pa sam ih morala sve propustit...[/quote]
Treba razlikovati popravak kolokvija od nadoknade. Nadoknada je za studente koji iz opravdanih razloga propuste kolokvij. Vec smo je odrzali za prvi kolokvij, a bit ce je i za drugi - javi se sto prije profesoru s lijecnickom ispricnicom. Popravak je za studente koji su pisali kolokvije, ali nisu napisali dovoljno za prolaz (ako ga uopce bude).
Sophie (napisa): | jooooj pa sta tolko kompliciraju, kakvi minimalni bodovi, kakva jedna sansa... zbog sveg tog gubim volju uopce ce trudit.... |
Bez uvrede, ali smatram da se studenti koji ne ostvare 30 bodova na ovakva dva kolokvija jednostavno nisu dovoljno trudili.
Sophie (napisa): | ja bas nisam imala srece i razbolila sam se uzasno bas taj tjedan kad smo imali kolokvije i jossam uvijek bolesna...pa sam ih morala sve propustit... |
Treba razlikovati popravak kolokvija od nadoknade. Nadoknada je za studente koji iz opravdanih razloga propuste kolokvij. Vec smo je odrzali za prvi kolokvij, a bit ce je i za drugi - javi se sto prije profesoru s lijecnickom ispricnicom. Popravak je za studente koji su pisali kolokvije, ali nisu napisali dovoljno za prolaz (ako ga uopce bude).
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
Sophie Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Sophie Forumaš(ica)
Spol: