Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

popravni kolokvij LA1 inžinjerci :)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Mali Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 3 - 2

PostPostano: 14:49 sub, 10. 2. 2007    Naslov: popravni kolokvij LA1 inžinjerci :) Citirajte i odgovorite

Hej bok, je li moguće, za nas koji smo svjesni da smo se zafrkuli od početka i krenuli sa učenjem prije 2 tjedna u nadi da ipak nećemo pasti prvu godinu, dobiti točne informacije o popravnom kolokviju? Zanima me kada će se on odviti i točno koje gradivo čovjek mora znati kako bi zaslužio 2?

unaprijed zahvalan. Ante
Hej bok, je li moguće, za nas koji smo svjesni da smo se zafrkuli od početka i krenuli sa učenjem prije 2 tjedna u nadi da ipak nećemo pasti prvu godinu, dobiti točne informacije o popravnom kolokviju? Zanima me kada će se on odviti i točno koje gradivo čovjek mora znati kako bi zaslužio 2?

unaprijed zahvalan. Ante

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 15:08 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prof. Bakić je nama rekao da će biti 20.2. popravni ako se dobro sječam i da će minimalno trebati,ono osnovno :)
Prof. Bakić je nama rekao da će biti 20.2. popravni ako se dobro sječam i da će minimalno trebati,ono osnovno Smile

[Vrh]
annnam
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-2 = 3 - 5

PostPostano: 15:20 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, popravni kolokvij je predvidjen 20.2. (ili oko toga), a usmeni je (ako prodjes popravne) 1.3. (usmeni ce biti u pismenom obliku, buduci da ce vjerojatno biti dosta studenata, jer na njega idu oni koji prodju popravni kolokvij i oni koji padnu usmeni).
Cccc, nije dobro..
Da, popravni kolokvij je predvidjen 20.2. (ili oko toga), a usmeni je (ako prodjes popravne) 1.3. (usmeni ce biti u pismenom obliku, buduci da ce vjerojatno biti dosta studenata, jer na njega idu oni koji prodju popravni kolokvij i oni koji padnu usmeni).
Cccc, nije dobro..

it's my dreams you take..
[Vrh]
marta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 17 - 3

PostPostano: 20:21 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Re: popravni kolokvij LA1 inžinjerci :) Citirajte i odgovorite

[quote="Mali Ante"]Hej bok, je li moguće, za nas koji smo svjesni da smo se zafrkuli od početka i krenuli sa učenjem prije 2 tjedna u nadi da ipak nećemo pasti prvu godinu, dobiti točne informacije o popravnom kolokviju? Zanima me kada će se on odviti i točno koje gradivo čovjek mora znati kako bi zaslužio 2?

unaprijed zahvalan. Ante[/quote]

:shock: ..hm, ovo mi je poznato..
kaj ces ti na popravne iz svih kolegija?
Mali Ante (napisa):

unaprijed zahvalan. Ante

Shocked ..hm, ovo mi je poznato..
kaj ces ti na popravne iz svih kolegija?

[Vrh]
Mali Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 13:52 ned, 11. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

jao Marta, ne pitaj... tako mi i treba kad sam bio neodgovoran. sad sam trenutno u potrazi za nekom dobrom dušom koja će imati dovoljno srca da mi odgovori na pitanje točno kad su popravni kolokviji (ako zbog ničeg drugog, onda zbog preeeslatkog avatara :D )
jao Marta, ne pitaj... tako mi i treba kad sam bio neodgovoran. sad sam trenutno u potrazi za nekom dobrom dušom koja će imati dovoljno srca da mi odgovori na pitanje točno kad su popravni kolokviji (ako zbog ničeg drugog, onda zbog preeeslatkog avatara Very Happy )

[Vrh]
Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:58 ned, 11. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Mali Ante"]jao Marta, ne pitaj... tako mi i treba kad sam bio neodgovoran. sad sam trenutno u potrazi za nekom dobrom dušom koja će imati dovoljno srca da mi odgovori na pitanje točno kad su popravni kolokviji (ako zbog ničeg drugog, onda zbog preeeslatkog avatara :D )[/quote]

popravni bi, ak sam ja to dobro cula i shvatila, trebali bit 2 tjedna nakon 2. kolokvija, npr. racunarstvo smo pisali u pon,a danas je nedjelja,dakle popravni je za 8 dana! i tak za svaki predmeti! samo kaj neki pricaju da za neke predmete tipa elementarna nema popravnog... ne znam ti nis ziher,al bi trebali popravni pocet 19.2.
Mali Ante (napisa):
jao Marta, ne pitaj... tako mi i treba kad sam bio neodgovoran. sad sam trenutno u potrazi za nekom dobrom dušom koja će imati dovoljno srca da mi odgovori na pitanje točno kad su popravni kolokviji (ako zbog ničeg drugog, onda zbog preeeslatkog avatara Very Happy )

popravni bi, ak sam ja to dobro cula i shvatila, trebali bit 2 tjedna nakon 2. kolokvija, npr. racunarstvo smo pisali u pon,a danas je nedjelja,dakle popravni je za 8 dana! i tak za svaki predmeti! samo kaj neki pricaju da za neke predmete tipa elementarna nema popravnog... ne znam ti nis ziher,al bi trebali popravni pocet 19.2.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum