Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

EM1: drugi kolokvij 06/07 (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
199 = 237 - 38

PostPostano: 14:15 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="5ra"]nije isto dal svi pišemo neki test koji se svima jednako ocjenjuje ili dal te ocjenjuje profesor. Dok će bit usmenih ispita bit će i subjektivnog ocjenjivanja....što ne mora nužno značit da je to loše.[/quote]
Ocjenjivanje pismenih je takodjer subjektivno osim u slucaju kada je pismeni "na zaokruzivanje". :roll:
5ra (napisa):
nije isto dal svi pišemo neki test koji se svima jednako ocjenjuje ili dal te ocjenjuje profesor. Dok će bit usmenih ispita bit će i subjektivnog ocjenjivanja....što ne mora nužno značit da je to loše.

Ocjenjivanje pismenih je takodjer subjektivno osim u slucaju kada je pismeni "na zaokruzivanje". Rolling Eyes

The Economist
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
11 = 16 - 5

PostPostano: 14:37 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

sta je uopce subjektivno ocjenjivanje? mislim dodjes pred profesora i on ti da ocjenu baziranu na onome koliko znas, ne na temelju toga kakve cipele imas, mucas li ili slicno.

mislim da je pogresno misliti da se profesori zanimaju za ocjenjivanje na temelju bilocega drugoga. ne znam kako funkcioniraju usmeni na pmfu (znat cu sljedeci tjedan :twisted: , ali u dosta slucajeva obicno ima 2-3 ljudi koji slusaju jedan usmeni, cime taj usmeni postaje i objektivniji od pismenog, di je asistent sam sa papirom i moze se recimo, posluziti razlicitim metodama dodijeljivanja bodova. :lol:
sta je uopce subjektivno ocjenjivanje? mislim dodjes pred profesora i on ti da ocjenu baziranu na onome koliko znas, ne na temelju toga kakve cipele imas, mucas li ili slicno.

mislim da je pogresno misliti da se profesori zanimaju za ocjenjivanje na temelju bilocega drugoga. ne znam kako funkcioniraju usmeni na pmfu (znat cu sljedeci tjedan Twisted Evil , ali u dosta slucajeva obicno ima 2-3 ljudi koji slusaju jedan usmeni, cime taj usmeni postaje i objektivniji od pismenog, di je asistent sam sa papirom i moze se recimo, posluziti razlicitim metodama dodijeljivanja bodova. Laughing

Lots of people believe that women have some kind of genetic fault that keeps them from understanding science. Fact is: there is no genetic fault, but it's still harder, because they have to work against everybody's expectation that they won't make it anyway.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 14:43 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="The Economist"]sta je uopce subjektivno ocjenjivanje? mislim dodjes pred profesora i on ti da ocjenu baziranu na onome koliko znas, ne na temelju toga kakve cipele imas, mucas li ili slicno.[/quote]
Ocjenjivanje je subjektivno ako kriterij ocjenjivanja zavisi o ispitivacu. To ne znaci da takvo ocjenjivanje nije posteno. Ocjenjivanje je posteno ako ispitivac prema svakom ispitaniku primjenjuje jednak kriterij.
[quote]
ne znam kako funkcioniraju usmeni na pmfu (znat cu sljedeci tjedan :twisted:[/quote]
Ni ja ne znam kako izgledaju usmeni na pmf-u, ali oni na PMF-MO-u su mi bili prilicno ugodni :cool: :twisted:
The Economist (napisa):

Ocjenjivanje je subjektivno ako kriterij ocjenjivanja zavisi o ispitivacu. To ne znaci da takvo ocjenjivanje nije posteno. Ocjenjivanje je posteno ako ispitivac prema svakom ispitaniku primjenjuje jednak kriterij.
Citat:

ne znam kako funkcioniraju usmeni na pmfu (znat cu sljedeci tjedan Twisted Evil

Ni ja ne znam kako izgledaju usmeni na pmf-u, ali oni na PMF-MO-u su mi bili prilicno ugodni Cool Twisted Evil

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:45 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="debelidemon"]+ po bolonji ne bi trebalo bit usmenih (kolko sam ja shvatio). . .[/quote]

Krivo si shvatio. :? Postoji zavrsni ispit, a on moze biti usmeni. 8)
debelidemon (napisa):
+ po bolonji ne bi trebalo bit usmenih (kolko sam ja shvatio). . .

Krivo si shvatio. Confused Postoji zavrsni ispit, a on moze biti usmeni. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
5ra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 31 - 21

PostPostano: 17:29 sub, 10. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="The Economist"]sta je uopce subjektivno ocjenjivanje? mislim dodjes pred profesora i on ti da ocjenu baziranu na onome koliko znas, ne na temelju toga kakve cipele imas, mucas li ili slicno.

mislim da je pogresno misliti da se profesori zanimaju za ocjenjivanje na temelju bilocega drugoga. ne znam kako funkcioniraju usmeni na pmfu (znat cu sljedeci tjedan :twisted: , ali u dosta slucajeva obicno ima 2-3 ljudi koji slusaju jedan usmeni, cime taj usmeni postaje i objektivniji od pismenog, di je asistent sam sa papirom i moze se recimo, posluziti razlicitim metodama dodijeljivanja bodova. :lol:[/quote]

Gle ja ne želim reć da profesori namjerno, jer im se netko ne sviđa, daju manje ili veće ocjene. Ali činjenica je da su oni samo ljudi koji nekada isto ko i mi svi imaju loš dan ili nešto slično.... Isto tako oni ti mogu pomoć kad odgovaraš, što se na pismenom ne može dogoditi...
The Economist (napisa):

mislim da je pogresno misliti da se profesori zanimaju za ocjenjivanje na temelju bilocega drugoga. ne znam kako funkcioniraju usmeni na pmfu (znat cu sljedeci tjedan Twisted Evil , ali u dosta slucajeva obicno ima 2-3 ljudi koji slusaju jedan usmeni, cime taj usmeni postaje i objektivniji od pismenog, di je asistent sam sa papirom i moze se recimo, posluziti razlicitim metodama dodijeljivanja bodova. Laughing

Gle ja ne želim reć da profesori namjerno, jer im se netko ne sviđa, daju manje ili veće ocjene. Ali činjenica je da su oni samo ljudi koji nekada isto ko i mi svi imaju loš dan ili nešto slično.... Isto tako oni ti mogu pomoć kad odgovaraš, što se na pismenom ne može dogoditi...
[Vrh]
mod
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 1 - 1

PostPostano: 11:44 pon, 12. 2. 2007    Naslov: kada ce rezultati drugog kolokvija 06/07? Citirajte i odgovorite

za kada su najavljeni rezultati? malo sam trazio po web ali nisam nista nasao :(:(
za kada su najavljeni rezultati? malo sam trazio po web ali nisam nista nasao SadSad

[Vrh]
lela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:08 pon, 12. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam negdje čula da će u srijedu bit rezultati,nisam ziher
ja sam negdje čula da će u srijedu bit rezultati,nisam ziher

[Vrh]
amorphis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 19 - 11

PostPostano: 13:15 pon, 12. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

priča se da usmeni iz elementarne kreću
od 19.2. znači da se kolokvij mora ispravit
sredinom tjedna
priča se da usmeni iz elementarne kreću
od 19.2. znači da se kolokvij mora ispravit
sredinom tjedna

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 13:40 pon, 12. 2. 2007    Naslov: Re: kada ce rezultati drugog kolokvija 06/07? Citirajte i odgovorite

[quote="mod"]za kada su najavljeni rezultati? malo sam trazio po web ali nisam nista nasao :(:([/quote]

Odgovoreno u jednom od prethodnih postova.
mod (napisa):
za kada su najavljeni rezultati? malo sam trazio po web ali nisam nista nasao SadSad

Odgovoreno u jednom od prethodnih postova.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 31 - 5

PostPostano: 10:39 uto, 13. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

aj sad neka mi netko kaze kad su žalbe? :?
aj sad neka mi netko kaze kad su žalbe? Confused

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:42 uto, 13. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pisat ce kad budu rezultati. Prije toga bas ne bi imalo smisla.
Pisat ce kad budu rezultati. Prije toga bas ne bi imalo smisla.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
squirrel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 12:00 uto, 13. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo ih nemojte staviti sat-dva nakon objave... :? Jer neki (među njima i ja) imaju tri godine jahanja do faksa... :shock:
Na ove ostale sam jedva stigla. a kad sam stigla, ovako sam izgledala: :oops: :evil:
Zato, pazite se inače!!! :twisted: :lol:
Samo ih nemojte staviti sat-dva nakon objave... Confused Jer neki (među njima i ja) imaju tri godine jahanja do faksa... Shocked
Na ove ostale sam jedva stigla. a kad sam stigla, ovako sam izgledala: Embarassed Evil or Very Mad
Zato, pazite se inače!!! Twisted Evil Laughing

Fisher
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 5

PostPostano: 8:08 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo srijeda je, nema rezultata..
možemo li barem znati kad će otprilike biti na webu i kad će otprilike bit žalbe da se znamo izorganizirat.. kao što je i squirrel već rekla, neki žive stvarno daleko..
evo srijeda je, nema rezultata..
možemo li barem znati kad će otprilike biti na webu i kad će otprilike bit žalbe da se znamo izorganizirat.. kao što je i squirrel već rekla, neki žive stvarno daleko..

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 9:08 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Rezultati ce biti objavljeni tokom dana. To znaci najkasnije do ponoci, granice ukljucene. Za one koji su unaprijed odlucili da smo ih zakinuli pri bodovanju, zalbe ce najvjerojatnije biti u petak. Da vam bude jos lakse organizirati vrijeme, napomenut cu da zalbe sluze ispravljanju gresaka koje smo napravili pri bodovanju zadataka i obradi podataka, a ne za nazicavanje bodova. Zbog primjedbi tipa "fali mi samo 2 boda do vise ocjene" ne isplati vam se dolaziti izdaleka.
Rezultati ce biti objavljeni tokom dana. To znaci najkasnije do ponoci, granice ukljucene. Za one koji su unaprijed odlucili da smo ih zakinuli pri bodovanju, zalbe ce najvjerojatnije biti u petak. Da vam bude jos lakse organizirati vrijeme, napomenut cu da zalbe sluze ispravljanju gresaka koje smo napravili pri bodovanju zadataka i obradi podataka, a ne za nazicavanje bodova. Zbog primjedbi tipa "fali mi samo 2 boda do vise ocjene" ne isplati vam se dolaziti izdaleka.

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 18:40 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo [url=http://web.math.hr/nastava/em/em1/06em1kol2rez.html]rezultata[/url] i [url=http://web.math.hr/nastava/em/em1/06em1rezultati.html]obavijesti[/url] o zavrsnim ispitima i o [b]popravnom kolokviju[/b]. Zadaci iz kolokvija uploadani su na [url=http://web.math.hr/nastava/em/kolokviji.html]web[/url] (ne zaboravite stisnuti refresh ako ste bili nestrpljivi :) ).
Evo rezultata i obavijesti o zavrsnim ispitima i o popravnom kolokviju. Zadaci iz kolokvija uploadani su na web (ne zaboravite stisnuti refresh ako ste bili nestrpljivi Smile ).

[Vrh]
marta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 17 - 3

PostPostano: 20:46 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

aaa, kad su žalbe?
aaa, kad su žalbe?

[Vrh]
plavooka malena
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 10 - 15

PostPostano: 20:49 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="marta"]aaa, kad su žalbe?[/quote]

petak, 16.2.2007. u 9 sati
marta (napisa):
aaa, kad su žalbe?

petak, 16.2.2007. u 9 sati

annnam
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 21:08 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dal jos uvijek vrijedi ono: "ako imas vise od 50 bodova na kolokvijima, ne moras usmenovati??", i kolika je ocjena ako ukupno imas 63 boda, 2 ili 3??
Dal jos uvijek vrijedi ono: "ako imas vise od 50 bodova na kolokvijima, ne moras usmenovati??", i kolika je ocjena ako ukupno imas 63 boda, 2 ili 3??

it's my dreams you take..
[Vrh]
plavooka malena
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 10 - 15

PostPostano: 21:09 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="annnam"]Dal jos uvijek vrijedi ono: "ako imas vise od 50 bodova na kolokvijima, ne moras usmenovati??", i kolika je ocjena ako ukupno imas 63 boda, 2 ili 3??[/quote]

to je 3.. a ja ti preporučam da odeš na usmeni.. izgubit ne možeš ništa
annnam (napisa):

to je 3.. a ja ti preporučam da odeš na usmeni.. izgubit ne možeš ništa

woodstock
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 28 - 10

PostPostano: 22:46 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je li potvrđeno da se na usmenom neće smanjivati ocjene? Tj. da se nema što izgubiti. Ako netko zna iz pouzdanih izvora mene zanima tko je to rekao. Hvala
Je li potvrđeno da se na usmenom neće smanjivati ocjene? Tj. da se nema što izgubiti. Ako netko zna iz pouzdanih izvora mene zanima tko je to rekao. Hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum