Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
crnka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Chvarak Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:01 uto, 13. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Evo,evo...
Ne mogu baš puno reći,jer jako sporo ide ispitivanje,ja sam odslušala samo 3 čovjeka(i ja među njima).Nas 3 nije ispitivao ono:Binet-Cauchy pa dokaži,već kao neke male zadačiće za dokazat,+ sve ono s pismenog tijela,zapravo nas je pitao one dokaze za za neki od onih 5 zadatka+ak si nešto fulao od onih 15 pitalica,ili nisi dobro objasnio.
Dakle,kod nas je pitao na osnovu pismenog...
Evo,evo...
Ne mogu baš puno reći,jer jako sporo ide ispitivanje,ja sam odslušala samo 3 čovjeka(i ja među njima).Nas 3 nije ispitivao ono:Binet-Cauchy pa dokaži,već kao neke male zadačiće za dokazat,+ sve ono s pismenog tijela,zapravo nas je pitao one dokaze za za neki od onih 5 zadatka+ak si nešto fulao od onih 15 pitalica,ili nisi dobro objasnio.
Dakle,kod nas je pitao na osnovu pismenog...
|
|
[Vrh] |
|
Chvarak Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nymeria Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:29 uto, 13. 2. 2007 Naslov: |
|
|
da nadopunim nori :) ono što je rekla za prvo troje vrijedi... a dalje je bilo malo drukčije... počeo je ispitivati teoreme, pitao je ljude kolko sam čula sustave, kvocijentne prostore, nešto s determinantama ( s jednakim recima, kaj se dobije kad se zamijene dva retka), pa onaj teorem o dimenzijama sume i presjeka potprostora... i tako... nekima je baš cjepidlačio oko ovog pismenog dijela... i ispitivao je dosta dugo kasnije, svakoga čak i više od pola sata... uglavnom, možete očekivat da će vas pitat ono kaj niste baš znali na pismenom dijelu, i da ćete morat neš logički zaključit, a ne samo teoreme i dokaze znat... i da, nemojte ako je ikako moguće bojat se i bit nesigurni, profesor je stvarno ok i korektan, i nema smisla da se bezveze živcirate... i danas je dijelio dobre ocjene, od prvih 8 ljudi bilo je 5 petica i 3 četvorke :) sretno svima koje usmeni tek čeka :)
da nadopunim nori ono što je rekla za prvo troje vrijedi... a dalje je bilo malo drukčije... počeo je ispitivati teoreme, pitao je ljude kolko sam čula sustave, kvocijentne prostore, nešto s determinantama ( s jednakim recima, kaj se dobije kad se zamijene dva retka), pa onaj teorem o dimenzijama sume i presjeka potprostora... i tako... nekima je baš cjepidlačio oko ovog pismenog dijela... i ispitivao je dosta dugo kasnije, svakoga čak i više od pola sata... uglavnom, možete očekivat da će vas pitat ono kaj niste baš znali na pismenom dijelu, i da ćete morat neš logički zaključit, a ne samo teoreme i dokaze znat... i da, nemojte ako je ikako moguće bojat se i bit nesigurni, profesor je stvarno ok i korektan, i nema smisla da se bezveze živcirate... i danas je dijelio dobre ocjene, od prvih 8 ljudi bilo je 5 petica i 3 četvorke sretno svima koje usmeni tek čeka
_________________ kalendar
|
|
[Vrh] |
|
bojan Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:01 uto, 13. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Eto, ja sam bio predzadnji... Slušao sam četiri cure koje je pitao prije mene... Nemojte se uopće bojati... Nikome nije dao ispod 4... Cure koje su imale po 150 bodova su dobivale 5-ice. Ja sam dobio 4, a bez ikakvih problema sam mogao dobiti 5 da se nisam zbunio kod dokaza dimenzije sume potprostora... Samo sam rekao da dalje ne znam i onda me je pitao jer mi 4 dosta :)
Pita sve po malo, ali nije posebna cjepidlaka. Iako se njemu ne žuri previše kako se čini, pa se onda za neku sitnicu zna uhvatiti sve dok ne odgovorite... Mada to trajalo i po 20-25 minuta :)
Od svih koji su odgovarali, samo jedna cura nije prošla, tj. rekao joj je da dođe drugi put jer joj ne želi dati lošu ocjenu. U prijevodu, nije joj htio dati 3 jer je na kolokvijima imala preko 170 bodova. Ona će onda kasnije odgovarati.
Savjetujem svima da znaju odgovore na onih 15 pitanja s pismenog dijela. To većinom pregledava, pa ako nađe grešku, onda se zna uhvatiti oko toga...
Dakle, naučite, opustite se i prolazite...
Nema panike.
Eto, ja sam bio predzadnji... Slušao sam četiri cure koje je pitao prije mene... Nemojte se uopće bojati... Nikome nije dao ispod 4... Cure koje su imale po 150 bodova su dobivale 5-ice. Ja sam dobio 4, a bez ikakvih problema sam mogao dobiti 5 da se nisam zbunio kod dokaza dimenzije sume potprostora... Samo sam rekao da dalje ne znam i onda me je pitao jer mi 4 dosta
Pita sve po malo, ali nije posebna cjepidlaka. Iako se njemu ne žuri previše kako se čini, pa se onda za neku sitnicu zna uhvatiti sve dok ne odgovorite... Mada to trajalo i po 20-25 minuta
Od svih koji su odgovarali, samo jedna cura nije prošla, tj. rekao joj je da dođe drugi put jer joj ne želi dati lošu ocjenu. U prijevodu, nije joj htio dati 3 jer je na kolokvijima imala preko 170 bodova. Ona će onda kasnije odgovarati.
Savjetujem svima da znaju odgovore na onih 15 pitanja s pismenog dijela. To većinom pregledava, pa ako nađe grešku, onda se zna uhvatiti oko toga...
Dakle, naučite, opustite se i prolazite...
Nema panike.
_________________ "It's hard work. You show up every morning. You work hard every day, you give your best effort. There is no pressure if you prepare yourself." - Kobe Bryant
|
|
[Vrh] |
|
Chvarak Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ft Forumaš(ica)
|