Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

popravni kolokvij (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tecma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 12:06 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je li pitala i gradivo iz prvog kolokvija? I ako da, koje više? Jesi znao i jesi li prošao?
Je li pitala i gradivo iz prvog kolokvija? I ako da, koje više? Jesi znao i jesi li prošao?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Mighty Beaver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:44 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok, hvala ti nadam se da ce i mene danas pitati samo zadatke iz zadace :)
ok, hvala ti nadam se da ce i mene danas pitati samo zadatke iz zadace Smile

[Vrh]
Mighty Beaver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:46 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

e da htio sam jos pitat, ako stignete odgovoriti vi koji ste odgovarali, dali nam je ovo zadnja sansa? dali cemo moci ici na popravni kolokvij ili neki popravni usmeni ako toga uopce ima??

hvala
e da htio sam jos pitat, ako stignete odgovoriti vi koji ste odgovarali, dali nam je ovo zadnja sansa? dali cemo moci ici na popravni kolokvij ili neki popravni usmeni ako toga uopce ima??

hvala

[Vrh]
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 12:56 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Odgovaro sam za 5, al prof je bila skroz ok, pomogla mi je da se sjetim ak nisam odmah znao.

Recimo, nisam se mogo sjetit FI za deranžmane pa mi je pomogla da se sjetim kak se dođe do nje.

U ovom zadnjem nisam znao kak da počnem pa mi je natuknula da ima veze sa brojem inverzija permutacije, a sam se nikad ne bih tog sjetio.

Nije mi se činilo da bi bio problem ak nešt ne bih znao. Al po pričama mi se čini da je puno stroža prema onima koji trebaju proć neg ak trebaš odgovarat za veću ocjenu.

Rekla je da ima ljudi koji imaju dosta bodova na zadaći, a ne baš puno na kolokviju i da je svjesna da je bilo prepisivanja pa mislim da zato prvo postavi neki zadatak iz zadaće.
Odgovaro sam za 5, al prof je bila skroz ok, pomogla mi je da se sjetim ak nisam odmah znao.

Recimo, nisam se mogo sjetit FI za deranžmane pa mi je pomogla da se sjetim kak se dođe do nje.

U ovom zadnjem nisam znao kak da počnem pa mi je natuknula da ima veze sa brojem inverzija permutacije, a sam se nikad ne bih tog sjetio.

Nije mi se činilo da bi bio problem ak nešt ne bih znao. Al po pričama mi se čini da je puno stroža prema onima koji trebaju proć neg ak trebaš odgovarat za veću ocjenu.

Rekla je da ima ljudi koji imaju dosta bodova na zadaći, a ne baš puno na kolokviju i da je svjesna da je bilo prepisivanja pa mislim da zato prvo postavi neki zadatak iz zadaće.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum