Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Usmeni iz Diferencijalnog racuna ?
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
35 = 192 - 157

PostPostano: 14:52 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

baš sam čula od jednog dečka da je netko kod prof. Tambače imao 186 bodova pa da mora ići na završni. samo zbog takvog slučaja sam sretna što sam kod prof. Pandžića. :D
baš sam čula od jednog dečka da je netko kod prof. Tambače imao 186 bodova pa da mora ići na završni. samo zbog takvog slučaja sam sretna što sam kod prof. Pandžića. Very Happy

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 14:56 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]nemoj se ti strogo držati tih brojkica. može biti da ako si loše riješio/la na ova dva kolokvija teoriju, onda će ti gledati kak si teoriju riješila. i obratno (mislim na zadatke). bolje ti je da rasturiš teoriju jer mislim da mu je to najvažnije i da riješiš barem više od 50% zadataka na tom popravnom.[/quote]

pa ako rasturim teoriju + 50% zadataka = 75% ispita! a to je brijem i na marsu prolazno. :)
andreao (napisa):
nemoj se ti strogo držati tih brojkica. može biti da ako si loše riješio/la na ova dva kolokvija teoriju, onda će ti gledati kak si teoriju riješila. i obratno (mislim na zadatke). bolje ti je da rasturiš teoriju jer mislim da mu je to najvažnije i da riješiš barem više od 50% zadataka na tom popravnom.

pa ako rasturim teoriju + 50% zadataka = 75% ispita! a to je brijem i na marsu prolazno. Smile

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:06 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]pa ako rasturim teoriju + 50% zadataka = 75% ispita! a to je brijem i na marsu prolazno. :)[/quote]

Nitko na Marsu nije prosao s manje od 90%. :silly:
goc9999 (napisa):
pa ako rasturim teoriju + 50% zadataka = 75% ispita! a to je brijem i na marsu prolazno. Smile

Nitko na Marsu nije prosao s manje od 90%. #Silly

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 15:14 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

offtopic!! :twisted: :twisted: :twisted:
reportat cu te adminu,he he
offtopic!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
reportat cu te adminu,he he

Debla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
13 = 20 - 7

PostPostano: 11:16 ned, 18. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a stvar je u tome da moraš imat isto rješeno zadatke i teoriju, onda te neće slat.. tj.. ja imam nekih 52% i prvo kad sam ušla je reko završni , pa je pogledo bodove, vidio da imam točno pola pola ,e onda me odlučio neš pitat, ja mu odgovorim, al ne onak znate bla bla bla , nego onak svojim riječima i tak i ja idem na zvršni , amo neznam kaj ja sad moram skupit da prođem il za višu ocjenu il kaj već, još je taj dan i vjrojatnost
a stvar je u tome da moraš imat isto rješeno zadatke i teoriju, onda te neće slat.. tj.. ja imam nekih 52% i prvo kad sam ušla je reko završni , pa je pogledo bodove, vidio da imam točno pola pola ,e onda me odlučio neš pitat, ja mu odgovorim, al ne onak znate bla bla bla , nego onak svojim riječima i tak i ja idem na zvršni , amo neznam kaj ja sad moram skupit da prođem il za višu ocjenu il kaj već, još je taj dan i vjrojatnost

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:25 ned, 18. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

dali se točno zna vrijeme održavanja završnog ispita?znam da je 22.02.,ali u koliko sati?zanima me jer u četvrtak,taj dan,nam je stavljen popravni iz vjerojatnosti u 15h...i postoji li mogućnost premještanja tog završnog,jer je ovaj termin za vjerojatnost očito konačan...hvala!
dali se točno zna vrijeme održavanja završnog ispita?znam da je 22.02.,ali u koliko sati?zanima me jer u četvrtak,taj dan,nam je stavljen popravni iz vjerojatnosti u 15h...i postoji li mogućnost premještanja tog završnog,jer je ovaj termin za vjerojatnost očito konačan...hvala!

[Vrh]
me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 13:01 ned, 18. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je u 9.
Mislim da je u 9.

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 13:15 pon, 19. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja koliko sam čula, neki imaju u 9 a neki u 10. Morate se samo sjetiti kada vam je profesor rekao da dođete.
Ja koliko sam čula, neki imaju u 9 a neki u 10. Morate se samo sjetiti kada vam je profesor rekao da dođete.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 14:10 pon, 19. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zavrsni ispit odrzat ce se u cetvrtak 22.2.2007. u 9 sati.(Tako pise na www.math.hr/nastava/difraf)
Zavrsni ispit odrzat ce se u cetvrtak 22.2.2007. u 9 sati.(Tako pise na www.math.hr/nastava/difraf)

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum