Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

EM1: drugi kolokvij 06/07 (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
plavooka malena
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-5 = 10 - 15

PostPostano: 23:11 sri, 14. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="woodstock"]Je li potvrđeno da se na usmenom neće smanjivati ocjene? Tj. da se nema što izgubiti. Ako netko zna iz pouzdanih izvora mene zanima tko je to rekao. Hvala[/quote]

profesor Adamović je na početku godine rekao da neće nikoga rušiti tko dođe odgovarati za bolju ocjenu.. a sad jel to znači da neće smanjivati ocjene, ne znam.. valjda da
woodstock (napisa):
Je li potvrđeno da se na usmenom neće smanjivati ocjene? Tj. da se nema što izgubiti. Ako netko zna iz pouzdanih izvora mene zanima tko je to rekao. Hvala

profesor Adamović je na početku godine rekao da neće nikoga rušiti tko dođe odgovarati za bolju ocjenu.. a sad jel to znači da neće smanjivati ocjene, ne znam.. valjda da

13_mac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 15 - 12

PostPostano: 9:37 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="plavooka malena"][quote="woodstock"]Je li potvrđeno da se na usmenom neće smanjivati ocjene? Tj. da se nema što izgubiti. Ako netko zna iz pouzdanih izvora mene zanima tko je to rekao. Hvala[/quote]

profesor Adamović je na početku godine rekao da neće nikoga rušiti tko dođe odgovarati za bolju ocjenu.. a sad jel to znači da neće smanjivati ocjene, ne znam.. valjda da[/quote]
hm...
koliko sam shvatio(slobodno me ispravite), ispada glupo ako npr. oni koji su skupili sa kolokvijima i zadacama do sada za dvojku dodju na usmeni i prof im naravno(jos nitko od nadleznih nije potvrdio :? ) ne moze spustiti ocjenu jer bi to bio pad...
dok oni koji su skupili dovoljno bodova za npr. cetvorku mogu na kraju izvisiti sa dvojkom ako im prof spusti ocjenu(nije potvrdio nitko od nadleznih) :roll:
to bi bilo neposteno stvarno prema onima sa boljom ocjenom (iako ja imam dvojku trenutacno)... :x
plavooka malena (napisa):
woodstock (napisa):
Je li potvrđeno da se na usmenom neće smanjivati ocjene? Tj. da se nema što izgubiti. Ako netko zna iz pouzdanih izvora mene zanima tko je to rekao. Hvala

hm...
koliko sam shvatio(slobodno me ispravite), ispada glupo ako npr. oni koji su skupili sa kolokvijima i zadacama do sada za dvojku dodju na usmeni i prof im naravno(jos nitko od nadleznih nije potvrdio Confused ) ne moze spustiti ocjenu jer bi to bio pad...
dok oni koji su skupili dovoljno bodova za npr. cetvorku mogu na kraju izvisiti sa dvojkom ako im prof spusti ocjenu(nije potvrdio nitko od nadleznih) Rolling Eyes
to bi bilo neposteno stvarno prema onima sa boljom ocjenom (iako ja imam dvojku trenutacno)... Mad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum