Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pad po Bolonji? (informacija)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Spectre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 14:38 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Pad po Bolonji? Citirajte i odgovorite

Za sada samo teoretsko pitanje... recimo da brucoš ne položi (trenutno very aktualnu) Linearnu Algebru 1. Što to točno znači za nastavak njegovog/njenog studiranja?

1. Ne može polagati Elementarnu matematiku 2 i Linearnu Algebru 2 tijekom drugog semestra, ali može slušati, tj. prisustvovati vježbama i predavanjima. Correct?

2. Da li postoji nekakav proljetni/ljetni termin, na kojem se naknadno može polagati Linearna Algebra 1 (ili bilo koji drugi predmet), te kolegiji iz drugog semestra nakon toga (EM2, LA2)?

Bilo kakva druga informacija je također dobrodošla! 8)
Za sada samo teoretsko pitanje... recimo da brucoš ne položi (trenutno very aktualnu) Linearnu Algebru 1. Što to točno znači za nastavak njegovog/njenog studiranja?

1. Ne može polagati Elementarnu matematiku 2 i Linearnu Algebru 2 tijekom drugog semestra, ali može slušati, tj. prisustvovati vježbama i predavanjima. Correct?

2. Da li postoji nekakav proljetni/ljetni termin, na kojem se naknadno može polagati Linearna Algebra 1 (ili bilo koji drugi predmet), te kolegiji iz drugog semestra nakon toga (EM2, LA2)?

Bilo kakva druga informacija je također dobrodošla! Cool

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 14:46 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Re: Pad po Bolonji? Citirajte i odgovorite

[quote="Spectre"]Za sada samo teoretsko pitanje... recimo da brucoš ne položi (trenutno very aktualnu) Linearnu Algebru 1. Što to točno znači za nastavak njegovog/njenog studiranja?

1. Ne može polagati Elementarnu matematiku 2 i Linearnu Algebru 2 tijekom drugog semestra, ali može slušati, tj. prisustvovati vježbama i predavanjima. Correct?[/quote]

mislim da ti nitko neće zabraniti slušanje tako da slušati možeš :)

[quote]2. Da li postoji nekakav proljetni/ljetni termin, na kojem se naknadno može polagati Linearna Algebra 1 (ili bilo koji drugi predmet), te kolegiji iz drugog semestra nakon toga (EM2, LA2)?

Bilo kakva druga informacija je također dobrodošla! 8)[/quote]

za ovo ne znam :neznam:
mislim da se o tome još treba odlučiti...
to je bilo prošle godine ali mislim da su onda rekli - nikad više (nešto u tom smislu)

moje je mišljenje da je praktički nemoguće to organizirati za bolonjske godine (prostorije, profesori dobre volje...) ali MOŽDA daju za ovogodišnje brucoše.....ali to cemo još vidjeti
Spectre (napisa):

mislim da ti nitko neće zabraniti slušanje tako da slušati možeš Smile

Citat:

Bilo kakva druga informacija je također dobrodošla! Cool

za ovo ne znam Ja to stvarno ne znam
mislim da se o tome još treba odlučiti...
to je bilo prošle godine ali mislim da su onda rekli - nikad više (nešto u tom smislu)

moje je mišljenje da je praktički nemoguće to organizirati za bolonjske godine (prostorije, profesori dobre volje...) ali MOŽDA daju za ovogodišnje brucoše.....ali to cemo još vidjeti

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:47 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo prvo: ne provjeravamo tko dolazi, dakle mozes slusati sto hoces, ali to ti nece omoguciti polaganje mimo sistema. :?

Ovo drugo...

[quote="[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=70742#70742]vsego[/url]"]Rasprava o tome ce biti na iducem Vijecu (pocetak 3. mjeseca), no mislim da su "u igri" eventualno kolegiji prve godine, a i to je jako upitno. :|[/quote]

Dakle, trenutno se cini da je odgovor negativan, a znat ce se (valjda) nakon Vijeca (to je iducu srijedu, 28.2). :|
Ovo prvo: ne provjeravamo tko dolazi, dakle mozes slusati sto hoces, ali to ti nece omoguciti polaganje mimo sistema. Confused

Ovo drugo...

vsego (napisa):
Rasprava o tome ce biti na iducem Vijecu (pocetak 3. mjeseca), no mislim da su "u igri" eventualno kolegiji prve godine, a i to je jako upitno. Neutral

Dakle, trenutno se cini da je odgovor negativan, a znat ce se (valjda) nakon Vijeca (to je iducu srijedu, 28.2). Neutral

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 14:59 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovako...
imaš dva slučaja...
1. da odobe dodatnu nastavu iz kolegija koje niste položili i onda ćeš raditi slijedeće:
- pisat ćeš molbu da ti odobre pohađanje dopunske nastave iz la1 (tj predmeta koji nisi dao), te usput u istoj molbi tražiti da ti odobre da paralelno polažeš i em2 i la2 te ako prije tog položiš la1 da onda možeš izaći na završni iz ova dva (to paralelno praćenje nastave iz la2 i em2 su prošle godine dobivali studenti s boljim prosjekom tj da nisu sve dvojke). molbu ovjeriš i uplatiš uplatnicu na 50kn koju ćeš tražit u referadi

2. ne odobre dopunsku nastavu. mislim da ti se tad ne isplati ići na ta predavanja i vježbe jer ćeš priliku za to polagat imat tek za godinu dana, mislim da ti je pametnije onda se skoncetrirat na analizu 2 i c... ali to je moje mišljenje. ti ćeš, dakako, napraviti ono što tebi odgovara
ovako...
imaš dva slučaja...
1. da odobe dodatnu nastavu iz kolegija koje niste položili i onda ćeš raditi slijedeće:
- pisat ćeš molbu da ti odobre pohađanje dopunske nastave iz la1 (tj predmeta koji nisi dao), te usput u istoj molbi tražiti da ti odobre da paralelno polažeš i em2 i la2 te ako prije tog položiš la1 da onda možeš izaći na završni iz ova dva (to paralelno praćenje nastave iz la2 i em2 su prošle godine dobivali studenti s boljim prosjekom tj da nisu sve dvojke). molbu ovjeriš i uplatiš uplatnicu na 50kn koju ćeš tražit u referadi

2. ne odobre dopunsku nastavu. mislim da ti se tad ne isplati ići na ta predavanja i vježbe jer ćeš priliku za to polagat imat tek za godinu dana, mislim da ti je pametnije onda se skoncetrirat na analizu 2 i c... ali to je moje mišljenje. ti ćeš, dakako, napraviti ono što tebi odgovara

Spectre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 15:04 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kao što rekoh, to je za sada samo teoretsko pitanje, no lako bi moglo postati stvarnost :)

A nadam se da će opcija 1 biti realizirana, budući da su mi ocijene šarene, od dna do neba :roll:
Kao što rekoh, to je za sada samo teoretsko pitanje, no lako bi moglo postati stvarnost Smile

A nadam se da će opcija 1 biti realizirana, budući da su mi ocijene šarene, od dna do neba Rolling Eyes

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 15:05 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa ako još nisi pao konačno la1 ja se nadam onda ipak 0 opciji a to je da ćeš je položiti, nekak mi je bolja nego opcija 1 :wink:
pa ako još nisi pao konačno la1 ja se nadam onda ipak 0 opciji a to je da ćeš je položiti, nekak mi je bolja nego opcija 1 Wink

fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 16:10 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

nemoj me drzati za rijec ali mislim da su prosle godine dali uvjetnbo nekim da polazu em2 bez la1, ali to ti stvarno ne mogu garantirati... mislim da sam bio vidio takav jedan oglas...

a sto se tice ostalog, ne mogu ti nista reci osim da je prosle gfodine kroz drugi semestar bila dopunska nastava za kolegije iz 1. (ako su ti odobrili molbu za njihovo pohađanje) a za kolegije 2. semestra u 9. mjsecu, isto ako su ti odobrili molbu... tako da nemaš baš previše kruha od nadanja
nemoj me drzati za rijec ali mislim da su prosle godine dali uvjetnbo nekim da polazu em2 bez la1, ali to ti stvarno ne mogu garantirati... mislim da sam bio vidio takav jedan oglas...

a sto se tice ostalog, ne mogu ti nista reci osim da je prosle gfodine kroz drugi semestar bila dopunska nastava za kolegije iz 1. (ako su ti odobrili molbu za njihovo pohađanje) a za kolegije 2. semestra u 9. mjsecu, isto ako su ti odobrili molbu... tako da nemaš baš previše kruha od nadanja

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 17:44 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]nemoj me drzati za rijec ali mislim da su prosle godine dali uvjetnbo nekim da polazu em2 bez la1, ali to ti stvarno ne mogu garantirati... mislim da sam bio vidio takav jedan oglas...
[/quote]

to je ovisilo o ocjenama. tj nekom nisu odobrili ni dodatnu nastavu, nekom samo dodatnu, nekom dodatnu i em" a nekom sve tj i la1,la2 i em2.
fireball (napisa):

to je ovisilo o ocjenama. tj nekom nisu odobrili ni dodatnu nastavu, nekom samo dodatnu, nekom dodatnu i em" a nekom sve tj i la1,la2 i em2.

Debla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 20 - 7

PostPostano: 17:49 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja skroz sumnjam da će dat dopunsku.. mislim nije da poznajem misterij našeg faksa.. al eto.. inaće postoji jedna cura.. možda injih više.. al znam za tu jednu.. koja nije položila la1 ali je polagala em2, položila em2 i sad ima ocjenu iz em2, a la1 sad polaže..ali mislim da je to sam zato kaj su ovi prošle godine iz em2, vršili selekciju tek pri upisu ocjena..tj. ona ,ta cura, se pojavila pred profesorom, i to za vrijeme upisa ocjene,pitala dali joj može upisat ocjenu, pošto je položila, on je ošo dolje u referadu,i tak.. ostatak valjda znate..
eee al se ja ne bi na to oslonila.. jednom ko ni jednom.. tak da..
bolje ti je da položiš.. a ak ne, i ak nećeš imat prilike ove godine(akademske)poloagat, onda ti i ja preporučujem da se koncentriraš na ma2 i c..
ja skroz sumnjam da će dat dopunsku.. mislim nije da poznajem misterij našeg faksa.. al eto.. inaće postoji jedna cura.. možda injih više.. al znam za tu jednu.. koja nije položila la1 ali je polagala em2, položila em2 i sad ima ocjenu iz em2, a la1 sad polaže..ali mislim da je to sam zato kaj su ovi prošle godine iz em2, vršili selekciju tek pri upisu ocjena..tj. ona ,ta cura, se pojavila pred profesorom, i to za vrijeme upisa ocjene,pitala dali joj može upisat ocjenu, pošto je položila, on je ošo dolje u referadu,i tak.. ostatak valjda znate..
eee al se ja ne bi na to oslonila.. jednom ko ni jednom.. tak da..
bolje ti je da položiš.. a ak ne, i ak nećeš imat prilike ove godine(akademske)poloagat, onda ti i ja preporučujem da se koncentriraš na ma2 i c..

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:43 uto, 20. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Dakle, trenutno se cini da je odgovor negativan, a znat ce se (valjda) nakon Vijeca (to je iducu srijedu, 28.2). :|[/quote]

Ispravak: dosla obavijest da je Vijece 7.3. :|
vsego (napisa):
Dakle, trenutno se cini da je odgovor negativan, a znat ce se (valjda) nakon Vijeca (to je iducu srijedu, 28.2). Neutral

Ispravak: dosla obavijest da je Vijece 7.3. Neutral

[Vrh]
Spectre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 13:40 sri, 21. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK, pao sam LA1, dakle dosta teoriziranja. Pisat ću molbe da mi se dopusti polaganje EM2 (prvo ću popričati s profesorom), a s LA2... vidjet ću nakon tog vijeća.

No što je s ETCS bodovima? Budući da nisam prošao LA1, jel dobijem ikakve bodove ili ne? Jel mogu upisati drugu godinu, ili... malo objasnite, molim lijepo! :roll:
OK, pao sam LA1, dakle dosta teoriziranja. Pisat ću molbe da mi se dopusti polaganje EM2 (prvo ću popričati s profesorom), a s LA2... vidjet ću nakon tog vijeća.

No što je s ETCS bodovima? Budući da nisam prošao LA1, jel dobijem ikakve bodove ili ne? Jel mogu upisati drugu godinu, ili... malo objasnite, molim lijepo! Rolling Eyes

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 13:59 sri, 21. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ECTS bodove dobijes za kolegije koje si polozio (s bilo kojom prolaznom ocjenom). Za one koje nisi polozio ne dobijes ECTS bodove.
ECTS bodove dobijes za kolegije koje si polozio (s bilo kojom prolaznom ocjenom). Za one koje nisi polozio ne dobijes ECTS bodove.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 14:10 sri, 21. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Spectre"] Jel mogu upisati drugu godinu, ili... malo objasnite, molim lijepo! :roll:[/quote]

ne :!: jer je uvijet za upis na višu godinu SVE
dakle, iduće godine ponovo upisuješ la1 i sve s prve kaj nisi dao + kolegije s druge godine za koje imaš kolegije prethodnike

ako do do sada nisi plaćao i ako ti je ovo prvi put da si upisao prvu godinu :arrow: ne plačaš niti iduću ali ako padneš opet - plaćaš
[size=9]naravno, osim ako se nešto u zakonu ne promijeni pa ispadne da ipak trebaš plačati. To se raspitaj kod onih koji to više znaju od mene[/size]
Spectre (napisa):
Jel mogu upisati drugu godinu, ili... malo objasnite, molim lijepo! Rolling Eyes

ne Exclamation jer je uvijet za upis na višu godinu SVE
dakle, iduće godine ponovo upisuješ la1 i sve s prve kaj nisi dao + kolegije s druge godine za koje imaš kolegije prethodnike

ako do do sada nisi plaćao i ako ti je ovo prvi put da si upisao prvu godinu Arrow ne plačaš niti iduću ali ako padneš opet - plaćaš
naravno, osim ako se nešto u zakonu ne promijeni pa ispadne da ipak trebaš plačati. To se raspitaj kod onih koji to više znaju od mene

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

63 = 82 - 19

PostPostano: 9:28 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Članak 101.
Status redovitog studenta ima student
za vrijeme propisanog trajanja studija, a
najviše za vrijeme koje je dvostruko dulje
od propisanog trajanja studija utvrđenog
nastavnim programom, u koje vrijeme se
ne uračunava vrijeme mirovanja obveza
studenata odobreno uz uvjete, na način
i u postupku utvrđenom ovim Statutom,
te posebnim pravilnikom o studiju.

to pise na http://www.pmf.hr/redpred/red_predavanja0607.pdf ?
dakle,mozemo li studirati preddiplomski 4 ili 6 god?
nije da zelim to niti planiram,ali jako me zanima...
Članak 101.
Status redovitog studenta ima student
za vrijeme propisanog trajanja studija, a
najviše za vrijeme koje je dvostruko dulje
od propisanog trajanja studija utvrđenog
nastavnim programom, u koje vrijeme se
ne uračunava vrijeme mirovanja obveza
studenata odobreno uz uvjete, na način
i u postupku utvrđenom ovim Statutom,
te posebnim pravilnikom o studiju.

dakle,mozemo li studirati preddiplomski 4 ili 6 god?
nije da zelim to niti planiram,ali jako me zanima...

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 12:41 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam to skužila kao 4 godine uz teret ministarstva (ak ne padneš odmah dva put istu) ili 6 godina uz plačanje
ja sam to skužila kao 4 godine uz teret ministarstva (ak ne padneš odmah dva put istu) ili 6 godina uz plačanje

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:57 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pinkgirl"]to pise na http://www.pmf.hr/redpred/red_predavanja0607.pdf ?[/quote]

To s nama nema veze; PMF-MO tvrdi (nemojmo opet ulaziti u pricu da li opravdano ili ne :pray:) da je zaseban fax, neovisan o PMF-u. :)
pinkgirl (napisa):

To s nama nema veze; PMF-MO tvrdi (nemojmo opet ulaziti u pricu da li opravdano ili ne Pray) da je zaseban fax, neovisan o PMF-u. Smile

[Vrh]
pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

63 = 82 - 19

PostPostano: 15:29 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

sta da? mi smo odvojeni? :oops:
cool...
eto, informacija vise...
sta da? mi smo odvojeni? Embarassed
cool...
eto, informacija vise...

[Vrh]
me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 21:56 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]To s nama nema veze; PMF-MO tvrdi (nemojmo opet ulaziti u pricu da li opravdano ili ne :pray:) da je zaseban fax, neovisan o PMF-u. :)[/quote]
Bilo bi onda ok da se izbaci ovaj PMF jer zbunjuje. :?
vsego (napisa):
To s nama nema veze; PMF-MO tvrdi (nemojmo opet ulaziti u pricu da li opravdano ili ne Pray) da je zaseban fax, neovisan o PMF-u. Smile

Bilo bi onda ok da se izbaci ovaj PMF jer zbunjuje. Confused

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 23:12 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="me_me"]Bilo bi onda ok da se izbaci ovaj PMF jer zbunjuje. :?[/quote]
Puno je zavrlzama oko tog odvajanja matematike od PMFa. Neki sudovi priznaju odvajanje, netko ne priznaje itd. [i]Matematika je još uvijek samo matematički odjel (ili odsjek, ne znam više) PMF-a, nije zasebni fakultet.[/i] Zadnju rečenicu sam stavio u italic jer nisam upućen u problematiku oko imena, statusa i procesa odvajanja matematike od PMFa i ne bih htio da zbog toga netko skoči na nju i započne raspravu na tu temu. Rečenica prilično neprecizno opisuje situaciju u kojoj su PMF i PMF-MO.

Koga zanima više o toj tematici:
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1919&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
me_me (napisa):
Bilo bi onda ok da se izbaci ovaj PMF jer zbunjuje. Confused

Puno je zavrlzama oko tog odvajanja matematike od PMFa. Neki sudovi priznaju odvajanje, netko ne priznaje itd. Matematika je još uvijek samo matematički odjel (ili odsjek, ne znam više) PMF-a, nije zasebni fakultet. Zadnju rečenicu sam stavio u italic jer nisam upućen u problematiku oko imena, statusa i procesa odvajanja matematike od PMFa i ne bih htio da zbog toga netko skoči na nju i započne raspravu na tu temu. Rečenica prilično neprecizno opisuje situaciju u kojoj su PMF i PMF-MO.

Koga zanima više o toj tematici:
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1919&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 22:51 čet, 10. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

e sad nije da se baš nastavljam na temu al imam pitanje i malo mi je glupo otvarat novu temu pored 101 postojeće na temu bolonje.

dakle, priča se da recimo i ako ne damo sve sa prve a damo 60bodova da smo dali godinu.

primjera radi: ja sam prošle godine dala sve osim la2 koji sad slušam. prvi semestar (ovoe godine) sam dala svih 5 predmeta sa 2 godine (ostalo mi jedino difraf koji nisam mogla upisat da 2 goine) i sad slušam 4 predmeta sa 2 i la2 sa 1 godine.
da li ako ja ne dam la2 upisujem 3 semestar ili je to ponovo pad? kažu da se gleda samo bodovi i da je 2 godina 60 bodova položenih ali ne i šta. tako je nešto prodeknica pričala.

da li neko zna neš više?

p.s. ne planiram past la2 neg me sam zanima ;)
e sad nije da se baš nastavljam na temu al imam pitanje i malo mi je glupo otvarat novu temu pored 101 postojeće na temu bolonje.

dakle, priča se da recimo i ako ne damo sve sa prve a damo 60bodova da smo dali godinu.

primjera radi: ja sam prošle godine dala sve osim la2 koji sad slušam. prvi semestar (ovoe godine) sam dala svih 5 predmeta sa 2 godine (ostalo mi jedino difraf koji nisam mogla upisat da 2 goine) i sad slušam 4 predmeta sa 2 i la2 sa 1 godine.
da li ako ja ne dam la2 upisujem 3 semestar ili je to ponovo pad? kažu da se gleda samo bodovi i da je 2 godina 60 bodova položenih ali ne i šta. tako je nešto prodeknica pričala.

da li neko zna neš više?

p.s. ne planiram past la2 neg me sam zanima Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum