Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 6:34 ned, 18. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="uur"]Hoće li na popravnom biti obveznih zadataka za riješti?[/quote]
:shock: Ne, to se ove godine uopce nije spominjalo. :? Ali, ako zelite, jos stignemo pokojeg proglasiti obaveznim. :D
[quote="uur"]Je li popravni teži/lakši od kolokvija?[/quote]
:grebgreb: Tezina kolokvija je subjektivna stvar i takva pitanja nemaju smisla. :? Drugaciji je, u smislu da zadaci nisu copy/paste vec vidjenih, ali ocekuju se ista znanja... ni manje ni vise. 8)
uur (napisa): | Hoće li na popravnom biti obveznih zadataka za riješti? |
Ne, to se ove godine uopce nije spominjalo. Ali, ako zelite, jos stignemo pokojeg proglasiti obaveznim.
uur (napisa): | Je li popravni teži/lakši od kolokvija? |
Tezina kolokvija je subjektivna stvar i takva pitanja nemaju smisla. Drugaciji je, u smislu da zadaci nisu copy/paste vec vidjenih, ali ocekuju se ista znanja... ni manje ni vise.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
uur Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 7:37 ned, 18. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="uur"]a je li moramo skupiti 15 bod na zadacima iz nizova i f-ja?[/quote]
Formalno ne, ali brojevni sustavi i logika sudova nose 25 bodova. 8) Turing nosi dodatnih 15, a ostatak otpada na algoritme. :)
Tko se misli "izvlaciti" bez algoritama, tesko da ce uspjeti... to gradivo je ionako nuzno za pracenje Programiranja (da ne spominjem polaganje prvog kolokvija), jer se znanje UuR-a tamo ocekuje. :prodike: Necemo jos jednom prolaziti kroz to, nego nastavljamo gdje smo stali (uz, [b]mozda[/b], sitno ponavljanje na predavanjima). :)
Moja procjena, s kojom su se nastavnici slozili, je da se na trivijalnim stvarima koje [b]morate znati[/b] moze skupiti cca 60 bodova (prolaz je 40-45, ovisno o zadacama). 8)
Ajde sada uciti, a ne gubiti vrijeme na tehnikalije kolokvija. :| Vecina studenata, kad bi ucili umjesto kombinirali sto ce i kako biti ili bi moglo biti, prosli bi bez ikakvih problem (opcenito, ne samo na UuR-u). :?
P.S. Cemu glumljenje gosta, kad ionako imas account? :-k
uur (napisa): | a je li moramo skupiti 15 bod na zadacima iz nizova i f-ja? |
Formalno ne, ali brojevni sustavi i logika sudova nose 25 bodova. Turing nosi dodatnih 15, a ostatak otpada na algoritme.
Tko se misli "izvlaciti" bez algoritama, tesko da ce uspjeti... to gradivo je ionako nuzno za pracenje Programiranja (da ne spominjem polaganje prvog kolokvija), jer se znanje UuR-a tamo ocekuje. Necemo jos jednom prolaziti kroz to, nego nastavljamo gdje smo stali (uz, mozda, sitno ponavljanje na predavanjima).
Moja procjena, s kojom su se nastavnici slozili, je da se na trivijalnim stvarima koje morate znati moze skupiti cca 60 bodova (prolaz je 40-45, ovisno o zadacama).
Ajde sada uciti, a ne gubiti vrijeme na tehnikalije kolokvija. Vecina studenata, kad bi ucili umjesto kombinirali sto ce i kako biti ili bi moglo biti, prosli bi bez ikakvih problem (opcenito, ne samo na UuR-u).
P.S. Cemu glumljenje gosta, kad ionako imas account?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
propuh Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
propuh Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
apadox Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:32 čet, 22. 2. 2007 Naslov: |
|
|
jel vise ne vrijedi ono da se moze usmeno povecati ocjena
jel vise ne vrijedi ono da se moze usmeno povecati ocjena
_________________ ko pod drugim jamu kopa nos
www.google.com/talk
zelite icq yahoo aim i sve ostale protokole preko opensource jabber-a pm-ajte me
(radi i gtalk(chat u googleu) sa gore navedenim)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
apadox Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:59 čet, 22. 2. 2007 Naslov: |
|
|
doci cu kod profesora singera u pueak kada je ušpis ocjene pa cu da pitam
doci cu kod profesora singera u pueak kada je ušpis ocjene pa cu da pitam
www.google.com/talk
zelite icq yahoo aim i sve ostale protokole preko opensource jabber-a pm-ajte me
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
apadox Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:01 pet, 23. 2. 2007 Naslov: |
|
|
mislim da ne vrijedi za one koji su roknuli, samo sa losim ocjenama
mislim da ne vrijedi za one koji su roknuli, samo sa losim ocjenama
www.google.com/talk
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:04 pet, 23. 2. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]i opet, di je igorov kabinet?! PA ko da ja znam sve kabinete svih asistenata i profesora.[/quote]
da, da, stvarno je problem prošetat malo po faksu, budući da je zgrada taaako velika:shock:,
a usotalom, mislim da čak piše na oglasnoj gdje je čiji ured :)
Anonymous (napisa): | i opet, di je igorov kabinet?! PA ko da ja znam sve kabinete svih asistenata i profesora. |
da, da, stvarno je problem prošetat malo po faksu, budući da je zgrada taaako velika:shock:,
a usotalom, mislim da čak piše na oglasnoj gdje je čiji ured
|
|
[Vrh] |
|
|