Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

zavrsni ispit
WWW:
Idite na 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Bug
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
20 = 35 - 15

PostPostano: 11:35 čet, 22. 2. 2007    Naslov: zavrsni ispit Citirajte i odgovorite

Evo ovako da kazem sta mi je na dusi....
Mislim da ovaj zavrsni ispit nije bio u redu, jer:
1. Bilo je vise teorijskih zadataka nego racunskih
2. E ovako tezak ispit nikad nije bio... (bio je bar 3 puta tezi nego sta je bio u kolokviju)

Ako mislite da ja sam meljem gluposti, pogledajte koliko je ljudi predalo prazan papir, kad mislim prazan onda to i stvarno mislim...

Da sad ne ispadne kao da nisam ucio pa da mi je zato bio tezak, moram vas razocarat.... pripremao sam se jako dugo, al za ovo ne mozes biti pripremljen...
Ako sam negog uvrijedio... zao mi je al istina mora na vidjelo....
Evo ovako da kazem sta mi je na dusi....
Mislim da ovaj zavrsni ispit nije bio u redu, jer:
1. Bilo je vise teorijskih zadataka nego racunskih
2. E ovako tezak ispit nikad nije bio... (bio je bar 3 puta tezi nego sta je bio u kolokviju)

Ako mislite da ja sam meljem gluposti, pogledajte koliko je ljudi predalo prazan papir, kad mislim prazan onda to i stvarno mislim...

Da sad ne ispadne kao da nisam ucio pa da mi je zato bio tezak, moram vas razocarat.... pripremao sam se jako dugo, al za ovo ne mozes biti pripremljen...
Ako sam negog uvrijedio... zao mi je al istina mora na vidjelo....

Non scholae, sed vitae discimus
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
ddz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 12:25 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ispit je bio težak - istina je to. Prvi, koliko sam primjetio, u kojem se trazilo razumjevanje, a ne štrebanje gradiva. Tako su nekad izgledali svi ispiti(prije "dolaska" bologne).

No stavimo to po stranu, i posevetimo se pravom problemu (za neke od nas). :(
Sad sam prije 15 minuta razgovarao sa profesorom Tambačom. Evo kako je razgovor "tekao":
[i]- profesore, možemo li na usmeni iako smo loše napisali ovaj kolokvij?[/i]
[b]- sve ovisi o tome koliko ste loše napisali?[/b]
[i]- pa loše, a mnogo ljudi nije predalo nikakve zadatke...[/i]
[b]- vi ste bili u 003, a tamo su bili oni koji nisu bas brigirali na kolokvijima što znača da ste trebali dobro napisati sada, za prolaz ili uopće usmeni[/b]
[i]- znači pali smo?[/i]
[b]- da[/b]
[i]- uf... Jel će bit kakav popravni ili dopunska nastava, pa to znači da ne možemo polagati Integrale?[/i]
[b]- upravo tako, jer je ovo jedini prethodnik Integrala.[/b]
[i]-uf... dobro onda... uf... doviđenja[/i]

A pretpostavljajući da će tako razgovor teći bio sam prije 30-ak minuta kod prodekanice. Ona je rekla da sve ovisi o profesoru a tek onda o njoj...tako da ako ima itko neku drugu ideju osim da molimo prefesora da nešto organizira(popravni, dopunsku, rok u 4.mj(iako to ne postoji)). Eto...
Ispit je bio težak - istina je to. Prvi, koliko sam primjetio, u kojem se trazilo razumjevanje, a ne štrebanje gradiva. Tako su nekad izgledali svi ispiti(prije "dolaska" bologne).

No stavimo to po stranu, i posevetimo se pravom problemu (za neke od nas). Sad
Sad sam prije 15 minuta razgovarao sa profesorom Tambačom. Evo kako je razgovor "tekao":
- profesore, možemo li na usmeni iako smo loše napisali ovaj kolokvij?
- sve ovisi o tome koliko ste loše napisali?
- pa loše, a mnogo ljudi nije predalo nikakve zadatke...
- vi ste bili u 003, a tamo su bili oni koji nisu bas brigirali na kolokvijima što znača da ste trebali dobro napisati sada, za prolaz ili uopće usmeni
- znači pali smo?
- da
- uf... Jel će bit kakav popravni ili dopunska nastava, pa to znači da ne možemo polagati Integrale?
- upravo tako, jer je ovo jedini prethodnik Integrala.
-uf... dobro onda... uf... doviđenja

A pretpostavljajući da će tako razgovor teći bio sam prije 30-ak minuta kod prodekanice. Ona je rekla da sve ovisi o profesoru a tek onda o njoj...tako da ako ima itko neku drugu ideju osim da molimo prefesora da nešto organizira(popravni, dopunsku, rok u 4.mj(iako to ne postoji)). Eto...

marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
33 = 49 - 16

PostPostano: 13:34 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

I meni su se neki pojadali da im je bio težak ispit...
Nadam se da će ga odgovorni staviti na stranicu kolegija pa da ga i mi koji nismo pisali vidimo...
I meni su se neki pojadali da im je bio težak ispit...
Nadam se da će ga odgovorni staviti na stranicu kolegija pa da ga i mi koji nismo pisali vidimo...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pearl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 14:01 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znači da imamo samo jedan rok iz diferencijalnog?! :!: :cry: Pa kako je to moguće iz bilo čega a pogotovo iz diferencijalnog?! Mislim, to je ipak analiza 3. :?:
Znači da imamo samo jedan rok iz diferencijalnog?! Exclamation Crying or Very sad Pa kako je to moguće iz bilo čega a pogotovo iz diferencijalnog?! Mislim, to je ipak analiza 3. Question

[Vrh]
Bega
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:05 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa da se i ja prikljucim jadikovki...i meni je bio tezak kolokvij...u 5 od 8 zadatkaka pise DOKAži kad vidim tu rijec odmah mi bude muka...steta...a stvarno sam ucio...
Pa da se i ja prikljucim jadikovki...i meni je bio tezak kolokvij...u 5 od 8 zadatkaka pise DOKAži kad vidim tu rijec odmah mi bude muka...steta...a stvarno sam ucio...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:24 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dokazi su, u stvari, zadaci u kojima imate i zadatak i rjesenje, pa trebate napisati samo postupak. ;)
Dokazi su, u stvari, zadaci u kojima imate i zadatak i rjesenje, pa trebate napisati samo postupak. Wink

[Vrh]
Pearl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 14:49 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nije u redu... Znam da na ovom faksu nikoga nije previše briga za studente, ali samo [b]JEDAN ROK[/b] je nešto nečuveno. To je, čini se, moguće samo na našem faksu... Jednostavno ne mogu vjerovati da nam neće organizirati nikakav popravni završni ili da pak oni koji ne skupe za prolaz vjerojatno neće moći na usmeni. Nadam se da će netko ipak imati malo razumjevanja jer nam ovo znači gubitak godine.
Nije u redu... Znam da na ovom faksu nikoga nije previše briga za studente, ali samo JEDAN ROK je nešto nečuveno. To je, čini se, moguće samo na našem faksu... Jednostavno ne mogu vjerovati da nam neće organizirati nikakav popravni završni ili da pak oni koji ne skupe za prolaz vjerojatno neće moći na usmeni. Nadam se da će netko ipak imati malo razumjevanja jer nam ovo znači gubitak godine.

[Vrh]
Greda
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 6

PostPostano: 14:57 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

i ja se slažem da bi trebalo nešto organizirati makar sam prošao to :wink:
i ja se slažem da bi trebalo nešto organizirati makar sam prošao to Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
pad-sistema
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 15:25 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja bi predlozio neku dobrotvornu akciju: 'dajmo da odgovaraju na usmenom!', jer ovo od danas je stvarno bilo malcice pretesko s obzirom na druge rokove... imam dojam da su asistenti/profesori imali ovakav izraz lica prilikom odabira zadataka -> :twisted:
ja bi predlozio neku dobrotvornu akciju: 'dajmo da odgovaraju na usmenom!', jer ovo od danas je stvarno bilo malcice pretesko s obzirom na druge rokove... imam dojam da su asistenti/profesori imali ovakav izraz lica prilikom odabira zadataka -> Twisted Evil

[Vrh]
ivica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 2 - 0

PostPostano: 19:18 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja priznajem da su zadaci bili drugacije koncipirani nego na prijasnjim kolokvijima, ali po meni ovo je cak bilo i bolje od prijasnjih... Tjeraju te na razmisljanje, a ne sablonu... Ja sam ga pisao u 003 i nisam ga najbolje rjesio cisto zato sto nisam bio zadovoljan s cinjenicom da se neki mogu rijesiti u red i pol, pa sam ljutito krenuo raspisivati vise nego sto je trebalo i zapetljao se...
ja priznajem da su zadaci bili drugacije koncipirani nego na prijasnjim kolokvijima, ali po meni ovo je cak bilo i bolje od prijasnjih... Tjeraju te na razmisljanje, a ne sablonu... Ja sam ga pisao u 003 i nisam ga najbolje rjesio cisto zato sto nisam bio zadovoljan s cinjenicom da se neki mogu rijesiti u red i pol, pa sam ljutito krenuo raspisivati vise nego sto je trebalo i zapetljao se...

[Vrh]
Bugs Bunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 6

PostPostano: 20:04 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bilo bi okej da se u 4. mjesecu ubaci ekstra pismeni+usmeni ili nekaj slićno jerbo je inače ovo povelik prst u anus za one koji su kiksali.
Bilo bi okej da se u 4. mjesecu ubaci ekstra pismeni+usmeni ili nekaj slićno jerbo je inače ovo povelik prst u anus za one koji su kiksali.

ronnie10
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 4

PostPostano: 20:21 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Neko benan"]Bilo bi okej da se u 4. mjesecu ubaci ekstra pismeni+usmeni ili nekaj slićno jerbo je inače ovo [b]povelik prst u anus[/b] za one koji su kiksali.[/quote]

:klapklap:
Neko benan (napisa):

Toooooo, majstoreeeee!

me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 21:48 čet, 22. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad dodju rezultati, ukoliko zaista budu tako losi, trebali bi do profesora vidjeti sta se da napraviti. Prije toga nikakva korist od svega. Najbolje sta sada mozemo napraviti je sjesti i uciti ako nam se ipak nasmijesi usmeni. :roll:
Kad dodju rezultati, ukoliko zaista budu tako losi, trebali bi do profesora vidjeti sta se da napraviti. Prije toga nikakva korist od svega. Najbolje sta sada mozemo napraviti je sjesti i uciti ako nam se ipak nasmijesi usmeni. Rolling Eyes

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 0:09 pet, 23. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

haha, kako je ovaj benan luud... :lol:

inace, morat cu se slozit sa tim oblikom nepravde da nam se da samo jedan rok... :)
zalazem se da se uvijek da druga prilika u takvim stvarima...
pa i treca, jer, znanje je bitno postic, a jeli ono postignuto misec dan prije ili kasnije, zar je toliko bitno... ;)
ali eto, bar druga sansa da se omoguci
haha, kako je ovaj benan luud... Laughing

inace, morat cu se slozit sa tim oblikom nepravde da nam se da samo jedan rok... Smile
zalazem se da se uvijek da druga prilika u takvim stvarima...
pa i treca, jer, znanje je bitno postic, a jeli ono postignuto misec dan prije ili kasnije, zar je toliko bitno... Wink
ali eto, bar druga sansa da se omoguci

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
krafnica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 4

PostPostano: 12:35 pet, 23. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pearl"] [b]jer nam ovo znači gubitak godine[/b].[/quote]

za one koji ne poloze ovo to znaci da ne mogu upistai integrale, a onda dogodine ne mogu upisati neka tri ili cetiri kolegija.
ja mislim da bi trebali biti spremni za ovakve ispite koji traze razumjevanje, a problem je bolonje sta su naucili ljude rijesavat zd-tke sablonski.
ali s druge strane nije u redu od ljudi koji odgovaraju za dva ili tri trazit pretjerano razumijevanje gradiva ako su cetvorke i petice dobili oni koji su mogli naucit napamet ili sta je jos tragicnije prepisat. al ipak mislim da su profesori ovog kolegija dosad bili vise nego ok i da ce svima izaci u susret.
ipak slazem se da nije u redu imat samo jednu priliku za polaganje bilo kojeg kolegija, ne samo ovog.
Pearl (napisa):
jer nam ovo znači gubitak godine.

za one koji ne poloze ovo to znaci da ne mogu upistai integrale, a onda dogodine ne mogu upisati neka tri ili cetiri kolegija.
ja mislim da bi trebali biti spremni za ovakve ispite koji traze razumjevanje, a problem je bolonje sta su naucili ljude rijesavat zd-tke sablonski.
ali s druge strane nije u redu od ljudi koji odgovaraju za dva ili tri trazit pretjerano razumijevanje gradiva ako su cetvorke i petice dobili oni koji su mogli naucit napamet ili sta je jos tragicnije prepisat. al ipak mislim da su profesori ovog kolegija dosad bili vise nego ok i da ce svima izaci u susret.
ipak slazem se da nije u redu imat samo jednu priliku za polaganje bilo kojeg kolegija, ne samo ovog.

[Vrh]
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 14:38 pet, 23. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krafnica"]
ali s druge strane [b]nije u redu od ljudi koji odgovaraju za dva ili tri trazit pretjerano razumijevanje gradiva[/b] ako su cetvorke i petice dobili oni koji su mogli naucit napamet ili sta je jos tragicnije prepisat.
[/quote]
Bez obzira na to je li netko prepisiviaoili ne, logicno mi je da treba razumjeti gradivo za dva. Mislim da dobijes prolaznu ocjenu trebao bi savladati gradivo, a razumijevanje je upravo to
[quote]
ipak slazem se da nije u redu imat samo jednu priliku za polaganje bilo kojeg kolegija, ne samo ovog.[/quote]

To se i ja slazem, jer svakom se moze dogoditi los dan
krafnica (napisa):

ali s druge strane nije u redu od ljudi koji odgovaraju za dva ili tri trazit pretjerano razumijevanje gradiva ako su cetvorke i petice dobili oni koji su mogli naucit napamet ili sta je jos tragicnije prepisat.

Bez obzira na to je li netko prepisiviaoili ne, logicno mi je da treba razumjeti gradivo za dva. Mislim da dobijes prolaznu ocjenu trebao bi savladati gradivo, a razumijevanje je upravo to
Citat:

To se i ja slazem, jer svakom se moze dogoditi los dan

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:40 pet, 23. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Oni se mogu pravdai kako je to bolonja i da se na njoj treba dati sve odjednom, ali ipak šta je previše je previše. Kud nam uguraju sve moguće kolokvije u 5 dana, tu ti još daju samo pravo na jedan izlazak na usmeni. Meni je kao i vama,samo što se radi o vjerojatnosti. Ja sam za da se organizira blo kakav rok u 4. mjesecu ili da se ponovo napravi dopunska.
Oni se mogu pravdai kako je to bolonja i da se na njoj treba dati sve odjednom, ali ipak šta je previše je previše. Kud nam uguraju sve moguće kolokvije u 5 dana, tu ti još daju samo pravo na jedan izlazak na usmeni. Meni je kao i vama,samo što se radi o vjerojatnosti. Ja sam za da se organizira blo kakav rok u 4. mjesecu ili da se ponovo napravi dopunska.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 4

PostPostano: 15:04 pet, 23. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Bez obzira na to je li netko prepisiviaoili ne, logicno mi je da treba razumjeti gradivo za dva. [b]Mislim da dobijes prolaznu ocjenu trebao bi savladati gradivo, a razumijevanje je upravo to [/b]
[/quote]

naravno. samo sam zeljela reci da netko ko ima dva ne bi trebao znati bolje od nekog ko ima 4. pogresno sam se izrazila.

:oops:

zato sam prije toga rekla
[quote]ja mislim da bi trebali biti spremni za ovakve ispite koji traze razumjevanje[/quote] :wink:
Citat:

naravno. samo sam zeljela reci da netko ko ima dva ne bi trebao znati bolje od nekog ko ima 4. pogresno sam se izrazila.

Embarassed

zato sam prije toga rekla
Citat:
ja mislim da bi trebali biti spremni za ovakve ispite koji traze razumjevanje
Wink

[Vrh]
Blah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 8

PostPostano: 15:05 pet, 23. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Glupo je organizirano sve to.Mislim padneš u prvom semestru jedan predmet i padneš godinu. Ja ne znam za vas al meni bi motivacija za uopće ić na bilo kaj u drugom semestru bila 0.
Glupo je organizirano sve to.Mislim padneš u prvom semestru jedan predmet i padneš godinu. Ja ne znam za vas al meni bi motivacija za uopće ić na bilo kaj u drugom semestru bila 0.

[Vrh]
krafnica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 4

PostPostano: 15:06 pet, 23. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Oni se mogu pravdai kako je to bolonja i da se na njoj treba dati sve odjednom, ali ipak šta je previše je previše. Kud nam uguraju sve moguće kolokvije u 5 dana, tu ti još daju samo pravo na jedan izlazak na usmeni. Meni je kao i vama,samo što se radi o vjerojatnosti. Ja sam za da se organizira blo kakav rok u 4. mjesecu ili da se ponovo napravi dopunska.[/quote]
pa mozemo do prodekanice s pitanjem jel se moze pisati nekakva molba za dodatni rok ili tu dopunsku? mozda bi nam izasli u susret. :roll:
andreao (napisa):

pa mozemo do prodekanice s pitanjem jel se moze pisati nekakva molba za dodatni rok ili tu dopunsku? mozda bi nam izasli u susret. Rolling Eyes

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 1 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum