Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

zavrsni ispit
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 27 - 22

PostPostano: 13:46 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja bih rekao da nisi timski igrac ako ne pomognes nekome. a ako planirate imati posao izvan faxa, i drzavne sluzbe,to ce se cijeniti,inace cete ostati tamo di ste i zapoceli :wink:

@krcko: cek, znaci da vidis da ti netko napada frenda,ti mu ne bi pomogao? kao ko ti je kriv sto si se nasao u krivo vrijeme na krivom mjestu!

ja znam da nije fer to raditi,ali svatko se na neki nacin kad tad u zivotu izmuze iz necega,svi smo to radili i ne znam cemu ove moralnosti!
ja bih rekao da nisi timski igrac ako ne pomognes nekome. a ako planirate imati posao izvan faxa, i drzavne sluzbe,to ce se cijeniti,inace cete ostati tamo di ste i zapoceli Wink

@krcko: cek, znaci da vidis da ti netko napada frenda,ti mu ne bi pomogao? kao ko ti je kriv sto si se nasao u krivo vrijeme na krivom mjestu!

ja znam da nije fer to raditi,ali svatko se na neki nacin kad tad u zivotu izmuze iz necega,svi smo to radili i ne znam cemu ove moralnosti!

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 14:02 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda malo previse vadis iz konteksta... :)
uglavnom, ne slazen se da je izbjegavanje timskog rada odbijanje pomaganja prilikon prepisivanja...
mozda malo previse vadis iz konteksta... Smile
uglavnom, ne slazen se da je izbjegavanje timskog rada odbijanje pomaganja prilikon prepisivanja...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 14:39 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislis da bi bilo fer da ti napravis neki posao a da prijatelj preuzme zasluge i ujedino placu? 8)

Bolje vam je ucite difraf nego prepucavat se na forumu NHF :D
Mislis da bi bilo fer da ti napravis neki posao a da prijatelj preuzme zasluge i ujedino placu? Cool

Bolje vam je ucite difraf nego prepucavat se na forumu NHF Very Happy

jelena194
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 15:15 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne razumijem smisao ove rasprave,i nikako ne kuzim zasto neke toliko smeta prepisivanje...
ja u zivotu nisam nista prepisala,jednostavno me uhvati panika i ne mogu sve da hocu
i pod kolokvijima ne gledam sta drugi rade,sigurno ima onih koji prepisuju,ali kako se to mene tice,pa necu ja zbog njihovog prepisivanja past :roll: .....a da sam ljuta zato kaj je neko prosao jer je prepisivao a ja pala jer nisam...ma daj,ne pada mi na pamet.
neki kazu da to nije fer kaj su oni prosli,al ja mislim da se tu ne radi o fer ne-fer,radi se o cistoj snalazljivosti i [u]mogucnosti prepisivanja[/u],ako znas da ces proc ako prepises i nije te frka (kao mene) pa bio bi lud kad ne bi,sta ne???
ne razumijem smisao ove rasprave,i nikako ne kuzim zasto neke toliko smeta prepisivanje...
ja u zivotu nisam nista prepisala,jednostavno me uhvati panika i ne mogu sve da hocu
i pod kolokvijima ne gledam sta drugi rade,sigurno ima onih koji prepisuju,ali kako se to mene tice,pa necu ja zbog njihovog prepisivanja past Rolling Eyes .....a da sam ljuta zato kaj je neko prosao jer je prepisivao a ja pala jer nisam...ma daj,ne pada mi na pamet.
neki kazu da to nije fer kaj su oni prosli,al ja mislim da se tu ne radi o fer ne-fer,radi se o cistoj snalazljivosti i mogucnosti prepisivanja,ako znas da ces proc ako prepises i nije te frka (kao mene) pa bio bi lud kad ne bi,sta ne???

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Blah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 9 - 8

PostPostano: 15:31 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kaj je pisalo kad su rezultati?
Kaj je pisalo kad su rezultati?

[Vrh]
kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 27 - 4

PostPostano: 15:34 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

rezultati su u utorak, a u srijedu u 10h je usmeni dio ispita.
rezultati su u utorak, a u srijedu u 10h je usmeni dio ispita.

[Vrh]
Bugs Bunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 6

PostPostano: 16:12 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]Mislis da bi bilo fer da ti napravis neki posao a da prijatelj preuzme zasluge i ujedino placu? 8) [/quote]

Ako uz to dolazi i više odgovornosti, onda da. Osim toga, ne možeš takve stvari uspoređivati, nisu nimalo slične.

[quote="nana"]Bolje vam je ucite difraf nego prepucavat se na forumu NHF :D[/quote]

Ovo je zabavnije od učenja.
nana (napisa):
Mislis da bi bilo fer da ti napravis neki posao a da prijatelj preuzme zasluge i ujedino placu? Cool

Ako uz to dolazi i više odgovornosti, onda da. Osim toga, ne možeš takve stvari uspoređivati, nisu nimalo slične.

nana (napisa):
Bolje vam je ucite difraf nego prepucavat se na forumu NHF Very Happy

Ovo je zabavnije od učenja.

Gost

PostPostano: 16:13 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]ja bih rekao da nisi timski igrac ako ne pomognes nekome. a ako planirate imati posao izvan faxa, i drzavne sluzbe,to ce se cijeniti,inace cete ostati tamo di ste i zapoceli :wink:

ja znam da nije fer to raditi,ali svatko se na neki nacin kad tad u zivotu izmuze iz necega,svi smo to radili i ne znam cemu ove moralnosti![/quote]

Zato hrv. društvo i je u banani zbog ovakvih stajališta, ajmo ruka ruku mije, tko je jamio jamio i slično. Oni koji prepisuju na ispitima su time pokazali svoju ljenost i neodgovornost, pa sa takvima ionako nebi ni htio raditi. Da naravno..., pa da moj posao i moja plaća ovise o onima koji neznaju raditi svoj jer su drzali ruke u gaćama pola obrazovanja, pa sad hoće da im drugi rješavaju probleme. I kakve veze ima prijateljstvo s tim? Nikakve
goc9999 (napisa):
ja bih rekao da nisi timski igrac ako ne pomognes nekome. a ako planirate imati posao izvan faxa, i drzavne sluzbe,to ce se cijeniti,inace cete ostati tamo di ste i zapoceli Wink

Zato hrv. društvo i je u banani zbog ovakvih stajališta, ajmo ruka ruku mije, tko je jamio jamio i slično. Oni koji prepisuju na ispitima su time pokazali svoju ljenost i neodgovornost, pa sa takvima ionako nebi ni htio raditi. Da naravno..., pa da moj posao i moja plaća ovise o onima koji neznaju raditi svoj jer su drzali ruke u gaćama pola obrazovanja, pa sad hoće da im drugi rješavaju probleme. I kakve veze ima prijateljstvo s tim? Nikakve

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 16:21 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Neko benan"][quote="krcko"]@sorrow: da doslijedno primjenjujemo pravila za cuvanje na kolokviju, postar bi letio van s kolokvija isto kao primatelj i posiljatelj. Onaj koji ceka vani s upaljenim autom kriv je kao i oni koji pljackaju banku. Na sudu mu ne bi prosao izgovor da ih je samo vozio okolo.[/quote]
Daaaa! Uspoređujmo prepisivanje s pljačkom![/quote]
Ovdje se ne radi o usporedjivanju prepisivanja i pljacke, nego o obrazlaganju principa, a princip glasi: [i]Ako sudjelujes u nedopustenom djelu i/ili pomazes u izvrsenju istog, onda si jednako kriv kao i onaj tko je doticno djelo pocinio.[/i]

Dakle, u slucaju pljacke, onaj koji ceka vani s upaljenim autom je kriv za pljacku banke i snosi jednaku odgovornost kao i oni koji su u banku uletjeli s oruzjem.

Analogno, u slucaju prepisivanja, postar je odgovoran za prepisivanje jednako kao i primatelj i posiljatelj. Kljucna stvar je da je postar potpuno svjestan da pomaze u ostvarivanju nedopustene radnje i.e. prepisivanja.
Neko benan (napisa):
krcko (napisa):
@sorrow: da doslijedno primjenjujemo pravila za cuvanje na kolokviju, postar bi letio van s kolokvija isto kao primatelj i posiljatelj. Onaj koji ceka vani s upaljenim autom kriv je kao i oni koji pljackaju banku. Na sudu mu ne bi prosao izgovor da ih je samo vozio okolo.

Daaaa! Uspoređujmo prepisivanje s pljačkom!

Ovdje se ne radi o usporedjivanju prepisivanja i pljacke, nego o obrazlaganju principa, a princip glasi: Ako sudjelujes u nedopustenom djelu i/ili pomazes u izvrsenju istog, onda si jednako kriv kao i onaj tko je doticno djelo pocinio.

Dakle, u slucaju pljacke, onaj koji ceka vani s upaljenim autom je kriv za pljacku banke i snosi jednaku odgovornost kao i oni koji su u banku uletjeli s oruzjem.

Analogno, u slucaju prepisivanja, postar je odgovoran za prepisivanje jednako kao i primatelj i posiljatelj. Kljucna stvar je da je postar potpuno svjestan da pomaze u ostvarivanju nedopustene radnje i.e. prepisivanja.

Raz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 16:34 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mislim da svako uci za sebe...tako da onaj koji i zeli nauciti, naucit ce, a onaj koji zeli prepisati, prepisati ce...no moje iskustvo na ovom fakultetu je sljedece: ako neke bitne stvari ne naucis kako spada, prije ili kasnije ce te to negdje sustici i onda ces imati jos vise posla i ucenja...a uostalom meni nema smisla poloziti kolegij, radi prepisivanja, pa da se ispostavi kako nemas pojima o nicemu iz tog kolegija...koji je onda smisao toga??? Ja sam polozio taj kolegi!!! Vau!!! A zapravo ne znam o cem se tu radi... -> za mene vise nego bijedno... :cry:
ja mislim da svako uci za sebe...tako da onaj koji i zeli nauciti, naucit ce, a onaj koji zeli prepisati, prepisati ce...no moje iskustvo na ovom fakultetu je sljedece: ako neke bitne stvari ne naucis kako spada, prije ili kasnije ce te to negdje sustici i onda ces imati jos vise posla i ucenja...a uostalom meni nema smisla poloziti kolegij, radi prepisivanja, pa da se ispostavi kako nemas pojima o nicemu iz tog kolegija...koji je onda smisao toga??? Ja sam polozio taj kolegi!!! Vau!!! A zapravo ne znam o cem se tu radi... -> za mene vise nego bijedno... Crying or Very sad

Bugs Bunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 6

PostPostano: 16:42 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@mdoko: Hvala Šerloče. Da mi nisi objasnio ne bih nikad shavtio o čemu je zavpravo riječ. (VS)

Uostalom, ako je ovako kako ti kažeš onda svi oni koji su "poštari" dolaze na ispit sa namjerom da šalju papire, kao da je cijeli proces prepisivanja unaprijed dogovoren i isplaniran.
"Poštar" je prije nedužni sudionik prometa kojeg pljačkaši zaustave i traže prijevoz nego unaprijed dezignirani vozač.
@mdoko: Hvala Šerloče. Da mi nisi objasnio ne bih nikad shavtio o čemu je zavpravo riječ. (VS)

Uostalom, ako je ovako kako ti kažeš onda svi oni koji su "poštari" dolaze na ispit sa namjerom da šalju papire, kao da je cijeli proces prepisivanja unaprijed dogovoren i isplaniran.
"Poštar" je prije nedužni sudionik prometa kojeg pljačkaši zaustave i traže prijevoz nego unaprijed dezignirani vozač.

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 16:47 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Analogno, u slucaju prepisivanja, postar je odgovoran za prepisivanje jednako kao i primatelj i posiljatelj. Kljucna stvar je da je postar potpuno svjestan da pomaze u ostvarivanju nedopustene radnje i.e. prepisivanja.[/quote]

[quote="Neko benan"]"Poštar" je prije nedužni sudionik prometa kojeg pljačkaši zaustave i traže prijevoz nego unaprijed dezignirani vozač.[/quote]

:iagree:

@mdoko, nebudi tako slobodan oko dodjeljivanja krivnje...
mdoko (napisa):

Neko benan (napisa):

I agree

@mdoko, nebudi tako slobodan oko dodjeljivanja krivnje...

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 16:52 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Neko benan"]
Uostalom, ako je ovako kako ti kažeš onda svi oni koji su "poštari" dolaze na ispit sa namjerom da šalju papire, kao da je cijeli proces prepisivanja unaprijed dogovoren i isplaniran. [/quote]
Jasno da nije isplanirano, ali u trenutku kad postar preuzme/proslijedi papiric, on(a) svojevoljno postaje sudionik u prepisivanju.
[quote]
"Poštar" je prije nedužni sudionik prometa kojeg pljačkaši zaustave i traže prijevoz nego unaprijed dezignirani vozač.[/quote]
Analoogija nije dobra, jer je neduzni sudionik pod prijetnjom oruzja, dok prepisivaci nemaju nikakvo sredstvo prisile nad postarom, sto znaci da potencijalni postar moze odbiti sudjelovanje u prepisivacini bez ikakvog straha za sebe. Kao sto sam gore rekao, preuzimanjem uloge postara postaje se svojevoljni sudionik u prepisivanju, a samim time se na sebe preuzima i odgovornost za snosenje eventualnih posljedica.

@sorrow: again, nikome ja ne dodjeljujem krivnju, postar je sam preuzima
Neko benan (napisa):

Jasno da nije isplanirano, ali u trenutku kad postar preuzme/proslijedi papiric, on(a) svojevoljno postaje sudionik u prepisivanju.
Citat:

Analoogija nije dobra, jer je neduzni sudionik pod prijetnjom oruzja, dok prepisivaci nemaju nikakvo sredstvo prisile nad postarom, sto znaci da potencijalni postar moze odbiti sudjelovanje u prepisivacini bez ikakvog straha za sebe. Kao sto sam gore rekao, preuzimanjem uloge postara postaje se svojevoljni sudionik u prepisivanju, a samim time se na sebe preuzima i odgovornost za snosenje eventualnih posljedica.

@sorrow: again, nikome ja ne dodjeljujem krivnju, postar je sam preuzima

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 16:59 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

gledaj, neko me zamolia da nesto posaljen dalje, ja lipo zatvorin oci, ne zelin znat sta je to i samo posaljen... ako je gumica, super, nikome nista, ako nije, opet dobro...
ali totalno ne mislin da je krivnja jednaka...
gledaj, neko me zamolia da nesto posaljen dalje, ja lipo zatvorin oci, ne zelin znat sta je to i samo posaljen... ako je gumica, super, nikome nista, ako nije, opet dobro...

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 17:07 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]gledaj, neko me zamolia da nesto posaljen dalje, ja lipo zatvorin oci, ne zelin znat sta je to i samo posaljen... ako je gumica, super, nikome nista, ako nije, opet dobro...
ali totalno ne mislin da je krivnja jednaka...[/quote]
Nadam se da si svjestan toga da na ispitu [b]nije dopusteno[/b] prosljedjivanje nikakvih predmeta (niti gumica) bez dopustenja dezurnog asistenta. Prema tome, ako nesto prosljedjivas, bez da zatrazis dopustenje asistenta, svjesno riskiras da te se udalji s ispita.

[quote="Prodekan(ica) u Pravilima organizacije kolokvija i pismenih ispita"]Nije dopušteno međusobno posuđivanje pomagala među studentima.[/quote]
sorrow (napisa):

Nadam se da si svjestan toga da na ispitu nije dopusteno prosljedjivanje nikakvih predmeta (niti gumica) bez dopustenja dezurnog asistenta. Prema tome, ako nesto prosljedjivas, bez da zatrazis dopustenje asistenta, svjesno riskiras da te se udalji s ispita.

Prodekan(ica) u Pravilima organizacije kolokvija i pismenih ispita (napisa):
Nije dopušteno međusobno posuđivanje pomagala među studentima.

Zadnja promjena: mdoko; 17:11 sub, 24. 2. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 17:10 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

posteno... ali onda san samo udaljen sa ispita, ne i kaznjen za prepisivanje sta bi po tvome postar triba bit... :D
posteno... ali onda san samo udaljen sa ispita, ne i kaznjen za prepisivanje sta bi po tvome postar triba bit... Very Happy

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 17:12 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]posteno... ali onda san samo udaljen sa ispita, ne i kaznjen za prepisivanje sta bi po tvome postar triba bit... :D[/quote]
A koja je to kazna za prepisivanje nego udaljavanje ispita?

P.S. Svako nedopusteno ponasanje na ispitu/kolokviju smatra se prepisivanjem.
sorrow (napisa):
posteno... ali onda san samo udaljen sa ispita, ne i kaznjen za prepisivanje sta bi po tvome postar triba bit... Very Happy

P.S. Svako nedopusteno ponasanje na ispitu/kolokviju smatra se prepisivanjem.

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 17:38 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]A koja je to kazna za prepisivanje nego udaljavanje ispita?[/quote]

a nije neka veca kazna?? wow, pa onda i nije tako strasno bit postar... :D
mdoko (napisa):

a nije neka veca kazna?? wow, pa onda i nije tako strasno bit postar... Very Happy

[Vrh]
Bugs Bunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 6

PostPostano: 17:57 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote]"Poštar" je prije nedužni sudionik prometa kojeg pljačkaši zaustave i traže prijevoz nego unaprijed dezignirani vozač.[/quote]
Analoogija nije dobra, jer je neduzni sudionik pod prijetnjom oruzja, dok prepisivaci nemaju nikakvo sredstvo prisile nad postarom, sto znaci da potencijalni postar moze odbiti sudjelovanje u prepisivacini bez ikakvog straha za sebe.
[/quote]

Nedužni sudionik ne mora biti pod prijetnjom oružja i ja nisam uspostavio potpunu analogiju nego samo sam rekao da je "poštar" bliže ns nego dv.
I kako možeš znati da te osoba kojoj odbiješ pomoći da prepišeš neće prebiti ko isusa kasnije?
mdoko (napisa):
Citat:

Analoogija nije dobra, jer je neduzni sudionik pod prijetnjom oruzja, dok prepisivaci nemaju nikakvo sredstvo prisile nad postarom, sto znaci da potencijalni postar moze odbiti sudjelovanje u prepisivacini bez ikakvog straha za sebe.

Nedužni sudionik ne mora biti pod prijetnjom oružja i ja nisam uspostavio potpunu analogiju nego samo sam rekao da je "poštar" bliže ns nego dv.
I kako možeš znati da te osoba kojoj odbiješ pomoći da prepišeš neće prebiti ko isusa kasnije?

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 18:03 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Neko benan"]
I kako možeš znati da te osoba kojoj odbiješ pomoći da prepišeš neće prebiti ko isusa kasnije?[/quote]:roll:
Neko benan (napisa):

Rolling Eyes

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 3 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum