Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanjce o vijecu profesora

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
43 = 94 - 51

PostPostano: 12:47 čet, 20. 11. 2003    Naslov: pitanjce o vijecu profesora Citirajte i odgovorite

daklem dragi moj, ja sam jos onak status quo. nemam pojma ni di sam ni sta sam. naime, zbog svojih zdravstvenih problema, privremena i blaga paraliza desne strane tijela i zbog pustih pretraga nisam mogao na upis godine kada je trebalo. ajde, platih pred 2 tjedna 400kn (!!!) [color=blue]******[/color] molbu za naknadni upis temeljem vanrednih okolnosti, prilozih potvrde lijecnika....vijece se trebalo sastati jucer, a danas mi tete u referadi kazu da se vijece nije sastalo i da provjerim u ponedjeljak kada ce se uopce sastati. ok, what the [color=blue]****[/color]??? kolko cesto se oni sastaju? mislim, zelio bi okvirno znati kada mogu ocekivati da cu znati nesto konkretnije...

btw, nadam se pozitivnom odgovoru od vijeca jer sam ipak isprsio 400kn da bi teta kosjenka udarila pecat protokola!

[color=blue]Unatoc tome sto razumijem tvoju frustraciju, moram te zamoliti da se drzis akademski prihvatljivog nacina izrazavanja.[/color]
daklem dragi moj, ja sam jos onak status quo. nemam pojma ni di sam ni sta sam. naime, zbog svojih zdravstvenih problema, privremena i blaga paraliza desne strane tijela i zbog pustih pretraga nisam mogao na upis godine kada je trebalo. ajde, platih pred 2 tjedna 400kn (!!!) ****** molbu za naknadni upis temeljem vanrednih okolnosti, prilozih potvrde lijecnika....vijece se trebalo sastati jucer, a danas mi tete u referadi kazu da se vijece nije sastalo i da provjerim u ponedjeljak kada ce se uopce sastati. ok, what the ****??? kolko cesto se oni sastaju? mislim, zelio bi okvirno znati kada mogu ocekivati da cu znati nesto konkretnije...

btw, nadam se pozitivnom odgovoru od vijeca jer sam ipak isprsio 400kn da bi teta kosjenka udarila pecat protokola!

Unatoc tome sto razumijem tvoju frustraciju, moram te zamoliti da se drzis akademski prihvatljivog nacina izrazavanja.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Edo
Gost

PostPostano: 16:03 čet, 20. 11. 2003    Naslov: VVN Citirajte i odgovorite

Spomenuto tijelo zove se Vijece voditelja nastave i cine ga i studentski predstavnici. Ne sastaje se periodicki vec ga po potrebi saziva [color=blue]******* (Cartman edit: treba pisati: [b]prodekan/ica za nastavu[/b])[/color]. Zelis li znati kad ce se sastati, pitaj studentske predstavnike. Ako je uskoro, onda su oni morali dobiti pozive. Ako je tvoj slucaj cist kako kazes, uz lijecnicke potvrde i tako to, onda ga je prodekan mogao i sam rijesiti.

[color=blue]

Nemojte me ljutit, imam pendrek u ruci! I spreman je za upotrebu!
NE nazivati osoblje fakulteta pogrdnim imenima! Proučite pravila ponašanja![/color]
Spomenuto tijelo zove se Vijece voditelja nastave i cine ga i studentski predstavnici. Ne sastaje se periodicki vec ga po potrebi saziva ******* (Cartman edit: treba pisati: prodekan/ica za nastavu). Zelis li znati kad ce se sastati, pitaj studentske predstavnike. Ako je uskoro, onda su oni morali dobiti pozive. Ako je tvoj slucaj cist kako kazes, uz lijecnicke potvrde i tako to, onda ga je prodekan mogao i sam rijesiti.

Nemojte me ljutit, imam pendrek u ruci! I spreman je za upotrebu!
NE nazivati osoblje fakulteta pogrdnim imenima! Proučite pravila ponašanja!

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 17:27 pet, 21. 11. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

ispricavam se svima na svom "neakademskom izrazavanju". :roll:
ispricavam se svima na svom "neakademskom izrazavanju". Rolling Eyes

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 12:23 pet, 5. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

nakon 3 tjedna zvanja referadu i 3 tjedna naganjanja sam dobio odbijenicu. razlog - na pismenoj odbijenici ne pise. pise samo "molba nije uvazena". u razgovoru sa gđom. prodekanicom za nastavu sam dobio razlog - "kolega, ne mozete se upisati na fakultet 1.12.!". da, to je tocno, ali ja sam molbu za naknadni upis predao pocetkom 11.mjeseca, znaci, kada se 1.12. nije niti nazirao!!! sto se ocekivalo od mene? da dodjem u kolicima na redovan upis godine??? pa pobogu, predao sam lijecnicke potvrde iz kojih se vidi da nisam imao gripu, or smth like that! pobogu, bio sam paraliziran!!! zar to ne spada u domenu naknadnog upisa na temelju vanrednih okolnosti? ocigledno ne. pa prije bi se onda upisao da sam, ne znam, bio na operaciji vadjenja tonzila!

ali ne, jos jednom se birokracija slomila na ledjima jadnog studenta. ovaj put na mojim. na zalost.

moje iduce pitanje dđi. prodekanici je bilo sta je u tom slucaju sa mojih 400kn (!!!!!!!!) koje sam morao platiti za upce predati zamolbu. "to ce vam se kolega vratiti. vise srece dogodine!". dan poslije zovem referadu zbog tih 400kn i dobijem odgovor da se to ne vraca! 400 KUNA!!!! a svi sada peru ruke!

u cemu je problem?

ja sam svjestan toga da postoji vjerojatnost da se zbog ovog posta ne uspijem ni dogodine upisati... uzasno sam razocaran postupcima visokoobrazovanih, akademskih gradjana. istih tih gradjana koji ne priznaju oduzetost desne strane tijela kao bolest na temelju koje mi moze biti priznat naknadni upis na temelju vanrednih okolnosti.

ali, koliko god ja sada bio razocaran, opet cu pokusati dogodine. a onda me nista nece zaustaviti. ako treba, i do dekana i ministra cu ici!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

IPUG - rekao bi moj kolega sa splitskog fakulteta, ali necu napisati znacenje jer to nije u domeni "akademskog izrazavanja i ponasanja"! (zar da ja vise vjerujem u taj izraz???)
nakon 3 tjedna zvanja referadu i 3 tjedna naganjanja sam dobio odbijenicu. razlog - na pismenoj odbijenici ne pise. pise samo "molba nije uvazena". u razgovoru sa gđom. prodekanicom za nastavu sam dobio razlog - "kolega, ne mozete se upisati na fakultet 1.12.!". da, to je tocno, ali ja sam molbu za naknadni upis predao pocetkom 11.mjeseca, znaci, kada se 1.12. nije niti nazirao!!! sto se ocekivalo od mene? da dodjem u kolicima na redovan upis godine??? pa pobogu, predao sam lijecnicke potvrde iz kojih se vidi da nisam imao gripu, or smth like that! pobogu, bio sam paraliziran!!! zar to ne spada u domenu naknadnog upisa na temelju vanrednih okolnosti? ocigledno ne. pa prije bi se onda upisao da sam, ne znam, bio na operaciji vadjenja tonzila!

ali ne, jos jednom se birokracija slomila na ledjima jadnog studenta. ovaj put na mojim. na zalost.

moje iduce pitanje dđi. prodekanici je bilo sta je u tom slucaju sa mojih 400kn (!!!!!!!!) koje sam morao platiti za upce predati zamolbu. "to ce vam se kolega vratiti. vise srece dogodine!". dan poslije zovem referadu zbog tih 400kn i dobijem odgovor da se to ne vraca! 400 KUNA!!!! a svi sada peru ruke!

u cemu je problem?

ja sam svjestan toga da postoji vjerojatnost da se zbog ovog posta ne uspijem ni dogodine upisati... uzasno sam razocaran postupcima visokoobrazovanih, akademskih gradjana. istih tih gradjana koji ne priznaju oduzetost desne strane tijela kao bolest na temelju koje mi moze biti priznat naknadni upis na temelju vanrednih okolnosti.

ali, koliko god ja sada bio razocaran, opet cu pokusati dogodine. a onda me nista nece zaustaviti. ako treba, i do dekana i ministra cu ici!

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

IPUG - rekao bi moj kolega sa splitskog fakulteta, ali necu napisati znacenje jer to nije u domeni "akademskog izrazavanja i ponasanja"! (zar da ja vise vjerujem u taj izraz???)

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum