Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Peticija u vezi rokova (ver 2.0)
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 14:14 čet, 8. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]da bi bili glasni, mrtvo slovo na papiru nista ne znaci! treba se jedan dan dogovorit, kada je prazna 003, da svi dodjemo tamo, da dodje prodekanica, predstavnici godina i da se odrzi tribina!! i to prije 15.03. inace nista od toga![/quote]

To se vec jednom dogovaralo pa je doslo vise profesora nego studenata. Goc, sto je tvoj problem?
goc9999 (napisa):
da bi bili glasni, mrtvo slovo na papiru nista ne znaci! treba se jedan dan dogovorit, kada je prazna 003, da svi dodjemo tamo, da dodje prodekanica, predstavnici godina i da se odrzi tribina!! i to prije 15.03. inace nista od toga!

To se vec jednom dogovaralo pa je doslo vise profesora nego studenata. Goc, sto je tvoj problem?

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:44 čet, 8. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Erm, moze li meni netko objasniti protiv cega se sada bunite? :-k Molim koristiti artikulirane, jednostavne recenice jer mi [b]zaista[/b] nije jasno... :neznam:
Erm, moze li meni netko objasniti protiv cega se sada bunite? Think Molim koristiti artikulirane, jednostavne recenice jer mi zaista nije jasno... Ja to stvarno ne znam

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 15:48 čet, 8. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koliko sam ja goca skužila, on se sada žali na odluku vijeća. :shock:
Umjesto da je sretan on se još i buni.
Koliko sam ja goca skužila, on se sada žali na odluku vijeća. Shocked
Umjesto da je sretan on se još i buni.

Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:14 čet, 8. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa nitko ga ne prisiljava da izadje na popravni. :grebgreb:
Pa nitko ga ne prisiljava da izadje na popravni. Kotacici rade 100 na sat

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:31 čet, 8. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

nitko ga ne prisiljava niti da studira na ovom faxu :roll:

dapace, nitko ga ne prisiljava da studira uopce :noidea:
nitko ga ne prisiljava niti da studira na ovom faxu Rolling Eyes

dapace, nitko ga ne prisiljava da studira uopce Danas nije moj dan

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 0:50 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa bunim se na odluku jer ja nemam pravo na polaganje! i naravno da se bunim,ne znam zasto bih trebao biti sretan odlukom da smijem samo jedan ispit polagat,kada bih bio SRETNIJI da mogu dva,tri ,...pet,sest...mislim razumijete me!
pa bunim se na odluku jer ja nemam pravo na polaganje! i naravno da se bunim,ne znam zasto bih trebao biti sretan odlukom da smijem samo jedan ispit polagat,kada bih bio SRETNIJI da mogu dva,tri ,...pet,sest...mislim razumijete me!

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 1:43 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

al ćemu onda uopće kolokviski tjedan, ćemu ići redovno na nastavu i polagat na vrijeme ak se može u dodatnom roku sve? ograničenja na dounsku je uvijek bilo (bile to ocjene u 1 semestru prošle god, ili max 2 predmeta u ljetnom) i mislim da tako i treba ostat. isto kako mislim da nam treba dati još jedan rok jer svakom se može zalomit, al baš cijeli semestar? puno smo dobili na vijeću i mislim da se ne treba buniti i dizat budu zato što TI nisi dobio ono što si htio. ne možemo svi dobiti sve ali mislim da je pronalaženje nekog zajedničkog rješenja tj izlaženje ususret večini studenata dobro.
al ćemu onda uopće kolokviski tjedan, ćemu ići redovno na nastavu i polagat na vrijeme ak se može u dodatnom roku sve? ograničenja na dounsku je uvijek bilo (bile to ocjene u 1 semestru prošle god, ili max 2 predmeta u ljetnom) i mislim da tako i treba ostat. isto kako mislim da nam treba dati još jedan rok jer svakom se može zalomit, al baš cijeli semestar? puno smo dobili na vijeću i mislim da se ne treba buniti i dizat budu zato što TI nisi dobio ono što si htio. ne možemo svi dobiti sve ali mislim da je pronalaženje nekog zajedničkog rješenja tj izlaženje ususret večini studenata dobro.

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 5:03 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa o tome ja i pricam, jedan kolegij je malo za popravak (i to je jedan kolegij uz uvjet)!!
pa o tome ja i pricam, jedan kolegij je malo za popravak (i to je jedan kolegij uz uvjet)!!

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 8:58 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

student koji je redovito radio bi trebao imati 0 = NULA kolegija za popravak
svejedno, fax je izasao sa ustupkom da 1 padnuti kolegij zasada ipak covjeku to ne znaci pad godine (ako ga dodatno polozi)

ti nisi u toj kategoriji - super, zapitaj se zasto nisi :roll: a frustracije zbog toga ostavi na nekom drugom mjestu, ne ovdje....
svejedno, fax je izasao sa ustupkom da 1 padnuti kolegij zasada ipak covjeku to ne znaci pad godine (ako ga dodatno polozi)

ti nisi u toj kategoriji - super, zapitaj se zasto nisi Rolling Eyes a frustracije zbog toga ostavi na nekom drugom mjestu, ne ovdje....

ddz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 9:58 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]student koji je redovito radio bi trebao imati 0 = NULA kolegija za popravak [/quote]
nije nužno istina :evil:
Citat:

nije nužno istina Evil or Very Mad

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 10:29 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ddz"][quote]student koji je redovito radio bi trebao imati 0 = NULA kolegija za popravak [/quote]
nije nužno istina :evil:[/quote]

iznimka potvrđuje pravilo :twisted: zato je i odobren 1 predmet a ne dvi. jer onaj koji je učio neće imat puno više od tog
ddz (napisa):
Citat:

nije nužno istina Evil or Very Mad

iznimka potvrđuje pravilo Twisted Evil zato je i odobren 1 predmet a ne dvi. jer onaj koji je učio neće imat puno više od tog

ddz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 10:37 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

spa i difraf nisu isti predmeti te se kao takvi NE smiju jednako rangirati- na kraju krajeva to i etsc bodovi govore. A upravo se to ovdje radi kod uvjeta za popravni. Ah... samo se nadam daće velik broj ljudi dabro iskoristit taj popravni- da se koliko toliko ispravi nepravda kad su prepisivači pokupili ocjene(čast iznimkama :) )
spa i difraf nisu isti predmeti te se kao takvi NE smiju jednako rangirati- na kraju krajeva to i etsc bodovi govore. A upravo se to ovdje radi kod uvjeta za popravni. Ah... samo se nadam daće velik broj ljudi dabro iskoristit taj popravni- da se koliko toliko ispravi nepravda kad su prepisivači pokupili ocjene(čast iznimkama Smile )

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 10:46 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

da mi je ostao spa i difraf posvetila bi se difrafu i njega prbala dati. difraf ima puno sljedbenika dok spa na 3 godini nema, osim rp1. daš sve osim spa i rp1 i upišeš ih na 3 godini uz sve ove ostale predmete s 3 i ukoliko sve daš tad si gotov...
da mi je ostao spa i difraf posvetila bi se difrafu i njega prbala dati. difraf ima puno sljedbenika dok spa na 3 godini nema, osim rp1. daš sve osim spa i rp1 i upišeš ih na 3 godini uz sve ove ostale predmete s 3 i ukoliko sve daš tad si gotov...

Blah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 8

PostPostano: 11:15 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

A ima i ovakvih slučajeva: padneš difraf i uuv jer su bili isti dan završni. I možes na popravni samo jednog. Super,položiš difraf jer vuče više predmeta. I uuv upišeš iduće godile ALI onda ne možeš upisati uvod u statistiku. I što onda-iduće godine imaš samo jedan predmet zbog kojeg moraš platiti 5000kn ili koliko već god... Gdje je tu pravda, a recimo si bio bolestan za vrijeme završnih i ode sve k vragu...Veoma frustrirajuće :x
A ima i ovakvih slučajeva: padneš difraf i uuv jer su bili isti dan završni. I možes na popravni samo jednog. Super,položiš difraf jer vuče više predmeta. I uuv upišeš iduće godile ALI onda ne možeš upisati uvod u statistiku. I što onda-iduće godine imaš samo jedan predmet zbog kojeg moraš platiti 5000kn ili koliko već god... Gdje je tu pravda, a recimo si bio bolestan za vrijeme završnih i ode sve k vragu...Veoma frustrirajuće Mad

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:35 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ddz"]da se koliko toliko ispravi nepravda kad su prepisivači pokupili ocjene(čast iznimkama :) )[/quote]

Ta se nepravda moze ispraviti jedino tako da vise pazimo na prepisivanje i uvedemo stroze kazne za prepisivace. I o tome se medju ostalim razgovaralo na Vijecu.

[quote="Blah"]Gdje je tu pravda, a recimo si bio bolestan za vrijeme završnih i ode sve k vragu...Veoma frustrirajuće :x[/quote]

Tipizirane molbe koje smo pripremili nisu za studente koji su zbog bolesti propustili poloziti kolegij. Oni mogu napisati posebnu molbu, ali bih savjetovao da prvo kontaktiraju predmetnog nastavnika i objasne situaciju (u vecini slucajeva nikakve formalne molbe nece ni biti potrebne). Na EM1 smo svima s takvim problemo izasli ususret, od nadoknade kolokvija do odgadjanja usmenih ili cak u jednom slucaju organiziranja zavrsnog ispita bez kolokvija.
ddz (napisa):
da se koliko toliko ispravi nepravda kad su prepisivači pokupili ocjene(čast iznimkama Smile )

Ta se nepravda moze ispraviti jedino tako da vise pazimo na prepisivanje i uvedemo stroze kazne za prepisivace. I o tome se medju ostalim razgovaralo na Vijecu.

Blah (napisa):
Gdje je tu pravda, a recimo si bio bolestan za vrijeme završnih i ode sve k vragu...Veoma frustrirajuće Mad

Tipizirane molbe koje smo pripremili nisu za studente koji su zbog bolesti propustili poloziti kolegij. Oni mogu napisati posebnu molbu, ali bih savjetovao da prvo kontaktiraju predmetnog nastavnika i objasne situaciju (u vecini slucajeva nikakve formalne molbe nece ni biti potrebne). Na EM1 smo svima s takvim problemo izasli ususret, od nadoknade kolokvija do odgadjanja usmenih ili cak u jednom slucaju organiziranja zavrsnog ispita bez kolokvija.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Blah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 8

PostPostano: 13:12 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

I ima tu još problema. Ima ljudi koji su pali sa starog programa i imaju dio položenih predmeta od prije. I recimo imaju sad upisana samo 2 predmeta i jedan su pali a drugi položili. A uvjet je 2 položena u semestru! Nije uredu uskratiti im ponovo polaganje
I ima tu još problema. Ima ljudi koji su pali sa starog programa i imaju dio položenih predmeta od prije. I recimo imaju sad upisana samo 2 predmeta i jedan su pali a drugi položili. A uvjet je 2 položena u semestru! Nije uredu uskratiti im ponovo polaganje

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:06 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blah"]I ima tu još problema. Ima ljudi koji su pali sa starog programa i imaju dio položenih predmeta od prije. I recimo imaju sad upisana samo 2 predmeta i jedan su pali a drugi položili. A uvjet je 2 položena u semestru! Nije uredu uskratiti im ponovo polaganje[/quote]

Ovo pitanje smo prof. Singer i ja povukli na Vijecu i receno nam je: "Tko u prvom semestru nije uspio [b]poloziti[/b] dva kolegija..." :? Osobno, ne svidja mi se takva ograda, ali moram priznati da ima smisla: zasto si polozio samo jedan kolegij u cijelom semestru? :-k
Blah (napisa):

Ovo pitanje smo prof. Singer i ja povukli na Vijecu i receno nam je: "Tko u prvom semestru nije uspio poloziti dva kolegija..." Confused Osobno, ne svidja mi se takva ograda, ali moram priznati da ima smisla: zasto si polozio samo jedan kolegij u cijelom semestru? Think

[Vrh]
Blah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 8

PostPostano: 14:39 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možda je razlog bio taj što su se dva ispita odvijala isti dan i to najteža (difraf i uuv) i prvi prođeš,drugi padneš, svaka čast onima koji su se digli recimo u 5,6 ponoviti da dif i održati savršenu koncentraciju za ispit u 5 popodne....meni je to dovoljan razlog polaganja samo jednog ispita. A znamo da je puno ljudi palo i oba zbog istog razloga.
Možda je razlog bio taj što su se dva ispita odvijala isti dan i to najteža (difraf i uuv) i prvi prođeš,drugi padneš, svaka čast onima koji su se digli recimo u 5,6 ponoviti da dif i održati savršenu koncentraciju za ispit u 5 popodne....meni je to dovoljan razlog polaganja samo jednog ispita. A znamo da je puno ljudi palo i oba zbog istog razloga.

[Vrh]
pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

63 = 82 - 19

PostPostano: 15:01 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@ vsego, ma ja se stvarno slazem da su se mogla poloziti dva kolegija! pa,imali smo cijeli semestar za to... u drugu ruku nije nam sve u zivotu fax(premda bi trenutno trebao biti),i sto sada netko trazi "toliko pravde" ako nije bio u stanju u cijelom semestru dati dva ispita! vjerovatno postoje iznimke,al njih vjerovatno i nema toliko da razvicu to na sve strane!
super je sto nam je omoguceno naknadno polaganje tako da stignemo davati i drugi semestar,
jedino sto bi neki poput mene da im je omoguceno polaganje dvaju ispita,al ne mozemo i :sheep2: i :2c: ....

...sad mi je samo ostalo cekati liste... :wink:
@ vsego, ma ja se stvarno slazem da su se mogla poloziti dva kolegija! pa,imali smo cijeli semestar za to... u drugu ruku nije nam sve u zivotu fax(premda bi trenutno trebao biti),i sto sada netko trazi "toliko pravde" ako nije bio u stanju u cijelom semestru dati dva ispita! vjerovatno postoje iznimke,al njih vjerovatno i nema toliko da razvicu to na sve strane!
super je sto nam je omoguceno naknadno polaganje tako da stignemo davati i drugi semestar,
jedino sto bi neki poput mene da im je omoguceno polaganje dvaju ispita,al ne mozemo i Jos jedna ovca i My two cents ....

...sad mi je samo ostalo cekati liste... Wink

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 15:16 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@ines: ja nemam frustracije, meni je sve 5 :), mislim da ih ti malo imas i onda izbacujes se na drugima. :D ja znam da ni ti nisi dobar student pa ne razumijem cemu tvoja konstatacija:
[quote]student koji je redovito radio bi trebao imati 0 = NULA kolegija za popravak [/quote]

ps.kad bi bilo tako i na visim godinama i ti bi se nasla u gabuli ;)
pps.a super mi je kada studentski predstavnik pokusava biti blize profesorima nego studentima,mislim da je bezjak bio puuuno bolji iako smo svi imali losu sliku o njemu!
@ines: ja nemam frustracije, meni je sve 5 Smile, mislim da ih ti malo imas i onda izbacujes se na drugima. Very Happy ja znam da ni ti nisi dobar student pa ne razumijem cemu tvoja konstatacija:
Citat:

ps.kad bi bilo tako i na visim godinama i ti bi se nasla u gabuli Wink
pps.a super mi je kada studentski predstavnik pokusava biti blize profesorima nego studentima,mislim da je bezjak bio puuuno bolji iako smo svi imali losu sliku o njemu!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 5 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum