Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Peticija u vezi rokova (ver 2.0)
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:59 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pinkgirl"]@ vsego, ma ja se stvarno slazem da su se mogla poloziti dva kolegija! pa,imali smo cijeli semestar za to... u drugu ruku nije nam sve u zivotu fax(premda bi trenutno trebao biti),i sto sada netko trazi "toliko pravde" ako nije bio u stanju u cijelom semestru dati dva ispita! vjerovatno postoje iznimke,al njih vjerovatno i nema toliko da razvicu to na sve strane![/quote]

Uvijek postoji institucija "obicne" molbe; vi mozete moliti da se i vama, unatoc tome sto ne udovoljavate tim uvjetima, omoguci izlazak na te-i-te popravne. 8) Da li ce biti uslisena molba, ja kao asistent ne mogu znati. :neznam: Ali, mogucnost pisanja molbe nije ukinuta. 8)

A mozete i prije formalne molbe pricati s prodekanicom, mada ne bih preporucio da to bude iole masovnija pojava. :ccc:

[quote="goc9999"]@ines:[/quote]

Dragi Gojko, na Forumu se oslovljavamo nickovima, dok osoba koju se oslovljava ne izrazi drugaciju zelju. :P Krace: ne pokusavaj nastavljati na ovaj nacin. :evil:

[quote="goc9999"]mislim da ih ti malo imas i onda izbacujes se na drugima. :D ja znam da ni ti nisi dobar student[/quote]

Mozda bi bila bolji student da nije izgubila gomile sati (dana, tjedana,...) trudeci se pomoci Bolonjcima (sto i nije njeno podrucje zastupanja). :roll: Dobro je da postoje ovakvi poput tebe, pa mozda konacno shvati na kakvu populaciju je potratila godinu dana zivota... :evil:

[quote="goc9999"]pa ne razumijem cemu tvoja konstatacija:
[quote]student koji je redovito radio bi trebao imati 0 = NULA kolegija za popravak [/quote]
ps.kad bi bilo tako i na visim godinama i ti bi se nasla u gabuli ;)
pps.a super mi je kada studentski predstavnik pokusava biti blize profesorima nego studentima,mislim da je bezjak bio puuuno bolji iako smo svi imali losu sliku o njemu![/quote]

A meni je genijalno kako vristite studentskim predstavnicima za pomoc i onda, kad vam se neki odgovor ne svidja, optuzujete kako su maltene izdajnici, prodane duse i sl. :roll: Uprskao si vlastiti studij i sada su ti krivi Fakultetsko Vijece, studentski predstavnici,... vjerojatno i pas mog susjeda. :roll: Samo ti, nevinasce, nisi nista kriv nego te svi nepravedno gaze. :roll:

[color=darkred]Nastavi li se ovdje nekakav flame, topic ide pod kljuc, a autore buducih kopija topica sankcioniram.[/color] :evil:
pinkgirl (napisa):
@ vsego, ma ja se stvarno slazem da su se mogla poloziti dva kolegija! pa,imali smo cijeli semestar za to... u drugu ruku nije nam sve u zivotu fax(premda bi trenutno trebao biti),i sto sada netko trazi "toliko pravde" ako nije bio u stanju u cijelom semestru dati dva ispita! vjerovatno postoje iznimke,al njih vjerovatno i nema toliko da razvicu to na sve strane!

Uvijek postoji institucija "obicne" molbe; vi mozete moliti da se i vama, unatoc tome sto ne udovoljavate tim uvjetima, omoguci izlazak na te-i-te popravne. Cool Da li ce biti uslisena molba, ja kao asistent ne mogu znati. Ja to stvarno ne znam Ali, mogucnost pisanja molbe nije ukinuta. Cool

A mozete i prije formalne molbe pricati s prodekanicom, mada ne bih preporucio da to bude iole masovnija pojava. Ccc.... Sram te bilo...

goc9999 (napisa):
@ines:

Dragi Gojko, na Forumu se oslovljavamo nickovima, dok osoba koju se oslovljava ne izrazi drugaciju zelju. Razz Krace: ne pokusavaj nastavljati na ovaj nacin. Evil or Very Mad

goc9999 (napisa):
mislim da ih ti malo imas i onda izbacujes se na drugima. Very Happy ja znam da ni ti nisi dobar student

Mozda bi bila bolji student da nije izgubila gomile sati (dana, tjedana,...) trudeci se pomoci Bolonjcima (sto i nije njeno podrucje zastupanja). Rolling Eyes Dobro je da postoje ovakvi poput tebe, pa mozda konacno shvati na kakvu populaciju je potratila godinu dana zivota... Evil or Very Mad

goc9999 (napisa):
pa ne razumijem cemu tvoja konstatacija:
Citat:
student koji je redovito radio bi trebao imati 0 = NULA kolegija za popravak

ps.kad bi bilo tako i na visim godinama i ti bi se nasla u gabuli Wink
pps.a super mi je kada studentski predstavnik pokusava biti blize profesorima nego studentima,mislim da je bezjak bio puuuno bolji iako smo svi imali losu sliku o njemu!

A meni je genijalno kako vristite studentskim predstavnicima za pomoc i onda, kad vam se neki odgovor ne svidja, optuzujete kako su maltene izdajnici, prodane duse i sl. Rolling Eyes Uprskao si vlastiti studij i sada su ti krivi Fakultetsko Vijece, studentski predstavnici,... vjerojatno i pas mog susjeda. Rolling Eyes Samo ti, nevinasce, nisi nista kriv nego te svi nepravedno gaze. Rolling Eyes

Nastavi li se ovdje nekakav flame, topic ide pod kljuc, a autore buducih kopija topica sankcioniram. Evil or Very Mad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 16:26 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da moraš shvatiti da si ti imao dva kolegoja, neki 6.
moraš shvatit da si ti te kolegije mogo položiti samo preko kolokvija, dakle bez usmenih, završnih, popravnih etc...
moraš shvatiti da smo na ovom vjeću jako puno dobili, iskreno puno više nego su se neki od nas nadali...
možda da ne gledaš samo što tebi paše shvatio bi da su ti baš oni koje ovdje optužuješ toliko se založili i napravili i baš zbog njih imaš priliku položit bar 1 od predmeta...
mislim da moraš shvatiti da si ti imao dva kolegoja, neki 6.
moraš shvatit da si ti te kolegije mogo položiti samo preko kolokvija, dakle bez usmenih, završnih, popravnih etc...
moraš shvatiti da smo na ovom vjeću jako puno dobili, iskreno puno više nego su se neki od nas nadali...
možda da ne gledaš samo što tebi paše shvatio bi da su ti baš oni koje ovdje optužuješ toliko se založili i napravili i baš zbog njih imaš priliku položit bar 1 od predmeta...

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 16:30 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako nelo pogleda bivše topice gdje se studenti žale na stanje 100% će vidjet da mene tamo ima dosta 8) ali ako nam je neko izašo ususret, založio se za nas, dao nam drugu šansu ili razvlačenje kolokviskog tjedna zar ću onda ja ići tolko u krajnost i zahtjevat kaj ja znam, bezuvjetan upis ili besplatan topli obrok svaki dan :shock:
isto kako svako od nas mora znat svoje mogučnosti tako mora shvatit i da fakultet nije zubić vila i da postupa u skladu sa svojim mogučnostima
ako nelo pogleda bivše topice gdje se studenti žale na stanje 100% će vidjet da mene tamo ima dosta Cool ali ako nam je neko izašo ususret, založio se za nas, dao nam drugu šansu ili razvlačenje kolokviskog tjedna zar ću onda ja ići tolko u krajnost i zahtjevat kaj ja znam, bezuvjetan upis ili besplatan topli obrok svaki dan Shocked
isto kako svako od nas mora znat svoje mogučnosti tako mora shvatit i da fakultet nije zubić vila i da postupa u skladu sa svojim mogučnostima

Blah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 9 - 8

PostPostano: 17:07 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sve uredu,dobili priliku ali neki su imali samo 2 upisana predmeta i jedan su pali. Ne mozemo ocekivati da ce takvi samo slegnut ramenima i reci OK. Ja prva ne bi.
Sve uredu,dobili priliku ali neki su imali samo 2 upisana predmeta i jedan su pali. Ne mozemo ocekivati da ce takvi samo slegnut ramenima i reci OK. Ja prva ne bi.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:27 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne bih ni ja (dapace [b]nisam[/b] - pitao sam na Vijecu zasto je tako), ali treba biti iskren i zapitati se "zasto sam dao samo jedan kolegij?". :| U moje doba, po onom "teskom" programu, nije bilo bas tako nemoguce imati dva usmena u jednom danu. :o Kolega s moje godine je odjednom dao MA1&2, sto znaci da je [b]oba pismena[/b] imao u [b]istih[/b] dva sata i da su mu usmeni bili isti dan ili jedan dan razlike. =D>

Pa neka su to i UUV i DIFRAF (ili kako se vec zovu), pricamo o tome da netko ima [b]cijeli semestar[/b] za spremiti ta dva kolegija. :? Naravno, sad ce me Goc uvjeravati da je on marljivo i redovito ucio cijeli semestar... :roll:

Besides, nisu li ocjene samo upisane (bez zavrsnog ispita) onima koji su imali jako dobar rezultat na UUV? :-k
Ne bih ni ja (dapace nisam - pitao sam na Vijecu zasto je tako), ali treba biti iskren i zapitati se "zasto sam dao samo jedan kolegij?". Neutral U moje doba, po onom "teskom" programu, nije bilo bas tako nemoguce imati dva usmena u jednom danu. Surprised Kolega s moje godine je odjednom dao MA1&2, sto znaci da je oba pismena imao u istih dva sata i da su mu usmeni bili isti dan ili jedan dan razlike. Applause

Pa neka su to i UUV i DIFRAF (ili kako se vec zovu), pricamo o tome da netko ima cijeli semestar za spremiti ta dva kolegija. Confused Naravno, sad ce me Goc uvjeravati da je on marljivo i redovito ucio cijeli semestar... Rolling Eyes

Besides, nisu li ocjene samo upisane (bez zavrsnog ispita) onima koji su imali jako dobar rezultat na UUV? Think

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 19:21 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Besides, nisu li ocjene samo upisane (bez zavrsnog ispita) onima koji su imali jako dobar rezultat na UUV? :-k[/quote]
ukoliko si imao 18 na više od 40 bodova na teoriji
vsego (napisa):

Besides, nisu li ocjene samo upisane (bez zavrsnog ispita) onima koji su imali jako dobar rezultat na UUV? Think

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:38 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"][quote="vsego"]Besides, nisu li ocjene samo upisane (bez zavrsnog ispita) onima koji su imali jako dobar rezultat na UUV? :-k[/quote]
ukoliko si imao 18 na više od 40 bodova na teoriji[/quote]

Ok, no onda pada u vodu argument "pao sam nesto jer je usmeni bio isti dan", kad se usmenog mogao rijesiti preko kolokvija... :| Oni nisu bili isti dan. :roll:
mladac (napisa):
vsego (napisa):

Ok, no onda pada u vodu argument "pao sam nesto jer je usmeni bio isti dan", kad se usmenog mogao rijesiti preko kolokvija... Neutral Oni nisu bili isti dan. Rolling Eyes

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 19:44 pet, 9. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="mladac"][quote="vsego"]Besides, nisu li ocjene samo upisane (bez zavrsnog ispita) onima koji su imali jako dobar rezultat na UUV? :-k[/quote]
ukoliko si imao 18 na više od 40 bodova na teoriji[/quote]

Ok, no onda pada u vodu argument "pao sam nesto jer je usmeni bio isti dan", kad se usmenog mogao rijesiti preko kolokvija... :| Oni nisu bili isti dan. :roll:[/quote]

to je iz teorijskog kolokvija koji je bio tjedan dana iza 1 kolokvija.. tak da se to stvarno moglo naučit, čak i ako nisi skupio na teoriji mogo si očekivat usmeni...
vsego (napisa):
mladac (napisa):
vsego (napisa):

Ok, no onda pada u vodu argument "pao sam nesto jer je usmeni bio isti dan", kad se usmenog mogao rijesiti preko kolokvija... Neutral Oni nisu bili isti dan. Rolling Eyes

to je iz teorijskog kolokvija koji je bio tjedan dana iza 1 kolokvija.. tak da se to stvarno moglo naučit, čak i ako nisi skupio na teoriji mogo si očekivat usmeni...

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 2:52 sub, 10. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

vsego napisa:
[quote]Naravno, sad ce me Goc uvjeravati da je on marljivo i redovito ucio cijeli semestar...[/quote]

he he :D goc je teza ljencina, tako da on ne uci :)
vsego napisa:
Citat:
Naravno, sad ce me Goc uvjeravati da je on marljivo i redovito ucio cijeli semestar...

he he Very Happy goc je teza ljencina, tako da on ne uci Smile

SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 10:31 sub, 10. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne ucis :arrow: ne prodjes. To cak i ja znam. Tu se nemas kaj puno zalit...
Ne ucis Arrow ne prodjes. To cak i ja znam. Tu se nemas kaj puno zalit...

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Pearl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 11:35 sub, 10. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hoće li svim studentima koji su na listi za popravni za neki predmet i koji podnesu molbu za taj predmet (a dali su >=2 predmeta) ta molba biti i odobrena ili će bit neka daljna selekcija?
Hoće li svim studentima koji su na listi za popravni za neki predmet i koji podnesu molbu za taj predmet (a dali su >=2 predmeta) ta molba biti i odobrena ili će bit neka daljna selekcija?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:47 sub, 10. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pearl"]Hoće li svim studentima koji su na listi za popravni za neki predmet i koji podnesu molbu za taj predmet (a dali su >=2 predmeta) ta molba biti i odobrena ili će bit neka daljna selekcija?[/quote]

Nema dodatne selekcije. 8) Popisi su tu upravo zato da mozete birati izmedju kolegija koje mozete dobiti, tj. da ne morate davati molbe "na blef". :D Vidite kako je Fakultet dobar? O:) (ne kao Zavod, ali ipak... ;))
Pearl (napisa):

Nema dodatne selekcije. Cool Popisi su tu upravo zato da mozete birati izmedju kolegija koje mozete dobiti, tj. da ne morate davati molbe "na blef". Very Happy Vidite kako je Fakultet dobar? Angel (ne kao Zavod, ali ipak... Wink)

[Vrh]
sun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 23 - 1

PostPostano: 15:20 sub, 10. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

da li su vec napisani ti popisi (te liste) za sve predmete?
ako jesu, jesu li samo na faksu na oglasnoj ili ih mozemo naci na netu
hvala
da li su vec napisani ti popisi (te liste) za sve predmete?
ako jesu, jesu li samo na faksu na oglasnoj ili ih mozemo naci na netu
hvala

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:32 sub, 10. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kao sto sam vec napisao, rok za objavu listi je ponedjeljak (ukljucivo) i to na oglasnoj ploci i sluzbenim webovima kolegija. :| Dakle, molim [b]ne ponavljati[/b] pitanje prije utorka. :?
Kao sto sam vec napisao, rok za objavu listi je ponedjeljak (ukljucivo) i to na oglasnoj ploci i sluzbenim webovima kolegija. Neutral Dakle, molim ne ponavljati pitanje prije utorka. Confused

[Vrh]
fluff
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 22:02 pon, 12. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel netko mozda predavao molbu, i jel zna da li se treba plait neka uplatnica pa priloziti ili samo ona molba iz skriptarnice +index?
Jel netko mozda predavao molbu, i jel zna da li se treba plait neka uplatnica pa priloziti ili samo ona molba iz skriptarnice +index?

kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 27 - 4

PostPostano: 22:10 pon, 12. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne placa se molba...
kupis onu molbu u skriptarnici,ispunis,odneses kod tete Kosjenke(ona vrata kod oglasne)urudbirati molbu i onda s tim i indeksom u referadu...
gotov si doslovno za 5min :D
ne placa se molba...
kupis onu molbu u skriptarnici,ispunis,odneses kod tete Kosjenke(ona vrata kod oglasne)urudbirati molbu i onda s tim i indeksom u referadu...
gotov si doslovno za 5min Very Happy

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 4:48 uto, 13. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Kolega s moje godine je odjednom dao MA1&2, sto znaci da je oba pismena imao u istih dva sata [/quote]

koliko se sjecam rekao si da ga nakon toga vise nisi vidio,ili to nije taj??
Citat:
Kolega s moje godine je odjednom dao MA1&2, sto znaci da je oba pismena imao u istih dva sata

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 8:59 uto, 13. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"][quote="vsego"]Kolega s moje godine je odjednom dao MA1&2, sto znaci da je oba pismena imao u istih dva sata [/quote]
koliko se sjecam rekao si da ga nakon toga vise nisi vidio,ili to nije taj??[/quote]

Pa, je. :D Covjek je odustao od faxa, sto cu mu ja? :neznam: A ako tako moze dati ispite netko tko odustane od faxa, onda ocito nije tako naporno. :blista:
goc9999 (napisa):
vsego (napisa):
Kolega s moje godine je odjednom dao MA1&2, sto znaci da je oba pismena imao u istih dva sata

Pa, je. Very Happy Covjek je odustao od faxa, sto cu mu ja? Ja to stvarno ne znam A ako tako moze dati ispite netko tko odustane od faxa, onda ocito nije tako naporno. Reklamiram neku zubnu pastu

[Vrh]
fluff
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 11:01 uto, 13. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kika"]ne placa se molba...
gotov si doslovno za 5min :D[/quote]

thank you! :D
kika (napisa):
ne placa se molba...
gotov si doslovno za 5min Very Happy

thank you! Very Happy

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 6 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum