Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Knjige

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Mr.Doe
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
20 = 50 - 30

PostPostano: 17:27 ned, 11. 3. 2007    Naslov: Knjige Citirajte i odgovorite

Kupujem:

Konacno dimenzionalni vektorski prostori i primjene (S.Kurepa)
Funkcionalna Analiza (S.Kurepa)
Parcijalne diferencijalne jednadzbe (nisam siguran tko je autor,no mislim da je S.Mardešić)

Oko cijene se mozemo dogovoriti :wink: .
Kupujem:

Konacno dimenzionalni vektorski prostori i primjene (S.Kurepa)
Funkcionalna Analiza (S.Kurepa)
Parcijalne diferencijalne jednadzbe (nisam siguran tko je autor,no mislim da je S.Mardešić)

Oko cijene se mozemo dogovoriti Wink .

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
140 = 152 - 12

PostPostano: 21:34 ned, 11. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo da napomenem, te knjige ti se isplati potražiti po knjižarama. Npr. Profil Megastore i Školska knjiga u Masarykovoj. Moguće da nisu baš jako skupe.

Npr. ja sam prije godinu-dvije kupio Sibe Mardešić: Matematička analiza 1 za 35 kuna u Profilu. :)

Doduše, KDVP sam u Školskoj knjizi platio 150 kuna u 10. mjesecu prošle godine... (na InterLiberu je bilo za 100 kuna.)
Samo da napomenem, te knjige ti se isplati potražiti po knjižarama. Npr. Profil Megastore i Školska knjiga u Masarykovoj. Moguće da nisu baš jako skupe.

Npr. ja sam prije godinu-dvije kupio Sibe Mardešić: Matematička analiza 1 za 35 kuna u Profilu. Smile

Doduše, KDVP sam u Školskoj knjizi platio 150 kuna u 10. mjesecu prošle godine... (na InterLiberu je bilo za 100 kuna.)

Tvrtko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 65 - 39

PostPostano: 22:00 ned, 11. 3. 2007    Naslov: Re: Knjige Citirajte i odgovorite

[quote="Mr.Doe"]Parcijalne diferencijalne jednadzbe (nisam siguran tko je autor,no mislim da je S.Mardešić)
.[/quote]
Da malo pomognem.
Za PDJ postoji knjiga Aganovic-Veselic i zove se [i]Linearne diferencijalne jednadzbe[/i]. To bi moglo odgovarati gornjem opisu toga sto trazis.
Mr.Doe (napisa):
.

Da malo pomognem.
Za PDJ postoji knjiga Aganovic-Veselic i zove se Linearne diferencijalne jednadzbe. To bi moglo odgovarati gornjem opisu toga sto trazis.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
MB
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
62 = 80 - 18

PostPostano: 16:10 čet, 15. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

knjige prof. Kurepe su dosta skupe u knjizarama, ali ako imas srece mogu se naci jeftinije. navodno je u bogovicevoj neka knjizara imala akciju s 50% snizenja, a preko neta se funkcionalna analiza moze nabavit za 30 kn (ali to ne znam kako, zato navodno :)
mardesic je po 35 kn, ali samo mat.an. 1, ako netko zna gdje se moze nabavit 2 neka vice..
knjige prof. Kurepe su dosta skupe u knjizarama, ali ako imas srece mogu se naci jeftinije. navodno je u bogovicevoj neka knjizara imala akciju s 50% snizenja, a preko neta se funkcionalna analiza moze nabavit za 30 kn (ali to ne znam kako, zato navodno Smile
mardesic je po 35 kn, ali samo mat.an. 1, ako netko zna gdje se moze nabavit 2 neka vice..

nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 16:23 čet, 15. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="MB"]knjige prof. Kurepe su dosta skupe u knjizarama, ali ako imas srece mogu se naci jeftinije. navodno je u bogovicevoj neka knjizara imala akciju s 50% snizenja, a preko neta se funkcionalna analiza moze nabavit za 30 kn (ali to ne znam kako, zato navodno :)
mardesic je po 35 kn, ali samo mat.an. 1, ako netko zna gdje se moze nabavit 2 neka vice..[/quote]

2 sam nasla u skolskoj knjizi u bogovicevoj 50-70 kn ne sjecam se tocno.
MB (napisa):
knjige prof. Kurepe su dosta skupe u knjizarama, ali ako imas srece mogu se naci jeftinije. navodno je u bogovicevoj neka knjizara imala akciju s 50% snizenja, a preko neta se funkcionalna analiza moze nabavit za 30 kn (ali to ne znam kako, zato navodno Smile

2 sam nasla u skolskoj knjizi u bogovicevoj 50-70 kn ne sjecam se tocno.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum