Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mali zmaj Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:26 pon, 19. 3. 2007 Naslov: |
|
|
Ako su ti "uvjeti na drugoj oglasnoj ploci" [url=http://www.math.hr/Default.aspx?art=3085&sec=205]ovi ovdje[/url], onda je stvar u tome da kolegiji sami daju popise kome odobravaju popravaka popravka, od onih studenata koji su ispunili uvjete s ovog ovdje linka. 8)
Besides, rok za predaju molbi je prosao jos prije par dana, pa je sada malo kasno za prigovaranje, pogotovo na Forumu. :?
Ako su ti "uvjeti na drugoj oglasnoj ploci" ovi ovdje, onda je stvar u tome da kolegiji sami daju popise kome odobravaju popravaka popravka, od onih studenata koji su ispunili uvjete s ovog ovdje linka.
Besides, rok za predaju molbi je prosao jos prije par dana, pa je sada malo kasno za prigovaranje, pogotovo na Forumu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
mali zmaj Forumaš(ica)
|
Postano: 13:34 sri, 21. 3. 2007 Naslov: |
|
|
To mi je malo bezveze. Dakle profesor daje sansu popravka za ovih 39 studenata ali ostalima ne. I ostali ce morati opet upisati taj predmet, opet slusati i biti na svakom predavanju i vjezbama, pisati kolokvije i zadace i ici na usmeni. Dakle u svakom slucaju ce na kraju morati opet ici na usmeni, samo ovako profesor ima puuuuuno vise posla sa njima, a i studentima je totalna banana. Samo zato jer nisu prosli UVIS iz prve, IZ PRVE!!...UVIS!! Sam se sada malo drugacije zove. Umjesto da sada pita jos tih par studenata zajedno sa ovih 39 i sve pet.
Al dobro, ak profesor tak misli onda nema druge.
To mi je malo bezveze. Dakle profesor daje sansu popravka za ovih 39 studenata ali ostalima ne. I ostali ce morati opet upisati taj predmet, opet slusati i biti na svakom predavanju i vjezbama, pisati kolokvije i zadace i ici na usmeni. Dakle u svakom slucaju ce na kraju morati opet ici na usmeni, samo ovako profesor ima puuuuuno vise posla sa njima, a i studentima je totalna banana. Samo zato jer nisu prosli UVIS iz prve, IZ PRVE!!...UVIS!! Sam se sada malo drugacije zove. Umjesto da sada pita jos tih par studenata zajedno sa ovih 39 i sve pet.
Al dobro, ak profesor tak misli onda nema druge.
_________________ Bolje biti optimist i u krivu,
nego pesimist i u pravu.
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Debla Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mali zmaj Forumaš(ica)
|
Postano: 0:00 sub, 24. 3. 2007 Naslov: |
|
|
Andrea
Pa neka, ja to i govorim, da bi trebali svi moci ici na popravni, nema nas tako puno. Barem svi koji su zatrazili da idu. Zasto ne?
Kao ti se ne slazes s time da nam se da jos jedna sansa?
Ajd da nas ima 150. Ali nema. Nisam siguran kolko nas ima ali ne puno vise od 39. Pa ako moze toliko, moze i jos nekoliko.
A i ja nisam trazio da on meni popusti. Ja sam samo reko da ako je to profesorovo misljenje onda ok, ali da se ja ne slazem s time i da mislim da to nije u redu.
Ako vec bolonja funkcionira tako kako funkcionira ove prve godine kad ju uvode, onda bi mogli biti ipak malo tolerantniji.
Andrea
Pa neka, ja to i govorim, da bi trebali svi moci ici na popravni, nema nas tako puno. Barem svi koji su zatrazili da idu. Zasto ne?
Kao ti se ne slazes s time da nam se da jos jedna sansa?
Ajd da nas ima 150. Ali nema. Nisam siguran kolko nas ima ali ne puno vise od 39. Pa ako moze toliko, moze i jos nekoliko.
A i ja nisam trazio da on meni popusti. Ja sam samo reko da ako je to profesorovo misljenje onda ok, ali da se ja ne slazem s time i da mislim da to nije u redu.
Ako vec bolonja funkcionira tako kako funkcionira ove prve godine kad ju uvode, onda bi mogli biti ipak malo tolerantniji.
_________________ Bolje biti optimist i u krivu,
nego pesimist i u pravu.
|
|
[Vrh] |
|
amimica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mali zmaj Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:26 ned, 25. 3. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="amimica"]Konačan popis studenata koji idu na popravni usmeni je na [url=http://web.math.hr/nastava/uuv/dog.html]www.math.hr/nastava/uuv/[color=red][b]dog[/b][/color].html[/url].[/quote]
S obzirom na naziv datoteke, pozivam Bolonjce da otvore 20ak protestinh topica*, organiziraju prosvjede i sastave barem tri peticije jer je ovakav tretman studenata nedopustiv! :tso: Pri tome, naravno, nemojte se uopce baviti time tko (ni)je dobio pravo izlaska na ispit ili tako necim sto [i]actually[/i] ima veze sa studijem. :twisted:
[size=7]* Ovo je shala; bannam onoga tko mi stvarno otvori hrpu topica na istu temu.[/size] :P
:silly:
S obzirom na naziv datoteke, pozivam Bolonjce da otvore 20ak protestinh topica*, organiziraju prosvjede i sastave barem tri peticije jer je ovakav tretman studenata nedopustiv! Pri tome, naravno, nemojte se uopce baviti time tko (ni)je dobio pravo izlaska na ispit ili tako necim sto actually ima veze sa studijem.
* Ovo je shala; bannam onoga tko mi stvarno otvori hrpu topica na istu temu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Debla Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 7:57 pon, 26. 3. 2007 Naslov: |
|
|
pa zapravo i nije tako malo ljkudi, na prvoj listi je bilo 39 osoba,sad nas ima 10,ali kolko ja znam puno ljudi ima uz vjerojatnost "nešto drugo", pa su onda rađe predali molbu iz ovog "nešto drugo", što je logično jer sve osim vjerojatnosti ima sljedbenika u ovom semestru(ok za diskretnu neznam, al' oni takitak nisu dali popravni), a vjerojatnost tek u sljedećem semestru, pa ak sve ide dobro, mogu sve upisat osim statistke,+ vjerojatnost(čak i po bodovim štima,mislim barem)...
tak da mislim da je opravdano 10 ljudi..
pa zapravo i nije tako malo ljkudi, na prvoj listi je bilo 39 osoba,sad nas ima 10,ali kolko ja znam puno ljudi ima uz vjerojatnost "nešto drugo", pa su onda rađe predali molbu iz ovog "nešto drugo", što je logično jer sve osim vjerojatnosti ima sljedbenika u ovom semestru(ok za diskretnu neznam, al' oni takitak nisu dali popravni), a vjerojatnost tek u sljedećem semestru, pa ak sve ide dobro, mogu sve upisat osim statistke,+ vjerojatnost(čak i po bodovim štima,mislim barem)...
tak da mislim da je opravdano 10 ljudi..
|
mali zmaj Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 10:16 pon, 26. 3. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="mali zmaj"]Jednom je jedan pametan covjek rekao: "Sarkazam je znak slabog uma".[/quote]
Uh, kako si opak. :P Moze li se znati ime i prezime tog pametnog covjeka, ili je to ono klasicno "ja izmislio, pa prodajem pod narodnu mudrost"? :-k
mali zmaj (napisa): | Jednom je jedan pametan covjek rekao: "Sarkazam je znak slabog uma". |
Uh, kako si opak. Moze li se znati ime i prezime tog pametnog covjeka, ili je to ono klasicno "ja izmislio, pa prodajem pod narodnu mudrost"?
|
|
[Vrh] |
|
mali zmaj Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|