Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanje vezano uz 1.kolokvij
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
23 = 27 - 4

PostPostano: 9:59 sri, 28. 3. 2007    Naslov: pitanje vezano uz 1.kolokvij Citirajte i odgovorite

pitanje u vezi kolokvija:ako sam sprijecena doci na prvi kolovij,sanse da polozim preko kolokvija su vrlo male ali postoje.
zanima me da li cu moci na onaj popravni ispit bez obzira ako nisam izasla na 1.kolokvij?
pitanje u vezi kolokvija:ako sam sprijecena doci na prvi kolovij,sanse da polozim preko kolokvija su vrlo male ali postoje.
zanima me da li cu moci na onaj popravni ispit bez obzira ako nisam izasla na 1.kolokvij?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 11:34 sri, 28. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kao i sa svim ostalim kolokvijima, ako je covjek opravdano sprijecen doci (tu se racuna npr bolest, a ne "dolazi mi baka pa se moram druzit s njom"), onda ne traba racunati na popravni kolokvij nego trba otici profesoru i objasniti mu situaciju; ako profesor procijeni da je izostanak stvarno bio opravdan (to je potpuno prepusteno ingerenciji profesora), organizirat ce se nadoknada kolokvija (mozda par dana kasnije, mozda u 6 mjesecu). Buduci da ti unaprijed znas da ces izostati, predlazem ti da: 1)dodes popricati sa mnom; 2)odes popricati s profesorom, s tim da imaj na umu da je ovo njegov prvi bolonjski kolegij pa ti mozda nece znati sve odmah reci. Jedna ideja (ali treba pricati s prof) je da umjesto s bolonjcima pises kolokvij s nebolonjcima; koliko shvacam asistentica Hanzer se s njima dogovorila da oni imaju kolokvij tjedan-dva nakon vas.

Ako ti s druge strane izostanak nije opravdan (kao sto rekoh, procjena je profesorova, i racunam da ce biti prilicno strog), onda se pojavi na oba testa, i probaj skupiti dovoljno bodova za prolaz sa jednim kolokvijem i dva testa. Ako ne uspijes, jos uvijek ces smjeti na popravni, ali onda imaj na umu da na popravnom mozda moze postojati maksimalna ocjena koju mozes dobiti (npr 3 - ali to jos nije jasno).

Nadam se da sam bila od pomoci; ako imas jos pitanja navrati do mog ureda
Kao i sa svim ostalim kolokvijima, ako je covjek opravdano sprijecen doci (tu se racuna npr bolest, a ne "dolazi mi baka pa se moram druzit s njom"), onda ne traba racunati na popravni kolokvij nego trba otici profesoru i objasniti mu situaciju; ako profesor procijeni da je izostanak stvarno bio opravdan (to je potpuno prepusteno ingerenciji profesora), organizirat ce se nadoknada kolokvija (mozda par dana kasnije, mozda u 6 mjesecu). Buduci da ti unaprijed znas da ces izostati, predlazem ti da: 1)dodes popricati sa mnom; 2)odes popricati s profesorom, s tim da imaj na umu da je ovo njegov prvi bolonjski kolegij pa ti mozda nece znati sve odmah reci. Jedna ideja (ali treba pricati s prof) je da umjesto s bolonjcima pises kolokvij s nebolonjcima; koliko shvacam asistentica Hanzer se s njima dogovorila da oni imaju kolokvij tjedan-dva nakon vas.

Ako ti s druge strane izostanak nije opravdan (kao sto rekoh, procjena je profesorova, i racunam da ce biti prilicno strog), onda se pojavi na oba testa, i probaj skupiti dovoljno bodova za prolaz sa jednim kolokvijem i dva testa. Ako ne uspijes, jos uvijek ces smjeti na popravni, ali onda imaj na umu da na popravnom mozda moze postojati maksimalna ocjena koju mozes dobiti (npr 3 - ali to jos nije jasno).

Nadam se da sam bila od pomoci; ako imas jos pitanja navrati do mog ureda

kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 27 - 4

PostPostano: 19:18 sri, 28. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala na opsirnom odgovoru.... :)
hvala na opsirnom odgovoru.... Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum