Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Popravak popravka (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
DeNardo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 4 - 3

PostPostano: 21:20 uto, 3. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

nemam pojma... a najvjerojatnije nešto poput 1. popravnog
fakat neznam šta bi drugo
budući da je ovo popravak popravnog ne bi smjelo biti teških dokaza...
ja više ne znam šta učiti :grrr:
pomalo ludim
nemam pojma... a najvjerojatnije nešto poput 1. popravnog
fakat neznam šta bi drugo
budući da je ovo popravak popravnog ne bi smjelo biti teških dokaza...
ja više ne znam šta učiti Grrrrr....
pomalo ludim

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
63 = 82 - 19

PostPostano: 22:11 uto, 3. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

i ja.... pokusavam uciti sustave al ne mogu zapamtiti dvije smislene recenice!!!!
p.s.vidjela sam na oglasnoj da su sutra nekakve demonstrature??? zna li tko sto o tom :?:

zna se da ce biti 4 zadatka,a ne zna se koliko ce biti pitanja? mozda...netko zna...?
i ja.... pokusavam uciti sustave al ne mogu zapamtiti dvije smislene recenice!!!!
p.s.vidjela sam na oglasnoj da su sutra nekakve demonstrature??? zna li tko sto o tom Question

zna se da ce biti 4 zadatka,a ne zna se koliko ce biti pitanja? mozda...netko zna...?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
DeNardo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 3

PostPostano: 14:31 čet, 5. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

i tako moji cjenjeni kolege i kolegice prebrodili smo i taj ispit...
ja cu ga nagodine polagat još jednom a za vas koji ste prošli čestitam!
malo sam razočaran organizacijom jer su se neke presudne odluke nonesle preko noći ali ok drago mi je za one kojima je to pomoglo!!!

ma vraga ljut sam jer sam i ja mogao skupit tih pišljivih 60 bodova samo da sam znao za to na vrijeme!!!! ali ne ja sam napisao 3 zadatka jer mi je to dosta za prolaz tog djela!!! :superctebo: :bricks:
fakat sam jadan
ali dobro šta je bilo bilo je
pozdrav i još jednom čestitka onima koji su prošli a mi koji smo pali (bit ce š prilika) nema nam druge!!!
pozdraf :amen:
i tako moji cjenjeni kolege i kolegice prebrodili smo i taj ispit...
ja cu ga nagodine polagat još jednom a za vas koji ste prošli čestitam!
malo sam razočaran organizacijom jer su se neke presudne odluke nonesle preko noći ali ok drago mi je za one kojima je to pomoglo!!!

ma vraga ljut sam jer sam i ja mogao skupit tih pišljivih 60 bodova samo da sam znao za to na vrijeme!!!! ali ne ja sam napisao 3 zadatka jer mi je to dosta za prolaz tog djela!!! Cetiri losha ubishe tri Milosha... Uh-oh-jao...
fakat sam jadan
ali dobro šta je bilo bilo je
pozdrav i još jednom čestitka onima koji su prošli a mi koji smo pali (bit ce š prilika) nema nam druge!!!
pozdraf Ajde, dosta vise...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Spectre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 0:05 pet, 6. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bit će nas više na ovim prelijepim predavanjima i vježbama slijedeće godine, po drugi (nadam se da nekima ne i treći) put :) Uglavnom smo si sami krivi, no šta je, tu je.

E sad, budući da je LA1 preduvjet za EM2, šta s nama? Ne možemo ni to polagat, pa nam ostaju samo Analiza i Programiranje? I onda slijedeće godine skoro ništa, jer je EM2 preduvjet za puuuno stvari? :cry: Ili možemo nekakve molbe pisat u svezi toga, i nadati se da se uvaže prije kolokvija (koji su za tjedan dana)? :?
Bit će nas više na ovim prelijepim predavanjima i vježbama slijedeće godine, po drugi (nadam se da nekima ne i treći) put Smile Uglavnom smo si sami krivi, no šta je, tu je.

E sad, budući da je LA1 preduvjet za EM2, šta s nama? Ne možemo ni to polagat, pa nam ostaju samo Analiza i Programiranje? I onda slijedeće godine skoro ništa, jer je EM2 preduvjet za puuuno stvari? Crying or Very sad Ili možemo nekakve molbe pisat u svezi toga, i nadati se da se uvaže prije kolokvija (koji su za tjedan dana)? Confused

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum