Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
apa Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
apa Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 12:15 sub, 7. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="apa"]Hm, nitko se ne javlja. Mozda je problem u tome sto se kolegij zapravo zove UVOD u diferencijalnu geometriju. S obzirom da sam svjestan da trazim nesto specificnije znanje i honorar ce biti nesto veci ;). Ako pak nikome nije do instrukcija molio bi da mi se bar javi netko sa korektnim materjalima (kupio sam sve iz skriptarnice, ali nisu bas jako uredni). Eto ...
apa.mail.apa at gmail.com[/quote]
Mozda je problem u tome sto si tek sada rekao o kojem se tocno kolegiju radi. Naime Diferencijalna geometrija je kolegij na 4.g. teorijske matematike, dok je UDG kolegij na 4.g. profesorskog smjera. Ja ga tek sada slusam, dakle UDG, pa nemrem pomoci :rbeba:
apa (napisa): | Hm, nitko se ne javlja. Mozda je problem u tome sto se kolegij zapravo zove UVOD u diferencijalnu geometriju. S obzirom da sam svjestan da trazim nesto specificnije znanje i honorar ce biti nesto veci . Ako pak nikome nije do instrukcija molio bi da mi se bar javi netko sa korektnim materjalima (kupio sam sve iz skriptarnice, ali nisu bas jako uredni). Eto ...
apa.mail.apa at gmail.com |
Mozda je problem u tome sto si tek sada rekao o kojem se tocno kolegiju radi. Naime Diferencijalna geometrija je kolegij na 4.g. teorijske matematike, dok je UDG kolegij na 4.g. profesorskog smjera. Ja ga tek sada slusam, dakle UDG, pa nemrem pomoci
|
|
[Vrh] |
|
|