Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tihy Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:17 čet, 29. 3. 2007 Naslov: |
|
|
meni je raspored super, i uopće ga nebi mjenjala.. ne kužim zakaj se sad tu neki žale, a žalili su se i kad smo imali svaki dan kolokvij, sad se žale kad nemamo svaki dan kolokvij, stvarno ne kuzim..
dajte, ljudi, skulirajte se malo :)
meni je raspored super, i uopće ga nebi mjenjala.. ne kužim zakaj se sad tu neki žale, a žalili su se i kad smo imali svaki dan kolokvij, sad se žale kad nemamo svaki dan kolokvij, stvarno ne kuzim..
dajte, ljudi, skulirajte se malo
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:35 čet, 29. 3. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]ako je istina da ove popisane kolokvije uopce tad nemate - to je greska na kanalu profesor - prodekan
prodekanica je slagala raspored po podacima kojima raspolaze.... sto cinise, ponovno nisu tocni podaci.... :roll:
a zbilja nije niti moj, a niti posao bilo kojeg studenta da glumi pokvareni telefon na relaciji profesor - prodekan.... trebali bi se konacno oni uozbiljiti i svatko svoj komad posla obaviti korektno.... (tj od glave do pete sve sto treba)
kao sto je netko dobro primjetio, vjerujem da se raspored tako cupavo slagao bas zbog ljudi koji slusaju nesto sa prve i nesto sa druge....
a nis, usicarili ste jos koji dan pauze ;-)
sretno svima ;-)[/quote]
da baš to što kažeš, zbog tog manjka komunikacije će asistenti i prof morat dolazit u subotu mada su se obje mogle izbjeć (ta dva kolokvija umjesto ova dva koja nemamo u tom terminu u srijedu i petak)
uglavnom, meni se raspored sviđa :D
Nesi (napisa): | ako je istina da ove popisane kolokvije uopce tad nemate - to je greska na kanalu profesor - prodekan
prodekanica je slagala raspored po podacima kojima raspolaze.... sto cinise, ponovno nisu tocni podaci....
a zbilja nije niti moj, a niti posao bilo kojeg studenta da glumi pokvareni telefon na relaciji profesor - prodekan.... trebali bi se konacno oni uozbiljiti i svatko svoj komad posla obaviti korektno.... (tj od glave do pete sve sto treba)
kao sto je netko dobro primjetio, vjerujem da se raspored tako cupavo slagao bas zbog ljudi koji slusaju nesto sa prve i nesto sa druge....
a nis, usicarili ste jos koji dan pauze
sretno svima  |
da baš to što kažeš, zbog tog manjka komunikacije će asistenti i prof morat dolazit u subotu mada su se obje mogle izbjeć (ta dva kolokvija umjesto ova dva koja nemamo u tom terminu u srijedu i petak)
uglavnom, meni se raspored sviđa
_________________ potpis
|
|
[Vrh] |
|
fluff Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|