Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

1. kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:18 pet, 13. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, problem lociran. :znoj: Broj studenata koji su ispali iz popisa nije bas zanemariv, a kapaciteti rezerviranih predavaonica su popunjeni, tako da cemo uzeti jos jednu predavaonicu. :shock:

Dakle, [b]svi koji nisu na popisu, trebaju doci u 001[/b] (naravno, u vrijeme pisanja kolokvija, dakle koju minutu prije 9:00 ;))

Ne trebate se prethodno nikome javljati. :)

Uz zahvale Marini koja je rijesila zavrzlamu... :wob:
Ok, problem lociran. Kako je vruce... Zasto netko ne upali klimu? Broj studenata koji su ispali iz popisa nije bas zanemariv, a kapaciteti rezerviranih predavaonica su popunjeni, tako da cemo uzeti jos jednu predavaonicu. Shocked

Dakle, svi koji nisu na popisu, trebaju doci u 001 (naravno, u vrijeme pisanja kolokvija, dakle koju minutu prije 9:00 Wink)

Ne trebate se prethodno nikome javljati. Smile

Uz zahvale Marini koja je rijesila zavrzlamu... Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-9 = 18 - 27

PostPostano: 12:29 pet, 13. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="marta"][quote="vsego"]Ne moze plakati na glas, jer - kao dobar student - slusa naputak asistenta koji je explicitno napisao da patite u tisini. :P[/quote]

:oprosti: ..ah, baš sam loša studentica! :lol:[/quote]

Definitivno,al jos nemas primat nad nekima :-)
marta (napisa):
vsego (napisa):
Ne moze plakati na glas, jer - kao dobar student - slusa naputak asistenta koji je explicitno napisao da patite u tisini. Razz

Oprosti ..ah, baš sam loša studentica! Laughing

Definitivno,al jos nemas primat nad nekima Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:45 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Brzi kao i uvijek, objavismo [url=http://degiorgi.math.hr/c/kolokviji/bodovi-0607-1-inz.pdf]rezultate[/url] (PDF, 217kB) na [url=http://degiorgi.math.hr/c/kolokviji.php]sluzbenom webu[/url]. :)
Brzi kao i uvijek, objavismo rezultate (PDF, 217kB) na sluzbenom webu. Smile

[Vrh]
me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 12:56 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo je stvarno bilo brzo... :thankyou:
Zadovoljna rezultatom. :skakavci:
Ovo je stvarno bilo brzo... Thank you
Zadovoljna rezultatom. Mi skacemo, cijeli dan i noc...

stuey
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

39 = 41 - 2

PostPostano: 13:21 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="me_me"]Ovo je stvarno bilo brzo... :thankyou:
[/quote]

stvarno jest.
i ja vrlo zadovoljan, pogotovo s obzirom na to da su rezultati katastrofa :)

rekurzije nitko nije imao 20/20! :lol: barem do žalbi ;)
me_me (napisa):
Ovo je stvarno bilo brzo... Thank you

stvarno jest.
i ja vrlo zadovoljan, pogotovo s obzirom na to da su rezultati katastrofa Smile

rekurzije nitko nije imao 20/20! Laughing barem do žalbi Wink

[Vrh]
stuey
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

39 = 41 - 2

PostPostano: 13:26 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@vsego: hoće li biti rješenja zadataka do petka, tako da otprilike znamo trebamo li se i oko čega žaliti :twisted:
@vsego: hoće li biti rješenja zadataka do petka, tako da otprilike znamo trebamo li se i oko čega žaliti Twisted Evil

[Vrh]
pucca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 13:30 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, ako je ikako moguće i ako imate vremena da nam napišete neka rješenja, barem ideje... :)
i za onaj prvi dio prvog zadatka ako je moguće... ako ne, uvijek postoje demonstrature! :) hvala
da, ako je ikako moguće i ako imate vremena da nam napišete neka rješenja, barem ideje... Smile
i za onaj prvi dio prvog zadatka ako je moguće... ako ne, uvijek postoje demonstrature! Smile hvala

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 13:36 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pucca"]
i za onaj prvi dio prvog zadatka ako je moguće...[/quote]
Prvi zadatak prekucajte u neki file, pa onda to kompajlirajte, a onda pokrenite ono sto vam kompajler ispljune. Ono sto se pojavi na ekranu je rjesenje zadatka.
pucca (napisa):

i za onaj prvi dio prvog zadatka ako je moguće...

Prvi zadatak prekucajte u neki file, pa onda to kompajlirajte, a onda pokrenite ono sto vam kompajler ispljune. Ono sto se pojavi na ekranu je rjesenje zadatka.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:39 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prvi zadatak: prepisete u racunalo i vidite rezultat. 8)

Drugi zadatak je varijacija onoga s vjezbi [b]i predavanja[/b] [ :!: ], pa nema potrebe da i tu rjesavamo. :)

Treci zadatak je trcanje po matrici s danom formulom, dakle jednostavno pretvaranje min/max/sume/... u [tt]for()[/tt] petlje. :?

Krace: nemamo namjeru objavljivati rjesenja; zadaci ce doci, mozda vec i danas (nisam ih ja TeXirao, pa nemam konacne verzije kod sebe). :)

Ako netko drugi rijesi i objavi, necemo se buniti. O:)
Prvi zadatak: prepisete u racunalo i vidite rezultat. Cool

Drugi zadatak je varijacija onoga s vjezbi i predavanja [ Exclamation ], pa nema potrebe da i tu rjesavamo. Smile

Treci zadatak je trcanje po matrici s danom formulom, dakle jednostavno pretvaranje min/max/sume/... u for() petlje. Confused

Krace: nemamo namjeru objavljivati rjesenja; zadaci ce doci, mozda vec i danas (nisam ih ja TeXirao, pa nemam konacne verzije kod sebe). Smile

Ako netko drugi rijesi i objavi, necemo se buniti. Angel

[Vrh]
arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
49 = 109 - 60

PostPostano: 14:10 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala na tako brzo ispravljenim kolokvijima :) mogli bi se i drugi malo ugledati na vas :)
hvala na tako brzo ispravljenim kolokvijima Smile mogli bi se i drugi malo ugledati na vas Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 14:23 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Izgleda mi ko da je bilo ovako brzo jer se nije imalo sta previse ispravljati. :shock: [size=7](sudeci po rezultatima)[/size]
Izgleda mi ko da je bilo ovako brzo jer se nije imalo sta previse ispravljati. Shocked (sudeci po rezultatima)

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 14:29 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sve pohvale c-ofcima. Rezultatom zadovoljan (iznad 50% :lol: )... I dajte malo pokažite vodstvu ostalih kolegija kak se kolokviji ispravljaju brzo i efikasno!! Još jednom - svaka čast c timu. :valovi:
Sve pohvale c-ofcima. Rezultatom zadovoljan (iznad 50% Laughing )... I dajte malo pokažite vodstvu ostalih kolegija kak se kolokviji ispravljaju brzo i efikasno!! Još jednom - svaka čast c timu. Mi smo sareni i veseli!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
49 = 109 - 60

PostPostano: 14:43 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="me_me"]Izgleda mi ko da je bilo ovako brzo jer se nije imalo sta previse ispravljati. :shock: [size=7](sudeci po rezultatima)[/size][/quote]

a što onda sprečava objavljivanje rezultata iz linearne, sumnjam da je tu bilo puno više posla? ;)
me_me (napisa):
Izgleda mi ko da je bilo ovako brzo jer se nije imalo sta previse ispravljati. Shocked (sudeci po rezultatima)

a što onda sprečava objavljivanje rezultata iz linearne, sumnjam da je tu bilo puno više posla? Wink

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
moi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 2 - 1

PostPostano: 15:01 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Što je s ljudima koji nisu baš najbolje napisali ovaj kolokvij?Hoće li biti nešto tipa pismenog ispita poslije drugog kolokvija ili se to još ne zna?
Što je s ljudima koji nisu baš najbolje napisali ovaj kolokvij?Hoće li biti nešto tipa pismenog ispita poslije drugog kolokvija ili se to još ne zna?

[Vrh]
Fisher
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 5

PostPostano: 15:51 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam pitanje za mjerodavne: za prolaz je dovoljno 45. e sad me zanima jel to mora bit baš iz kolokvija ili se računaju i bodovi skupljeni na praktičnim kolokvijima?
od?
evo da komentiram i rezultate: svaka čast na brzini, ali po rezultatima se vidi da niste imali baš puno materijala za ispravljenje. po meni je kolokvij bija ipak malo pretežak, ali dobro, nema potrebe sad za nekim raspravama..

i još jedno pitanje vezano za sam kolokvij: ako smo u zadatku s rekurzijama napisali točno terminalne uvjete jel se mogao dobiti koji bod? to me zanima da znam oću li dolazit uopće na žalbe.. unaprijed zahvaljujem..
imam pitanje za mjerodavne: za prolaz je dovoljno 45. e sad me zanima jel to mora bit baš iz kolokvija ili se računaju i bodovi skupljeni na praktičnim kolokvijima?
od?
evo da komentiram i rezultate: svaka čast na brzini, ali po rezultatima se vidi da niste imali baš puno materijala za ispravljenje. po meni je kolokvij bija ipak malo pretežak, ali dobro, nema potrebe sad za nekim raspravama..

i još jedno pitanje vezano za sam kolokvij: ako smo u zadatku s rekurzijama napisali točno terminalne uvjete jel se mogao dobiti koji bod? to me zanima da znam oću li dolazit uopće na žalbe.. unaprijed zahvaljujem..

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 16:02 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Fisher"]imam pitanje za mjerodavne: za prolaz je dovoljno 45. e sad me zanima jel to mora bit baš iz kolokvija ili se računaju i bodovi skupljeni na praktičnim kolokvijima?
[/quote]
Racunaju se i bodovi s prakticnih kolokvija.

[quote]
i još jedno pitanje vezano za sam kolokvij: ako smo u zadatku s rekurzijama napisali točno terminalne uvjete jel se mogao dobiti koji bod? to me zanima da znam oću li dolazit uopće na žalbe.. unaprijed zahvaljujem..[/quote]
Korektni terminalni uvjeti nose 5 bodova. Naravno, ako terminalni uvjeti nemaju bas neke veze s onim sto slijedi nakon njih, onda se nece dobiti svih 5 bodova.
Fisher (napisa):

Citat:

Korektni terminalni uvjeti nose 5 bodova. Naravno, ako terminalni uvjeti nemaju bas neke veze s onim sto slijedi nakon njih, onda se nece dobiti svih 5 bodova.

teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 16:10 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]
[/quote]
a jel donose 10 bodova ko zadaće ili?
mdoko (napisa):

[Vrh]
fluff
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 16:20 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@ svi koji se dvoume da li da odu na zalbe ili ne: DA! Ne zbog zicanja bodova, nego cisto zato da vidite gdje ste fulali i to NE ponovite...Mene je to jednom pokopalo, pa nemojte da i vas. ;)
A asistentima svaka cast na brzini, =D>
istina, malo sam se sokirala kad sam [b]vec[/b] vidjela rezultate, ali kad-tad bi se, pa bolje prije nego kasnije... :)
@ svi koji se dvoume da li da odu na zalbe ili ne: DA! Ne zbog zicanja bodova, nego cisto zato da vidite gdje ste fulali i to NE ponovite...Mene je to jednom pokopalo, pa nemojte da i vas. Wink
A asistentima svaka cast na brzini, Applause
istina, malo sam se sokirala kad sam vec vidjela rezultate, ali kad-tad bi se, pa bolje prije nego kasnije... Smile

[Vrh]
ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 16:46 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="teja"][quote="mdoko"]
[/quote]
a jel donose 10 bodova ko zadaće ili?[/quote]

Sve ti pise vec na sluzbenom sajtu i ne samo tamo..

1 polozen -> prolaz
2 polozena -> +5 bodova
3 polozena -> +10 bodova

Rezultati kolokvija su, hm... :?
Obrnuto proporcionalni brzini ispravljaca... :(

U svakom slucaju odem na zalbe vidit sto sam napravio tako da mogu posli :wall:

Po mom misljenju jedina brutala u kolokviju bio je onaj dio prvog zadatka s pointerima... pogotovo za nas koji imamo probleme s osnovnoskolskom aritmetikom a ne dosegom varijabli :oops:
teja (napisa):
mdoko (napisa):

Sve ti pise vec na sluzbenom sajtu i ne samo tamo..

1 polozen → prolaz
2 polozena → +5 bodova
3 polozena → +10 bodova

Rezultati kolokvija su, hm... Confused
Obrnuto proporcionalni brzini ispravljaca... Sad

U svakom slucaju odem na zalbe vidit sto sam napravio tako da mogu posli Brick wall

Po mom misljenju jedina brutala u kolokviju bio je onaj dio prvog zadatka s pointerima... pogotovo za nas koji imamo probleme s osnovnoskolskom aritmetikom a ne dosegom varijabli Embarassed

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:24 ned, 22. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala beti na odgovoru o bodovima. ;)

Inace, bilo je dosta za ispravljati. :( To sto nema bodova, ne znaci da nismo detaljno citali. ;) Dapace, trudili smo se naci sto vise "korisnog" materijala. :)

Btw, 60ak studenata je izaslo na kolokvij i nije dobilo [b]niti jedan bod[/b] na drugom i trecem zadatku. :shock: Tim studentima mogu samo savjetovati da se hitno uhvate posla i da pocnu uciti [b]UuR[/b], jer od programiranja u C-u ne znaju niti osnove. :( To je donekle nasa greska, jer se tamo prolaz mogao skupiti prakticki bez znanja programiranja... :?
Hvala beti na odgovoru o bodovima. Wink

Inace, bilo je dosta za ispravljati. Sad To sto nema bodova, ne znaci da nismo detaljno citali. Wink Dapace, trudili smo se naci sto vise "korisnog" materijala. Smile

Btw, 60ak studenata je izaslo na kolokvij i nije dobilo niti jedan bod na drugom i trecem zadatku. Shocked Tim studentima mogu samo savjetovati da se hitno uhvate posla i da pocnu uciti UuR, jer od programiranja u C-u ne znaju niti osnove. Sad To je donekle nasa greska, jer se tamo prolaz mogao skupiti prakticki bez znanja programiranja... Confused

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum