Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Usmeni kod prof. Marusica?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ay4u5unwzb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 1

PostPostano: 15:35 pet, 28. 11. 2003    Naslov: Usmeni kod prof. Marusica? Citirajte i odgovorite

Ovako, imam jedan mali problem iz Uvoda. But, prije nego sta ga objasnim, zanima me sljedece: kako izgleda prosjecan usmeni, kod prof. Marusica?

The thing is... danas sam imao predavanja iz Uvoda i doticni prof. je objasnjavao liste i razlicite implementacije listi (pomocu polja & pokazivaca), te redove pomocu listi i polja. Problem je u tome sto ja doticnog prof. (a i vjerojatno 50% ljudi koji su danas bili na predavanju) ne kuzim 1%. To ne bi bilo nesto strasno, da se ja sa pojmovima liste, reda, stoga i otsalog nisam susreo ima vec poveci broj godina i da o doticnima znam ponesto.

Zapravo, ono sto unosi najvecu konfuziju u predavani materijal je upotreba nekog pseudo-wanna-be-Pascal-like jezika koji djeluje konfuzno na kub. Pa me zanima, hocu li ja na usmenome, ako me prof. pita da mu npr. implementiram cirkularnu listu pomocu pokazivaca, koristiti standardni C i sve njegove prednosti? Ili jos bolje, mogu li se posluziti C++om i tako raditi? Sve mi se cini da ako budem morao raditi u tom pseudo Paskalu da cu jedva proci UuR... :-(.
Ovako, imam jedan mali problem iz Uvoda. But, prije nego sta ga objasnim, zanima me sljedece: kako izgleda prosjecan usmeni, kod prof. Marusica?

The thing is... danas sam imao predavanja iz Uvoda i doticni prof. je objasnjavao liste i razlicite implementacije listi (pomocu polja & pokazivaca), te redove pomocu listi i polja. Problem je u tome sto ja doticnog prof. (a i vjerojatno 50% ljudi koji su danas bili na predavanju) ne kuzim 1%. To ne bi bilo nesto strasno, da se ja sa pojmovima liste, reda, stoga i otsalog nisam susreo ima vec poveci broj godina i da o doticnima znam ponesto.

Zapravo, ono sto unosi najvecu konfuziju u predavani materijal je upotreba nekog pseudo-wanna-be-Pascal-like jezika koji djeluje konfuzno na kub. Pa me zanima, hocu li ja na usmenome, ako me prof. pita da mu npr. implementiram cirkularnu listu pomocu pokazivaca, koristiti standardni C i sve njegove prednosti? Ili jos bolje, mogu li se posluziti C++om i tako raditi? Sve mi se cini da ako budem morao raditi u tom pseudo Paskalu da cu jedva proci UuR... Sad.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:03 pet, 28. 11. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zao mi je, ali ne znam odgovor na to pitanje. :?

Najbolje da pitas profesora u cemu sve mozes pisati na usmenom. :) I onda, jasno, prosiri informaciju ovdje. 8)

Sto se tice usmenih kod prof. Marusica (tj. "[i]kako oni izgledaju[/i]"), ovo je prva godina da on drzi UuR, pa jos nije ispitivao... :|

Good luck and keep us posted! ;)
Zao mi je, ali ne znam odgovor na to pitanje. Confused

Najbolje da pitas profesora u cemu sve mozes pisati na usmenom. Smile I onda, jasno, prosiri informaciju ovdje. Cool

Sto se tice usmenih kod prof. Marusica (tj. "kako oni izgledaju"), ovo je prva godina da on drzi UuR, pa jos nije ispitivao... Neutral

Good luck and keep us posted! Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum