Ovako, imam jedan mali problem iz Uvoda. But, prije nego sta ga objasnim, zanima me sljedece: kako izgleda prosjecan usmeni, kod prof. Marusica?
The thing is... danas sam imao predavanja iz Uvoda i doticni prof. je objasnjavao liste i razlicite implementacije listi (pomocu polja & pokazivaca), te redove pomocu listi i polja. Problem je u tome sto ja doticnog prof. (a i vjerojatno 50% ljudi koji su danas bili na predavanju) ne kuzim 1%. To ne bi bilo nesto strasno, da se ja sa pojmovima liste, reda, stoga i otsalog nisam susreo ima vec poveci broj godina i da o doticnima znam ponesto.
Zapravo, ono sto unosi najvecu konfuziju u predavani materijal je upotreba nekog pseudo-wanna-be-Pascal-like jezika koji djeluje konfuzno na kub. Pa me zanima, hocu li ja na usmenome, ako me prof. pita da mu npr. implementiram cirkularnu listu pomocu pokazivaca, koristiti standardni C i sve njegove prednosti? Ili jos bolje, mogu li se posluziti C++om i tako raditi? Sve mi se cini da ako budem morao raditi u tom pseudo Paskalu da cu jedva proci UuR... :-(.
Ovako, imam jedan mali problem iz Uvoda. But, prije nego sta ga objasnim, zanima me sljedece: kako izgleda prosjecan usmeni, kod prof. Marusica?
The thing is... danas sam imao predavanja iz Uvoda i doticni prof. je objasnjavao liste i razlicite implementacije listi (pomocu polja & pokazivaca), te redove pomocu listi i polja. Problem je u tome sto ja doticnog prof. (a i vjerojatno 50% ljudi koji su danas bili na predavanju) ne kuzim 1%. To ne bi bilo nesto strasno, da se ja sa pojmovima liste, reda, stoga i otsalog nisam susreo ima vec poveci broj godina i da o doticnima znam ponesto.
Zapravo, ono sto unosi najvecu konfuziju u predavani materijal je upotreba nekog pseudo-wanna-be-Pascal-like jezika koji djeluje konfuzno na kub. Pa me zanima, hocu li ja na usmenome, ako me prof. pita da mu npr. implementiram cirkularnu listu pomocu pokazivaca, koristiti standardni C i sve njegove prednosti? Ili jos bolje, mogu li se posluziti C++om i tako raditi? Sve mi se cini da ako budem morao raditi u tom pseudo Paskalu da cu jedva proci UuR... .
|