Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

1.kolokvij la2
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 10:45 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

onima koji su se zaboravili potpisati - sačuvajte kemijske s kojima ste riješavali... a što se tiče usmenog, nažalost, luuka, u našoj grupi baš nije bilo tako,kolokviji su stvarno dosta značili...
onima koji su se zaboravili potpisati - sačuvajte kemijske s kojima ste riješavali... a što se tiče usmenog, nažalost, luuka, u našoj grupi baš nije bilo tako,kolokviji su stvarno dosta značili...

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
188 = 301 - 113

PostPostano: 10:49 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

U mojoj grupi (kod Tomašića) stvarno nije niš značilo. Koliko dobiješ na usmenom, toliko imaš u indexu...a valjda Bakić neće bit jako strog na usmenom... :cry:

Ugl- treba učit. I meni se to obija o glavu, al valjda će se izvuć neka pouka iz svega ovoga...a sad na programiranje da ne bi opet bilo....uživajte....
U mojoj grupi (kod Tomašića) stvarno nije niš značilo. Koliko dobiješ na usmenom, toliko imaš u indexu...a valjda Bakić neće bit jako strog na usmenom... Crying or Very sad

Ugl- treba učit. I meni se to obija o glavu, al valjda će se izvuć neka pouka iz svega ovoga...a sad na programiranje da ne bi opet bilo....uživajte....

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
plavooka malena
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 10 - 15

PostPostano: 10:51 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]U mojoj grupi (kod Tomašića) stvarno nije niš značilo. Koliko dobiješ na usmenom, toliko imaš u indexu...a valjda Bakić neće bit jako strog na usmenom... :cry: [/quote]

ne brini.. dobar je Bakić na usmenom ;)
Luuka (napisa):
U mojoj grupi (kod Tomašića) stvarno nije niš značilo. Koliko dobiješ na usmenom, toliko imaš u indexu...a valjda Bakić neće bit jako strog na usmenom... Crying or Very sad

ne brini.. dobar je Bakić na usmenom Wink

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 11:02 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]Koliko dobiješ na usmenom, toliko imaš u indexu[/quote]
Zar bi trebalo biti drugacije?
Luuka (napisa):
Koliko dobiješ na usmenom, toliko imaš u indexu

Zar bi trebalo biti drugacije?

teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
29 = 35 - 6

PostPostano: 11:04 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]U mojoj grupi (kod Tomašića) stvarno nije niš značilo. Koliko dobiješ na usmenom, toliko imaš u indexu...[/quote]

i kod prof Bakića je tako
Luuka (napisa):
U mojoj grupi (kod Tomašića) stvarno nije niš značilo. Koliko dobiješ na usmenom, toliko imaš u indexu...

i kod prof Bakića je tako

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 11:06 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@mdoko Pa po meni trebalo bi se sve gledat. I kokokviji i usmeni...al ja sam samo student...
@mdoko Pa po meni trebalo bi se sve gledat. I kokokviji i usmeni...al ja sam samo student...

ivanzub
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 11:09 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]@mdoko Pa po meni trebalo bi se sve gledat. I kokokviji i usmeni...al ja sam samo student...[/quote]

pa tako je. inace kakva korist od kolokvija-islo bi se samo na usmeni!
Luuka (napisa):

pa tako je. inace kakva korist od kolokvija-islo bi se samo na usmeni!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 11:10 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]@mdoko Pa po meni trebalo bi se sve gledat. I kokokviji i usmeni...al ja sam samo student...[/quote]

pa šta ti vrijedi ako znaš rješit par zadataka a teoretski nemaš pojma kako i zašto?
Luuka (napisa):

pa šta ti vrijedi ako znaš rješit par zadataka a teoretski nemaš pojma kako i zašto?

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 11:13 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na svim ispitima na koje sam ja izlazio polozeni pismeni/kolokvij je bio samo ulaznica za usmeni na kojem se formira konacna ocjena. Rezultat s pismenoga nije bio potpuno nevazan, jer je bilo jako tesko npr. dvojku ili trojku s pismenog podignuti na 5 na usmenom, ali nije bilo nemoguce. Jednako kao sto nije nemoguce da se dodje na usmeni sa 4 ili 5 s pismenog, pa da se onda padne, no to je puno lakse - jednostavno treba lose znati na usmenom. :-)
Luuka (napisa):

Na svim ispitima na koje sam ja izlazio polozeni pismeni/kolokvij je bio samo ulaznica za usmeni na kojem se formira konacna ocjena. Rezultat s pismenoga nije bio potpuno nevazan, jer je bilo jako tesko npr. dvojku ili trojku s pismenog podignuti na 5 na usmenom, ali nije bilo nemoguce. Jednako kao sto nije nemoguce da se dodje na usmeni sa 4 ili 5 s pismenog, pa da se onda padne, no to je puno lakse - jednostavno treba lose znati na usmenom. Smile

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 11:14 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="teja"]
pa šta ti vrijedi ako znaš rješit par zadataka a teoretski nemaš pojma kako i zašto?[/quote]
Tocno tako.
teja (napisa):

Tocno tako.

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 11:14 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne kažem ja da usmeni nije bitan, samo kažem da bi i ti kolokviji za koje se tolko žovciramo ipak trebali imat neku ulogu u svemu tome. Kako kaže ivanzub - kakva korist onda od njih? I oni bi trebali imat neku težinu na konačnu ocjenu. Npr 40% kol, 60% usmeni, a ako si između ocjena, presude zadaće, blicevi, kvizovi, natjecanja itd. I tako iz svih kolegija, a ne samo iz linearne. Al kao što rekoh, ja sam samo student...
Ne kažem ja da usmeni nije bitan, samo kažem da bi i ti kolokviji za koje se tolko žovciramo ipak trebali imat neku ulogu u svemu tome. Kako kaže ivanzub - kakva korist onda od njih? I oni bi trebali imat neku težinu na konačnu ocjenu. Npr 40% kol, 60% usmeni, a ako si između ocjena, presude zadaće, blicevi, kvizovi, natjecanja itd. I tako iz svih kolegija, a ne samo iz linearne. Al kao što rekoh, ja sam samo student...

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 11:27 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]Ne kažem ja da usmeni nije bitan, samo kažem da bi i ti kolokviji za koje se tolko žovciramo ipak trebali imat neku ulogu u svemu tome. Kako kaže ivanzub - kakva korist onda od njih?
[/quote]
Uloga kolokvija je, kao sto sam vec rekao, ulaznica za usmeni, te kao nekakav signal profesoru s kakvim pitanjima treba krenuti. Dakle, ako netko dodje na usmeni sa losim kolokvijem, onda se krene s par laksih pitanja, pa ako je na njih dobro odgovoreno onda se proba s malo slozenijima dok se ne stekne prava slika o znanju onoga tko odgovara. U suprotnom, ako student dodje sa npr. 100% bodova sa kolokvija, a na usmenom se pokaze da u stvari zna samo definicije i dokaze nekih osnovnih cinjenica, onda sigurno ne moze dobiti vise od 3 (a bez onih dokaza ni vise od 2).

[quote]
I oni bi trebali imat neku težinu na konačnu ocjenu. Npr 40% kol, 60% usmeni[/quote]
Ako bi se bas moralo ici takvim principom, moje misljenje je da pismeni dio ispita ne smije nositi vise od 20% ocjene.

[quote]a ako si između ocjena[/quote]
Upravo to je glavni razlog zasto ja smatram da se ocjene trebaju u potpunosti formirati na usmenom ispitu. [u]Na usmenom ispitu se ne moze biti izmedju ocjena[/u], jer ako se profesor dvoumi da li ce ti dati npr. 3 ili 4, onda ti uvijek moze postaviti jos par pitanja da rijesi tu dvojbu.
Luuka (napisa):
Ne kažem ja da usmeni nije bitan, samo kažem da bi i ti kolokviji za koje se tolko žovciramo ipak trebali imat neku ulogu u svemu tome. Kako kaže ivanzub - kakva korist onda od njih?

Uloga kolokvija je, kao sto sam vec rekao, ulaznica za usmeni, te kao nekakav signal profesoru s kakvim pitanjima treba krenuti. Dakle, ako netko dodje na usmeni sa losim kolokvijem, onda se krene s par laksih pitanja, pa ako je na njih dobro odgovoreno onda se proba s malo slozenijima dok se ne stekne prava slika o znanju onoga tko odgovara. U suprotnom, ako student dodje sa npr. 100% bodova sa kolokvija, a na usmenom se pokaze da u stvari zna samo definicije i dokaze nekih osnovnih cinjenica, onda sigurno ne moze dobiti vise od 3 (a bez onih dokaza ni vise od 2).

Citat:

I oni bi trebali imat neku težinu na konačnu ocjenu. Npr 40% kol, 60% usmeni

Ako bi se bas moralo ici takvim principom, moje misljenje je da pismeni dio ispita ne smije nositi vise od 20% ocjene.

Citat:
a ako si između ocjena

Upravo to je glavni razlog zasto ja smatram da se ocjene trebaju u potpunosti formirati na usmenom ispitu. Na usmenom ispitu se ne moze biti izmedju ocjena, jer ako se profesor dvoumi da li ce ti dati npr. 3 ili 4, onda ti uvijek moze postaviti jos par pitanja da rijesi tu dvojbu.

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 11:37 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@mdoko Svi mi imamo svoje mišljenje...vjerojatno si ti u pravu, pošto si već dugo na faxu, ja sam tek 1. godina...vj mi je normalniji 'srednjškolski' način ocjenjivanja...imam još vremena narasti...hehe
@mdoko Svi mi imamo svoje mišljenje...vjerojatno si ti u pravu, pošto si već dugo na faxu, ja sam tek 1. godina...vj mi je normalniji 'srednjškolski' način ocjenjivanja...imam još vremena narasti...hehe

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 11:51 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]Svi mi imamo svoje mišljenje...vjerojatno si ti u pravu, [/quote]
Nitko nije apsolutno u pravu. Pitanje je sto fakultet zeli. Tocnije, u ovisnosti o tome kakav bi prosjecni covjek s diplomom PMF-MO-a trebao biti treba formirati kriterije i nacin ocjenjivanja. Ja imam svoje misljenje o tome, ali nisam ja taj koji odlucuje...

O tome gdje stvar za sada ide najbolje pokazuje reakcija ljudi na ovome topicu, tj. cim se bolonjcima zadaju zadaci koji su predbolonjskim generacijama bili normalna pojava na pismenima i kolokvijima odmah nastane pobuna. Moje osobno misljenje je da je to zalosno :cry:.
Luuka (napisa):
Svi mi imamo svoje mišljenje...vjerojatno si ti u pravu,

Nitko nije apsolutno u pravu. Pitanje je sto fakultet zeli. Tocnije, u ovisnosti o tome kakav bi prosjecni covjek s diplomom PMF-MO-a trebao biti treba formirati kriterije i nacin ocjenjivanja. Ja imam svoje misljenje o tome, ali nisam ja taj koji odlucuje...

O tome gdje stvar za sada ide najbolje pokazuje reakcija ljudi na ovome topicu, tj. cim se bolonjcima zadaju zadaci koji su predbolonjskim generacijama bili normalna pojava na pismenima i kolokvijima odmah nastane pobuna. Moje osobno misljenje je da je to zalosno Crying or Very sad.

the maja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 34 - 3

PostPostano: 12:08 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok, to je istina. meni je kolokvij bio težak, al nemamo se kome žalit, tj bolje rečeno nemamo se zašto žalit zato što ovo nije srednja, i nije cilj kolokvija da svi imaju super bodove nego je cilj da se vidi koliko je netko zaista usvojio gradivo.
ali opet, činjenica je da mi nismo ni približno takve zadatke radili na vježbama, samo neke trivijalije i jasno da će biti ovakve reakcije... a prošle "nebolonjske" generacije su se ja mislim i na vježbama bavili očito nečim težim jer su im takvim zadatci bili "normalni" kako na kolokviju, tako i na vježbama, pa nije bilo ovakvih izneneđenja. al jea mislim da se ovime vraćamo na temu bolonje, a ne kolokvija iz la2...
ok, to je istina. meni je kolokvij bio težak, al nemamo se kome žalit, tj bolje rečeno nemamo se zašto žalit zato što ovo nije srednja, i nije cilj kolokvija da svi imaju super bodove nego je cilj da se vidi koliko je netko zaista usvojio gradivo.
ali opet, činjenica je da mi nismo ni približno takve zadatke radili na vježbama, samo neke trivijalije i jasno da će biti ovakve reakcije... a prošle "nebolonjske" generacije su se ja mislim i na vježbama bavili očito nečim težim jer su im takvim zadatci bili "normalni" kako na kolokviju, tako i na vježbama, pa nije bilo ovakvih izneneđenja. al jea mislim da se ovime vraćamo na temu bolonje, a ne kolokvija iz la2...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:13 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da se "bolonjci", kao da uopce nismo i nikada necem biti u istom skupu sa "predbolonjcima" kojima svaka cast, bune kada te teze zadatke nedovoljno vjezbamo na vjezbama.
Sto se usmenih tice sve bi to bilo divno i krasno kada bi profesori na svakog od nas mogli potrositi po barem pola sata,mislim da bi se tada najvise vidjelo koliko netko nesto stvarno razumije a dotada bojim se da ipak glavni dio kolaca u ocijeni nose kolokviji pa se onda ponovno vracam na cinjenicu da se ljudi s pravom "bune" ili kvazibune kada se u kolokvije stavljaju zadatci koji su ipak barem jednu klasu tezi od onih za koje smo se pripremali i za koje nam je receno da su tipicni, sto bi znacilo da su takve imali i oni zlatni predbolonjci, zadatci za kolokvij.
Mislim da se "bolonjci", kao da uopce nismo i nikada necem biti u istom skupu sa "predbolonjcima" kojima svaka cast, bune kada te teze zadatke nedovoljno vjezbamo na vjezbama.
Sto se usmenih tice sve bi to bilo divno i krasno kada bi profesori na svakog od nas mogli potrositi po barem pola sata,mislim da bi se tada najvise vidjelo koliko netko nesto stvarno razumije a dotada bojim se da ipak glavni dio kolaca u ocijeni nose kolokviji pa se onda ponovno vracam na cinjenicu da se ljudi s pravom "bune" ili kvazibune kada se u kolokvije stavljaju zadatci koji su ipak barem jednu klasu tezi od onih za koje smo se pripremali i za koje nam je receno da su tipicni, sto bi znacilo da su takve imali i oni zlatni predbolonjci, zadatci za kolokvij.

[Vrh]
the maja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 34 - 3

PostPostano: 12:18 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

i meni još stvarno nije jasno, ako svi na ovom faksu toliko pljuju po bolonjcima i njihovom neznanju, naročito asistenti, zašto je onda pmf-mo uopće provodi tako striktno? :evil: pa ja mislim da ima dosta fakseva koji je ne provode tako dosljedno tako da nije da mi moramo.
i meni još stvarno nije jasno, ako svi na ovom faksu toliko pljuju po bolonjcima i njihovom neznanju, naročito asistenti, zašto je onda pmf-mo uopće provodi tako striktno? Evil or Very Mad pa ja mislim da ima dosta fakseva koji je ne provode tako dosljedno tako da nije da mi moramo.

[Vrh]
stuey
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

39 = 41 - 2

PostPostano: 12:39 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]Ne kažem ja da usmeni nije bitan, samo kažem da bi i ti kolokviji za koje se tolko žovciramo [b]ipak trebali imat neku ulogu[/b] u svemu tome. Kako kaže ivanzub - kakva korist onda od njih? I oni bi trebali imat neku težinu na konačnu ocjenu. [b]Npr 40% kol, 60% usmeni[/b], a ako si između ocjena, presude zadaće, blicevi, kvizovi, natjecanja itd. I tako iz svih kolegija, a ne samo iz linearne. Al kao što rekoh, ja sam samo student...[/quote]

nije istina da kolokviji nemaju nikakvu ulogu. jednostavan je primjer netko tko rješi kolokvije super i onda na usmenom ništa ne pokaže. konačna ocjena će biti vjerojatno 3, ali bi bila nedovoljna da nije bilo tih odlično rješenih kolokvija.

što se postotaka tiče kolokviji i iznose 50% u odnosu na 40% usmenog :) dobro, svi znamo da je usmeni ključan posebno na analizi i linearnoj, ali ako sam dobro primijetio prof. Bakić ima pred sobom točnu listu i uvid u (ne)uspjeh kandidata na kolokviju i svakako to uzima u obzir, kako u konačnoj ocjeni, tako i u načinu ispitivanja.

:arrow: kolokvij does matter ;)
Luuka (napisa):

nije istina da kolokviji nemaju nikakvu ulogu. jednostavan je primjer netko tko rješi kolokvije super i onda na usmenom ništa ne pokaže. konačna ocjena će biti vjerojatno 3, ali bi bila nedovoljna da nije bilo tih odlično rješenih kolokvija.

što se postotaka tiče kolokviji i iznose 50% u odnosu na 40% usmenog Smile dobro, svi znamo da je usmeni ključan posebno na analizi i linearnoj, ali ako sam dobro primijetio prof. Bakić ima pred sobom točnu listu i uvid u (ne)uspjeh kandidata na kolokviju i svakako to uzima u obzir, kako u konačnoj ocjeni, tako i u načinu ispitivanja.

Arrow kolokvij does matter Wink

[Vrh]
matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 13:07 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="stuey"]
nije istina da kolokviji nemaju nikakvu ulogu. jednostavan je primjer netko tko rješi kolokvije super i onda na usmenom ništa ne pokaže.
[/quote]

:ccc: Ako niš ne pokaže na usmenom pada makar je imao i 100 bodova na kolokviju.

A sada rješenje famoznog 2. zadatka s kolokvija ( za one koje interesira).

Zad: Na vektorskom prostoru [latex] P_n[/latex] zadan je linearni operator [latex] D_a[/latex] s [latex] (D_a(p))(t)=\frac{p(t+a)-p(t)}{a}[/latex] gdje je a iz R, a!=0.

Rj:

Neka je [latex] p\in D_a[/latex] :arrow: [latex] \frac{(p(t+a)-p(t)}{a}=0[/latex] Tada je p(t+a)=p(t), za svaki t iz R, pa je p konstanta.
Ker(D_a)={p\iz P_n|p konstanta} i d(D_a)=1.
r(D_a)=dim(P_n)-d(D_a)=n-1 :arrow: u slici su svi polinomi n-1. stupnja.

Sad nek se još neko nadoveže s rj. za baze jezgre i slike. :D
stuey (napisa):

nije istina da kolokviji nemaju nikakvu ulogu. jednostavan je primjer netko tko rješi kolokvije super i onda na usmenom ništa ne pokaže.

Ccc.... Sram te bilo... Ako niš ne pokaže na usmenom pada makar je imao i 100 bodova na kolokviju.

A sada rješenje famoznog 2. zadatka s kolokvija ( za one koje interesira).

Zad: Na vektorskom prostoru zadan je linearni operator s gdje je a iz R, a!=0.

Rj:

Neka je Arrow Tada je p(t+a)=p(t), za svaki t iz R, pa je p konstanta.
Ker(D_a)={p\iz P_n|p konstanta} i d(D_a)=1.
r(D_a)=dim(P_n)-d(D_a)=n-1 Arrow u slici su svi polinomi n-1. stupnja.

Sad nek se još neko nadoveže s rj. za baze jezgre i slike. Very Happy

[Vrh]
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 13:26 čet, 19. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="matmih"]
r(D_a)=dim(P_n)-d(D_a)=n-1 :arrow: u slici su svi polinomi n-1. stupnja.
[/quote]
jesi siguran?, ovo samo znači da je dimenzija slike n-1, no to ne znači da u slici ne mogu biti polinomi n-tog stupnja, tipa, može ti baza za neki potprostor bit {(1-t^2-t^3), t}(lupam bezveze), što je dvodimenzionalno, a opet generira polinome 3. stupnja.
mislim da su u slici neki polinomi st=n

baza za jezgru je onda {1} a za sliku :?
matmih (napisa):

r(D_a)=dim(P_n)-d(D_a)=n-1 Arrow u slici su svi polinomi n-1. stupnja.

jesi siguran?, ovo samo znači da je dimenzija slike n-1, no to ne znači da u slici ne mogu biti polinomi n-tog stupnja, tipa, može ti baza za neki potprostor bit {(1-t^2-t^3), t}(lupam bezveze), što je dvodimenzionalno, a opet generira polinome 3. stupnja.
mislim da su u slici neki polinomi st=n

baza za jezgru je onda {1} a za sliku Confused

Zadnja promjena: teja; 13:46 čet, 19. 4. 2007; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Stranica 4 / 10.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum