Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Elipsa Forumaš(ica)

|
Postano: 12:26 sub, 28. 4. 2007 Naslov: |
|
|
sto je bilo, bilo je... najbolje bi bilo da se organizira ispit na kraju pa da se tamo skupe bodovi za koje smo zakinuti zbog zadnjih 15min ili nekih drugih razloga,te da to bude na papiru, pa da nema problema sa smrzavanjem sustava i slicno. ionako ne vidim smisao pisanja na racunalima kad programi ne trebaju nuzno radit, tj. gleda se kod, a to se moze i s papira
sto je bilo, bilo je... najbolje bi bilo da se organizira ispit na kraju pa da se tamo skupe bodovi za koje smo zakinuti zbog zadnjih 15min ili nekih drugih razloga,te da to bude na papiru, pa da nema problema sa smrzavanjem sustava i slicno. ionako ne vidim smisao pisanja na racunalima kad programi ne trebaju nuzno radit, tj. gleda se kod, a to se moze i s papira
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:00 sub, 28. 4. 2007 Naslov: |
|
|
Kad radis na racunalu, poruke compilera i mogucnost testiranja programa su neprocjenjivi. :D Zalosno je da netko tko slusa 4. semestar programiranja ne vidi prednosti racunala nad papirom. :(
Ref. snimanje: sami ste si krivi. :| Stogod da radite na racunalu: [b]SNIMAJTE[/b] :!: Ili mislite sefu reci "Znate, ja sam sve napravio, ali onda se racunalo zblesilo i sad sam izgubio tjedan dana rada"? :lol: Snimanje i (kad radite kroz vise dana) [b]svakodnevni[/b] backu up su nuzni i tu nema opravdanja! :ccc:
Naravno, treba li vam ekipa kolegija ipak "nadoknaditi" izgubljeno... to prepustam njima. :) Ako mozemo popravnim kolokvijima (pa i popravcima popravaka) "nadoknadjivati" neucenje, nije nerazumno i ovo nadoknaditi. ;) Ipak, ako odluce da nema "krpanja"... keep in mind da ste u startu sami krivi ako ne snimate svoje uratke. :tso:
Vaznije od toga hoce li biti "nadoknade": naucite na ovoj greski i ubuduce snimajte sto radite ([b]opcenito[/b], a ne samo na RP1). :prodike:
P.S. Slazem se s opaskama ovog zadnjeg gosta... prva grupa nije kriva za svoj "hendikep", no netko jednostavno mora biti prvi. :( Dobra je ideja da raspored drugog kolokvija bude obrnut. :D
Kad radis na racunalu, poruke compilera i mogucnost testiranja programa su neprocjenjivi. Zalosno je da netko tko slusa 4. semestar programiranja ne vidi prednosti racunala nad papirom.
Ref. snimanje: sami ste si krivi. Stogod da radite na racunalu: SNIMAJTE Ili mislite sefu reci "Znate, ja sam sve napravio, ali onda se racunalo zblesilo i sad sam izgubio tjedan dana rada"? Snimanje i (kad radite kroz vise dana) svakodnevni backu up su nuzni i tu nema opravdanja!
Naravno, treba li vam ekipa kolegija ipak "nadoknaditi" izgubljeno... to prepustam njima. Ako mozemo popravnim kolokvijima (pa i popravcima popravaka) "nadoknadjivati" neucenje, nije nerazumno i ovo nadoknaditi. Ipak, ako odluce da nema "krpanja"... keep in mind da ste u startu sami krivi ako ne snimate svoje uratke.
Vaznije od toga hoce li biti "nadoknade": naucite na ovoj greski i ubuduce snimajte sto radite (opcenito, a ne samo na RP1).
P.S. Slazem se s opaskama ovog zadnjeg gosta... prva grupa nije kriva za svoj "hendikep", no netko jednostavno mora biti prvi. Dobra je ideja da raspored drugog kolokvija bude obrnut.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
vanja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: