Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

BEST obavijesti

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kikach
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 4

PostPostano: 12:41 uto, 16. 1. 2007    Naslov: BEST obavijesti Citirajte i odgovorite

[color=green][b][size=18]BEST Proljetna sezona - proljetni coursevi[/size][/b][/color]

Jos jedno proljece se blizi! Mozda ne kalendarski, ali s visokim temperaturama stigli su i novi proljetni BEST coursevi! Iskoristi priliku dok si jos student. Budi ti taj koji ce birati gdje
zeli provesti proljece. Putuj, uči i druži se! Prijavi se na jedan od BEST-ovih courseva i vrati se kući s nezaboravnim sjećanjima!

Zašto je odlazak na neki od BEST courseva jedinstvena prilika? Zato što je cijena koju ti plačaš put, a besplatno dobiješ smještaj, hranu, nova znanja i prijatelje, i sve to u trajanju između tjedan i dva tjedna negdje u Europi od Reykjavika do Patrasa, od Milana do Stockholma, samo tvoja mašta je granica! Prijavi se na jedan od 16 seminara i jedan od 2 simpozija o edukaciji.

Ne propusti priliku, pogledaj popis courseva na http://bas.best.eu.org/eventList.jsp , prijavi se, napiši maštovito i orginalno motivacijsko pismo, validiraj svoj account cetvrtkom u 19:30 sati na FER-u (indeks+x-ica) i otputuj u Francusku, Italiju, Grčku, Njemačku, Srbiju, Bugarsku, Švedsku ili na Island!

Krajnji rok za prijavu je 11.02.2007. u 23:00 sata.
Dodatne informacije pronadi na stranicama www.best.hr ili www.best.eu.org
BEST Proljetna sezona - proljetni coursevi

Jos jedno proljece se blizi! Mozda ne kalendarski, ali s visokim temperaturama stigli su i novi proljetni BEST coursevi! Iskoristi priliku dok si jos student. Budi ti taj koji ce birati gdje
zeli provesti proljece. Putuj, uči i druži se! Prijavi se na jedan od BEST-ovih courseva i vrati se kući s nezaboravnim sjećanjima!

Zašto je odlazak na neki od BEST courseva jedinstvena prilika? Zato što je cijena koju ti plačaš put, a besplatno dobiješ smještaj, hranu, nova znanja i prijatelje, i sve to u trajanju između tjedan i dva tjedna negdje u Europi od Reykjavika do Patrasa, od Milana do Stockholma, samo tvoja mašta je granica! Prijavi se na jedan od 16 seminara i jedan od 2 simpozija o edukaciji.

Ne propusti priliku, pogledaj popis courseva na http://bas.best.eu.org/eventList.jsp , prijavi se, napiši maštovito i orginalno motivacijsko pismo, validiraj svoj account cetvrtkom u 19:30 sati na FER-u (indeks+x-ica) i otputuj u Francusku, Italiju, Grčku, Njemačku, Srbiju, Bugarsku, Švedsku ili na Island!

Krajnji rok za prijavu je 11.02.2007. u 23:00 sata.
Dodatne informacije pronadi na stranicama www.best.hr ili www.best.eu.org

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kikach
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 4

PostPostano: 20:06 pet, 18. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bok ljudi! Imam za vas jednu korisnu informaciju koja bi vas mogla zanimati.

Po prvi put nakon, stvarno dugo vremena, [size=18][color=green][b]BEST[/b][/color][/size] vam nudi odlazak na tečajeve u [b][size=18]jesenskoj sezoni[/size][/b]. Ako je to nešto što vas zanima čitajte dalje :)

Dakle, ovi seminari su nešto što bi svaki student trebao iskusiti. Za jako malo novaca ( max. 15 eura ) imaš priliku - otputovati i vidjeti dijelove Europe koje možda nikad ne bi imali prilike
-družiti se s 20 – 30 mladih ljudi, isto studenta kao i ti
-slušat predavanja o temi koja te zanima
- usavršit engleski jezik

Ove seminare, studenti organiziraju za ostale studente. U prijevodu, znaju što je mladim ljudima najbitnije. Osiguravaju ti besplatan smještaj, zanimljive izlete, hranu i puuuno pića. Tvoj jedini trošak je da si platiš put do mjesta na kojem ideš na seminar.

E sad... jedino što ti je ostalo je prijaviti se. Kako? Odes na www.best.hr i slijedis link ili direkt na www.best.eu.org i tam si pogledas popis courseva i o cem se gdje radi i izaberes si sto ti se svidja. Kliknes da se oces prijavit pa obavis tam sto vec oce od tebe i na kraju pises motivacijsko pismo. E sad tu je kvaka jer to treba napisat da zvuci interesantno jer je to kiterij po kojem te budu izabrali. Oni tam dobiju tipa 300tinjak pisama pa je cijela fora u tome da treba bit kratak i upecatljiv da uoce u toj sumi pisama. Jos ce te trazit da treba validirat account, to naprave nasi lokalni BESTovci, oni se skupljaju na FERu cetvrtkom u 20h. Tam dodjes s indeksom i X-icom i neko ti to prolista da vidi jel si to stvarno ti i zapise ti ime i prezime na papiric pa ti validiraju. Kratko i bezbolno.

Eto, to bi bilo to. Ako ima bilo kakvih nejasnoća ili pitanja... mejl je zagreb@BEST.eu.org i netko će vam odgovorit. Rok za prijavu je 1.7.2007. nadam se da će vas što više ove jeseni biti van Hrvatske :)

A do tad...podavajte ispite da budete slobodni na jesen!!!!
Bok ljudi! Imam za vas jednu korisnu informaciju koja bi vas mogla zanimati.

Po prvi put nakon, stvarno dugo vremena, BEST vam nudi odlazak na tečajeve u jesenskoj sezoni. Ako je to nešto što vas zanima čitajte dalje Smile

Dakle, ovi seminari su nešto što bi svaki student trebao iskusiti. Za jako malo novaca ( max. 15 eura ) imaš priliku - otputovati i vidjeti dijelove Europe koje možda nikad ne bi imali prilike
-družiti se s 20 – 30 mladih ljudi, isto studenta kao i ti
-slušat predavanja o temi koja te zanima
- usavršit engleski jezik

Ove seminare, studenti organiziraju za ostale studente. U prijevodu, znaju što je mladim ljudima najbitnije. Osiguravaju ti besplatan smještaj, zanimljive izlete, hranu i puuuno pića. Tvoj jedini trošak je da si platiš put do mjesta na kojem ideš na seminar.

E sad... jedino što ti je ostalo je prijaviti se. Kako? Odes na www.best.hr i slijedis link ili direkt na www.best.eu.org i tam si pogledas popis courseva i o cem se gdje radi i izaberes si sto ti se svidja. Kliknes da se oces prijavit pa obavis tam sto vec oce od tebe i na kraju pises motivacijsko pismo. E sad tu je kvaka jer to treba napisat da zvuci interesantno jer je to kiterij po kojem te budu izabrali. Oni tam dobiju tipa 300tinjak pisama pa je cijela fora u tome da treba bit kratak i upecatljiv da uoce u toj sumi pisama. Jos ce te trazit da treba validirat account, to naprave nasi lokalni BESTovci, oni se skupljaju na FERu cetvrtkom u 20h. Tam dodjes s indeksom i X-icom i neko ti to prolista da vidi jel si to stvarno ti i zapise ti ime i prezime na papiric pa ti validiraju. Kratko i bezbolno.

Eto, to bi bilo to. Ako ima bilo kakvih nejasnoća ili pitanja... mejl je zagreb@BEST.eu.org i netko će vam odgovorit. Rok za prijavu je 1.7.2007. nadam se da će vas što više ove jeseni biti van Hrvatske Smile

A do tad...podavajte ispite da budete slobodni na jesen!!!!

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 14:44 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a gdje se oko tih putovanja moze konkretnije raspitati?

jel tko bio na kakvom takvom putovanju? kakva su iskustva?
a gdje se oko tih putovanja moze konkretnije raspitati?

jel tko bio na kakvom takvom putovanju? kakva su iskustva?

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 4

PostPostano: 16:20 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam ti bila na 2 takva coursa. Proslo i pretproslo ljeto. Bila sam u Rimu. To ti je stvarno nesto odlicno. Ako te nesto konkretno zanima mozes mi se javiti na PM jer sam clan BESTa pa ti mogu odgovoriti na konkretna pitanja
Ja sam ti bila na 2 takva coursa. Proslo i pretproslo ljeto. Bila sam u Rimu. To ti je stvarno nesto odlicno. Ako te nesto konkretno zanima mozes mi se javiti na PM jer sam clan BESTa pa ti mogu odgovoriti na konkretna pitanja

[Vrh]
Buga.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 42 - 33

PostPostano: 9:57 čet, 17. 4. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, ja se ispričavam svima koji su vidjeli moj post.
Ne znam što mi je bilo...možda biometeorološke prilike...
...ili sam prolupala. :oops:
Zagrebački splin. :rotfl2:
Pozdrav.
Da, ja se ispričavam svima koji su vidjeli moj post.
Ne znam što mi je bilo...možda biometeorološke prilike...
...ili sam prolupala. Embarassed
Zagrebački splin. Rolling on the floor laughing
Pozdrav.

[Vrh]
Ashley
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 23:31 pon, 19. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako netko zeli ici na BEST course, citajte dalje...

Znate li da jesen ne mora biti melankolicna nakon dugog i suncanog ljeta? Znate li da vam se nude mogucnosti da jos jednom ponovite ljetne dane, ali u jesenskoj sezoni? Kakvoj jesenskoj sezoni? Moguce je da se to pitate, s obzirom da je ljeto tek pred nama. :)

Nasi su BESTovci diljem Europe bili vrlo vrijedni i pripremili vam 11 jesenskih seminara, koji vas ocekuju od sredine rujna pa do kraja listopada. Stoga, tada ce vec ispiti biti rjeseni, godine upisane pa zasto se ne biste zaputili u Europu, proveli jesenske dane sa stranim studentima, naucili nesto novo, a prije svega imali reprizu ljetnih tuluma? :D

Kako? Bacite pogled na seminare koji vas ocekuju ove jeseni:

http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp

na ovoj stranici kreirajte svoj racun

http://best.eu.org/index.jsp

Imate mogucnost prijaviti se na 3 seminara po vlastitom izboru, a u jednoj sezoni mozete biti primljeni na jedan seminar od ta tri koja ste izabrali. Za prijavu je potrebno samo napisati kratko motivacijsko pismo gdje mozete objasniti zasto vam se svidja tema tog seminara i zasto zelite s njima provesti tih tjedan ili vise dana! Pisma ne trebaju biti formalna, citaju ih studenti iz lokalnih grupa na sveucilistima gdje se prijavljujete. ;)

Da bi vam prijava bila potvrdjena, morate validirati racun (pise vam kad se ulogirate da li vam je racun aktivan, npr. "Your account is valid for the following seasons: winter07 , spring08 , summer08, autmn08").

Ako ste se sada prvi put registrirali racun vam nece biti aktivan, a to cete rjesiti vrlo jednostavno! :)

Dodjite bilo koji cetvrtak na FER oko 19.45, mozete nas potraziti u BEST-ovom uredu koji se nalazi u prizemlju u sobi A 012 ili u predvorju fakulteta, kada udjete desno od skriptarnice, na nekom stolu cete vidjeti natpis BEST i to smo onda mi! :)

Nemojte zaboraviti ponijeti X-icu, jer to je jedino sto vam treba za aktivaciju racuna.

Rok za prijavu na jesenske seminare je do subote, 31.05. u 23.00 CEST (Central Europe Summer Time) pa to imajte na umu i pokusajte ne slati prijave bas u zadnji cas, jer se zna dogoditi da server bude preopterecen!

Informacije potrazite na

[url]www.best.hr[/url] ili [url]www.best.eu.org[/url]

a ako imate pitanja javite se putem maila na

nina.briski@best.eu.org ; zagreb@best.eu.org
Ako netko zeli ici na BEST course, citajte dalje...

Znate li da jesen ne mora biti melankolicna nakon dugog i suncanog ljeta? Znate li da vam se nude mogucnosti da jos jednom ponovite ljetne dane, ali u jesenskoj sezoni? Kakvoj jesenskoj sezoni? Moguce je da se to pitate, s obzirom da je ljeto tek pred nama. Smile

Nasi su BESTovci diljem Europe bili vrlo vrijedni i pripremili vam 11 jesenskih seminara, koji vas ocekuju od sredine rujna pa do kraja listopada. Stoga, tada ce vec ispiti biti rjeseni, godine upisane pa zasto se ne biste zaputili u Europu, proveli jesenske dane sa stranim studentima, naucili nesto novo, a prije svega imali reprizu ljetnih tuluma? Very Happy

Kako? Bacite pogled na seminare koji vas ocekuju ove jeseni:

http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp

na ovoj stranici kreirajte svoj racun

http://best.eu.org/index.jsp

Imate mogucnost prijaviti se na 3 seminara po vlastitom izboru, a u jednoj sezoni mozete biti primljeni na jedan seminar od ta tri koja ste izabrali. Za prijavu je potrebno samo napisati kratko motivacijsko pismo gdje mozete objasniti zasto vam se svidja tema tog seminara i zasto zelite s njima provesti tih tjedan ili vise dana! Pisma ne trebaju biti formalna, citaju ih studenti iz lokalnih grupa na sveucilistima gdje se prijavljujete. Wink

Da bi vam prijava bila potvrdjena, morate validirati racun (pise vam kad se ulogirate da li vam je racun aktivan, npr. "Your account is valid for the following seasons: winter07 , spring08 , summer08, autmn08").

Ako ste se sada prvi put registrirali racun vam nece biti aktivan, a to cete rjesiti vrlo jednostavno! Smile

Dodjite bilo koji cetvrtak na FER oko 19.45, mozete nas potraziti u BEST-ovom uredu koji se nalazi u prizemlju u sobi A 012 ili u predvorju fakulteta, kada udjete desno od skriptarnice, na nekom stolu cete vidjeti natpis BEST i to smo onda mi! Smile

Nemojte zaboraviti ponijeti X-icu, jer to je jedino sto vam treba za aktivaciju racuna.

Rok za prijavu na jesenske seminare je do subote, 31.05. u 23.00 CEST (Central Europe Summer Time) pa to imajte na umu i pokusajte ne slati prijave bas u zadnji cas, jer se zna dogoditi da server bude preopterecen!

Informacije potrazite na

www.best.hr ili www.best.eu.org

a ako imate pitanja javite se putem maila na

nina.briski@best.eu.org ; zagreb@best.eu.org

[Vrh]
Ashley
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 14:23 sub, 4. 10. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ove jeseni BEST Zagreb organizira seriju od 3 radionice (treninga) tijekom kojih možeš doznati što je BEST i čime se bavi te steći nova znanja o komunikaciji i timskom radu.
Trajanje pojedinog treninga je cca 3 sata, a treninzi su namjenjeni svim zainteresiranim studentima.

3 treninga koja nas čekaju su:

- 11.10. BEST Knowledge Transfer
- 18.10. Komunikacija
- 25.10. Timski rad

-- 11.10. BEST Knowledge Transfer --

Saznaj što se sve krije iza imena BEST, kako taj BEST ustvari funkcionira i čime se bavimo.

-- 18.10. Komunikacija --

Koja je važnost komunikacije? Što govore pokreti naseg tijela i možemo li prepoznati što nam drugi na taj način govore?

-- 25.10. Timski rad --

Na treningu timskog rada uče se osnovne vještine rada u timu kao što su podjela posla i komunikacija, a što će ti zasigurno zatrebati u daljnjem životu.

Prisustvovati možeš svakom od ovih treninga, bez ograničenja. Svi treninzi održavaju se na FER-u, u predavaonici D 260 (2.kat), s početkom u 11:00.

Postani dio međunarodne studentske organizacije, sudjeluj u organizaciji odličnih seminara, kulturnih razmjena i brojnih drugih projekata, putuj i stekni prijatelje po cijeloj Europi!

Svoj dolazak možeš najaviti na e-mail ana.marzic(at)best.eu.org. Slobodno nam se obrati ako imaš kakvih pitanja.

Vidimo se! :)
Ove jeseni BEST Zagreb organizira seriju od 3 radionice (treninga) tijekom kojih možeš doznati što je BEST i čime se bavi te steći nova znanja o komunikaciji i timskom radu.
Trajanje pojedinog treninga je cca 3 sata, a treninzi su namjenjeni svim zainteresiranim studentima.

3 treninga koja nas čekaju su:

- 11.10. BEST Knowledge Transfer
- 18.10. Komunikacija
- 25.10. Timski rad

-- 11.10. BEST Knowledge Transfer --

Saznaj što se sve krije iza imena BEST, kako taj BEST ustvari funkcionira i čime se bavimo.

-- 18.10. Komunikacija --

Koja je važnost komunikacije? Što govore pokreti naseg tijela i možemo li prepoznati što nam drugi na taj način govore?

-- 25.10. Timski rad --

Na treningu timskog rada uče se osnovne vještine rada u timu kao što su podjela posla i komunikacija, a što će ti zasigurno zatrebati u daljnjem životu.

Prisustvovati možeš svakom od ovih treninga, bez ograničenja. Svi treninzi održavaju se na FER-u, u predavaonici D 260 (2.kat), s početkom u 11:00.

Postani dio međunarodne studentske organizacije, sudjeluj u organizaciji odličnih seminara, kulturnih razmjena i brojnih drugih projekata, putuj i stekni prijatelje po cijeloj Europi!

Svoj dolazak možeš najaviti na e-mail ana.marzic(at)best.eu.org. Slobodno nam se obrati ako imaš kakvih pitanja.

Vidimo se! Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum