Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Drugi prakticni kolokvij (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
188 = 301 - 113

PostPostano: 16:46 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Opa!!!! :screamdance:

Vrlo ste me iznenadili, i to nadasve pozitivno. Svaka čast c-timu na čelu sa vsegom.

:klapklap:
Opa!!!! Screamin' 'n' Dancin'

Vrlo ste me iznenadili, i to nadasve pozitivno. Svaka čast c-timu na čelu sa vsegom.

Toooooo, majstoreeeee!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:53 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]Svaka čast c-timu na čelu sa vsegom.[/quote]

vsego ispada nekakvi glasnogovornik, ali odluku su (nakon razgovora manje-vise cijele ekipe) donijeli nastavnici - njima zahvalite. ;)
Luuka (napisa):
Svaka čast c-timu na čelu sa vsegom.

vsego ispada nekakvi glasnogovornik, ali odluku su (nakon razgovora manje-vise cijele ekipe) donijeli nastavnici - njima zahvalite. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
punio4
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 8

PostPostano: 17:03 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Praktičnih kolokvija "za dodatne bodove" za studente sveučilišnog studija Matematika neće biti. Umjesto njih, svi studenti koji su položili prvi praktični kolokvij, dobit će 10 dodatnih bodova kao da su položili i dodatna dva. Studenti koji polože drugi praktični kolokvij, dobit će 5 bodova.[/quote]Ovo mi sad nije jasno. Ja sam prošao 1. praktični kolokvij, i upisao se na listu za 2. praktični kolokvij, no piše da ga neće biti. Da li se onda ovaj dio "Studenti koji polože drugi praktični kolokvij" odnosi samo na studente koji su pali 1. praktični kolokvij, pa moraju izaći na 2.?
Citat:
Praktičnih kolokvija "za dodatne bodove" za studente sveučilišnog studija Matematika neće biti. Umjesto njih, svi studenti koji su položili prvi praktični kolokvij, dobit će 10 dodatnih bodova kao da su položili i dodatna dva. Studenti koji polože drugi praktični kolokvij, dobit će 5 bodova.
Ovo mi sad nije jasno. Ja sam prošao 1. praktični kolokvij, i upisao se na listu za 2. praktični kolokvij, no piše da ga neće biti. Da li se onda ovaj dio "Studenti koji polože drugi praktični kolokvij" odnosi samo na studente koji su pali 1. praktični kolokvij, pa moraju izaći na 2.?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:09 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="punio4"][quote]Praktičnih kolokvija "za dodatne bodove" za studente sveučilišnog studija Matematika neće biti. Umjesto njih, [color=red]svi studenti koji su položili prvi praktični kolokvij, dobit će 10 dodatnih bodova kao da su položili i dodatna dva[/color]. Studenti koji polože drugi praktični kolokvij, dobit će 5 bodova.[/quote]Ovo mi sad nije jasno. [color=red]Ja sam prošao 1. praktični kolokvij[/color], i upisao se na listu za 2. praktični kolokvij, no piše da ga neće biti. Da li se onda ovaj dio "Studenti koji polože drugi praktični kolokvij" odnosi samo na studente koji su pali 1. praktični kolokvij, pa moraju izaći na 2.?[/quote]

Citanje s razumijevanjem... :sigh:
punio4 (napisa):
Citat:
Praktičnih kolokvija "za dodatne bodove" za studente sveučilišnog studija Matematika neće biti. Umjesto njih, svi studenti koji su položili prvi praktični kolokvij, dobit će 10 dodatnih bodova kao da su položili i dodatna dva. Studenti koji polože drugi praktični kolokvij, dobit će 5 bodova.
Ovo mi sad nije jasno. Ja sam prošao 1. praktični kolokvij, i upisao se na listu za 2. praktični kolokvij, no piše da ga neće biti. Da li se onda ovaj dio "Studenti koji polože drugi praktični kolokvij" odnosi samo na studente koji su pali 1. praktični kolokvij, pa moraju izaći na 2.?

Citanje s razumijevanjem... Uzdah...

[Vrh]
mmaric43
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 17:10 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="punio4"][quote]Praktičnih kolokvija "za dodatne bodove" za studente sveučilišnog studija Matematika neće biti. Umjesto njih, svi studenti koji su položili prvi praktični kolokvij, dobit će 10 dodatnih bodova kao da su položili i dodatna dva. Studenti koji polože drugi praktični kolokvij, dobit će 5 bodova.[/quote]Ovo mi sad nije jasno. Ja sam prošao 1. praktični kolokvij, i upisao se na listu za 2. praktični kolokvij, no piše da ga neće biti. Da li se onda ovaj dio "Studenti koji polože drugi praktični kolokvij" odnosi samo na studente koji su pali 1. praktični kolokvij, pa moraju izaći na 2.?[/quote]
Ti si položio i dobivaš 10 bodoova, koji 2. polože, a 1. su pali dobit će 5...

Jedno pitanje, hoće li biti novih zadataka ili će na 2. praktičnom biti isti zadaci?
punio4 (napisa):
Citat:

Ti si položio i dobivaš 10 bodoova, koji 2. polože, a 1. su pali dobit će 5...

Jedno pitanje, hoće li biti novih zadataka ili će na 2. praktičnom biti isti zadaci?

[Vrh]
fluff
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 8 - 0

PostPostano: 17:32 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

A novih zadataka za 2.kolokvij ce biti ili nece? :?
A novih zadataka za 2.kolokvij ce biti ili nece? Confused

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 17:33 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Onda hvala nastavnicima :worship:
Onda hvala nastavnicima I worship thee

Nori
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 34 - 12

PostPostano: 18:12 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jupi!!! bas super! mislim da bi tak i tak, ljudi koji su prosli 1.prakticni najvjerojatnije bi prosli i drugi, ali ovak je lakše:) :D
Jupi!!! bas super! mislim da bi tak i tak, ljudi koji su prosli 1.prakticni najvjerojatnije bi prosli i drugi, ali ovak je lakšeSmile Very Happy

[Vrh]
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 18:28 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

C rulz, I love C
:twisted:
C rulz, I love C
Twisted Evil

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:31 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sunny"]C rulz, I love C[/quote]

Da je stvarno tako, ovi bodovi ti ne bi trebali. :twisted:
sunny (napisa):
C rulz, I love C

Da je stvarno tako, ovi bodovi ti ne bi trebali. Twisted Evil

[Vrh]
Ančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 31 - 5

PostPostano: 18:40 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

HEHE..
Da li ce ti bodovi vrijediti i za ispit? ili samo za kolokvije..
HEHE..

Fisher
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 5

PostPostano: 18:46 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala ljudi, stvarno ste mi ulipšali dan.. nisam se ovome nada.. svaka čast.. sad možda i prođem c..
hvala ljudi, stvarno ste mi ulipšali dan.. nisam se ovome nada.. svaka čast.. sad možda i prođem c..

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:30 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ančica"]Da li ce ti bodovi vrijediti i za ispit? ili samo za kolokvije..[/quote]

Ispit? :grebgreb:
Ančica (napisa):

Ispit? Kotacici rade 100 na sat

[Vrh]
vedraf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 15 - 4

PostPostano: 19:45 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovako dobra stvar nije mi se desila od kada studiram,a to je dobar dio moga kratkog zivota :lol: Thanks ekipi iz C-a :!:
Ovako dobra stvar nije mi se desila od kada studiram,a to je dobar dio moga kratkog zivota Laughing Thanks ekipi iz C-a Exclamation

[Vrh]
Ančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 31 - 5

PostPostano: 22:37 uto, 22. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislila sam na popravni ispit, ili kako se to vec zove.. :?:
Mislila sam na popravni ispit, ili kako se to vec zove.. Question

tajchi666
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 12:37 sri, 23. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel moze mala pomoć!?Neznam kako ponavljati neke uvjete, kao npr u 44 zad. ...n, n-d, n-2d..već sam pomalo luda, zato vas molim za neki 'hint' kako to svi zovu. Hvala!
Jel moze mala pomoć!?Neznam kako ponavljati neke uvjete, kao npr u 44 zad. ...n, n-d, n-2d..već sam pomalo luda, zato vas molim za neki 'hint' kako to svi zovu. Hvala!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:47 sri, 23. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema uvjeta. :? Imas [tt]for()[/tt]-petlju u kojoj [tt]i[/tt] ide od [i]m[/i] do 1, s korakom -[i]d[/i] i u njoj dvije (ugnijezdene) [tt]for()[/tt]-petlje koje idu od 0 do [tt]i-1[/tt] i crtaju kvadrat stranice [i]i[/i]. 8) Kod "supljih" struktura (zad 43 i 45) su unutrasnje petlje malo drugacije, ali nista radikalno. :)

Opcenito, svi "crtajuci" zadaci su igranje s petljama, eventualno i matricama ako ti je tako lakse (preporucljivo u zad 42; inace mislim da ne treba). :)
Nema uvjeta. Confused Imas for()-petlju u kojoj i ide od m do 1, s korakom -d i u njoj dvije (ugnijezdene) for()-petlje koje idu od 0 do i-1 i crtaju kvadrat stranice i. Cool Kod "supljih" struktura (zad 43 i 45) su unutrasnje petlje malo drugacije, ali nista radikalno. Smile

Opcenito, svi "crtajuci" zadaci su igranje s petljama, eventualno i matricama ako ti je tako lakse (preporucljivo u zad 42; inace mislim da ne treba). Smile

[Vrh]
Dick Long
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-4 = 5 - 9

PostPostano: 21:40 sri, 23. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hehe..svaka cast....sad sam miran....rijesil sam se toga dijela..al nigdje ne pise da bum zato proso c...:hihi

pozdrav zavodu za c!!
:)

Allmighty
hehe..svaka cast....sad sam miran....rijesil sam se toga dijela..al nigdje ne pise da bum zato proso c...:hihi

pozdrav zavodu za c!!
Smile

Allmighty

[Vrh]
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 20:20 čet, 24. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Dick Long"]pozdrav zavodu za c!![/quote]
ccc, Zavod je samo jedan! i to onaj za analiZu s velikim Z... :D ništa drugo se ne priznaje... :D
Dick Long (napisa):
pozdrav zavodu za c!!

ccc, Zavod je samo jedan! i to onaj za analiZu s velikim Z... Very Happy ništa drugo se ne priznaje... Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
anekalo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 5

PostPostano: 20:07 pon, 28. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako moze slijed misli po kojiem su davani uvjeti izlaska na drugi prakticni kolokvij za prof. smjerove.
Na pocetku semestra je receno da moramo sve ukupno sakupiti 45 bodova na oba kolokvija, a sada nam je prolazak na prvom kolokviju uvjet da mozemo pristupiti drugom prakticnom kolokviju. :?: :!:
Ako moze slijed misli po kojiem su davani uvjeti izlaska na drugi prakticni kolokvij za prof. smjerove.
Na pocetku semestra je receno da moramo sve ukupno sakupiti 45 bodova na oba kolokvija, a sada nam je prolazak na prvom kolokviju uvjet da mozemo pristupiti drugom prakticnom kolokviju. Question Exclamation

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum