Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
fly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 1:26 ned, 7. 12. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]Drugo: Prepoznavanje guranja u tvoju traku.
Tu se koplja dosta često lome. No, to se mora moć predvidjet. Svaki put kada ti se netko može ugurat u traku, ti moraš predvidjet da će on to i napravit. Ne moraš ti sad zbog toga usporavat ili nešto slično ić izvodit, no moraš biti spreman da će se budala odjednom sjetit da je njemu u tvojoj traci bolje. No, to nije niti toliko bitno, pošto iz takvih nesreća, obično ljudi ne pogibaju.[/quote]Joj pa ja njih njusim na kilometre. Nije problem to da ja ne prepoznam. Vidim ih i znam kaj ce napravit, ALI to jos uvijek ne znaci da je to sad OK kaj se [i]on[/i] ubaci bez zmige, zamolbe pred (bolje recu [i]u[/i]) mene. Spreman sam ja te budale, ali ne znaci da mislim da je to OK i da bi se ja sad mora pomirit da su oni takvi. Ma kakvi! Vozacke im pooduzimat, pa da vidimo.
[quote="C'Tebo"]I, da ne slažem se baš s onim jedna budala i jedan pametan. Budale su nepredvidljive :D[/quote]Ma je, al ono ovaj pametan je bar spreman [i]do na neku tocnost[/i] na gluposti ovog budale, pa onda se dosta toga izbjegne. U svakom slucaju [b]bolje je imati jednog pametnog, nego dvije budale[/b]. (hmm...koja mudrost, skoro za neciju knjigu mudrosti... :lol: :wink: :lol: )
C'Tebo (napisa): | Drugo: Prepoznavanje guranja u tvoju traku.
Tu se koplja dosta često lome. No, to se mora moć predvidjet. Svaki put kada ti se netko može ugurat u traku, ti moraš predvidjet da će on to i napravit. Ne moraš ti sad zbog toga usporavat ili nešto slično ić izvodit, no moraš biti spreman da će se budala odjednom sjetit da je njemu u tvojoj traci bolje. No, to nije niti toliko bitno, pošto iz takvih nesreća, obično ljudi ne pogibaju. | Joj pa ja njih njusim na kilometre. Nije problem to da ja ne prepoznam. Vidim ih i znam kaj ce napravit, ALI to jos uvijek ne znaci da je to sad OK kaj se on ubaci bez zmige, zamolbe pred (bolje recu u) mene. Spreman sam ja te budale, ali ne znaci da mislim da je to OK i da bi se ja sad mora pomirit da su oni takvi. Ma kakvi! Vozacke im pooduzimat, pa da vidimo.
C'Tebo (napisa): | I, da ne slažem se baš s onim jedna budala i jedan pametan. Budale su nepredvidljive  | Ma je, al ono ovaj pametan je bar spreman do na neku tocnost na gluposti ovog budale, pa onda se dosta toga izbjegne. U svakom slucaju bolje je imati jednog pametnog, nego dvije budale. (hmm...koja mudrost, skoro za neciju knjigu mudrosti... )
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 6:46 ned, 7. 12. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]Posted: 6:13 Sun, 7. 12. 2003[/quote]
C'Tebo, spavas li ti ikad? :twisted: ;) :roll: :oops:
[b]Back on topic[/b]...
[quote="fly"]eh sad si me bash sjetio na događaj od prije kojih mjesec dana...
<snip>
par minuta kasnije kod vrapca lik se zakucao u stup[/quote]
:bow: Poetic justice... :bow:
Mene zivcira sto u saobracajkama najcesce stradaju nevini; krivci se izvuku s ogrebotinom-dvije... :evil: Jasno, ne uvijek, ali cesto... I ovo iz mog prvog posta spada u tu kategoriju... :x
[quote="filipnet"]Meni bas sad prije nekih sat vremena neka budala uletla u traku sa Clio-om...[/quote]
Moje je iskustvo da su vozaci Clia najgori u klasi "malih" auta... Vozaci Alfa Romea u kategoriji "velikih". :x Ne zelim generalizirati; samo iznosim svoje iskustvo... :roll:
Kad god vidim Clia ili Alfu, ocekujem gluposti na cesti i, na zalost, ispadnem u pravu u vise od 50% slucajeva! :shock: Tragicno... :(
Sad je neki Clio faca sto se ubacio mom Meganeu koji bi ga, da ja nisam korektan vozac, i tako pojeo za predjelo dorucka... :twisted: To su valjda neki komplexi... :x
A Alfa Romeo... ne znam koji je Vrag [b]tim[/b] vozacima, ali jos nisam naletio na nekog koji korektno vozi... :evil:
C'Tebo (napisa): | Posted: 6:13 Sun, 7. 12. 2003 |
C'Tebo, spavas li ti ikad?
Back on topic...
fly (napisa): | eh sad si me bash sjetio na događaj od prije kojih mjesec dana...
<snip>
par minuta kasnije kod vrapca lik se zakucao u stup |
Poetic justice...
Mene zivcira sto u saobracajkama najcesce stradaju nevini; krivci se izvuku s ogrebotinom-dvije... Jasno, ne uvijek, ali cesto... I ovo iz mog prvog posta spada u tu kategoriju...
filipnet (napisa): | Meni bas sad prije nekih sat vremena neka budala uletla u traku sa Clio-om... |
Moje je iskustvo da su vozaci Clia najgori u klasi "malih" auta... Vozaci Alfa Romea u kategoriji "velikih". Ne zelim generalizirati; samo iznosim svoje iskustvo...
Kad god vidim Clia ili Alfu, ocekujem gluposti na cesti i, na zalost, ispadnem u pravu u vise od 50% slucajeva! Tragicno...
Sad je neki Clio faca sto se ubacio mom Meganeu koji bi ga, da ja nisam korektan vozac, i tako pojeo za predjelo dorucka... To su valjda neki komplexi...
A Alfa Romeo... ne znam koji je Vrag tim vozacima, ali jos nisam naletio na nekog koji korektno vozi...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 19:42 ned, 7. 12. 2003 Naslov: |
|
|
Po mojem iskustvu, ako se uoči nekoga s krapinskim registracijama, bježat glavom bez obzira. :D
Također, pokušati ne preticati kamione na kojima piše (B)ubi ili Danijel (ovo je jako ne šala)
Po mojem iskustvu, ako se uoči nekoga s krapinskim registracijama, bježat glavom bez obzira.
Također, pokušati ne preticati kamione na kojima piše (B)ubi ili Danijel (ovo je jako ne šala)
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
Mephisto Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:34 ned, 7. 12. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"]a kad najvise ima Clio-a na nasim cestama! ne znam zakaj, vjerojatno su najjeftiniji za kupit, ali ih svejedno ima previse. Zna mozda netko zasto ih toliko kupuju? Bas me to zanima! :hopacupa:[/quote]
Clio ima dobar omjer performansi, kvalitete i cijene, a praktican je za gradsku voznju. :) I ja sam ga razmatrao kad sam kupovao auto, ali ipak zavrsih na Meganeu. 8)
Samo, ja ne pricam o tome. Ima po nasim cestama i drugih "malih" auta: Fiat Punto (i to razmatrah :)), Peugeot (ne znam koji, vljda 206, 306,...),... Ali, u velikoj vecini Cliovi su ti koji rade gluposti! :x
[quote="fly"]Ma alfe spadaju u brutalnih auteka (bar su prije) pa se i njihovi vozaci tako ponasaju[/quote]
Nisu Alfe jedine "brutalne". Svaki fancy auto sa 2.5+ litarnim motorm moze proci pod "brutalan". Neki Audiji, Skoda Octavia, BMWi,... Ali, Alfe prednjace u glupostima na cesti. :evil:
[quote="steelworker"]Renault rocks![/quote]
:bow: :bow: :bow: Amen to that! :bow: :bow: :bow:
[quote="Mephisto"]www.t98.ru
Fakat siguran auto :!:[/quote]
To ti iz svog iskustva? :twisted:
Btw, djeluje mi malo nezgrapno za gradsku voznju, a vjerojatno mu je i potrosnja... khm... [i]neekoloska[/i]... :roll: ;)
filipnet (napisa): | a kad najvise ima Clio-a na nasim cestama! ne znam zakaj, vjerojatno su najjeftiniji za kupit, ali ih svejedno ima previse. Zna mozda netko zasto ih toliko kupuju? Bas me to zanima!  |
Clio ima dobar omjer performansi, kvalitete i cijene, a praktican je za gradsku voznju. I ja sam ga razmatrao kad sam kupovao auto, ali ipak zavrsih na Meganeu.
Samo, ja ne pricam o tome. Ima po nasim cestama i drugih "malih" auta: Fiat Punto (i to razmatrah ), Peugeot (ne znam koji, vljda 206, 306,...),... Ali, u velikoj vecini Cliovi su ti koji rade gluposti!
fly (napisa): | Ma alfe spadaju u brutalnih auteka (bar su prije) pa se i njihovi vozaci tako ponasaju |
Nisu Alfe jedine "brutalne". Svaki fancy auto sa 2.5+ litarnim motorm moze proci pod "brutalan". Neki Audiji, Skoda Octavia, BMWi,... Ali, Alfe prednjace u glupostima na cesti.
steelworker (napisa): | Renault rocks! |
Amen to that!
Mephisto (napisa): | www.t98.ru
Fakat siguran auto  |
To ti iz svog iskustva?
Btw, djeluje mi malo nezgrapno za gradsku voznju, a vjerojatno mu je i potrosnja... khm... neekoloska...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 23:09 ned, 7. 12. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Mephisto"]www.t98.ru
Fakat siguran auto :!:[/quote]
Kae to? :shock:
Mephisto (napisa): | www.t98.ru
Fakat siguran auto  |
Kae to?
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Voodoo Chile Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Prox Forumski umjetnik

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:51 sri, 10. 12. 2003 Naslov: |
|
|
Otisli ste malo off-topic... :roll:
[quote="Voodoo Chile"]Vozači Clia rade najviše gluposti jer je tih automobila najviše, kako su prije vozači golfova (a bogme ni danas ih nije malo, a i drže perverzne cijene).[/quote]
Ja sam mislio na "vozace Clia" na sljedeci nacin: od 10 Cliova, ocekujem da bar 9 napravi neku glupost na cesti. Od 10, recimo, Fiata Punto, ocekujem max. 2, no necu se iznenaditi ako ni jedan ne napravi glupost. :? Dakle, [b]relativno[/b] (tj. u postocima) smatram da rade najvise gluposti.
[quote="Prox"]Sto se tice opazanja da svi vozaci osim mene divljaju moram se nekako sloziti... :P[/quote]
Da nisi stavio ovaj smajli... :twisted:
[quote="Prox"]Opcenito moja su iskustva da svi skupi auti vole divljati tocnije njihovi vozaci...[/quote]
Ni ja se ne bih slozio. Vise mi se cini da se to odnosi na "pomodarske" aute. Recimo, cini mi se da nisam nikad naletio na BMWa (ili tako neki klasicni "faca" auto) da radi gluposti... :)
Otisli ste malo off-topic...
Voodoo Chile (napisa): | Vozači Clia rade najviše gluposti jer je tih automobila najviše, kako su prije vozači golfova (a bogme ni danas ih nije malo, a i drže perverzne cijene). |
Ja sam mislio na "vozace Clia" na sljedeci nacin: od 10 Cliova, ocekujem da bar 9 napravi neku glupost na cesti. Od 10, recimo, Fiata Punto, ocekujem max. 2, no necu se iznenaditi ako ni jedan ne napravi glupost. Dakle, relativno (tj. u postocima) smatram da rade najvise gluposti.
Prox (napisa): | Sto se tice opazanja da svi vozaci osim mene divljaju moram se nekako sloziti...  |
Da nisi stavio ovaj smajli...
Prox (napisa): | Opcenito moja su iskustva da svi skupi auti vole divljati tocnije njihovi vozaci... |
Ni ja se ne bih slozio. Vise mi se cini da se to odnosi na "pomodarske" aute. Recimo, cini mi se da nisam nikad naletio na BMWa (ili tako neki klasicni "faca" auto) da radi gluposti...
|
|
[Vrh] |
|
|