Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Vjezbe petkom 12-14
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
lena
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
11 = 11 - 0

PostPostano: 17:46 sub, 26. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]

IMO problem nisu pridoslice jer oni znaju zasto su tu...

[/quote]

:iagree:
nana (napisa):

IMO problem nisu pridoslice jer oni znaju zasto su tu...

I agree

pssst
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 6

PostPostano: 18:12 sub, 26. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moj prijedlog je da se redovito na net stavljaju vježbe, pa neće biti pitanja pod satom kaj ono piše, a i manje ljudi će dolaziti na vježbe.
ili nek se ostavi primjerak vježbi u skriptarnici, pa si skopira ko oće
Moj prijedlog je da se redovito na net stavljaju vježbe, pa neće biti pitanja pod satom kaj ono piše, a i manje ljudi će dolaziti na vježbe.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 18:32 sub, 26. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pssst"]Moj prijedlog je da se redovito na net stavljaju vježbe, pa neće biti pitanja pod satom kaj ono piše, a i manje ljudi će dolaziti na vježbe.
ili nek se ostavi primjerak vježbi u skriptarnici, pa si skopira ko oće[/quote]

to možda nije loša ideja generalno - ja bi najrađe imala sve napisano pa da pod satom mogu slušati asistenta a ne luđački prepisivati - i ono kaj mislim da je bitno samo dopisati na te papire
no mislim da je to posao previše za asistente :(
pssst (napisa):

to možda nije loša ideja generalno - ja bi najrađe imala sve napisano pa da pod satom mogu slušati asistenta a ne luđački prepisivati - i ono kaj mislim da je bitno samo dopisati na te papire
no mislim da je to posao previše za asistente Sad

sanja86
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:17 sub, 26. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ak se ne smanji posječenost tih vježbi svi ćemo odapet... dolaze temperature a rijetki su dani kad klima radi...
nego ko kaže da pridošlice ne pričaju? ziher pričaju samo grupa i-per :roll: i samo oni znaju zašto su tamo. nemam niš protiv nikog i nek prati ko hoće al ne kužim zašto vam je takav problem poslušat asistenticu martinub i bar prepustit prednost nama što se tiće mjesta.
ak se ne smanji posječenost tih vježbi svi ćemo odapet... dolaze temperature a rijetki su dani kad klima radi...
nego ko kaže da pridošlice ne pričaju? ziher pričaju samo grupa i-per Rolling Eyes i samo oni znaju zašto su tamo. nemam niš protiv nikog i nek prati ko hoće al ne kužim zašto vam je takav problem poslušat asistenticu martinub i bar prepustit prednost nama što se tiće mjesta.

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 17:19 ned, 27. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uz sve ostalo sto radim, nema teorije da natipkam vjezbe.

U tocnost studentskih pretipki nisam dovoljno sigurna da bi to stavila na sluzbeni web.

A moje vjezbe su u nekom trenutku prosle godine bile u i skriptarnici i u 102 za kopiranje; zapravo mislim da su jos uvijek. Trebale bi imati 102 stranice.
Uz sve ostalo sto radim, nema teorije da natipkam vjezbe.

U tocnost studentskih pretipki nisam dovoljno sigurna da bi to stavila na sluzbeni web.

A moje vjezbe su u nekom trenutku prosle godine bile u i skriptarnici i u 102 za kopiranje; zapravo mislim da su jos uvijek. Trebale bi imati 102 stranice.

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 12:16 pon, 28. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Martinab: da sam ja na tvom mjestu, ja nebi ni pomišljala na to da idem sve to tipkati !

@Nesi: mene si jednom opomenula na algebarskim i to u prvom redu, tak da od tada samo šutim! thx for the leson. Ja ti baš ne pričam toliko koliko drugi pričaju. I onaj Jasmin o kojem ti govoriš, on ti je takav i na svim vježbama i predavanjima tak da ti to nebude čudno. U zadnje vrijeme ga je nešto spopalo pa se sada samo smije čitavo vrijeme i naravno smeta drugima. To mu je glavna zanimacija u zadnje vrijeme. Navikni se na to da ćeš još puno puta čuti "Jasmine, može malo tiše!"

I ljudi koji nisu iz grupe I-Per, ja hoću samo jedan mali stolac i da pomogućnosti sjedim negdje naprijed jer mi oči malo štekaju. A dalje se vi rasporedite kak god hoćete i moim vas nemojte smetati našu (predobru) asistenticu jer se stvarno trudi objasniti. Vidite da od njezine želje da nam što bolje objasni gradivo, još i kasnimo za drugim grupama. Tak da ljudi, budite tihi i pristojni i svi će biti zadovoljni, pa neće doći tako ni do šamaranja sa Nesine strane. Ja znam da ću ja biti tiho.
@Martinab: da sam ja na tvom mjestu, ja nebi ni pomišljala na to da idem sve to tipkati !

@Nesi: mene si jednom opomenula na algebarskim i to u prvom redu, tak da od tada samo šutim! thx for the leson. Ja ti baš ne pričam toliko koliko drugi pričaju. I onaj Jasmin o kojem ti govoriš, on ti je takav i na svim vježbama i predavanjima tak da ti to nebude čudno. U zadnje vrijeme ga je nešto spopalo pa se sada samo smije čitavo vrijeme i naravno smeta drugima. To mu je glavna zanimacija u zadnje vrijeme. Navikni se na to da ćeš još puno puta čuti "Jasmine, može malo tiše!"

I ljudi koji nisu iz grupe I-Per, ja hoću samo jedan mali stolac i da pomogućnosti sjedim negdje naprijed jer mi oči malo štekaju. A dalje se vi rasporedite kak god hoćete i moim vas nemojte smetati našu (predobru) asistenticu jer se stvarno trudi objasniti. Vidite da od njezine želje da nam što bolje objasni gradivo, još i kasnimo za drugim grupama. Tak da ljudi, budite tihi i pristojni i svi će biti zadovoljni, pa neće doći tako ni do šamaranja sa Nesine strane. Ja znam da ću ja biti tiho.

Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 15:54 pon, 28. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajd nemojte sad samo Jasmina gadat kao da je on jedini problem; nije, nego je jedan od rijetkih kojima znam imena pa mogu podviknut na njega.

A Andreao, nisi ni ti bas bila najtisa prosli tjedan.

Al ajmo ne prozivat nego smirit duhove. Umjesto da istjerujemo pravdu tu na forumu ajde vi lijepo ucite algebarske, ja cu spremat seminar, pa se vidimo iduci tjedan na vjezbama gdje cemo svi bit malo tisi, a vi cete doc s napisanom zadacom. How's that for a plan?
Ajd nemojte sad samo Jasmina gadat kao da je on jedini problem; nije, nego je jedan od rijetkih kojima znam imena pa mogu podviknut na njega.

Al ajmo ne prozivat nego smirit duhove. Umjesto da istjerujemo pravdu tu na forumu ajde vi lijepo ucite algebarske, ja cu spremat seminar, pa se vidimo iduci tjedan na vjezbama gdje cemo svi bit malo tisi, a vi cete doc s napisanom zadacom. How's that for a plan?

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:11 pon, 28. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]...pa se vidimo iduci tjedan na vjezbama gdje cemo svi bit malo tisi, a vi cete doc s napisanom zadacom. How's that for a plan?[/quote]

Mislis li zaista da je dobra ideja da [b]svi[/b] (ukljucujuci i [b]tebe[/b]) budete malo tisi? :silly:
Martinab (napisa):
...pa se vidimo iduci tjedan na vjezbama gdje cemo svi bit malo tisi, a vi cete doc s napisanom zadacom. How's that for a plan?

Mislis li zaista da je dobra ideja da svi (ukljucujuci i tebe) budete malo tisi? #Silly

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 16:20 pon, 28. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja zapravo mislim da je
nije point da se Martinab dere zato sto neki pricaju :roll: i pokusava ih nadglasati
ako se ona stisa - mozda se i pricalice stisaju.... ili netko stisa pricalice :evil:

btw, skroz podrzavam metodu 'mi smo ovo obradili, dovidjenja'
mozda ne bi bilo lose spomenuti iduci puta da od sad nadalje vrijedi gorenavedeno, tj. da se u bilo kojem trenu moze dogoditi ako se bude pricalo (olitiga generalno upozorenje)

kao sto smo pred prvi kolokvij svi 3. godine dobili upozorenje - nema prepisivanja/okretanja/saptanja/pomagala i tko bude primjecen - instant leti van....
tako moze i ovdje - u slucaju potrebe za ijednim zaustavljanjem vjezbi - vjezbe se prekidaju i navede se koje se gradivo smatra obradjenim....

naravno, ako Martinab ima zelju tako nesto provesti ;-)

a to sto netko ima 'potrebu' :roll: cerekati se i misli da je kul ili ne znam sta sve ne... bolje da ne komentiram.... vec samo preporucim osobi da je bolje da ne dolazi na vjezbe ako misli da su to jaslice :roll:

i dalje stojim pri onome da dok god ima ljudi koji ometaju nastavu, ljudi koji sute bi trebali imati prioritet nad sjedalima neovisno iz koje su grupe :arrow: kad bi oni koji (stalno) pricaju otisli na kavu svi ostali bi imali mjesta napretek ;-)
ja zapravo mislim da je
nije point da se Martinab dere zato sto neki pricaju Rolling Eyes i pokusava ih nadglasati
ako se ona stisa - mozda se i pricalice stisaju.... ili netko stisa pricalice Evil or Very Mad

btw, skroz podrzavam metodu 'mi smo ovo obradili, dovidjenja'
mozda ne bi bilo lose spomenuti iduci puta da od sad nadalje vrijedi gorenavedeno, tj. da se u bilo kojem trenu moze dogoditi ako se bude pricalo (olitiga generalno upozorenje)

kao sto smo pred prvi kolokvij svi 3. godine dobili upozorenje - nema prepisivanja/okretanja/saptanja/pomagala i tko bude primjecen - instant leti van....
tako moze i ovdje - u slucaju potrebe za ijednim zaustavljanjem vjezbi - vjezbe se prekidaju i navede se koje se gradivo smatra obradjenim....

naravno, ako Martinab ima zelju tako nesto provesti Wink

a to sto netko ima 'potrebu' Rolling Eyes cerekati se i misli da je kul ili ne znam sta sve ne... bolje da ne komentiram.... vec samo preporucim osobi da je bolje da ne dolazi na vjezbe ako misli da su to jaslice Rolling Eyes

i dalje stojim pri onome da dok god ima ljudi koji ometaju nastavu, ljudi koji sute bi trebali imati prioritet nad sjedalima neovisno iz koje su grupe Arrow kad bi oni koji (stalno) pricaju otisli na kavu svi ostali bi imali mjesta napretek Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

25 = 27 - 2

PostPostano: 23:05 pon, 28. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
[/quote]

ma ovo je super super ideja!

(stavila bih onog smajlića što koluta očima da ukažem na svoj sarkazam, al me već boli glava od njega iz nesinog posta, pa vam evo jedan drugi->:picek: )

(aj evo još jedan-> :shark2: )
Nesi (napisa):

ma ovo je super super ideja!

(stavila bih onog smajlića što koluta očima da ukažem na svoj sarkazam, al me već boli glava od njega iz nesinog posta, pa vam evo jedan drugi→Picek )

(aj evo još jedan→ Jos jedno morsko psetance )

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 8:15 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

moram priznati da me novi studenti fasciniraju sa svojim ocekivanjima
1. zele pricati
2. nekolegijalno je ometati ljude dok pricaju
3. asistent se mora nadglasavati s njima
4. asistent u bilo kakvim uvjetima odrzati nastavu
5. od asistenta se ocekuje da rijesi problem pretrpane ucione, ali ne i da rjesava problem ometanja nastave, dapace mjera koja u pravilu dobro funkcionira se smatra.. ma pogledajte gore pa cete vidjeti kako se smatra

ok, mozda sam se preracunala, vjerujem da bi vama bilo potpuno svejedno jeste li slusali vjezbe, ili vam je samo receno da je to obradjeno - tj. da bi se na iducem satu jednako ponasali... ako se to moze zvati ponasanjem...... :roll:

predobro.... :roll: :roll:
mislim da je totalno super sto ovdje asistenti mogu saznati sto vi ocekujete od njih i prilagoditi vam se kako bi vam studij bio sto bolja zabava.....

jer ocito je da ne zelite nista drugo..... mozda da i profesore obavijestite da zelite da dolaze sa klaun-nosom na predavanja, jer su vam ovako dosadni? :-k

ne, ovaj moj post ne da prshti od sarkazma, vec i od puno gorih osjecaja, ali nazalost, ovaj forum nema podrsku za _takve_ emoticone....
mozda postoje studenti koji ne ocekuju gore navedeno, ali nisam primjetila da su se javili, vec naprotiv, samo se javljaju ovi koji zele vrtic
moram priznati da me novi studenti fasciniraju sa svojim ocekivanjima
1. zele pricati
2. nekolegijalno je ometati ljude dok pricaju
3. asistent se mora nadglasavati s njima
4. asistent u bilo kakvim uvjetima odrzati nastavu
5. od asistenta se ocekuje da rijesi problem pretrpane ucione, ali ne i da rjesava problem ometanja nastave, dapace mjera koja u pravilu dobro funkcionira se smatra.. ma pogledajte gore pa cete vidjeti kako se smatra

ok, mozda sam se preracunala, vjerujem da bi vama bilo potpuno svejedno jeste li slusali vjezbe, ili vam je samo receno da je to obradjeno - tj. da bi se na iducem satu jednako ponasali... ako se to moze zvati ponasanjem...... Rolling Eyes

predobro.... Rolling Eyes Rolling Eyes
mislim da je totalno super sto ovdje asistenti mogu saznati sto vi ocekujete od njih i prilagoditi vam se kako bi vam studij bio sto bolja zabava.....

jer ocito je da ne zelite nista drugo..... mozda da i profesore obavijestite da zelite da dolaze sa klaun-nosom na predavanja, jer su vam ovako dosadni? Think

ne, ovaj moj post ne da prshti od sarkazma, vec i od puno gorih osjecaja, ali nazalost, ovaj forum nema podrsku za _takve_ emoticone....
mozda postoje studenti koji ne ocekuju gore navedeno, ali nisam primjetila da su se javili, vec naprotiv, samo se javljaju ovi koji zele vrtic

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
33 = 49 - 16

PostPostano: 8:21 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo, nesi, ja se javljam, nijedno od točaka 1-5 nisu moja očekivanja, meni za vrtić na faxu nije svejedno, ali imam korisnijih stvari za raditi doma i obaveza za riješiti nego tipkati o tome na forumu kad god se povede tema :wink:

meni je već neugodno pred profesorima i asistentima koliko se priča (ne šapće, nego priča) pod satovima (i to o stvarima koji niti u kojem kontekstu nemaju veze s faxom)...
evo, nesi, ja se javljam, nijedno od točaka 1-5 nisu moja očekivanja, meni za vrtić na faxu nije svejedno, ali imam korisnijih stvari za raditi doma i obaveza za riješiti nego tipkati o tome na forumu kad god se povede tema Wink

meni je već neugodno pred profesorima i asistentima koliko se priča (ne šapće, nego priča) pod satovima (i to o stvarima koji niti u kojem kontekstu nemaju veze s faxom)...

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 9:35 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]A Andreao, nisi ni ti bas bila najtisa prosli tjedan.[/quote]

My bed. :oops:

Više neću pričati. I promise!!! :wink:
Martinab (napisa):

My bed. Embarassed

Više neću pričati. I promise!!! Wink

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 10:51 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima Nesi puno nas koji ne vole klepetala, ali i ja, kao i marijap, rijedje zalazim na forum i rijedje sudjelujem u raspravama.

S obzirom da je generacija bolonjaca navikla da uvijek dolaze i pricaju pod nastavom, zasto ih asistenti ne podsjete kako je to bilo u skoli, izbacivanje van sa nastave?

Mislim da je efikasna metoda uklanjanja mrtvog tkiva iz predavaone.
Ima Nesi puno nas koji ne vole klepetala, ali i ja, kao i marijap, rijedje zalazim na forum i rijedje sudjelujem u raspravama.

S obzirom da je generacija bolonjaca navikla da uvijek dolaze i pricaju pod nastavom, zasto ih asistenti ne podsjete kako je to bilo u skoli, izbacivanje van sa nastave?

Mislim da je efikasna metoda uklanjanja mrtvog tkiva iz predavaone.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:04 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gogs, vi ste punoljetni i nije nimalo ugodno kad treba izbaciti nekoga tko je navodno odrasla osoba. :( Napravimo to na ispitima i kolokvijima, kad se malo bezobraznije prepisuje, ali mislim da nitko od nas to ne zeli raditi i na vjezbama. :?

Jednostavno: ako vi (kao kolektiv) ne zelite slusati sto ja imam reci, ja se necu gurati... :| Naprotiv, pokupit cu se i smatrati da je gradivo ispricano. 8) Jedne godine sam to i napravio, bas zato jer je atmosfera u predavaonici bila prelosa za normalan rad, a moji apeli da se studenti stisaju nisu bili korisni. :(

Sve se svodi na [b]vas odnos - medjusobni i prema onome tko vam drzi vjezbe[/b]: ometate li jedni druge i, ako da, hoce li to zavrsiti na forum-rantingu ili cete sloznije zamoliti pricljive da upraznjavaju tu potrebu na nekom prikladnijem mjestu i/ili u prikladnije vrijeme. :gg:

Ponavljam: punoljetni ste i nije na nama da vas odgajamo i usadjujemo vam kucni odgoj. :prodike:
Gogs, vi ste punoljetni i nije nimalo ugodno kad treba izbaciti nekoga tko je navodno odrasla osoba. Sad Napravimo to na ispitima i kolokvijima, kad se malo bezobraznije prepisuje, ali mislim da nitko od nas to ne zeli raditi i na vjezbama. Confused

Jednostavno: ako vi (kao kolektiv) ne zelite slusati sto ja imam reci, ja se necu gurati... Neutral Naprotiv, pokupit cu se i smatrati da je gradivo ispricano. Cool Jedne godine sam to i napravio, bas zato jer je atmosfera u predavaonici bila prelosa za normalan rad, a moji apeli da se studenti stisaju nisu bili korisni. Sad

Sve se svodi na vas odnos - medjusobni i prema onome tko vam drzi vjezbe: ometate li jedni druge i, ako da, hoce li to zavrsiti na forum-rantingu ili cete sloznije zamoliti pricljive da upraznjavaju tu potrebu na nekom prikladnijem mjestu i/ili u prikladnije vrijeme. Mr Green being very Greeen indeed

Ponavljam: punoljetni ste i nije na nama da vas odgajamo i usadjujemo vam kucni odgoj. Drzim prodike

[Vrh]
željac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 1

PostPostano: 12:24 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

U vezi gužve na vježbama, kako na numerickoj, tako i na algebarskim... Zar se nitko nije zapitao zasto su tolike gužve kod asistenta Bujanovića i asistentice Martine? Prosle godine se nije prebacivalo, bar ne toliko, jer su se svi asistenti trudili, radili svoj posao kako treba i bili motivirani. Razlike medju asistentima ove godine su stvarno ENORMNE (vjezbe nevjerojatno bolje objasnjene, vise primjera rjeseno itd.). I naravno da se ljudi prebace, ipak su na faksu da nesto i nauce. Samo zelim reći, svaka cast asistentici Martini i asistentu Bujanovicu, bez vas bi ova godina bila puno, puno teža!
U vezi gužve na vježbama, kako na numerickoj, tako i na algebarskim... Zar se nitko nije zapitao zasto su tolike gužve kod asistenta Bujanovića i asistentice Martine? Prosle godine se nije prebacivalo, bar ne toliko, jer su se svi asistenti trudili, radili svoj posao kako treba i bili motivirani. Razlike medju asistentima ove godine su stvarno ENORMNE (vjezbe nevjerojatno bolje objasnjene, vise primjera rjeseno itd.). I naravno da se ljudi prebace, ipak su na faksu da nesto i nauce. Samo zelim reći, svaka cast asistentici Martini i asistentu Bujanovicu, bez vas bi ova godina bila puno, puno teža!

[Vrh]
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

25 = 27 - 2

PostPostano: 12:33 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
5. od asistenta se ocekuje da rijesi problem pretrpane ucione, ali ne i da rjesava problem ometanja nastave, dapace mjera koja u pravilu dobro funkcionira se smatra.. ma pogledajte gore pa cete vidjeti kako se smatra[/quote]
ne baš tako dobrim? šta je tu tako fascinantno? mislim da to nije rješenje, i to je otprilike sve u čemu se ne slažem s tobom...:oops:
a možda ti smeta način na koji sam to napisala, možda bi se mogla ti sjetit onih tvojih "htjela sam je ošamarit","dabogda svi pali", ili naprimjer ovoga:
[quote="Nesi"]
[/quote]
i za kraj:
[quote="Nesi"]
predobro....
[/quote]
jelda?8)
Nesi (napisa):

ne baš tako dobrim? šta je tu tako fascinantno? mislim da to nije rješenje, i to je otprilike sve u čemu se ne slažem s tobom...Embarassed
a možda ti smeta način na koji sam to napisala, možda bi se mogla ti sjetit onih tvojih "htjela sam je ošamarit","dabogda svi pali", ili naprimjer ovoga:
Nesi (napisa):

i za kraj:
Nesi (napisa):

predobro....

jelda?Cool

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:08 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]Ok, dosta osobnih prepucavanja. :| Sada je, valjda, Nesin red da "vrati loptu", pa ako bas ima veliku zelju to napraviti, molim da to napravi u PM.[/color] :)

@vanish: Dobro ili ne, to je jedino sto mi efektivno mozemo napraviti (osim prijaviti one koji ometaju, jednom kad se donese Stegovni pravilnik). :? Ako mislite da grijesim, volio bih cuti neki konkretni prijedlog sto da asistent napravi, a da to nije izbacivanje s nastave (iz razloga koje sam objasnio u prethodnom postu). :)
Ok, dosta osobnih prepucavanja. Neutral Sada je, valjda, Nesin red da "vrati loptu", pa ako bas ima veliku zelju to napraviti, molim da to napravi u PM. Smile

@vanish: Dobro ili ne, to je jedino sto mi efektivno mozemo napraviti (osim prijaviti one koji ometaju, jednom kad se donese Stegovni pravilnik). Confused Ako mislite da grijesim, volio bih cuti neki konkretni prijedlog sto da asistent napravi, a da to nije izbacivanje s nastave (iz razloga koje sam objasnio u prethodnom postu). Smile

[Vrh]
Maki
Gost

PostPostano: 14:00 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa prozivka studenata. Jer ako je manja grupa daleko lakše će biti za raditi i vama asistentima i nama, a ujedno će u predavaonici biti i više zraka. :wink: :wink:

Po meni, ako se ne drže rasporeda, zašto onda postoji satničar??? :?: :?: :?:
Pa prozivka studenata. Jer ako je manja grupa daleko lakše će biti za raditi i vama asistentima i nama, a ujedno će u predavaonici biti i više zraka. Wink Wink

Po meni, ako se ne drže rasporeda, zašto onda postoji satničar??? Question Question Question

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 14:02 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Gogs, vi ste punoljetni i nije nimalo ugodno kad treba izbaciti nekoga tko je navodno odrasla osoba. :( Napravimo to na ispitima i kolokvijima, kad se malo bezobraznije prepisuje, ali mislim da nitko od nas to ne zeli raditi i na vjezbama. :?

Jednostavno: ako vi (kao kolektiv) ne zelite slusati sto ja imam reci, ja se necu gurati... :| Naprotiv, pokupit cu se i smatrati da je gradivo ispricano. 8) Jedne godine sam to i napravio, bas zato jer je atmosfera u predavaonici bila prelosa za normalan rad, a moji apeli da se studenti stisaju nisu bili korisni. :(
[/quote]

U potpunosti shvaćam da nije ugodno, ali mislim da je ta metoda više fer prema studentima koji prate nastavu, u odnosu na metodu koja završava s vježbama.

U slučaju izbacivanja će se sigurno uspjeti uspostaviti red i time omogućiti normalno praćenje nastave ljudima koji su zbog toga došli.

Prekidanje vježbi i smatranje da je to ispredavano kažnjava i većinu nedužnih, što nikako nije dobro.

Obveza fakulteta je da, studentima koji su upisali studij, omogućava praćenje nastave, što druga metoda ipak ne prati.

Ukoliko studenti krenu u međusobni obračun, to može svakako završiti.

Uglavnom, nadam se da će budući pravilnik donijeti neke promjene (iako ja osobno sumnjam u to).
vsego (napisa):
Gogs, vi ste punoljetni i nije nimalo ugodno kad treba izbaciti nekoga tko je navodno odrasla osoba. Sad Napravimo to na ispitima i kolokvijima, kad se malo bezobraznije prepisuje, ali mislim da nitko od nas to ne zeli raditi i na vjezbama. Confused

Jednostavno: ako vi (kao kolektiv) ne zelite slusati sto ja imam reci, ja se necu gurati... Neutral Naprotiv, pokupit cu se i smatrati da je gradivo ispricano. Cool Jedne godine sam to i napravio, bas zato jer je atmosfera u predavaonici bila prelosa za normalan rad, a moji apeli da se studenti stisaju nisu bili korisni. Sad

U potpunosti shvaćam da nije ugodno, ali mislim da je ta metoda više fer prema studentima koji prate nastavu, u odnosu na metodu koja završava s vježbama.

U slučaju izbacivanja će se sigurno uspjeti uspostaviti red i time omogućiti normalno praćenje nastave ljudima koji su zbog toga došli.

Prekidanje vježbi i smatranje da je to ispredavano kažnjava i većinu nedužnih, što nikako nije dobro.

Obveza fakulteta je da, studentima koji su upisali studij, omogućava praćenje nastave, što druga metoda ipak ne prati.

Ukoliko studenti krenu u međusobni obračun, to može svakako završiti.

Uglavnom, nadam se da će budući pravilnik donijeti neke promjene (iako ja osobno sumnjam u to).

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum