Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

SASTANAK STUDENATA - 10.05.2007 18h, prostorija 005 (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

hoces li doci na ovaj sastanak?
da naravno
28%
 28%  [ 14 ]
mozda, nastojat cu
38%
 38%  [ 19 ]
ne, imam drugih obaveza/nedamise
26%
 26%  [ 13 ]
nisam student ;-)
8%
 8%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 50

Autor/ica Poruka
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 4

PostPostano: 10:33 pet, 25. 5. 2007    Naslov: Re: rezultati sjednice Citirajte i odgovorite

[quote="klara"]znaci uvjet bi trebao biti ili dana 35 kolegija u ovoj akademskoj godini ili stari uvjet od 50 bodova?!ono sa 180 ects vise ne vrijedi[/quote]

koliko sam ja shvatila - da... dakle, kome vise odgovara stari uvjet moze upisati po njemu a kome vise odgovara novi onda se ravna prema tih 35 bodova u ovoj akademskoj godini

[quote="Yukari"]kad ce se znati sto je izglasano na sjednici????? :shock:[/quote]

argh... vjerojatno nakon sto sjednica prođe!!!! a nesi je naglasila (cini mi se velikim crvenim slovima) da je FV za dva tjedna i onda ce se onda sluzbeno potvrditi (ili izmjeniti) ove odluke...

[size=7]treba citati sve... [/size]
klara (napisa):
znaci uvjet bi trebao biti ili dana 35 kolegija u ovoj akademskoj godini ili stari uvjet od 50 bodova?!ono sa 180 ects vise ne vrijedi

koliko sam ja shvatila - da... dakle, kome vise odgovara stari uvjet moze upisati po njemu a kome vise odgovara novi onda se ravna prema tih 35 bodova u ovoj akademskoj godini

Yukari (napisa):
kad ce se znati sto je izglasano na sjednici????? Shocked

argh... vjerojatno nakon sto sjednica prođe!!!! a nesi je naglasila (cini mi se velikim crvenim slovima) da je FV za dva tjedna i onda ce se onda sluzbeno potvrditi (ili izmjeniti) ove odluke...

treba citati sve...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Runner
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 4 - 1

PostPostano: 14:47 pet, 25. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]@Runner: jel tebi jasno da, ukoliko zelis, slobodno mozes racunati stare uvjete? :-k
imam dojam da ti je to bolje nego ovo sad[/quote]

vidim da ni sluzbene osobe bas ne citaju previse postova iznad :P , jer sam u svom prvom postu napomenuo kako sam presretan zbog smanjena uvjeta... "nije sve u slavoniji ravno :D"
Nesi (napisa):
@Runner: jel tebi jasno da, ukoliko zelis, slobodno mozes racunati stare uvjete? Think
imam dojam da ti je to bolje nego ovo sad

vidim da ni sluzbene osobe bas ne citaju previse postova iznad Razz , jer sam u svom prvom postu napomenuo kako sam presretan zbog smanjena uvjeta... "nije sve u slavoniji ravno Very Happy"

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 16:41 pet, 25. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

niti sam sluzbena osoba, niti si ti igdje rekao svoje pravo stanje bodova (to sto ti se neki uvjet svidja ili ne, uopce nije bitno za cinjenicu koliko ti treba bodova :-P - apropo mog 'necitanja' :-P)
obzirom na posljednje, ja sam samo podsjetila da ne zaboravis odabrati sebi povoljniji uvjet ;-)
niti sam sluzbena osoba, niti si ti igdje rekao svoje pravo stanje bodova (to sto ti se neki uvjet svidja ili ne, uopce nije bitno za cinjenicu koliko ti treba bodova Razz - apropo mog 'necitanja' Razz)
obzirom na posljednje, ja sam samo podsjetila da ne zaboravis odabrati sebi povoljniji uvjet Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:23 pon, 28. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pearl"]Samo ste sve još više pogoršali ovim prijedlogom jer postoje ljudi koji su računali nas to da će očistit godinu u ljetnom roku jer im trebaju bodovi za dom, a ako se ovo usvoji više neće imati priliku za to. :cry:[/quote][quote="[url=http://www.sczg.hr/default.php?id=kat&katID=227]www.sczg.hr[/url]"][b]Prijave se podnose od 14.05.2007. do [color=red]zaključno 28.05.2007.[/color] godine. u Studentskom centru u Zagrebu, Poslovnica za smještaj studenata, Zagreb, Savska c. 25, u vremenu od 8–20 sati.[/b]
[color=red]Rezultati natječaja biti će objavljeni 29.06.2007. godine[/color] na web stranici Studentskog centra www.sczg.hr[/quote]

Dakle, prijave se predaju zakljucno s [b]danasnjim danom[/b], sto je [b]tri tjedna prije prvog kolokvija[/b], a rezultati ce biti objavljeni na dan posljednjeg kolokvija (dakle, pouzdano prije nego taj bude ispravljen). :)

Kako smo to "pogoršali ovim prijedlogom jer postoje ljudi koji su računali nas to da će očistit godinu u ljetnom roku jer im trebaju bodovi za dom"? :-k Kakve veze s domom ima jesu li popravni u srpnju ili u rujnu? :-k Molim argumentirati... :)
Pearl (napisa):
Samo ste sve još više pogoršali ovim prijedlogom jer postoje ljudi koji su računali nas to da će očistit godinu u ljetnom roku jer im trebaju bodovi za dom, a ako se ovo usvoji više neće imati priliku za to. Crying or Very sad
www.sczg.hr (napisa):
Prijave se podnose od 14.05.2007. do zaključno 28.05.2007. godine. u Studentskom centru u Zagrebu, Poslovnica za smještaj studenata, Zagreb, Savska c. 25, u vremenu od 8–20 sati.
Rezultati natječaja biti će objavljeni 29.06.2007. godine na web stranici Studentskog centra www.sczg.hr

Dakle, prijave se predaju zakljucno s danasnjim danom, sto je tri tjedna prije prvog kolokvija, a rezultati ce biti objavljeni na dan posljednjeg kolokvija (dakle, pouzdano prije nego taj bude ispravljen). Smile

Kako smo to "pogoršali ovim prijedlogom jer postoje ljudi koji su računali nas to da će očistit godinu u ljetnom roku jer im trebaju bodovi za dom"? Think Kakve veze s domom ima jesu li popravni u srpnju ili u rujnu? Think Molim argumentirati... Smile

[Vrh]
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 10 - 1

PostPostano: 18:04 pon, 28. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Taj natjecaj se odnosi na vise godine
Natjecaj za brucose je u 7 mjesecu 8)
Natjecaj za brucose je u 7 mjesecu Cool

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:48 pon, 28. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="luce"]Taj natjecaj se odnosi na vise godine
Natjecaj za brucose je u 7 mjesecu 8)[/quote]

Ok, ali gore se kao problem spominje Numericka matematika koja se drzi na drugoj godini. :?
luce (napisa):
Natjecaj za brucose je u 7 mjesecu Cool

Ok, ali gore se kao problem spominje Numericka matematika koja se drzi na drugoj godini. Confused

[Vrh]
Pearl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 11:54 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Potvrda da je godina očišćena u ljetnom roku se može donijeti i nakon isteka natječaja pa čak i nakon isteka roka za žalbe i uvažava se jer studenti drugih ili viših godina inače ne bi nikad imali priliku na tu bodove. :wink:
Potvrda da je godina očišćena u ljetnom roku se može donijeti i nakon isteka natječaja pa čak i nakon isteka roka za žalbe i uvažava se jer studenti drugih ili viših godina inače ne bi nikad imali priliku na tu bodove. Wink

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:10 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

U pravu si, ali nije li onda svrha tih dodatnih bodova upravo razlikovanje "onih koji su sve dali odmah" i "onih koji naknadno popravljaju ono sto nisu polozili"? :-k IMO, ranijim popravnim kolokvijima bismo izjednacili te dvije kategorije i time bismo napravili nepravdu onima koji su sve dali odmah, bez popravaka. :| Jasno, ovo je IMO ("in my oppinion") s kojim se ne mora nitko sloziti. ;)

Iako to nije tema ovdje, cini mi se da je daleko problematicnije sto direktni upad imaju ljudi s prosjekom 4.5, neovisno o tome s kojeg su fakulteta... :(
U pravu si, ali nije li onda svrha tih dodatnih bodova upravo razlikovanje "onih koji su sve dali odmah" i "onih koji naknadno popravljaju ono sto nisu polozili"? Think IMO, ranijim popravnim kolokvijima bismo izjednacili te dvije kategorije i time bismo napravili nepravdu onima koji su sve dali odmah, bez popravaka. Neutral Jasno, ovo je IMO ("in my oppinion") s kojim se ne mora nitko sloziti. Wink

Iako to nije tema ovdje, cini mi se da je daleko problematicnije sto direktni upad imaju ljudi s prosjekom 4.5, neovisno o tome s kojeg su fakulteta... Sad

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 13:17 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

i jos samo da se doda cinjenica da kod nas bolonjci nemaju rokove... pa eto ti veselja....
i jos samo da se doda cinjenica da kod nas bolonjci nemaju rokove... pa eto ti veselja....

[Vrh]
Pearl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 17:41 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Najprije bih se složila da ima puno problematičnijih stvari u vezi natječaja za dom, i to njih poviše jer mi se čini da se tu gleda sve samo ne socijalni status koji bi ipak trebao biti glavni kriterij... :?
I u redu, istina je da razlika postoji između studenata koji su odmah očistili i onih na popravnom, ali je puno veća razlika u tome je li ispit dan u 9. ili 6. mjesec, kad imate cijelo ljeto za učit, ili tjedan dana prije ili poslije, kad se ne možete tom predmetu posvetiti ni taj tjedan jer imate i završne iz ostalih predmetu.
Za mene je najgore to što je sve ovo za 9. mjesec ubačeno u zadnji čas, par tjedana prije ispita i sad sve ono na što smo računali odjednom pada u vodu. Jer mi jesmo računali na popravne iz numeričke i algebarskih u ljetnom roku, jer su popravni bili najavljeni a više je puta naglašeno kako bolonjci nemaju deveti mjesec pa smo svi naravno zaključili da će oni bit u šestom. Druga bi stvar bila da se tu radi o stavljanju nekakvog popravnog iz npr. integralnog u 9., tomu se nitko ne bi protivio jer nikakvi popravni iz integralnog nisu ni najavljeni i to bi bio isključivo odraz dobre volje profesora. Ali ako nam je prvi sat predavanja bilo najavljano da ćemo ih imati onda mi valjda imamo i pravo na njih.
Najprije bih se složila da ima puno problematičnijih stvari u vezi natječaja za dom, i to njih poviše jer mi se čini da se tu gleda sve samo ne socijalni status koji bi ipak trebao biti glavni kriterij... Confused
I u redu, istina je da razlika postoji između studenata koji su odmah očistili i onih na popravnom, ali je puno veća razlika u tome je li ispit dan u 9. ili 6. mjesec, kad imate cijelo ljeto za učit, ili tjedan dana prije ili poslije, kad se ne možete tom predmetu posvetiti ni taj tjedan jer imate i završne iz ostalih predmetu.
Za mene je najgore to što je sve ovo za 9. mjesec ubačeno u zadnji čas, par tjedana prije ispita i sad sve ono na što smo računali odjednom pada u vodu. Jer mi jesmo računali na popravne iz numeričke i algebarskih u ljetnom roku, jer su popravni bili najavljeni a više je puta naglašeno kako bolonjci nemaju deveti mjesec pa smo svi naravno zaključili da će oni bit u šestom. Druga bi stvar bila da se tu radi o stavljanju nekakvog popravnog iz npr. integralnog u 9., tomu se nitko ne bi protivio jer nikakvi popravni iz integralnog nisu ni najavljeni i to bi bio isključivo odraz dobre volje profesora. Ali ako nam je prvi sat predavanja bilo najavljano da ćemo ih imati onda mi valjda imamo i pravo na njih.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:47 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pearl"]Najprije bih se složila da ima puno problematičnijih stvari u vezi natječaja za dom, i to njih poviše jer mi se čini da se tu gleda sve samo ne socijalni status koji bi ipak trebao biti glavni kriterij... :?[/quote]

Ne slazem se. :? Kao sto mi je bezveze da netko ima direktan upis jer je njegov otac bio u ratu, tako mi je bezveze i da siromasniji (ali losiji) studenti imaju bitne povlastice nad dobrima (ali manje siromasnima). :| Socijalni element treba igrati ulogu, ali kvaliteta studija bi ipak morala biti prva. :) IMO, of course. ;)

[quote="Pearl"]istina je da razlika postoji između studenata koji su odmah očistili i onih na popravnom, ali je puno veća razlika u tome je li ispit dan u 9. ili 6. mjesec, kad imate cijelo ljeto za učit, ili tjedan dana prije ili poslije, kad se ne možete tom predmetu posvetiti ni taj tjedan jer imate i završne iz ostalih predmetu.[/quote]

Pa, to i mi tvrdimo, ne? :D

[quote="Pearl"]Za mene je najgore to što je sve ovo za 9. mjesec ubačeno u zadnji čas, par tjedana prije ispita i sad sve ono na što smo računali odjednom pada u vodu.[/quote]

Ali to jednostavno nije tocno. :tso: Receno je da ce popravnih biti, ali ne i kada ce biti :!:

[quote="Pearl"]Jer mi jesmo računali na popravne iz numeričke i algebarskih u ljetnom roku, jer su popravni bili najavljeni a više je puta naglašeno kako bolonjci nemaju deveti mjesec pa smo svi naravno zaključili da će oni bit u šestom.[/quote]

Mogu samo ponoviti ono sto nastavnici stalno naglasavaju: bavite se gradivom, a ne kalkulacijama! :) Nama je ipak vise stalo omoguciti kvalitetniji studij (i pri tome smatramo da je ovo korak u dobrom smjeru) nego samo odglumiti popravne da bi nekoliko studenata uhvatilo 400 bodova za dom, koje inace gube jer su nesto pali. :| I kad kazem "nekoliko", to i mislim: pogledaj rezultate popravnih i, pogotovo, popravnih popravnih do sada, a cesto su ispadali laksi od redovitih (sto, opet, nije fer). :?
Pearl (napisa):
Najprije bih se složila da ima puno problematičnijih stvari u vezi natječaja za dom, i to njih poviše jer mi se čini da se tu gleda sve samo ne socijalni status koji bi ipak trebao biti glavni kriterij... Confused

Ne slazem se. Confused Kao sto mi je bezveze da netko ima direktan upis jer je njegov otac bio u ratu, tako mi je bezveze i da siromasniji (ali losiji) studenti imaju bitne povlastice nad dobrima (ali manje siromasnima). Neutral Socijalni element treba igrati ulogu, ali kvaliteta studija bi ipak morala biti prva. Smile IMO, of course. Wink

Pearl (napisa):
istina je da razlika postoji između studenata koji su odmah očistili i onih na popravnom, ali je puno veća razlika u tome je li ispit dan u 9. ili 6. mjesec, kad imate cijelo ljeto za učit, ili tjedan dana prije ili poslije, kad se ne možete tom predmetu posvetiti ni taj tjedan jer imate i završne iz ostalih predmetu.

Pa, to i mi tvrdimo, ne? Very Happy

Pearl (napisa):
Za mene je najgore to što je sve ovo za 9. mjesec ubačeno u zadnji čas, par tjedana prije ispita i sad sve ono na što smo računali odjednom pada u vodu.

Ali to jednostavno nije tocno. Trudim Se Objasniti... Receno je da ce popravnih biti, ali ne i kada ce biti Exclamation

Pearl (napisa):
Jer mi jesmo računali na popravne iz numeričke i algebarskih u ljetnom roku, jer su popravni bili najavljeni a više je puta naglašeno kako bolonjci nemaju deveti mjesec pa smo svi naravno zaključili da će oni bit u šestom.

Mogu samo ponoviti ono sto nastavnici stalno naglasavaju: bavite se gradivom, a ne kalkulacijama! Smile Nama je ipak vise stalo omoguciti kvalitetniji studij (i pri tome smatramo da je ovo korak u dobrom smjeru) nego samo odglumiti popravne da bi nekoliko studenata uhvatilo 400 bodova za dom, koje inace gube jer su nesto pali. Neutral I kad kazem "nekoliko", to i mislim: pogledaj rezultate popravnih i, pogotovo, popravnih popravnih do sada, a cesto su ispadali laksi od redovitih (sto, opet, nije fer). Confused

[Vrh]
Pearl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 12:10 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ali nije samo stvar u domu. Nekima jednostavno fali malo da prođu neki kolegij i ne žele nepotrebno čekati do 9. mjeseca ako se odmah mogu riješiti.
Ali nije samo stvar u domu. Nekima jednostavno fali malo da prođu neki kolegij i ne žele nepotrebno čekati do 9. mjeseca ako se odmah mogu riješiti.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:24 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pearl"][color=red]Nekima[/color] jednostavno fali malo da prođu neki kolegij i ne žele nepotrebno čekati do 9. mjeseca ako se odmah mogu riješiti.[/quote]

A nekima (osobno, vjerujem da je rijec o vecini onih koji nesto padnu) ce biti lakse spremiti popravak ako imaju cijelo ljeto, a ne samo tjedan dana uz izlaske na zavrsne ispite. :)
Pearl (napisa):
Nekima jednostavno fali malo da prođu neki kolegij i ne žele nepotrebno čekati do 9. mjeseca ako se odmah mogu riješiti.

A nekima (osobno, vjerujem da je rijec o vecini onih koji nesto padnu) ce biti lakse spremiti popravak ako imaju cijelo ljeto, a ne samo tjedan dana uz izlaske na zavrsne ispite. Smile

[Vrh]
osvetnik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 6 - 12

PostPostano: 21:10 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ima kakvih novosti? kad se ocekuje odluka? :)
ima kakvih novosti? kad se ocekuje odluka? Smile

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-7 = 34 - 41
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)

PostPostano: 22:26 ned, 3. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel istina da ništa od ovoga i da će se u srijedu zaključiti da je potrebna očišćena druga godina i još neki sniženi uvjet s treće???

Koliko sam dobio informaciju tako je dekan rekao na fakultetskom vijeću PMFa ili tako nečemu...

Say it ain't sooooooo :(
Jel istina da ništa od ovoga i da će se u srijedu zaključiti da je potrebna očišćena druga godina i još neki sniženi uvjet s treće???

Koliko sam dobio informaciju tako je dekan rekao na fakultetskom vijeću PMFa ili tako nečemu...

Say it ain't sooooooo Sad

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 22:53 ned, 3. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

just to remind: PMF-MO po mnogim pitanjima funkcionira u potpunosti neovisno o PMFu, jedno od pitanja jesu i uvjeti upisa u visu godinu (do sada uvijek bili, a ne vidim zasto ne bi i do daljnjega)
no, kako itko moze _sada_ znati sto ce se _odluciti_/zakljuciti u srijedu, koja je za 3 dana? :-k

u svakom slucaju rijec dekan moze iza sebe imati mnoga osobna imena ;-) a ovisno o tim osobnim imenima izrecena stvar se manje ili vise moze ticati Matematike

u svakom slucaju za stvari koje se ticu nastave na MO, jedini PRAVI izvor informacija su nasa referada, oglasna ploca, prodekan i izvjestaji sa sjednica fakultetskog vijeca PMF-MO
sve ostalo sto nije doslo sa ove institucije treba uzeti sa VEEEEEELIKOM rezervom (i jos vecom od toga)

takodjer, PMF se koliko je meni poznato, u nasu nastavu petlja samo utoliko sto zeli sinhronizacjiu ispitnih rokova, te zbilja ne vidim kako bi odjednom izjava na PMFovom vijecu o upisima u visu godinu moglo afektirati te mijenjati prijedlog/odluku dvaju tijela ove institucije (VVS i povjerenstvo za kvalitetu nastave)
vidjet cemo

u svakom slucaju, sve obavijesti ce (I hope) doci na vrijeme na odgovarajuca mjesta
a nakon sjednice u srijedu ce biti neki summary ovdje sigurno ;-)

point: uzrujavaj se kad vidis ovdje/na oglasnoj ploci/na sluzbenom webu napisano nesto za uzrujavanje ako to napise netko tko je s Matematike (relativno kompetentan) i prica o Matematici, sve ostale price ostavi za nekoga drugoga da se time uzrujava;-)
just to remind: PMF-MO po mnogim pitanjima funkcionira u potpunosti neovisno o PMFu, jedno od pitanja jesu i uvjeti upisa u visu godinu (do sada uvijek bili, a ne vidim zasto ne bi i do daljnjega)
no, kako itko moze _sada_ znati sto ce se _odluciti_/zakljuciti u srijedu, koja je za 3 dana? Think

u svakom slucaju rijec dekan moze iza sebe imati mnoga osobna imena Wink a ovisno o tim osobnim imenima izrecena stvar se manje ili vise moze ticati Matematike

u svakom slucaju za stvari koje se ticu nastave na MO, jedini PRAVI izvor informacija su nasa referada, oglasna ploca, prodekan i izvjestaji sa sjednica fakultetskog vijeca PMF-MO
sve ostalo sto nije doslo sa ove institucije treba uzeti sa VEEEEEELIKOM rezervom (i jos vecom od toga)

takodjer, PMF se koliko je meni poznato, u nasu nastavu petlja samo utoliko sto zeli sinhronizacjiu ispitnih rokova, te zbilja ne vidim kako bi odjednom izjava na PMFovom vijecu o upisima u visu godinu moglo afektirati te mijenjati prijedlog/odluku dvaju tijela ove institucije (VVS i povjerenstvo za kvalitetu nastave)
vidjet cemo

u svakom slucaju, sve obavijesti ce (I hope) doci na vrijeme na odgovarajuca mjesta
a nakon sjednice u srijedu ce biti neki summary ovdje sigurno Wink

point: uzrujavaj se kad vidis ovdje/na oglasnoj ploci/na sluzbenom webu napisano nesto za uzrujavanje ako to napise netko tko je s Matematike (relativno kompetentan) i prica o Matematici, sve ostale price ostavi za nekoga drugoga da se time uzrujava;-)

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 23:51 ned, 3. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]just to remind: PMF-MO po mnogim pitanjima funkcionira u potpunosti neovisno o PMFu, jedno od pitanja jesu i uvjeti upisa u visu godinu (do sada uvijek bili, a ne vidim zasto ne bi i do daljnjega)
no, kako itko moze _sada_ znati sto ce se _odluciti_/zakljuciti u srijedu, koja je za 3 dana? :-k

u svakom slucaju rijec dekan moze iza sebe imati mnoga osobna imena ;-) a ovisno o tim osobnim imenima izrecena stvar se manje ili vise moze ticati Matematike

vidjet cemo

a nakon sjednice u srijedu ce biti neki summary ovdje sigurno ;-)

point: uzrujavaj se kad vidis ovdje/na oglasnoj ploci/na sluzbenom webu napisano nesto za uzrujavanje ako to napise netko tko je s Matematike (relativno kompetentan) i prica o Matematici, sve ostale price ostavi za nekoga drugoga da se time uzrujava;-)[/quote]da ali problem je što se radi o dekanu matematike koji je bio direktno upitan o tome kakvi će uvjeti biti na matematici... I ok bilo bi ok ne uzrujavati se, ali nekako mi ne ide :D Jer onda nemam bezbrižno ljeto sigurno... Ah... *uzdah*

I naravno da se ne zna što će se zaključiti, ali ukoliko dekan nešto kaže, nije valjda to bezveze bubnuo bez ikakvog pokrića... Uglavnom ja se iskreno nadam da sam u krivu i da se takvo što neće dogoditi...
Nesi (napisa):
no, kako itko moze _sada_ znati sto ce se _odluciti_/zakljuciti u srijedu, koja je za 3 dana? Think

u svakom slucaju rijec dekan moze iza sebe imati mnoga osobna imena Wink a ovisno o tim osobnim imenima izrecena stvar se manje ili vise moze ticati Matematike

vidjet cemo

a nakon sjednice u srijedu ce biti neki summary ovdje sigurno Wink

da ali problem je što se radi o dekanu matematike koji je bio direktno upitan o tome kakvi će uvjeti biti na matematici... I ok bilo bi ok ne uzrujavati se, ali nekako mi ne ide Very Happy Jer onda nemam bezbrižno ljeto sigurno... Ah... *uzdah*

I naravno da se ne zna što će se zaključiti, ali ukoliko dekan nešto kaže, nije valjda to bezveze bubnuo bez ikakvog pokrića... Uglavnom ja se iskreno nadam da sam u krivu i da se takvo što neće dogoditi...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 12:26 pon, 4. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pricekaj srijedu pa cemo vidjeti. Ove rekla kazala price cesto ispadnu netocne.

D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41

PostPostano: 13:57 pon, 4. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"]Pricekaj srijedu pa cemo vidjeti. Ove rekla kazala price cesto ispadnu netocne.[/quote]ma znam... ali mene plaši to što mi je sam informaciju dobio direktno od osobe koja je prisustvovala na tom sastanku... dakle čula je dekana matematike kako izgovara riječi "...potrebna je očišćena druga godina" :D

iskreno se nadam da je to bila neka neslana šala od strane dekana :P
Grga (napisa):
ma znam... ali mene plaši to što mi je sam informaciju dobio direktno od osobe koja je prisustvovala na tom sastanku... dakle čula je dekana matematike kako izgovara riječi "...potrebna je očišćena druga godina" Very Happy

iskreno se nadam da je to bila neka neslana šala od strane dekana Razz

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 16:08 pon, 4. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kakav je točno hijerarhijski ustroj u administraciji fakulteta? Da li je glas dekana, kada se priča o nastavi, jači od glasa prodekana za nastavu?
Kakav je točno hijerarhijski ustroj u administraciji fakulteta? Da li je glas dekana, kada se priča o nastavi, jači od glasa prodekana za nastavu?

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 7 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum