Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Drugi prakticni kolokvij (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:42 pon, 28. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anekalo"]Na pocetku semestra je receno da moramo sve ukupno sakupiti 45 bodova na oba kolokvija, a sada nam je prolazak na prvom kolokviju uvjet da mozemo pristupiti drugom prakticnom kolokviju. :?: :!:[/quote]

O cemu ti to? :grebgreb: Vi ste imali neplaniranu mogucnost skupiti dodatne bodove na prvom prakticnom kolokviju i druge veze s prakticnim kolokvijima nemate. :|
anekalo (napisa):
Na pocetku semestra je receno da moramo sve ukupno sakupiti 45 bodova na oba kolokvija, a sada nam je prolazak na prvom kolokviju uvjet da mozemo pristupiti drugom prakticnom kolokviju. Question Exclamation

O cemu ti to? Kotacici rade 100 na sat Vi ste imali neplaniranu mogucnost skupiti dodatne bodove na prvom prakticnom kolokviju i druge veze s prakticnim kolokvijima nemate. Neutral

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 10:41 uto, 29. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="anekalo"]Na pocetku semestra je receno da moramo sve ukupno sakupiti 45 bodova na oba kolokvija, a sada nam je prolazak na prvom kolokviju uvjet da mozemo pristupiti drugom prakticnom kolokviju. :?: :!:[/quote]

O cemu ti to? :grebgreb: Vi ste imali neplaniranu mogucnost skupiti dodatne bodove na[b] prvom [/b]prakticnom kolokviju i druge veze s prakticnim kolokvijima nemate. :|[/quote]

Kaj znaci ovo podebljano gore? Zar je za nas bio predvidjen SAMO jedan prakticni kolokvij za dodatne bodove ili isto tri kao i kod injzinjera?
Mi smo mislili da je predvidjeno isto kao i kod injzinjera, tri prakticna kolokvija, svaki 5 bodova znaci max 15bodova.

Prof. je rekla da se za drugi prakticni kolokvij mogu prijaviti samo oni koji su polozili prvi prakticni kolokvij, sto bi u biti znacilo da se daje sansa za dodatne bodove samo onima kojima ''trebaju'' ti dodatni bodovi, a osobama kojima [b]STVARNO[/b] treba neki dodatni bod,ne. Mislim da to nije ok, jer kao da se daje neka sansa samo studentima za koje se zna da mogu proci taj neki prag od 45bodova, a vi ostali koji niste prosli ni prvi prakticni nemojte ni pomisljait da cete proci programiranje. To je samo moje misljenje kaj se tice prof. smjerova. Jer ipak mislim da bi trebalo dati sansu svima, a ne samo onima ''boljima'', jer mislim da ti dodatni bodovi su potrebni svima a ne samo onima koji su prosli prvi prakticni kolokvij .
vsego (napisa):
anekalo (napisa):
Na pocetku semestra je receno da moramo sve ukupno sakupiti 45 bodova na oba kolokvija, a sada nam je prolazak na prvom kolokviju uvjet da mozemo pristupiti drugom prakticnom kolokviju. Question Exclamation

O cemu ti to? Kotacici rade 100 na sat Vi ste imali neplaniranu mogucnost skupiti dodatne bodove na prvom prakticnom kolokviju i druge veze s prakticnim kolokvijima nemate. Neutral

Kaj znaci ovo podebljano gore? Zar je za nas bio predvidjen SAMO jedan prakticni kolokvij za dodatne bodove ili isto tri kao i kod injzinjera?
Mi smo mislili da je predvidjeno isto kao i kod injzinjera, tri prakticna kolokvija, svaki 5 bodova znaci max 15bodova.

Prof. je rekla da se za drugi prakticni kolokvij mogu prijaviti samo oni koji su polozili prvi prakticni kolokvij, sto bi u biti znacilo da se daje sansa za dodatne bodove samo onima kojima ''trebaju'' ti dodatni bodovi, a osobama kojima STVARNO treba neki dodatni bod,ne. Mislim da to nije ok, jer kao da se daje neka sansa samo studentima za koje se zna da mogu proci taj neki prag od 45bodova, a vi ostali koji niste prosli ni prvi prakticni nemojte ni pomisljait da cete proci programiranje. To je samo moje misljenje kaj se tice prof. smjerova. Jer ipak mislim da bi trebalo dati sansu svima, a ne samo onima ''boljima'', jer mislim da ti dodatni bodovi su potrebni svima a ne samo onima koji su prosli prvi prakticni kolokvij .

aenima
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 1 - 0

PostPostano: 21:19 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad su sutra termini praktičnog kolokvija ? :shock:
Kad su sutra termini praktičnog kolokvija ? Shocked

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:26 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Od 12 do 18, ovisno kad si se zapisao. 8)
Od 12 do 18, ovisno kad si se zapisao. Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum