Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 10:41 uto, 29. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="anekalo"]Na pocetku semestra je receno da moramo sve ukupno sakupiti 45 bodova na oba kolokvija, a sada nam je prolazak na prvom kolokviju uvjet da mozemo pristupiti drugom prakticnom kolokviju. :?: :!:[/quote]
O cemu ti to? :grebgreb: Vi ste imali neplaniranu mogucnost skupiti dodatne bodove na[b] prvom [/b]prakticnom kolokviju i druge veze s prakticnim kolokvijima nemate. :|[/quote]
Kaj znaci ovo podebljano gore? Zar je za nas bio predvidjen SAMO jedan prakticni kolokvij za dodatne bodove ili isto tri kao i kod injzinjera?
Mi smo mislili da je predvidjeno isto kao i kod injzinjera, tri prakticna kolokvija, svaki 5 bodova znaci max 15bodova.
Prof. je rekla da se za drugi prakticni kolokvij mogu prijaviti samo oni koji su polozili prvi prakticni kolokvij, sto bi u biti znacilo da se daje sansa za dodatne bodove samo onima kojima ''trebaju'' ti dodatni bodovi, a osobama kojima [b]STVARNO[/b] treba neki dodatni bod,ne. Mislim da to nije ok, jer kao da se daje neka sansa samo studentima za koje se zna da mogu proci taj neki prag od 45bodova, a vi ostali koji niste prosli ni prvi prakticni nemojte ni pomisljait da cete proci programiranje. To je samo moje misljenje kaj se tice prof. smjerova. Jer ipak mislim da bi trebalo dati sansu svima, a ne samo onima ''boljima'', jer mislim da ti dodatni bodovi su potrebni svima a ne samo onima koji su prosli prvi prakticni kolokvij .
vsego (napisa): | anekalo (napisa): | Na pocetku semestra je receno da moramo sve ukupno sakupiti 45 bodova na oba kolokvija, a sada nam je prolazak na prvom kolokviju uvjet da mozemo pristupiti drugom prakticnom kolokviju.  |
O cemu ti to? Vi ste imali neplaniranu mogucnost skupiti dodatne bodove na prvom prakticnom kolokviju i druge veze s prakticnim kolokvijima nemate.  |
Kaj znaci ovo podebljano gore? Zar je za nas bio predvidjen SAMO jedan prakticni kolokvij za dodatne bodove ili isto tri kao i kod injzinjera?
Mi smo mislili da je predvidjeno isto kao i kod injzinjera, tri prakticna kolokvija, svaki 5 bodova znaci max 15bodova.
Prof. je rekla da se za drugi prakticni kolokvij mogu prijaviti samo oni koji su polozili prvi prakticni kolokvij, sto bi u biti znacilo da se daje sansa za dodatne bodove samo onima kojima ''trebaju'' ti dodatni bodovi, a osobama kojima STVARNO treba neki dodatni bod,ne. Mislim da to nije ok, jer kao da se daje neka sansa samo studentima za koje se zna da mogu proci taj neki prag od 45bodova, a vi ostali koji niste prosli ni prvi prakticni nemojte ni pomisljait da cete proci programiranje. To je samo moje misljenje kaj se tice prof. smjerova. Jer ipak mislim da bi trebalo dati sansu svima, a ne samo onima ''boljima'', jer mislim da ti dodatni bodovi su potrebni svima a ne samo onima koji su prosli prvi prakticni kolokvij .
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
aenima Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|