Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

vatrogasci na faxu???!!!
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
12 = 30 - 18

PostPostano: 15:02 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hehehehe meni su satovi najbolji na faksu i [b]niposto[/b] ih ne bih mjenjala, pogotovo onaj koji pola sata stoji na mjestu (otprilike) i onda taj put prode u roku 2 minute (ako kuzite sta hocu reci) :D .
A WC-i.... pogotovo zenski u prizemlju... ajme meni, tamo ti stvarno treba pratnja ili dok obavljas svoje moras cijelo vrijeme vikat : "Zauzeto! Zauzeto!" jer je ocito sama cinjenica da se mozes zakljucat dok si na WC-u :arrow: imaginaran dio.
:twisted:
hehehehe meni su satovi najbolji na faksu i niposto ih ne bih mjenjala, pogotovo onaj koji pola sata stoji na mjestu (otprilike) i onda taj put prode u roku 2 minute (ako kuzite sta hocu reci) Very Happy .
A WC-i.... pogotovo zenski u prizemlju... ajme meni, tamo ti stvarno treba pratnja ili dok obavljas svoje moras cijelo vrijeme vikat : "Zauzeto! Zauzeto!" jer je ocito sama cinjenica da se mozes zakljucat dok si na WC-u Arrow imaginaran dio.
Twisted Evil

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 10 - 1

PostPostano: 16:42 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sunny"]
A WC-i.... pogotovo zenski u prizemlju... ajme meni, tamo ti stvarno treba pratnja ili dok obavljas svoje moras cijelo vrijeme vikat : "Zauzeto! Zauzeto!" jer je ocito sama cinjenica da se mozes zakljucat dok si na WC-u :arrow: imaginaran dio.
:twisted:[/quote]

Ma, lako za zakljucavanje, ta vrata se ne mogu ni zatvoriti nego ih triba jednom rukom drzati pritvorene :roll:
sunny (napisa):

A WC-i.... pogotovo zenski u prizemlju... ajme meni, tamo ti stvarno treba pratnja ili dok obavljas svoje moras cijelo vrijeme vikat : "Zauzeto! Zauzeto!" jer je ocito sama cinjenica da se mozes zakljucat dok si na WC-u Arrow imaginaran dio.
Twisted Evil

Ma, lako za zakljucavanje, ta vrata se ne mogu ni zatvoriti nego ih triba jednom rukom drzati pritvorene Rolling Eyes

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:55 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

A kako bi domar trebao znati da nesto ne valja u [b]zenskom[/b] zahodu ako mu to nitko ne javi? :-k Koliko se sjecam, netko od vasih predstavnika je zaduzen za komunikaciju s domarom :arrow: javite se tom predstavniku (ili njihovoj čoporativnoj adresi). 8)
A kako bi domar trebao znati da nesto ne valja u zenskom zahodu ako mu to nitko ne javi? Think Koliko se sjecam, netko od vasih predstavnika je zaduzen za komunikaciju s domarom Arrow javite se tom predstavniku (ili njihovoj čoporativnoj adresi). Cool

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 17:12 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

kome se trbamo javit ako nas tete cistacice tjeraju iz wc-a. mene su jucer potjerale van sa drugog kata preko puta 102, nisam vjerovo da je to istinito dok se nisam nasao na u onom prekoputa praktikuma na 1. katu :lol:
kome se trbamo javit ako nas tete cistacice tjeraju iz wc-a. mene su jucer potjerale van sa drugog kata preko puta 102, nisam vjerovo da je to istinito dok se nisam nasao na u onom prekoputa praktikuma na 1. katu Laughing

c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 21:20 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

i mene full frustrira sto se po jedan zenski wc u podrumu zakljucava!!
zena ima vise (bar brijem), vise pisaju (to ziher) al glavno da teta u referadi ne moze pisati di i ostali..
kad je puno ljudi na faxu nema sanse da stignes otic na wc i zapalit jednu.. grrr :lol:
i mene full frustrira sto se po jedan zenski wc u podrumu zakljucava!!
zena ima vise (bar brijem), vise pisaju (to ziher) al glavno da teta u referadi ne moze pisati di i ostali..
kad je puno ljudi na faxu nema sanse da stignes otic na wc i zapalit jednu.. grrr Laughing

[Vrh]
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 21:50 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]A kako bi domar trebao znati da nesto ne valja u [b]zenskom[/b] zahodu ako mu to nitko ne javi? :-k Koliko se sjecam, netko od vasih predstavnika je zaduzen za komunikaciju s domarom :arrow: javite se tom predstavniku (ili njihovoj čoporativnoj adresi). 8)[/quote]

Nekako je za ocekivat da ce to i cistacice primjetiti....
morbidno je da te stvari tribaju studenti rjesavat :roll:
vsego (napisa):
A kako bi domar trebao znati da nesto ne valja u zenskom zahodu ako mu to nitko ne javi? Think Koliko se sjecam, netko od vasih predstavnika je zaduzen za komunikaciju s domarom Arrow javite se tom predstavniku (ili njihovoj čoporativnoj adresi). Cool

morbidno je da te stvari tribaju studenti rjesavat Rolling Eyes

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:55 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="luce"]Nekako je za ocekivat da ce to i cistacice primjetiti....[/quote]

Zasto? :-k Mislis da se zakljuca unutra dok to pere? :D

[quote="luce"]morbidno je da te stvari tribaju studenti rjesavat :roll:[/quote]

Ne rjesavat', nego prijaviti da postoji problem. :)
luce (napisa):

Zasto? Think Mislis da se zakljuca unutra dok to pere? Very Happy

luce (napisa):
morbidno je da te stvari tribaju studenti rjesavat Rolling Eyes

Ne rjesavat', nego prijaviti da postoji problem. Smile

[Vrh]
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 22:31 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Zasto? :-k Mislis da se zakljuca unutra dok to pere? :D
[/quote]

Ne, kod vrata nije problem sto se ne mogu zakljucati (jer u tome nisu usamljena), vec to sta se ne mogu uopce zatvoriti....
vsego (napisa):

Zasto? Think Mislis da se zakljuca unutra dok to pere? Very Happy

Ne, kod vrata nije problem sto se ne mogu zakljucati (jer u tome nisu usamljena), vec to sta se ne mogu uopce zatvoriti....

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:08 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, shvatih, ali teta cistacica ih vjerojatno niti ne zatvara kad pere zahod (zasto bi ih zatvarala?). ;)

Gle, vi ste korisnici tih WC-a i, ako nesto ne valja, prirodno je da to prijavite. 8) Mozete cekati i da netko od nadleznih primijeti, ali onda nemojte prigovarati sto im toliko treba. :)

Ne ocekujes od HT-a/Iskona/Optime/kogavec da ti provjerava telefon, nego im valjda javis ako nesto zasteka, je l' tako? ;)
Da, shvatih, ali teta cistacica ih vjerojatno niti ne zatvara kad pere zahod (zasto bi ih zatvarala?). Wink

Gle, vi ste korisnici tih WC-a i, ako nesto ne valja, prirodno je da to prijavite. Cool Mozete cekati i da netko od nadleznih primijeti, ali onda nemojte prigovarati sto im toliko treba. Smile

Ne ocekujes od HT-a/Iskona/Optime/kogavec da ti provjerava telefon, nego im valjda javis ako nesto zasteka, je l' tako? Wink

[Vrh]
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 6:40 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Ne ocekujes od HT-a/Iskona/Optime/kogavec da ti provjerava telefon, nego im valjda javis ako nesto zasteka, je l' tako? ;)[/quote]

Hm, ovo bas i nije tocno. Odnosno ovisi o tome koliku grupu to pogadja. Odnosno, ako kao u ovom slucaju pogadja pola korisnika, oni imaju mehanizme detekcije i popravka bez dojave od strane korisnika :wink:
Znam kako sve to funkcionira jer zivim s osobom koja radi na nadzoru mreze u jednoj od te 3 firme :lol:
vsego (napisa):

Ne ocekujes od HT-a/Iskona/Optime/kogavec da ti provjerava telefon, nego im valjda javis ako nesto zasteka, je l' tako? Wink

Hm, ovo bas i nije tocno. Odnosno ovisi o tome koliku grupu to pogadja. Odnosno, ako kao u ovom slucaju pogadja pola korisnika, oni imaju mehanizme detekcije i popravka bez dojave od strane korisnika Wink
Znam kako sve to funkcionira jer zivim s osobom koja radi na nadzoru mreze u jednoj od te 3 firme Laughing

sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 11:36 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa mislim da je dovoljno da se samo dode do vrata zenskih WC-a i da se vidi da je gore nego u mochvari.
Neki dan frendica i ja na WC-u i naide teta cistacica s hrpom rola WC papira. Pocele se frendica i ja zezat s njom i tako... i pita ona nas da li treba WC papira u zenskom WC-u, ja kazem da treba. I cekamo sad nas dvije, jer smo milsile da ce jednu rolu papira staviti u WC(tj. tamo di WC papiri idu) i cekamo tako i zezamo se i dalje s njom... Nakon nekog vremena teta cistatica je zakljucala onu hrpu rola WC papira u neku prostoriju pokraj WC-a, a jednu rolu ostavila u ruci, te se pokupila i ponela onu rolu WC papira sa sobom... a dobro, nas dvije smo zakljucile da je ta rola papira imala neku visu duhovnu namjenu. Cemu sad ova prica... ne znam... eto sjetila se kad vec pricamo o WC-ima...

edit: ali je teta cistacica bas bila zakon. Bas zanimljiva zena :D
pa mislim da je dovoljno da se samo dode do vrata zenskih WC-a i da se vidi da je gore nego u mochvari.
Neki dan frendica i ja na WC-u i naide teta cistacica s hrpom rola WC papira. Pocele se frendica i ja zezat s njom i tako... i pita ona nas da li treba WC papira u zenskom WC-u, ja kazem da treba. I cekamo sad nas dvije, jer smo milsile da ce jednu rolu papira staviti u WC(tj. tamo di WC papiri idu) i cekamo tako i zezamo se i dalje s njom... Nakon nekog vremena teta cistatica je zakljucala onu hrpu rola WC papira u neku prostoriju pokraj WC-a, a jednu rolu ostavila u ruci, te se pokupila i ponela onu rolu WC papira sa sobom... a dobro, nas dvije smo zakljucile da je ta rola papira imala neku visu duhovnu namjenu. Cemu sad ova prica... ne znam... eto sjetila se kad vec pricamo o WC-ima...

edit: ali je teta cistacica bas bila zakon. Bas zanimljiva zena Very Happy

[Vrh]
ancy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-4 = 1 - 5

PostPostano: 7:43 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Faks je i dalje na mjestu...nemate sreće :lol:
Faks je i dalje na mjestu...nemate sreće Laughing

[Vrh]
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 15:09 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Da, shvatih, ali teta cistacica ih vjerojatno niti ne zatvara kad pere zahod (zasto bi ih zatvarala?). ;)[/quote]
ali ih vjerojatno zatvori kad već počisti, ma dajte, nije nitko slijep...
vsego (napisa):
Da, shvatih, ali teta cistacica ih vjerojatno niti ne zatvara kad pere zahod (zasto bi ih zatvarala?). Wink

ali ih vjerojatno zatvori kad već počisti, ma dajte, nije nitko slijep...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:11 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, onda vi zvrndajte po Forumu i cekajte da "netko tko nije slijep" to primijeti. :| Nemojte slucajno domaru (ili svom "domarskom" predstavniku) reci da postoji problem. :-# :-P
Ok, onda vi zvrndajte po Forumu i cekajte da "netko tko nije slijep" to primijeti. Neutral Nemojte slucajno domaru (ili svom "domarskom" predstavniku) reci da postoji problem. Silenced Razz

[Vrh]
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 15:14 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ok, onda vi zvrndajte po Forumu i cekajte da "netko tko nije slijep" to primijeti. :| Nemojte slucajno domaru (ili svom "domarskom" predstavniku) reci da postoji problem. :-# :-P[/quote] ma ono, mene osobno i ne tangiraju ta vrata pretjerano... :D,
samo kažem da nema razloga pravdat tete čistačice, a ni nas, ofkors 8)
vsego (napisa):
Ok, onda vi zvrndajte po Forumu i cekajte da "netko tko nije slijep" to primijeti. Neutral Nemojte slucajno domaru (ili svom "domarskom" predstavniku) reci da postoji problem. Silenced Razz
ma ono, mene osobno i ne tangiraju ta vrata pretjerano... Very Happy,
samo kažem da nema razloga pravdat tete čistačice, a ni nas, ofkors Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

22 = 30 - 8

PostPostano: 22:02 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vatrogasi na faxu --> tete čistačice i čiščenje WC-a

Ak ovo nije najnebijektivnije preslikavanje koje sam vidio onda neznam što je! :D
Vatrogasi na faxu --> tete čistačice i čiščenje WC-a

Ak ovo nije najnebijektivnije preslikavanje koje sam vidio onda neznam što je! Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:31 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pratis k'o na vjezbama: nije rijec o ciscenju WC-a, nego o ne-bas-potpuno-funkcionalnim vratima na WC-u potrganost kojih teta cistacica je/nije trebala primijetiti i prijaviti domaru. :gg:

Besides, i vatrogascima trebaju WC-i, ne? :silly: Ok, [b][u]mozda[/u][/b] ne svima njima zenski WC-i... O:)
Pratis k'o na vjezbama: nije rijec o ciscenju WC-a, nego o ne-bas-potpuno-funkcionalnim vratima na WC-u potrganost kojih teta cistacica je/nije trebala primijetiti i prijaviti domaru. Mr Green being very Greeen indeed

Besides, i vatrogascima trebaju WC-i, ne? #Silly Ok, mozda ne svima njima zenski WC-i... Angel

[Vrh]
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

22 = 30 - 8

PostPostano: 23:45 pet, 1. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

khm, khm... mi imamo domara na faxu? ono, pravog domara? Plava kuta, olovka za uhom i to? Nisam imao pojma! Mislim da bi gospodina domara trebali logat na forum i otvorit topic "Prijavi Domaru", pa da mu možemo sugerirat kaj da podmaže, prišarafi, popravi itd...
khm, khm... mi imamo domara na faxu? ono, pravog domara? Plava kuta, olovka za uhom i to? Nisam imao pojma! Mislim da bi gospodina domara trebali logat na forum i otvorit topic "Prijavi Domaru", pa da mu možemo sugerirat kaj da podmaže, prišarafi, popravi itd...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 9:56 sub, 2. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Saf"]Vatrogasi na faxu --> tete čistačice i čiščenje WC-a

Ak ovo nije najnebijektivnije preslikavanje koje sam vidio onda neznam što je! :D[/quote]

:-k zašto ne bi bilo bijektivno? :roll:
koje skupove uopće gledaš? skup zanimanja valjda :yoyo: ...
znaš samo: f(vatrogasac)=čistačica, ako sa f označimo to preslikavanje. :D
nije dosta za zaključke o bijektivnosti... :joooj:

:OT: , znam :!:
Saf (napisa):
Vatrogasi na faxu → tete čistačice i čiščenje WC-a

Ak ovo nije najnebijektivnije preslikavanje koje sam vidio onda neznam što je! Very Happy

Think zašto ne bi bilo bijektivno? Rolling Eyes
koje skupove uopće gledaš? skup zanimanja valjda Yo-yo ...
znaš samo: f(vatrogasac)=čistačica, ako sa f označimo to preslikavanje. Very Happy
nije dosta za zaključke o bijektivnosti... Joj, joj, joj,... JOOOJ!

Off-topic , znam Exclamation

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum